Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ulubiony gatunek/ wykonawca
board.issonline.pl > Inne > Muzyka
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Drakkar
Cytat
Ja postawiena swoim i mysle...że U2 ostatnio się dopiero zkomercjalizowało. Płyta POP byla jeszcze wporzadalu...ale potem te remiksy sie zaczeły.... i tak jest to mòj ulubiony zespoł ...nikt mnie od niego nieodciągnie ;]  A ja niemam z kim gadac w moim miscie o takch rzeczach bo mi kuple jezeli chodzi o muzyke to typowe "pasztety" słuchają techna mimo ze nic do techna niemam ale mowią ze to jest piękne  :D  Albo jest kilku ktòrzy słuchają hh a niewiedzą o co w nim chodzi i co mają do przekazania muzycy ...smiech na sali
---------------------------------------------------------------------------------

No niestety, za dużo tych wszystkich hihopowcòw i DJòw z wyboru laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Ale w każdym mieście (większym czy mniejszym) są grupy słuchające normalnej muzyki :wink: , więc korzen na pewno nie jesteś sam. Musisz mieć jakiegoś kumpla z zamiłowaniem do rocka czy heavy metalu.
Hail!

PS. A patrząc na twòj podpis podejrzewam, że to miasto nie należy do małych :wink:
siano
korzn z podpisem leci w kulki niemilosiernie, jest z Kartuz ;p
mc
Taki typowy syndrom małomiasteczkowości biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
korzen
Jestem z Kartuz koło Gdańska ...zadupie jak cholera (20 tys.) No a podpis taki dlatego że identyfikuje się z wawą jestem tam często i plany na przyszłosc (studia i inne bajery) wiąze z tym miastem
--------------------------------------------------------------------------------
kemot
a wiesz ze tam grzesiek (lub jebany mars tongue.gif) kosztuje 35zl? laugh.gif

PS: sorry za offtopic wink.gif

edit: dobre to ponizej, dobre wink.gif
lazy_bum
Cytat
a wiesz ze tam grzesiek kosztuje 35zl?  :lol:  

PS: sorry za offtopic wink.gif

To ty gustujesz w chlopcach? (-;

PS. Tez sorry za OT. (-;
Draki
ja lubie hip hop wykonawcow roznych ale hip hopowych lubie tez czarna muzyke biggrin.gif
saper
ja lubie h-h i Linkin Park :wink:

ciekawe co by bylo bez muzyki :roll:
norek
smile.gif  
wszystko co mi wpadnie w ucho smile.gif

mam dokladnie taki sam poglad smile.gif ale nie ma to jak jazda przy techno :twisted:
Dr@gon
Hip - Hop rządzi smile.gif
cwinar
Drum and Bass and Happy Hardcor RULESS :twisted: :twisted:
snake
Ja słucham dobrego HH. Jedynym wyjątkiem jest Prodigy (są niesamowici).
Wykonawca to O.S.T.R. (btw mieszka na mojej ośce) tongue.gif
onix_the_chosen
Ulubiony wykonawca: Carlo Resoort, a kawalek - Carlo Resoort - Remover :wink:
Morgers
Dziwie sie niektòrym wypowiedziom. A najbardziej tym w ktòrych autorzy postòw twierdzą że skoro muzyka jest komerycjna to jest zaraz szajs. Najlepsze jest tez ze bodaj tylko jedna osoba uzsadaniła dlaczego nie toleruje komercji, a podejrzewam ze reszta wypowiada sie w tym tonie tylko dlatego że wszyscy tak robią. Moja riposta na wasze opinie o komercji. Jeżeli ktoś uwielbia tworzyć muzyke, i wychodzi mu to naprawde dobrze to dlaczego nie ma z tego zyć, na tym zarabiać ? Przecież o to w tym wszystkim chodzi żeby robić to co sie lubi, a skoro mozna z tego mieć dodatkowo jakieś wymierne korzyscy to juz bajka 8)
kemot
Moje pojecie komercji: Robic cos DLA pieniedzy, glowny cel -> kasa, co innego robic cos bo sie lubi, a z tego kapie niezla forsa. Ciezko odroznic oba przypadki, ale da sie...
Regz
kemot: zgadzam się w 100%

Morgers: Najczęściej jednak jest tak, że komercja=niski poziom. Sam słucham muzyki raczej niekomercyjnej
(w Polsce, ofkoz) i myśle że wiem coś o tym
Party Biene
Najlepszy HH USA , Eminem , 50 Cent ... Yeah ... bo polski to ...szkoda gADać / pisać ... kąpletna klapa.... A i jeszcze z zagranicznych , to kapele rockowe , np. Green Day , Rammstein , Feeder ITP.
boberto
ja slucham polskiego hh bo jest najlepszy. najbardziej lubie freestyle WBW. juz nie moge sie doczekac edycji 2005 r :wink:
bundy
ja najbardziejlubie metal i tylko tego slucham :] rock,metal itp kawalki sa wg mnei najlepsze i moim zdaniem sa lepsze od chociazby hh albo techno :/
lazy_bum
[quote]ja najbardziejlubie metal i tylko tego slucham :] rock,metal itp kawalki sa wg mnei najlepsze i moim zdaniem sa lepsze od chociazby hh albo techno :/[/quote]
Jakbyś ich nie uważał za lepsze to pewnie byś nie słuchał, proste. (-;
Przemo
A ja kocham Punk Rocka zagranicznego i emocorey itp, THE USED, MY CHEMICAL ROMANCE, BLINK 182, TAKING BACK SUNDAY, GREEN DAY, BOXCAR RACER... to sa genialne kapele, ale cza kumac:) laugh.gif pozdrowienia dla fanow Punkowych: Busted , Simple Plan!! tongue.gif
Jocker
Ej no ale bez przesady :evil: Juz drugi temat chamsko odswierzyles.... :? Moim zdaniem nalezy sie narazie tylko słowna reprymenda (moja sugestia) :?
siano
Ej no ale bez przesady :evil: Juz drugi temat chamsko odswierzyles.... :? Moim zdaniem nalezy sie narazie tylko słowna reprymenda (moja sugestia) :?

a Ty co za problem masz ? nie podoba Ci sie, ze ktos pisze ?
Przemo
ej chlopie a po co jest to forum?? ladnie jestes przypalowy laugh.gif zabraniasz pisania na forum, a co dziewczyna Cie rzycila ze spiszesz takie niedorzecznosci??

ide chamsko "odswierzac" inne tematy. dzialam nie etycznie lo ja niedobry
Jocker

Ej no ale dobra ale koles odswierzył 2 tematy (jeden o okolo 2 miechy :!: a 2 o 20 dni ) to bez przesady :evil:
Bulion
Hip Hop / Wykonawcy :> hmm Kuzyni Cyzli P.D.G G.T.W K.A.S.T.A itp
Przemo
chlopie o co Ci chodzi?? ladny z Ciebie uchyl.. co sie stalo ze przez 10 min bylo w 1. piatce nie podoba Ci sie to nie wchodz i "odswierzaj" sobie inne tematy ,po to one sa by je "odswierzac" wiec "odswierz" sobie strone z slownikiem jezyka polskiego a nie ukazuj pretensje o nic :?
Regz
[quote]"odswierz" sobie strone z slownikiem jezyka polskiego a nei ukazuj pretensje o nic :?[/quote]
To chyba bardziej Tobie by się przydało smile.gif
Edytuj posty :!:
Przemo
sorry ale czytaj uwaznie .. "odswierzyc" ja nie wymyslilem i literowek nie porownuj do gramatycznych bledow :?
pozdrawiam
Regz
Nie chodziło mi konkretnie o to słowo ale o takie krzaczki: "Ci si eto nei" itp, kumasz? Takie literòwki też drażnią- do tego min. służy edycja postòw.
Pozdrawiam
Przemo
ale tak czy siak jemu bardziej sie przyda niz mi smile.gif pozatym na mnie naskoczyl o byle co i to jest glupota ...
poza tym mielismy o muzyce rozmawiac, jakie sa Twoje gusta??
pozdrawiam smile.gif
Juve
Polski Hip-Hop > tylko Hem Gru i cała ich płyta "Klucz" biggrin.gif
"Cieżka sprawa koluniu z failstej tektury przyjacielu mojej zdechłej pszczoły "
"Być czarniejszym od murzyna cięka sprawa ale bywa "
"Wyjdz z talerza bo cie frytki napierolą "
Kilka zwrotòw Hemp Gru podoba mi sie w nich to ze mimo dos podeszłego wieku są tacy młodzi duchowo rolleyes.gif
kemot
Za 10 lat skumasz o czym nawijaja dry.gif
lazy_bum
QUOTE(Jocker @ Apr 23 2005, 08:20:49)

Ej no ale dobra ale koles odswierzył 2 tematy (jeden o okolo 2 miechy :!: a 2 o 20 dni ) to bez przesady :evil:
[right][snapback]23005[/snapback][/right]

LOL, dawno się tak nie uśmiałem. Za to Pan "Wielki Sprawiedliwy NieF5ciujący Tematòw" pewnie by 10 nowych, dokładnie takich samych pozakładał. <-;
F1! Co za ludzie....
(hint dla niekumatych: F1 ~ help, F5 ~ refresh :-)

PS. Wiem, wiem OT, ale mi się liroy w kieszeni otworzył. ;-D
siano
a tak wracajac do tematu,
uporzadkowana liste tego, czego slucham w miare obecnie znajdziecie tutaj
hskone
Hip-hop - Wykonawcy to tylko najlepsi czyli moj muzyczny mentor SOK
Czarny
Moja muza jest hip hop tongue.gif
- Peja
- Sokòł
- Żułf
- Eldoszczak

Pozdro biggrin.gif
zagroo
QUOTE(Juve @ Jul 9 2005, 00:34:24)
Polski Hip-Hop > tylko Hem Gru i cała ich płyta "Klucz"  biggrin.gif
"Cieżka sprawa koluniu z failstej tektury przyjacielu mojej zdechłej pszczoły "
"Być czarniejszym od murzyna cięka sprawa ale bywa "
"Wyjdz z talerza bo cie frytki napierolą "
Kilka zwrotòw Hemp Gru podoba mi sie w nich to ze mimo dos podeszłego wieku są tacy młodzi duchowo  rolleyes.gif
[right][snapback]29300[/snapback][/right]

Hemp Gru?? bez obrazy ale to rap dla debili kolesie rymuja tylko o jaraniu trawy
zwykly rap bez przekazu a o ich IQ świadcza nawet te teksty ktore napisales
Bushmen
zagroo lepiej posluchaj tej plyty. Jak dobrze pojdzie to zrozumiesz 10% z tego wink.gif
zagroo
Wilk na mikrofonie w głowie sie nie mieści
Jebać leszczy z lamusami sie nie pieścic
za mało czasu głupot nie chce pieprzyc
jesli ci sie nie podoba wyłacz jak masz dreszczyk
i tak wszystkich nie uda ci sie skreslic
mam sie strescic słuchaj pierwszej czesci
Hemp Gru prosto z ulicy wiesci
ja i moje ziomki nikt gorszy nikt lepszy
jestem po to by prawde przyniesc ci
policyjne scierwo to wròg najlepszy twarda bania
i zacieniete piesci uwalniam instynkt
gdy atmosfera sie zagesci

wszystkie harde bandy zjednoczone w siłe
anty policyjnej propagandy nie zabijaj prawdy
nie daj mydlic oczu stoje dzis tu na stromym zboczu
i czekam na wiatr co rozgoni czarne chmury
rap kultury wszystkie bzdury utopione w studni
ja zakrywam wieko stawiam kamien na niego
odchodze daleko elo breko raz dwa
czy wszyscy mnie slyszycie tak tak
te słowo ma pokrycie a ja takie zycie
Hemp Gru prezentuje to jest dzieciak
to jest to co czuje elo

nie ma co zajebiste rymy sory chłopaki ...
Bushmen
zagrooo znasz taki kawlek:
Waco (&feat. Hemp Gru,Ewenement) -Czas dokonac wyboru ??
to jest klasyka, najlepsza zwrotka Wilka.
kemot
zagroo miales kiedys do czynienia z milicja-policja? Jak nie to nie zrozumiesz o czym oni nawijaja
zagroo
no tam musze powiedziec ze wilku dosyc dobrze pojechal ale poprostu nie trawie go
korzen
odswieze temat, jako stary britpopowy wyjadacz....prezentuje moją wielką piątke, ktora sie ostatnio troszkę zmieniła :

-U2
-COLDPLAY
-KEANE
-FRANZ FERDINAND
-THE KILLERS

dziękuje, dobranoc
Bo0os
widze że jeszcze ktoś słucha rocka tongue.gif

Ja lubie słychać Techo i Rap.Ostatio spodobały mi sie kawałki VA - DDD a z Hip Hopu to Peja i jego całaa płyta.(...)i niezmienia sie nic.
tomixx
Jednym słowem TECHNO!!!!!!!!!Oto linki tongue.gif do stron :] :
http://www.techniawka.net/mp3.php
http://www.muzyka.net.pl/www/
http://www.techniawka.net/mp3.php
http://www.techno.mocny.com/223,download,pokaz
http://www.bestmp3.pl/index2.php

POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zborek
Ja tak jak Tomixx tylko TECHNO.Najbardziej lubię C_BOOL
tongue.gif tongue.gif
Hayalet
a ja słucham rocka tongue.gif
najbardziej pasi mi MAchinae Supremacy i Disturbed sleep.gif
freddie88
co tu duzo mowic smile.gif) porpostu QUEEN
siano
QUOTE(Fotoszop @ Feb 12 2006, 13:05:33) [snapback]52543[/snapback]

a ja słucham rocka tongue.gif
najbardziej pasi mi MAchinae Supremacy i Disturbed sleep.gif

machinae sa rewelacyjni wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.