Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje dotyczące walkowerów oraz prośby o przedłużenie terminu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 9 (II sezon MLO) > Sezon 9 - II liga
Stron: 1, 2
Barthinio
Prosze o przedluzenie 2 meczy z 5 kolejki barthinio (Olympiacos) - Waski90 (Fulham) oraz barthinio (Olympiacos) - Filips (Trabzonspor)
Pewnie dzis albo jutro rozegramy Miałem nocki i nie mogłem sie złapa z Wąskim a Filips nie mial czasu
Grigorian
Proszę o przedłużenie meczów Grigorian (Blackburn) - Nachos (Besiktas) oraz Tomek93 (Celtic) - Grigorian (Blackburn). W poprzednim tygodniu rzadziej bywałem przy kompie, a jak już byłem to nie było rywali. Na dniach rozegramy pewnie te spotkania.
Barthinio
Prosze o przedłuzenie calego tygodnia 7 czyli kolejki od 30 do 34 oraz meczu z Wąskim poniewaz urodzilo mi sie dziecko i caly ten tydzien chcialbym spedzic z rodzina.Mecze ktore zostana przedluzone bede sie starał rozegrac moze nawet wczesniej niz to planuje.Z góry dziekuje i pozdrawiam smile.gif
kuba12-15
Proszę o przedłużnie mojego meczu z Goofym w 6 tygodniu do jutra. Nie mozemy się złapać ale mozliwe ze juz dzis zagramy wink.gif
JustMe1987
Tydzień 21
JustMe1987 (Twente) - zibii75 (Braga)

Prosze o przedluzenie po raz kolejny. Zibii jakis zabiegany strasznie i mnie upolowac nie jest w stanie. Ja natomiast dzis wieczorem yy no ten % wiec nie ma opcji tongue.gif

Tydzień 26

Bedziu (Benfica) - JustMe1987 (Twente)

jak wyzej.
kksm
kolejka 26
kksm (Hannover) - nachos (Besiktas)

kolejka 28
kksm (Hannover) - zibii75 (Braga)

Wyniki tych spotkań dodam na forum do wtorku
zibii75

Proszę o przedłużenie meczu
nachos (Besiktas) - zibii75 (Braga) przedł. do 24.06
Dziś była próba rozegrania jednak lagi nie pozwoliły na granie

Bedziu
CYTAT(JustMe1987 @ Jun 24 2012, 16:52) *
Tydzień 21
JustMe1987 (Twente) - zibii75 (Braga)

Prosze o przedluzenie po raz kolejny. Zibii jakis zabiegany strasznie i mnie upolowac nie jest w stanie. Ja natomiast dzis wieczorem yy no ten % wiec nie ma opcji tongue.gif

Tydzień 26

Bedziu (Benfica) - JustMe1987 (Twente)

jak wyzej.

Również proszę o przedłużenie, niestety nie udało nam sie zgrać w czasie...
GooFy
Proszę o przedłużenie kolejek 25 i 28.
Grigorian
Prosze o przedłużenie terminu meczu z Goofym, gdyż dziś wyjeżdżam do niedzieli i nie będę miał dostępu do neta. Mecz rozegram jak tylko wrócę.
adonim
30 kolejka

Goofy - adonim

prosze o przełużenie
Tobinho
prosze o przedłuzenie

kol 32 Tomek93-Tobinho

kol 33 Tobinho-Nachos
przemosekk
Kolejka: 30, 33, 34

Mecz: JustMe1987 (Twente) - przemosek123 (Parma), przemosek123 (Parma) - adonim (WBA), przemosek123 (Parma) - zibii75 (Braga)

Powód: Proszę o przedłużenie tych spotkań, poniewaz mijalismy sie na gg.
adonim
30. GooFy (Spartak) - adonim (WBA)

prosze o przedłużenie.

przemosek-adonim - rozegrany.
adonim
Jeśli dziś nie zagramy to prosze o kolejne przedłużenie. Mijamy sie na GG coś.

Adonim (WBA) - kksm (Hannover)
przedł. do 01.07
Barthinio
CYTAT(Barthinio @ Jun 23 2012, 01:47) *
Prosze o przedłuzenie calego tygodnia 7 czyli kolejki od 30 do 34 oraz meczu z Wąskim poniewaz urodzilo mi sie dziecko i caly ten tydzien chcialbym spedzic z rodzina.Mecze ktore zostana przedluzone bede sie starał rozegrac moze nawet wczesniej niz to planuje.Z góry dziekuje i pozdrawiam smile.gif

T-Mac (Bayer) - barthinio (Olympiacos) jutro rozegramy okolo godziny 20 juz sie umowilismy reszte zdołałem rozegrac dziekuje i pozdrawiam
kksm
Tydzień 34
GooFy (Spartak) - kksm (Hannover)
Nie widzieliśmy się z Goofym wcale, a on zapytania o nasz mecz jeszcze nie zapodał xD
kuba12-15
Ja prosze o wo dla mnie w meczu z Goofym. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi przeez ten tydzien mimo tego ze pisałem czy gramy.
nachos
Tydzień 34.
nachos - wąski
proszę o przedłużenie.
zibii75
Proszę o przedłużenie meczu :
zibii75 (Braga) - GooFy (Spartak)
Brak zgrania w czasie smile.gif
Szopa1910
Prosze o przedluzenie meczu: Tomek93 (Celtic Glasgow) - Szopa1910 (Stuttgart) TYDZIEN 7
GooFy
Proszę o przedłużenie kolejek 25, 30, 31, 32, 34. Na tygodniu nie miałem czasu, teraz komputer odmówił posłuszeństwa.
Witu
Proszę o przedłużenie mojego meczu z GooFym ostatnia kolejka sezonu ponieważ ja dzisiaj po południu wyjeżdżam i nie będzie mnie do poniedziałku/wtorku, a z tego co wiem GooFy ma problemy z komputerem więc raczej zagrać się nam dzisiaj nie uda.
zibii75
Został mi 1 mecz z Goofym, dziś pisał iż nie mam jeszcze Pesa, ja moge poczekać na mecz, decyzja w rękach
Bedziu
36. kolejka
Bedziu - Goofy

Proszę o przyznanie walkowera na korzyść mojego zespołu. Zero kontaktu ze strony rywala. Niestety nie mam wszystkich moich monologow w strone rywala, zostala mi tylko jedna wiadomość z 4. licpa na którą do dziś nie otrzymałem odpowiedzi.

2012-07-04 00:50:01 :: Bedziu
witam, mamy lige do zagrania
Jason Bourne
Goofy pisał Bedziu o tym, że ma problem z kompem, najpóźniej jutro pojawi się na forum info do kiedy trzeba rozegrać wszystkie zaległe spotkania. A więc uzbroi jeszcze się w cierpliwość :]
To samo do pozostałych oponentów Goofiego się tyczy, bo głównie tylko z nim ligowcy mają do rozegrania mecz.
GooFy
Pisałem już do kogo trzeba, ale jak oficjalnie to oficjalnie. Proszę o przedłużenie wszystkich zaległych spotkań. Jak już wszem i wobec wiadomo, przez tydzień nie miałem dostępu do komputera. Straciłem także wszystkie swoje dane, a że 24h na komputerze nie siedzę więc pobieranie patcha w partach troszkę trwa.
Szopa1910
Prosze o przedluzenie moich meczy z 7 i 8 kolejki. Nie bylo mnie caly tydzien i nie zdarzylem wszystkiego rozegrac.
Filips
Nawiasem... Mam rozegrane wszystkie mecze, na forum brakuje tylko wpisu Adonima. Pozdrawiam.
zibii75
Wnoszę o WO w meczu 31 kolejki.

zibii75 (Braga) - GooFy (Spartak)

Brak odpowiedzi w sprawie meczu.
Jason Bourne
Czas jest do północy, więc macie jeszcze czas
zibii75
CYTAT(piecia1990 @ Jul 15 2012, 19:50) *
Czas jest do północy, więc macie jeszcze czas

Ja nie mam zamiaru czekać do północy, mam na rano więc czas był cały tydzień, a nawet nie odpisał kiedy może zagrać i w jakich godzinach.

Jak bedzie do 21,30 gto zagram po tym czasie róbta co chceta bo staje się to lekko śmieszne, cały tydzień rozgrywał mecze z innymi a do mnie nawet nie odpisał i może teraz jeszce 3 punkty po 22,oo jak mnie nie bedzie zarobia????
GooFy
zibii75
Jak sam pokazujesz jest to ss z 08.07 wieć jak by nie było tydzień temu i raczej chyba już masz pesa wgranego bo mecze rozgrywałeś smile.gif
a tu moje ss z 10.07 i brak na nie odpowiedzi

azamiast zagrac mecz to wstawiasz nic nie wnoszące screny. Czekam jeszcze 20 min i możesz pisać o wo tyle w temacie
GooFy
Jak widać na screenie, wiadomości tych nie otrzymałem. Mecz rozegrany więc sprawa zakończona. Sprawa meczu z adonimem, 30 kolejka. WO obustronne, na moją korzyść czy korzyść rywala jest mi obojętne. Chciałem tylko pokazać, że próby kontaktu były, odpowiedź otrzymałem raz, ale po 10 minutach oczekiwania zaplanowałem coś innego i meczu nie udało się rozegrać.

CYTAT
2012-07-11 13:52:48 :: goofypl
siemka, masz czas zagrac ML ?

---

2012-07-11 17:11:22 :: Adonim
????????????

2012-07-11 17:11:30 :: Adonim
mozna grac

2012-07-11 17:11:35 :: Adonim
ale mam roster v7 beta6.5

2012-07-11 17:11:47 :: goofypl
to musisz pobrac ligowy

2012-07-11 17:11:51 :: goofypl
ale ja juz nie mam czasu teraz

2012-07-11 17:12:13 :: Adonim
ok

2012-07-11 17:12:16 :: Adonim
to kiedy indziej

---

2012-07-12 22:07:07 :: goofypl
siemka, napisz jak bedziesz mogl zagrac lige

---

2012-07-13 01:45:59 :: goofypl
siemka zagrasz lige?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.