Jason Bourne
Jun 20 2012, 15:04
wszystko przedłużone do
25.06.2012 r.- czyli do daty odejścia Króla Popu
Prosze o wpisanie w/o na korzyść Lizaku gdyż umówiliśmy sie dzis na 22 ze zagramy nasz mecz i zapomniałem :/ a nie bede juz naciągal dobroci adminów

w/o dla Lizaku i bedzie sprawiedliwie
Szymson
Jun 25 2012, 23:02
milerinho (Mainz) - Szymson (Wolfsburg) 20 kolejka
mijaliśmy się na gg,prosze o dwa dni więcej czasu;)
Jason Bourne
Jun 26 2012, 16:26
Ok 2 dni czas do czwartku 28 czerwca do godz. 0;00
czubinho
Jun 26 2012, 16:40
Tydzien 28
Czubi- Miler
Mijaliśmy się, nie znaleźliśmy się na zakręcie co teraz będzie???
Prosze o przedłużenie
Jason Bourne
Jun 26 2012, 17:02
Ok 2 dni czas do czwartku 28 czerwca do godz. 0;00
sylwek12b
Jun 30 2012, 11:01
31 kolejka
Lizaku - Sylwek12b
Mijamy sie na gg a do dzisiaj jest termin rozegrania spotkan dlatego prosze o przedłuzenie terminu na zagranie tego meczu, postaram sie go jak najszybciej rozegrac
JustMe1987
Jun 30 2012, 22:51
Tydzień 28
lizaku (Getafe) - milerinho (Mainz)
W imieniu lizaku prosze o przedluzenie bo okazal sie zbyt krotki*
*(termin na rozegrnie meczu)
niCejOke
Jul 1 2012, 16:04
milerinho vs nicejOke
nicejOke vs lizaku
proszę o przedłużenia mijamy się !
lukasz44
Jul 1 2012, 16:30
Kolejka 29
lukasz44 (Zenit) - wesoły89 (PSV)
Brakowało czasu ; d
czubinho
Jul 1 2012, 16:30
Również proszę o przedłużenie przedłużenia meczu z Milerem. Nie możemy się spotkać
donkryst
Jul 1 2012, 18:36
28 kolejka
DonKryst - Woodi
i
32 kolejka
DonKryst - Czubinho
Nie mogliśmy się spotkać. Proszę o przełożenie.
29 kolejka
Milerinho - Ogryz
Wnoszę o walkowera w meczu z Milerinho ponieważ rywal olał mnie jak i nasz mecz. Pisaliśmy 23 czerwca Miler akurat grał z Wesołym po tym meczu mieliśmy grać my. Rywal był gotowy, ale jednak stwierdził, że nie da rady, bo chce mu się spać i odezwie się w tygodniu jak mnie zobaczy dostępnego. Pisałem 3 dni pod rząd w ndz w poniedziałek i wtorek czy rywal jest nie dostałem żadnej odpowiedzi chociaż ja byłem praktycznie cały czas na gg wystarczyło napisać. Milerinho odezwał się w końcu do mnie 28 czerwca z taką wiadomością: "siema co z naszym meczem kiedy gramy? ja jutro po 14 bede do gry jak cos" Następnego dnia o 14 byłem na gg i widziałem, ze Miler zrobił się na chwile zw, a potem był niedostępny nie napisał nic do mnie chociaż napisał, że będzie po 14. Wczoraj i dziś jestem praktycznie cały czas na gg i nie dostałem żadnej wiadomości od niego, a wczoraj o 19 pisałem czy jest... To rywal jest gospodarzem nie ja, a tu ja się proszę żeby rozegrać mecz, a nie on. Dlatego proszę o walkowera w tym meczu. Wystarczyło odpisać mi tylko, że nie możesz czy coś to bym nie pisał o wo, ale jak rywal mnie olewa to ja nie będę się prosił kolejny tydzień o rozegranie meczu. Poza tym z tego co widziałem to Miler rozgrywał w między czasie jakieś mecze, bo dodawane były wyniki z jego udziałem. Jak będą potrzebne screeny z archiwum to wrzucę.
Milerinho
Jul 1 2012, 21:43
Prosze o przedluzenie meczu z ogryzem poniewaz ciezko bylo zemna sie zgrac na mecz bo mialem roznie z czasem w tym tygodniu.
CYTAT(Milerinho @ Jul 1 2012, 22:47)

Prosze o przedluzenie meczu z ogryzem poniewaz ciezko bylo zemna sie zgrac na mecz bo mialem roznie z czasem w tym tygodniu.
Obudziłeś się szybko. Cały tydzien olewałeś wiadomości odemnie. Wystarczyło napisać o której mam być i kiedy i byśmy zagrali. Albo żebym przedłużył czy coś, a ty olałeś to
Tydzień 28
Edi - Lukasz mecz rozegrany,ale nie mam chwilowo mozliwosci wystawienia go na forum
Jason Bourne
Jul 2 2012, 12:07
Mecz Miler- Ogryz przedłużony do ostatniego dnia rozgrywania meczów, czyli do 8 lipca. taka jest decyzja Opiekunów, ponieważ spotkanie jest zbyt ważne dla układu całej tabeli. Postarajcie się zgrać i zagrać jak najszybciej.
Dzięki Edi za info, dobrze że napisałeś :]
CYTAT(piecia1990 @ Jul 2 2012, 13:11)

Mecz Miler- Ogryz przedłużony do ostatniego dnia rozgrywania meczów, czyli do 8 lipca. taka jest decyzja Opiekunów, ponieważ spotkanie jest zbyt ważne dla układu całej tabeli. Postarajcie się zgrać i zagrać jak najszybciej.
Spoko wczoraj wieczorem rozegrany
Milerinho
Jul 3 2012, 23:15
mecz z ogryzkiem bedzie wpisany po 15 bo nie mam dostepu do dysku teraz
niCejOke
Jul 5 2012, 21:40
proszę wo na moją korzyść
kol31. miler vs niCejOke
brak kontaktu z gospodarzem i zainteresowaniem meczu ze strony gospodarza
Jason Bourne
Jul 7 2012, 18:19
wo przyznane w meczu Miler- Nice
Jason Bourne
Jul 7 2012, 20:52
CYTAT
28 kolejka
DonKryst - Woodi
Czas do 10 lipca- Jeśli nie zostanie rozegrany, a co ważniejsze wpisany obustronne wo
33 kolejka lizaku - Rybson Ciągle się mijaliśmy a teraz jadę na noc do pracy. 34 kolejka lukasz - lizaku Ten sam powód. Na dniach się postaramy rozegrać. Post pisany z komórki.
lizaku
Jul 15 2012, 09:40
33 kolejka
lizaku - Rybson
Gościu sobie robi jakieś jaja, już parę razy byliśmy umówieni na mecz i za każdym razem przychodzą jacyś goście do niego i nici z meczu. Wczoraj to już pobił wszystko. Byliśmy umówieni na mecz na 11, no i pojawił się, ale mecz nie został zagrany - czemu? Bo gracz nie umiał zmienić roostera na ten z ML - no śmiech na sali. Druga sprawa to taka że graczowi najwyraźniej nie zależy na zagraniu tego meczu bo pisał do mnie czy gramy w ogóle ten mecz czy go olewamy i gramy challenge. Może mu nie zależy na zagraniu tego meczu bo ma już spadek z ligi, ale ja jeszcze walczę o wyższą lokatę i zależy mi na tym meczu.
Tu są dowody:
Po bawieniu się z roosterem dostaje info:

Zaraz poprosiłem Ferata żeby wszedł na mój pokój i czy nam wejdzie gra, czy mam dobry rooster i było ok. Zresztą byłem pewny że mam wszystko ok.

To umówiliśmy się że dziś zagramy koło 11, a Rybson mi przysyła sms że jest w pracy do 13 - dobre.
Bardzo mi zależało na tym meczu i dalej zależy i nie pisze tego po to żeby dostać WO. Jeżeli była by taka możliwość to proszę jeszcze o parę dni przedłużenia, a uzgodnimy z Rybsonem dokładną datę meczu, określimy się na forum i jak ktoś zawali to WO. Na pewno nie zgadzam się na WO obustronnego. Decyzja należy do opiekunów odnośnie przedłużenia.
Milerinho
Jul 15 2012, 11:53
wnosze o wo w meczu z woodim, pisal ze bedzie dostepny do gry i cisza do tej pory.
Jason Bourne
Jul 15 2012, 13:04
Macie czas do północy na rozegranie spotkania. A więc może się sprężycie i złapiecie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.