CYTAT(lizaku @ Apr 25 2012, 11:29)

Ja to mam mieszanie uczucia. Z jednej strony patrząc na rzeczywisty świat to bramkarze nie są tak często mijani jak to się zdarza w pes-ie, choćby wczorajszy mecz Legii z Ruchem, Żyro miał dwie okazję sam na sam i dwa razy uderzał, nie mijał bramkarza. Z drugiej strony to jest gra i zakazać mijania bramkarza by nie była w porządku ponieważ trzeba było by zakazać inne rzeczy. Często też jest stosowane zejście do lini i miękka wrzutka, tak też często wpadają bramki, nawet pamiętam taki mecz z dabro że strzelił mi 3 bramki w meczu z tego schematu. Jest to trudniejsze do wykonania niż minięcie bramkarza, ale są ludzie którzy mają to opanowane do perfekcji i co to też zakazać? Nie ma sensu się bawić w zakazywanie bo jest dużo rzeczy których można zakazać i wtedy gra nie będzie miała sensu.
Gdzie Ty tu do polskiej ligi kopaczy to porównujesz xD Żyro jest mało kreatywnym graczem żeby mógł wpaść na pomysł że może kiwać

@goofy
Bo w meczu bardzo rzadko wychodzi się czysto 4 razy sam na sam na szczeblach które są medialne. Patrząc na inne ligi np. naszą okręgówkę ja w jednym meczu 3 razy położyłem bramkarza ;]
@norman
Martins jest szybki na 5 metrach tylko. ;pp wszystkie wypowiedzi są poparte bardzo ubogą wiedzą na podejmowany temat. słaba lektura się robi. Zresztą nie wiem do czego zmierza ta dyskusja?? Hiddeny Lamy off reszta zostaje nie ważne co powiecie tak będzie amen