Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Propozycje przed startem IX sezonu ligi ISS !
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Sprawy organizacyjne > Propozycje\pomysły\uwagi
Stron: 1, 2
gapa
no taka prawda. sa tacy co mozna kazda akcje 1v1 przeciwko nim robic a sa i tacy ze wyjsc z bramkarzem 1v1 poprostu sie nie da, tak maja ustawiona linie obrony.
lizaku
Ja to mam mieszanie uczucia. Z jednej strony patrząc na rzeczywisty świat to bramkarze nie są tak często mijani jak to się zdarza w pes-ie, choćby wczorajszy mecz Legii z Ruchem, Żyro miał dwie okazję sam na sam i dwa razy uderzał, nie mijał bramkarza. Z drugiej strony to jest gra i zakazać mijania bramkarza by nie była w porządku ponieważ trzeba było by zakazać inne rzeczy. Często też jest stosowane zejście do lini i miękka wrzutka, tak też często wpadają bramki, nawet pamiętam taki mecz z dabro że strzelił mi 3 bramki w meczu z tego schematu. Jest to trudniejsze do wykonania niż minięcie bramkarza, ale są ludzie którzy mają to opanowane do perfekcji i co to też zakazać? Nie ma sensu się bawić w zakazywanie bo jest dużo rzeczy których można zakazać i wtedy gra nie będzie miała sensu.
Kubbas.
A i jeszcze tylko dodam bo zapomniałem, że chyba wśród ligowców nie ma dużej ilości osób, które grają w ten sposób żeby tego zakazywać bo z większością z Was grałem i nie przypominam sobie.

Bo jeżeli iść tym tokiem to możemy równie dobrze zakazać biegania Martinsem bokiem.

To tyle jako obserwator, taki mam punkt widzenia wink.gif
Jason Bourne
Kończymy tę operę mydlaną z tym, czy zakazać mijania czy nie. To droga do nikąd i nie ma sensu śmiecić tematu. Czekamy na wasze inne propozycje.
GooFy
CYTAT(similo14 @ Apr 25 2012, 09:34) *
Wczoraj Barca - Chelsea ostatnia bramka na 2-2 no to chyba nie powinna być uznana bo przecierz torres minął GK.

Similo, jeśli niegujesz czyjeś wypowiedzi, najpierw je przeczytaj wink.gif

CYTAT(GooFy @ Apr 24 2012, 21:59) *
I owszem, zdarza się minięcie bramkarza w prawdziwym życiu, ale nigdy 3-4 razy w meczu. A jeśli kiedykolwiek się zdarzyło bramkarz musiał szukać sobie nowego klubu.

I jeszcze raz zobaczę teksty typu "głupota", "chore", "poronione", "bitch" - polecą ostrzeżenia. Niektórzy chyba za bardzo wzięli sobie do serca tą dyskusję i zaczęli obrażać innych.
niCejOke
CYTAT(lizaku @ Apr 25 2012, 11:29) *
Ja to mam mieszanie uczucia. Z jednej strony patrząc na rzeczywisty świat to bramkarze nie są tak często mijani jak to się zdarza w pes-ie, choćby wczorajszy mecz Legii z Ruchem, Żyro miał dwie okazję sam na sam i dwa razy uderzał, nie mijał bramkarza. Z drugiej strony to jest gra i zakazać mijania bramkarza by nie była w porządku ponieważ trzeba było by zakazać inne rzeczy. Często też jest stosowane zejście do lini i miękka wrzutka, tak też często wpadają bramki, nawet pamiętam taki mecz z dabro że strzelił mi 3 bramki w meczu z tego schematu. Jest to trudniejsze do wykonania niż minięcie bramkarza, ale są ludzie którzy mają to opanowane do perfekcji i co to też zakazać? Nie ma sensu się bawić w zakazywanie bo jest dużo rzeczy których można zakazać i wtedy gra nie będzie miała sensu.

Gdzie Ty tu do polskiej ligi kopaczy to porównujesz xD Żyro jest mało kreatywnym graczem żeby mógł wpaść na pomysł że może kiwać biggrin.gif

@goofy

Bo w meczu bardzo rzadko wychodzi się czysto 4 razy sam na sam na szczeblach które są medialne. Patrząc na inne ligi np. naszą okręgówkę ja w jednym meczu 3 razy położyłem bramkarza ;]

@norman

Martins jest szybki na 5 metrach tylko. ;pp wszystkie wypowiedzi są poparte bardzo ubogą wiedzą na podejmowany temat. słaba lektura się robi. Zresztą nie wiem do czego zmierza ta dyskusja?? Hiddeny Lamy off reszta zostaje nie ważne co powiecie tak będzie amen
GooFy
nicejoke - Najpierw mówisz, że nie można porównywać do polskiej Ekstraklasy a zachwile porównujesz do... Polskiej okręgówki. rolleyes.gif
niCejOke
CYTAT(GooFy @ Apr 25 2012, 16:17) *
nicejoke - Najpierw mówisz, że nie można porównywać do polskiej Ekstraklasy a zachwile porównujesz do... Polskiej okręgówki. rolleyes.gif

goffy pora nauczyć się czytać ze zrozumieniem, to była ironia. ;]
gapa
ludzie rolleyes.gif zamiast sie klocic lepiej ruszmy z sezonem czym predzej
GooFy
Więc ironiczne porównanie do polskiej okręgówki czy ekstraklasy nie jest żadnym argumentem przemawiającym za.
niCejOke
no właśnie to miałem na celu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.