gutted
Sep 17 2004, 21:44
nie musi byc tak dokladnie, wystarczy jak krotko opiszesz kazdego zawodnika, np ze jest szybki, ma potezny strzal itp. podaj tez ich slabe strony
nowy człowiek
Sep 18 2004, 10:00
OK i jeszcze pytanko - jaka powinna być średnia zespołu (umiejętności) żeby ine przesadzić
gutted
Sep 18 2004, 10:45
jeszcze nie wiemy, opracujemy statsy na koncu, zrob jak uwazasz my to pozniej poprawimy, tak zeby bylo ok w porownaniu z reszta druzyn
baski18
Sep 22 2004, 16:49
Małą poprawka do strojòw Lecha away jak możesz zobaczyć na screenach z oficjalnej strony Lecha spodenki są białe, a nie niebieskie jak napisałeś że takie zrobisz :] I tak jak widzisz getry też są białe z niebieskim paskiem na samej gorze.
POZDRO
to mozna powiedziec kiedy bedzie wstepna data wyjscia tego patcha ? :>
i zeby dano na jakis serv z ktorego da sie sciagac ;];];
fan iwana
Oct 5 2004, 18:43
Czy do 4-ki tez bedzie taki pacz??Bo przeciez wychodzi juz lada moment wiec przydaloby sie....szkoda ze strojow nie widze

(moze wina przegladarki albo servera) ale zapewne sa dobrej jakosci.
moze bedzie tylko do 4

bo nie wyrobimy sie z patchem do pes3 przed premiera pes4
Chciałbym poprosić autoròw nowego projektu, aby zwròcili uwagę na dwòch piłkarzy Zagłębia Sosnowiec: Przemysława Pitrego oraz Marcina Lachowskiego. Pierwszy z nich to napastnik potrafiący znakomicie przyjąć piłkę, świetnie uderzyć obiema nogami i głową, cechuje się także wysokim poziomem dryblingu. Naprawdę w Sosnowcu dawno nie było takiego piłkarza. Lachowski zaś jest środkowym pomocnikiem, mogącym grać w ataku. Ma dobry przegląd pola, niezłe uderzenie, oraz jak na pomocnika często zdobywa gole.
P.S Jeśli jakieś pytania o Zagłębie to możecie śmiało pisać.
nuhi: mamy kilku ekspertow od Zaglebia, ale kazda informacja sie przyda, poza tym, jezeli chcesz cos powiedziec to pisz
siemacie ,a czy bedzie patch z ligą polską do pes 4 , troche nie w temacie jestem i niewiem, ale patch do pes 3 byl zajefajny
bedzie, kwestia edytora(ktorego wlasciwie nie ma) i czasu(ktorego nie ma- chyba ze mowimy o guttedzie i tmc

)
a czy beda w patchu polskie przyspiewki kibicow ??
Gdzieś czytałem, że nie możecie znaleźć Coliny z czerwoną kartką. Właśnie znalazłem coś takiego
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.