Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 5 | Master League Mini Cup | 21 Grudnia
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turnieje dnia\Master League Mini-Cup > Master League Mini-Cup
Stron: 1, 2
wesoly89
Lukasz44wesoly89

Screeny:

Opis:

dobry mecz..w 1 polowie zaciety , w drugiej pod kontrolą gosci.. zadecydowala skutecznosc

radek93

Radek93Zibi

Screeny:

Opis:
Kapitalne widowisko z obu stron.
lukasz44

lukasz44Rybson

Screeny:

Opis:
Opłaciło się na ostatnią akcję meczu posłać do ataku Mohamadou Diarre i Mexesa, ten pierwszy strzela decydującą o zwycięstwie bramkę. Ogólnie mecz z lekką przewagą Zenitu, powo dalej
arczi333

ArcziMiler

Screeny:

Opis:
To był fart Szew walił po słupkach a miler z kontra wyłazoł i gol dzieki
Witu

WituWKS

Screeny:

Opis:
Dziwny mecz biggrin.gif z jednej strony się ciesze z remisu ( WKS cały czas mnie atakował a ja jakimś cudem gola zdobyłem) a z drugiej pozostaje niesmak bo gola na 1 : 1 straciłem w 90 min, jednak 1 pkt cieszy z takim rywalem. Dzięki za mecz
donkryst

DonKrystArczi

Screeny:

Opis:
Mecz z lekką przewagą Marsylii. W pierwszej połowie dwie sytuacje zawodników z Anglii i jedna bramka. W drugiej odsłonie cudowna bramka Valbueny i kolejny gol Cardozo przechyliły szale zwycięstwa na korzyść Marsylczyków. Dzięki i powo dalej.

WKS

WKSRKSGapa

Screeny:

Opis

Cóż można powiedzieć o tym meczu ? Na pewno, że sie odbył. Był on wyrównany, raz przeważało WBA raz Szachtar. Był czas gdzie szły wymiany ciosów i każda z drużyn mogła sięgnąć po trzy punkty. Szachtar za pomocą karnego, którego spudłował Santos a WBA po akcji Bellamy'ego z Gekasem (?).Dzięki.
Nalep

NalepWitu

Screeny:

Opis:
Pierwsza połowa była dziwna. Gospodarze przeprowadzali ataki pozycyjne, a goście kontrowali i tak udało im się strzelić aż 4 bramki. Zatem do przerwy było 0:4. Po przerwie do ataku ruszyli gracze miejscowego Girondinsu, ale udało im się strzelić tylko 2 bramki i pożegnali się z turniejem. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Jason Bourne
5 kolejka
piecia wolrid

Nieznaczna przewaga Espanyolu, jednak Bilbao pokazało pazur i wygrało.
Milerinho
Milerinhowoodi

Screeny:

Opis:

Bardzo szybki mecz i gdyby nie czerwo dla woodiego roznie moglo sie te spotkanie potoczyc.

Ogryz

OgryzRybson
Screeny:

Opis:
Wyrównany mecz i sprawiedliwy remis i podział punktów. Obie drużyny miałe swoje szanse w tym meczu, ale tylko raz jedna i druga drużyna potrafiła pokonać bramkarza i mecz skończył się sprawiedliwym remisem co pokazują statystyki. Dzięki za mecz do następnego.
GooFy

GooFyRadek93

Screeny:

Opis:

Całkowita dominacja Spartaka w pierwszych minutach i zero celnych strzałów Racingu w pierwszej połowie. Cała taktyka legła w gruzach po kontuzji Agbonlahora. Racing umiejętnie wykorzystał sytuację i zwyciężył. Kolejny fatalny turniej w wykonaniu Spartaka. Zarząd pewnie mocno zastanawia się, czy zatrudnienie GooFiego było dobrym pomysłem.

Milerinho
MilerinhoDonKryst

Screeny:

Opis:

nudne spotkanie bez fajerwerkow

JustMe1987

JustMe1987lukasz44

Screeny:

Opis:

Screen niestety z jednej polowki bo lukasz zlapal "czarnego" biggrin.gif Duzo zawdzieczam bledom defensywy Zenitu.

lukasz44

Milerinho
MilerinhoZibi

Screeny:

Opis:

W tym meczu Zibi za wszelka cene chcial strzelic brame z glowki a ostatnio tak narzekal na moje bramki.
Akcje Bragi tylko po wrzutkach szly, a Mainz srodkiem pola co okazalo sie skuteczniejsze, na ozdobe piekna bramke zza pola karnego strzela niezawodny Senna !

Ferat

FeratJustMe

Screeny:

Opis:
Swietny mecz i minimalne zwyciestwo Udinese:)
JustMe1987
CYTAT(Ferat @ Dec 22 2011, 00:58) *

FeratJustMe

Screeny:

Opis:
Swietny mecz i minimalne zwyciestwo Udinese:)

Fajny meczyk. Brak Kezmana pokazal ile znaczy dla tej druzyny. Powodzenia.
radek93

Radek93Witu

Screeny:

Opis:
Świetny mecz.Dzieki witu

wesoly89
wesoly89DonKryst

Screeny:

niestety nie mam screenow gdyz ten mecz mial dziwny przebieg.. 1 mecz 0-0 i nie ustawilem dogrywki... i zagralismy 2 mecz z zasada złotej bramki.. po ktorej wyłączylem PES'a.. 

Opis:

Świetny mecz !! wiele sie dzialo !! powo dalej wink.gif

lukasz44

Ferat

FeratMilerinho

Screeny:

Opis:
Walczyli, walczyli, ale nie ma sily na Mainz:)

DonKrystRadek93

Screeny:

Opis:
Bardzo emocjonujący półfinał, którego rozstrzygnięcie poznaliśmy dopiero po karnych.

Milerinho
MilerinhoDonKryst

Screeny:

Opis:

To byla ciezka walka w finale, w grupie byl remis miedzy tymi ekipami i teraz tez w regulaminowym czasie i dogrywce, jednak w karnych okazali sie lepsi gracze Mainz i ich GK ktory obronil 2 karne. Dzieki za Turniej !

zibii75
Grałem w finale?
I to "OM"?
Dabro96
Ja mogę tylko przeprosić za swoje zachowanie,ponieważ podczas meczu z Milerem miałem bardzo duże lagi i dlatego po tym meczu wyszedłem je skonfigurować i potem zerwało mi łącze i nie mogłem powrócić,wiem że kara mi się należy i przyjmuję ją bez sprzecznie. A co do Ciebie Miler to gadasz na innych styl gry momentami a sam może ładnie grasz ale Twoje gole to podanie na pustą i strzał.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.