Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3 | Master League Mini Cup | 17 Grudnia
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turnieje dnia\Master League Mini-Cup > Master League Mini-Cup
Stron: 1, 2
lukasz44

lukasz44Edi092

Screeny:

Opis:
Mecz ten miał zdecydować kto awansuje z II miejsca, zapowiadało się ekscytujące spotkanie i takie było. Popis Grafite w 1 połowie, który zdobył dwa gole. Szkoda gola straconego tuż przed przerwą bo żle wpłynął na moją ekipę. W szatnii wszyscy czuli oddech rywala na plecach. Miałem szanse na kolejne gole, Zenit był dużo lepiej grającą ekipą, ale to Martin Petrov uciszył stadion w Petersbourgu strzelając ładną bramkę z 25 metrów. W ostatnich sekundach meczu Zenit miał dwa rzuty rożne, ale nawet wejście Mexesa, Alevesa i Denisova do ataku nie pomogło. Piłkę meczową wybronił Kameni !

Dzięki za świetne widowisko, powo w ćwierćfinale.
lukasz44

Dabro96
Dabro96Ogryz

Screeny:

Opis:
W Tym meczu dało się zauważyć sporą przewagę drużyny Niemieckiej. Stoke przebudziło się na ostatnie 20 minut lecz było za późno by ugrać coś w tym meczu.
JustMe1987

JustMe1987Boby1908

Screeny:

Opis:

Brak dwoch naczelnych snajperow i wynik nie mogl byc inny. Dwa z tylu i zero z przodu. W pierwszej polowie juz swobodnie moglem wyjsc na prowadzenie ale niestety celnosc i szczescie byly po stronie bobiego. Gratuluje zimnej krwi i powodzenia.

[/quote]
gapa

Edigapa

Screeny:

Opis:
bardzo zaciete widowisko. gdy wszyscy czekali juz na dogrywke gol strzelil LUcarelii.

Witu

WituMilerinho

Screeny:

Opis:
Ciekawy bardzo mecz, wygrał lepszy w tym meczu i lepszy na papierze czy Milerinho. Dzięki za mecz, graty awansu i powo dalej ;p
lukasz44

Boby1908

Boby/b][b]Miler

Screeny:

Opis:
Mecz walki. Szczęście mi sprzyjalo i wygrałem.Dzięki i do następnego.
Dabro96
Dabro96Gapa

Screeny:

Opis:
Był to mecz od początku do końca Emocjonujący, drużyna HSV postawiła trudne Warunki przed WBA i to dawało efekt,mieli lekką przewagę lecz nie udokumentowali tego prowadzeniem, po nerwówce w karnych wygrywa HSV.

4 - 2 w Karnych dla Dabro96
lukasz44

Dabro96
Dabro96Boby

Screeny:

Opis:
Wiele o tym meczu powiedzieć nie można,obaj oddaliśmy nie wiele strzałów, Werder zagrał bardzo dobrze w obronie i przejść się ich nie dało,taki mały "autobus" biggrin.gif. Jedna akcja się udała i 0 : 1. Dzięki za Turka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.