Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 2 | Master League Mini Cup | 16 Grudnia
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turnieje dnia\Master League Mini-Cup > Master League Mini-Cup
Stron: 1, 2
Witu
CYTAT(arczi333 @ Dec 16 2011, 23:40) *
3-0 czy 3-1

Dzięki że zauważyłeś oczywiście 3 : 1 wink.gif
gapa

GapaFerat

Screeny:

Opis:
Bardzo ladne widowisko dla publicznosci. dzieki i powo dalej

Jason Bourne
potwierdzam z lukaszem 1-2
edytowany post heh:P
Wolrid

WolridPieciu1990

Screeny:

Opis:
Bardzo słaby turniej w wykonaniu Hiszpanów. 3 mecz, 3 porażka. Strasznie niska skuteczność, bardzo głupie błędy w obronie. No cóż, tak naprawdę po pierwszej bramce strzelonej przez Newcastle, drużyna z Bilbao zgasłą. Straciła wiarę w zwycięstwo.

JustMe1987

JustMe1987lukasz44

Screeny:

Opis:

Bardzo dziwny mecz pelen bledow w ktorym nieznacznie dominowalem ale sytuacje ktore przesadzily o wyniku to totalna loteria i rownie dobrze 3 pkt mogly jechac dzis do Rosji.

Dabro96
Dabro96WKSRKS

Screeny:

Opis:
Jest to nasze małe GD,zawsze te mecze są emocjonujące,w tym meczu Lepiej zaprezentowała się drużyna z Hamburga i Szachtar został pokonany,dzięki.
czubinho
... kolejka
CzubekOgryz
[b]Screeny:

Opis:Bardzo dobry mecz Francuzów, godnie pożegnali się z turniejem pokonując Stoke City a 3-0. Na szczególną uwagę zasługuje gol Deco zza pola karnego.Dzięki, pozdroo

GooFy

GooFygapa

Screeny:

Opis:

Kolejny z serii "wygranych meczów". Zupełny brak szczęścia i świetna postawa Freya nie pozwoliły drużynie Spartaka zwyciężyć. Dikan nie pozostawał Freyowi dłużny, ale w kluczowym momencie popełnił fatalny błąd, który kosztował drużynę drugą bramkę i koniec marzeń o zwycięstwie. Spartak niechlubnie żegna się z turniejem.

Nalep

NalepPiecia

Screeny:
Ech, zapomniałem zapisać screena, ale jeżeli to ważne to 2 bramki dla gospodarzy zdobyłem Klose, a co do bramki dla Newcastle to bodajże Demba Ba

Opis:
Mecz z ogromną przewagą gospodarzy, którzy dzielili i rządzili na boisku. Co najważniejsze strzelili o jedną bramkę więcej od gości, choć mogło być więcej. Dzięki za grę i do następnego.

Naleplukasz44

Screeny:
0-0

Opis:
Bardzo wyrównane spotkanie, każdy mógł przechylić szalę zwycięstwa na swoją korzyść, ale jednak gole nie padły. Szkoda dla widowiska ale mecz był bardzo ciekawy. Dzięki.
gapa

CzubinioGapa

Screeny:

Opis:
ladny mecz w ktory przewage mialo WBA i to ono zasluzenie wygralo, dzieki i powo dalej

Milerinho
MilerinhoArczi3333

Screeny:

Opis:
Mecz pod dyktando Mainz, kuriozum to byly dwa swojaki mojej obrony biggrin.gif dzieki
WKS

WKSRKSRadek

Screeny:

Opis:
Sorry, nawet nie chce mi sie opisywać. Jestem załamany grą moich podopiecznych. Nie wiem gdzie tkwi problem, najprawdopodoniej przyda mi się nowa formacja i styl i pomysł na gre. Bo widzę czarno sezon zbliżający się wielkimi krokami. Dzięki za turniej, nie chce mi sie liczyc ale wątpie abym awansował dalej.
Edi092

EdiDabro

Screeny:

Opis:
Szczęśliwy remis i awans na zakończenie fazy grupowej
Wolrid

WolridJustMe1987

Screeny:

Opis:
Po tym turnieju pozostaje duży nie dosyt. Wszystkie mecze, były stosunkowo na równym poziomie. Ten mecz, również do takich należał. Pomimo tego iż nie miał większego znaczenia, obie drużyny chciały za wszelką cenę go wygrać. Na moje nie szczęście, Kezman, Kanoute i Guti byli w bardzo dobrych dyspozycjach i ta trójka przesądziła o losach spotkania.

lukasz44

Milerinho

MilerinhoDabro96

Screeny:

Opis:
Dobry zaciety mecz z przewaga Dabro w pierwszej a Moja w drugiej polwie. Dzieki

Edi092

BobyEdi

Screeny:

Opis:
Wprowadzony akcje 5 min przed bramka Bily dał awans po dobry i cięzkim meczu w którym nie zabrakło szczęścia,dzięki smile.gif
lukasz44
lukasz44gapa

Screeny:

Opis:
Wszystko dobre dla mnie było tylko w 1 połowie, minimalna przewaga, dużo okazji i skuteczny Grafite.
Po przerwie wszystko się posypało, gapa wykorzystał swoje okazje (chociaż można uznać to bardziej za prezenty od moich obrońców...) a ja we wszystkim byłem spóźniony, zero pomysłu i ambicji graczy kończy się klęską która nie powinna się zdarzyć mojej ekipie...
Dzięki, powo dalej.
Milerinho

Milerinhogapa

Screeny:

Opis:
Świetny poczatek Mainz i koncetracja w drugiej polwowie przy kapitalnej grze Senny i Palopa daja awans do finalu. Dzieki za mecz Gapa ! R10 nie jedna jeszcze strzeli smile.gif

JustMe1987

JustMe1987Ogryz

Screeny:

Opis:

Pasjonujace spotkanie godne fazy pucharowej. "Pennant dal dobra zmiane" i przesadzil o losach meczu napedzajac Stoke w doliczonym czasie gry. Ja z braku rezerwy zmiany robilem i coraz bardziej sie oslabialem i wyszlo w 120 minutach gry bo w 90 jeszcze dawalem rade. Swietna partia Ogryza. Zaskoczyl mnie na plus.

Ogryz

OgryzEdii
Screeny:

Opis:
Jako 1 w tym spotkaniu na prowadzenie wyszli gracze gospodarzy po pięknym rajdzie minięciu 2 rywali na zamach i strzale Pennanta nie do obrony przez Kameniego. Po przerwie aż do 70 minuty żadna z drużyn nie potrafiła skierować piłki do siatki w końcu ta sztuka udała się Mauro Zarate, ale na odpowiedź gospodarzy nie trzeba było długo czekać, bo już 5 minut później bramkę na 2-1 strzela Crouch, 6 minut później i znów remis i 2 gol Zarate. Wszystko wskazywało na dogrywkę, ale znów pokazał się Pennant który minął rywali i lekkim lobikiem posłał piłkę do siatki piłkarze Evertonu nie byli już w stanie odpowiedzieć i to Stoke City awansuje do finału. Dzięki za mecz.
lukasz44
JustMe1987
To be continued rano by Ogryz. Stay tuned bo chlopaki dali czadu biggrin.gif
Ogryz

OgryzMilerinho
Screeny:

Opis:
Cóż to był za mecz... Mecz godny finału i mecz godny tego znakomitego turnieju. Więc przejdźmy do meczu jako 1 prowadzenie objęli piłkarze Stoke City Jones dostał piłkę minął jednego rywala i huknął w krótki róg bramki Palopa nie dając mu szans. Radość piłkarzy z Anglii nie trwała długo, bo już w 7 minucie Mainz miało rzut rożny Senna dośrodkowuje( oj będzie mi się to śniło po nocach:D) a Miccoli strzela na 1-1. 7 minut później i Mainz wychodzi na prowadzenie Forlan wychodzi sam na sam z bramkarzem Stoke Mija go i strzela z ostrego kąta do pustej bramki. Po tym golu piłkarze Stoke spuścili trochę z tonu a Mainz co miało rzut rożny to był gol. Senna dośrodkowuje strzela Forlan, Senna dośrodkowuje zamieszanie w polu karnym samobój, Senna dośrodkowuje w 45 Forlan i gol. Wynik do przerwy to 5-1 dla Mainz z czego 4 gole z rzutów różnych po dośrodkowaniach Senny. Piłkarze Stoke nie zamierzali odpuszczać i walczyli do końca o korzystny rezultat w tym meczu. Najpierw w 51 minucie po strzale napastnika Stoke Palop odbija piłkę, a Payet strzela bramkę na 5-2 8 minut później i Van Wolfswinkel strzela swoją 1 bramkę w tym meczu zmniejszając stratę do 2 goli. Potem kolejna akcja Van Wolfswinkela potężne uderzenie wprost w bramkarza Mainz, ale piłka odbijając się od niego wtacza się do bramki i obrońcy Mainz naciskani przez napastnika Stoke wbijają sobie bramkę. 80 minuta i Stoke doprowadza do remisu podnosząc się z kolan Ricky Van Wolfswinkel mija rywala i potężnym strzałem w okienko doprowadza do remisu. Kiedy piłkarze Stoke odrobili straty i doszli już do piłkarzy Mainz ci znowu mieli rzut rożny i znów mieli w narożniku Marco Senne, a w polu karnym Diego Forlana ten 1 dośrodkowuje, a Forlan strzela swoją 4 bramkę w tym meczu, a Senna zalicza 5 asystę. Gracze Stoke City nie dali już odrobić strat i przegrali mecz 6-5. Super mecz w wykonaniu obu ekip 1 połowa wskazywała na pogrom w tym meczu, ale piłkarze Stoke nie dali się odrabiając straty, ale Senna i Forlan byli nie do zatrzymania i to dzięki nim Mainz wygrało ten mecz. Nie wiem co teraz będzie jak do drużyny Mainz dołączy Zigic. Panowie 2 ligowcy unikać w meczach z Mainz rzutów wolnych i rożnych. Dzięki Miller za mecz oby więcej takich super meczy w miłej atmosferze. Mecz naprawdę godny tego turnieju.
lukasz44
Gratulacje miller smile.gif Choć było blisko abyś nawet nie awansował z grupy gdybyście nie rozegrali meczu z Arczim jednak biggrin.gif
taki paradoks hehe

Dopisz sobie 2 mln do budżetu w dziale premier w excelu smile.gif
Milerinho

Dzięki za turniej, dokładnie ja nie wierzyłem, że wyjdę z grupy ale mecz z arczim dal cień nadziei ze da się pograć jeszcze biggrin.gif chociaż nie powiem Witu w pierwszym meczu turnieju zrównał mnie z ziemią biggrin.gif co do samego turnieju to fajny klimat i skuteczna gra moich podopiecznych smile.gif Trochę taki Senny ten finał był tongue.gif Z meczu na mecz lepiej mi się grało i w dodatku po turnieju jeszcze trzaskaliśmy sparingi. Gratki za organizacje dla lukasza44 i za wydanie już wczoraj patcha na dzień 16.12.11 Brawo jeszcze raz świetny to byl pomysł popykać juz swoimi ekipami smile.gif

Czekamy na kolejne takie turnieje ! smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.