Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje dotyczące walkowerów oraz prośby o przedłużenie terminu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7
Stron: 1, 2
donkryst
22 kolejka
dj_adriano - DonKryst
Nie mogliśmy się dogadać ;p
borozdw
Witam wszystkich, otóż dziś wróciłem z wakacji, wypoczęty i gotowy do nadrabiania zaległości. Od jutra po 17 będę na gg, więc czekam na Was. Dziekuje za wyrozumiałość i sorry za zwłokę.
Matis08
japrawdopodobnie za góra 3 dni będe miał dostęp do neta. Więc jeżeli będe mógł grać mecze to się odezwę smile.gif
O ile działa fs ;p
Narazie proszę o przedłużenie spotkań smile.gif
stalowka84
proszę o przedłużenie wszystkich moich nierozegranych spotkań ... mam problem z kompem i nie mogę grać dzięki
Ferat
wyjezdzam na wakacje 24-30.07 prosze o przedluzenie wszystkich moich meczow..
Mani3k
Proszę o przedłużenie:
Kolejka 18
Mani3k - Tomek93

borozdw
Brak kontaktu z graczami uniemożliwił mi aktywne nadrabianie meczy, więc proszę o przedłużenie nierozegranych spotkań.
BlueOle10
kolejka 21
blueole10 - borozdw

kolega przez ten dlugi okres nie odpowiadal, pojawil sie tylko dwa razy i to w dodatku na bardzo krotko, wiec albo prosze o przedluzenie, a jak nie da rady to wo, bo widze ze trudno sie zgadac z kolega.
Matis08
Proszę o przedłużenie moich spotkań, których nie udało mi się jeszcze rozegrać. Staram się nadrabiać ale są wakacje i nie zawsze jesteśmy dostępni do gry ;p
gapa
prosze o przedluzenie wszystkich moich zaleglych meczy poniewaz ostatnio nie mialem czasu grac.
lukasz44
8. Mlody - lukasz44
20. lukasz44- ferat
26. snajper-lukasz44
27. lukasz44- mlody
28. craxa - lukasz44

Proszę o przedłużenie
BlueOle10
wyjeżdżam dzisiaj, wracam w poniedziałek. FS i tak nie dziala, takze odrobie wszystko smile.gif
Ferat
prosze o przedluzenie wszystkich moich spotkan, wrocilem i bede stopniowo nadrabial..
prince
Kolejka 34:

WKSRKS - Prince

Proszę o przedłużenie.
Matis08
Proszę o przedłużenie spotkań smile.gif
Koledzy się nie odzywają, a ja też nie za bardzo mogłem zagrać
Mani3k
Rozegrałem 5 spotkań w tym tygodniu, z resztą osób nie udało się zagrać z różnych powodów - a to mnie nie było, a to rywal nie mógł grać. Proszę więc o przedłużenie nierozegranych spotkań.
Mani3k
Kolejka: 24
Mecz: Tsu - Mani3k
Mimo iż nie byłem gospodarzem prosiłem kolegę o rozegranie meczu, za pierwszym razem odmówił, za drugim zaś nie odpisał w ogóle.

Mani3k
2011-07-22 23:02:24
cześć, masz możliwość zagrania mecza ligowego?

tsu
2011-07-22 23:02:35
cze niestety nie
----------------------------------------------------------
Mani3k
2011-08-03 18:04:54
czesc, mozesz zagrac ligowy?

Wnoszę więc o WO gdyż jest to mecz z 6 tygodnia, na rozegranie, którego mieliśmy termin do dziś.
Ferat
32 kolejka
Ferat - Gapa
Nie dogadalismy sie, mialem niewiele czasu;/
stalowka84
33 kolejka
Stalówka - łukasz44

proszę o przedłużenie jeszcze o parę dni
Matis08
Zrobiło się ciekawie smile.gif
Do 07.08 miałem do rozegrania dwa spotkania, a mianowicie :
Kolejka 14 craxa93 - Mlody08
Rozegraliśmy jedno spotkanie, gdy jeszcze w menu pomeczowym proponowałem rewanż przeciwnik napisałem, że teraz nie chce.

Kolejka 8 Mlody08 - lukasz44
Spotkanie nie doszło do skutku GŁÓWNIE z powodu trudności z łapaniem rywala smile.gif

Nie chce dostać 6 pkt za darmo, żeby nie było potem gadania w stylu "pisze o WO bo chce 2 miejsce."

Także prosiłbym o przedłużenie. Przynajmniej spotkania z 8 kolejki, bo w drugim przypadku rywal nie okazywał zbyt wielkich chęci do gry.
lukasz44
CYTAT(Matis08 @ Aug 7 2011, 23:49) *
Kolejka 8 Mlody08 - lukasz44
Spotkanie nie doszło do skutku GŁÓWNIE z powodu trudności z łapaniem rywala smile.gif

Nie chce dostać 6 pkt za darmo, żeby nie było potem gadania w stylu "pisze o WO bo chce 2 miejsce."

8. Mlody - lukasz44

Mogę powiedzieć to samo o trudnościach ze złapaniem rywala, również pisalem do Ciebie kilkukrotnie mimo że nie jestem gospodarzem.
Zawsze jednak coś nam przeszkadzało (A to Ty nie mogłeś, lub Cię nie było albo na odwrót), także nie pitol że To ja nie miałem chęci grania, gdyż ja pisałem w porach wieczornych, a Ty już nocnych gdy niektórzy ludzie idą spać...

Żadnych przedłużeń nie będzie, czekam na wnioski, a wieczorem pojawi się aktualka tematów.
Matis08
Wybacz mi ,ale czy mam pokazać archiwum rozmów? smile.gif

Ile razy usłyszałem "dziś wieczorem jestem do gry/odezwę się" smile.gif

Pisałeś w porach wieczornych..
Ostatni raz w piątek o 23.48, odpisałem Ci 10 minut po dwunastej, że teraz nie mogę. Po 30 minutach zauważyłem, że grałeś z WKSRKS, bo minutę wcześniej wrzuciłeś post na forum. Napisałem na gadu i wysłałem pw na forum. Odpisałeś dopiero na drugi dzień,że Cię już nie było. I napisałeś w sobotę, gdzie mnie nie było cały dzień na kompie.
Ja jestem do gry codziennie wręcz. Jak już jestem to kilka godzin, w końcu jakoś udało mi się odrobić po powrocie tyle spotkań.

Nie ja przedłużałem do ostatniej chwili smile.gif

Kolejka 8 Kolejka 8 Mlody08 - lukasz44
Mecz nie doszedł do skutku, lecz to nie ja do tego doprowadziłem, że przez dwa miesiące nie został rozegrany smile.gif Wnoszę o WO.

Kolejka 14 craxa93 - Mlody08

Jak pisałem powyżej. Nikłe zainteresowanie meczem. Zgodnie z regulaminem, WO dla gościa.

@Edit. Mały Fail, kolejka 14 rozegrana. Nie odnotowałem tego u siebie. W panelu wszystko jest jak należy.
lukasz44
Mecz :

Młody08-lukasz44
lukasz44-Mlody08

Oddaje WO w meczach z tym panem, szkoda mi nerwów , bo zabawy i tak w tym żadnej nie będzie.

W reszcie nierozegranych meczów poleciały WO wedlug regulaminu bądż wniosków.
borozdw
Witam, w związku z tym, że do dziś był termin rozegrania wszystkich zaległych spotkań wnoszę o obustronne WO w poniższych meczach:

Boro - Młody
Boro - Dj Adriano
Boro - Szymson

W większości zadecydowało o tym, iż nie potrafiliśmy się złapać w tych godzinach, których nam pasowało. Sezon wakacyjny to pasmo urlopów, wyjazdów, wesel itp; więc tego czasu było naprawdę mało. Czekałem wczoraj i dziś na rywali, nawet byliśmy poumawiani na granie, lecz z żadnym nie miałem dziś kontaktu, ale jest tu także dużo mojej winy, iż mecze nie zostały rozegrane w terminie, stąd decyzja o obustronnym WO, która dla nikogo nie będzie krzywdząca. Wakacje powoli się kończą, więc miejmy nadzieję, że od nowego sezonu nie będzie tego typu sytuacji.

Pozdrawiam
lukasz44
28. craxa - lukasz44
33. stalowka - lukasz44

W meczu z craxa wnosze o wo, gdyż przeciwnik nie interesował się wogóle meczem, mimo że jest gospodarzem, ja pisałem kilkukrotnie ale nic z tego...

W meczu ze stalówka obustronne wo nie będzie krzywdzące dla nikogo, bo i ja i rywal pisaliśmy do siebie.
Mani3k
Ostatni mój mecz z craxa, kolega napisal w niedziele 7.08.11 o mecz, ja napisalem ze mamy termin do 14 takze spokojnie zagramy, caly tydzien pracowalem i napisalem w weekend i kolegi juz nie bylo, ani w sobote i niedziele. Wczesniej nie mialem czasu w dniach pracy.

Także najsprawiedliwsze bedzie remis za ten mecz.
Matis08
Boro - mlody

Raz odmówił boro, raz ja sie nie zjawilem.

Wynk nic nie znacazy.

A co do meczow z lukaszem to szkoda slow smile.gif Choć miło byłoby wpakować mu kilka bramek i wygrać zasłużenie a nie przez tchórzostwo.
lukasz44
CYTAT(Matis08 @ Aug 15 2011, 03:43) *
Boro - mlody

Raz odmówił boro, raz ja sie nie zjawilem.

Wynk nic nie znacazy.

A co do meczow z lukaszem to szkoda slow smile.gif Choć miło byłoby wpakować mu kilka bramek i wygrać zasłużenie a nie przez tchórzostwo.

Pewnie jak zawsze by się skończyło po stracie gola tekstami 'a la lagi' także wolę tego uniknąć i oddać te mecze walkowerem zwłaszcza po Twoich wspaniałych tekstach na gg jak walczyłeś z całych sił o przedłużenie^^^ a raczej wo gdy termin dobiegł końca i pyskowałeś, mi na tym nie zależy, dobrze że już więcej w lidze ISS się nie spotkamy bo większość z nas ma Cię serdecznie dość dlatego decyzję która była odkładana już od dwóch sezonów wcielimy przy najbliższej okazji.

Następny sezon będzie wyjątkowy i nie potrzebujemy tutaj takich ludzi, którzy szukają tylko kłótni i problemów:

Wyciąg z regulaminu:

CYTAT
I Postanowienia ogólne:

* zgłaszając się do jakichkolwiek rozgrywek na ISSOnline.pl akceptujesz panujące tu zasady oraz masz obowiązek ich przestrzegać.
* każdy z graczy jest zobowiązany do poszanowania oraz kultury wobec innych uczestników oraz opiekunów\moderatorów ligi.
* gracze mają obowiązek godnie reprezentować
serwis ISSOnline.pl
* osoby które bedą psuły ligową atmosferę i zakłócały grę innym graczom będą dopisywane do czarnej listy ligowców.
* podstawowym komunikatorem ligowym jest Gadu-Gadu, numery do wszystkich graczy podawane są w profilach na stronie głównej serwisu.
* celem ligi jest zapewnienie dobrej zabawy w miłej atmosferze dla jej uczestników oraz smaku sportowej rywalizacji w duchu FAIR PLAY

Także gratulujemy drugiego miejsca i dziękujemy za obecność w naszej lidze przez te kilka sezonów. Dowidzenia, ostatnim Twoim turniejem na tej stronie będzie Carlsberg Cup, póżniej trafisz na czarną listę ligowców.
Matis08
CYTAT(lukasz44 @ Aug 15 2011, 10:42) *
Pewnie jak zawsze by się skończyło po stracie gola tekstami 'a la lagi' także wolę tego uniknąć i oddać te mecze walkowerem zwłaszcza po Twoich wspaniałych tekstach na gg jak walczyłeś z całych sił o przedłużenie^^

Następny sezon będzie wyjątkowy i nie potrzebujemy tutaj takich ludzi, którzy szukają tylko kłótni i problemów:

Znajdź mi w tym sezonie mecz, w którym komentowałem stratę bramki przez lagi. Nie licząc spotkań z gapą.
Z drugiej strony Twoje, 'pfff' też nie różni się zbytnio smile.gif

Chciałem przedłużyć, bo wolałbym wygrać z Tobą normalnie i zobaczyć Twoje reakcje na stracone bramki :]

CYTAT(lukasz44 @ Aug 15 2011, 10:42) *

Też zamierzasz zrezygnować z rozgrywek ? ; >

Gdybyś tak naprawdę trzymał się regulaminu cały czas, musiałbyś wywalić kilkunastu graczy, którzy coś przeskrobali.
A tak lecą tylko Ci co nie są Ci wygodni. (Arczi- choć już wrócił, Roor1910 i teraz Ja. )
Sam nie jesteś święty i też przytrafiło Ci się podjąć decyzję na niekorzyść gracza, za którym nie przepadasz/eś wtedy. :]

Najlepiej to siedzieć cicho i tylko komlementować lukaszka jaki to zrobił świetny patch lub rozgrywki. Albo całkiem nie udzielać się na forum tylko pisywać wyniki.

Ktoś musi wylecieć by pokazać, że lukasz trzyma tą ligę "Elity PES6" w ryzach. A najlepiej jest tego, co zasze ma coś do powiedzenia i dodatkowo ma osobiście z nim utarczki smile.gif
Ale to już do Ciebei podobne, że kierujesz się nie tylko regulaminem:)

Także na ligę byłoby tyle.
lukasz44
CYTAT(Matis08 @ Aug 15 2011, 14:42) *
Znajdź mi w tym sezonie mecz, w którym komentowałem stratę bramki przez lagi. Nie licząc spotkań z gapą.
Z drugiej strony Twoje, 'pfff' też nie różni się zbytnio smile.gif

Chciałem przedłużyć, bo wolałbym wygrać z Tobą normalnie i zobaczyć Twoje reakcje na stracone bramki :]

Też zamierzasz zrezygnować z rozgrywek ? ; >

Gdybyś tak naprawdę trzymał się regulaminu cały czas, musiałbyś wywalić kilkunastu graczy, którzy coś przeskrobali.
A tak lecą tylko Ci co nie są Ci wygodni. (Arczi- choć już wrócił, Roor1910 i teraz Ja. )
Sam nie jesteś święty i też przytrafiło Ci się podjąć decyzję na niekorzyść gracza, za którym nie przepadasz/eś wtedy. :]

Najlepiej to siedzieć cicho i tylko komlementować lukaszka jaki to zrobił świetny patch lub rozgrywki. Albo całkiem nie udzielać się na forum tylko pisywać wyniki.

Ktoś musi wylecieć by pokazać, że lukasz trzyma tą ligę "Elity PES6" w ryzach. A najlepiej jest tego, co zasze ma coś do powiedzenia i dodatkowo ma osobiście z nim utarczki smile.gif
Ale to już do Ciebei podobne, że kierujesz się nie tylko regulaminem:)

Także na ligę byłoby tyle.

Arczi333 wiedział co zrobił, pogadaliśmy na gadu, powiedział ze żałuje tego i dlatego wrócił bez większyc problemów do ligi.
Sprawa z Roorem była inna i kto ma ją znać to znał, chłop potrafił się zachować w większości meczów, poniosło go przy sprawie o nie uznanego gola i tylko ten jeden temat był naszym sporem.

Nikt nie każe nikomu siedzieć cicho, nikt nie jest idealny i ja też nie. Ale Ty zarówno tu jak i w innych ligach pokazujesz jakim jesteś dzieciakiem i nic tego nie zmieni. Dlatego też u nas więcej nie pograsz, bo nie tylko ja tego chcę, ale również inni ligowcy, których pytalem o zdanie, kolejny sezon będzie sezonem wyjątkowym i nie potrzebujemy tutaj ludzi takich jak Ty.

Także dziękuje, i dowidzenia. Nagrody zostaną wysłane i będziemy miał to o co walczyłeś przez te sezony najbardziej... smile.gif smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.