Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje dotyczące walkowerów oraz prośby o przedłużenie terminu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6 > Sezon 6 - II liga
Stron: 1, 2
donkryst
Widział ktoś ostatnio Boby'ego? Wnoszę o przedłużenie meczu z nim.
Boby1908
Proszę o przedłużenie wszystkich moich meczy.Od jutra zaczynam grać. Dzięki
craxa93
23 kolejka
waldi198 : craxa93
Nie udało nam się ustawić na mecz
gviazda10
23 koleja
JustMe1987 - gviazda10
prosze o nastepny termin nie moglismy sie zgrac na gg...
waldi198
proszę o przedłużenie wszystkich moich meczy z rundy 6 przepraszam że dopiero teraz pisze wniosek ale wczoraj całkowicie wypadło mi to z głowy za co z góry przepraszam
kfg.
kolejka 24
mecz gviazda - kfg

0 odpowiedzi od przeciwnika proszę o wo bo nie będę przedłużał w nieskończoność ;/
waldi198
prosze o przedłużenie mojego meczu 21 kolejki dzięki
woodi
21 kolejka
seba - woodi

Wynik dodany biggrin.gif

25 kolejka
similio14 - woodi

mecz został rozegrany wynik miał wstawic similio widocznie zapomniał choć przypominałem mu kilkakrotnie....
gviazda10
prosze o dodatkowy termin na rozegranie meczow jestem zapracowany i nie moglem sie zgrac z nie ktorymi.
kol 28
gviazda10 - BlueOle10
kol29
camel11 - gviazda10
kol30
gviazda10 - woodi

dzieki i sory za brak czasu...
camel11
Proszę o przedłużenie moich meczy z powodu braku czasu...

28# woodi - camel11
29# camel11 - gviazda10
31# camel11 - jarek
craxa93
29 Kolejka
craxa93 : seba
Nie udało nam się zgadać jakoś także proszę o przedłużenie smile.gif
Rybson
30.
kfg - Rybson
31.
Rybson - wujek831

prosze o przedłuzenie tych meczy... nie udało sie zagrac w wyznaczonym czasie;) dzieki
Boby1908
Proszę o przedłużenie moich wszystkich meczy. Mam dużo roboty ostatnio stąd opóźnienia
waldi198
proszę o przedłużenie moich meczy postaram sie je zagrać jak najszybciej:)
camel11
Ja prosze o przedluzenie meczu: 35k camel11 - Rybson
mijalismy się trochę...
craxa93
32 Kolejka
wujek : craxa93
35 Kolejka
craxa93: BlueOle

W tym tygodniu miałem mało czasu na gre.
lukasz44
Wszystkie mecze ligowe jakie wam pozostały zostają przedłużone do 24.04.11

To data oficjalnego zakończenia tego sezonu i do tego dnia macie czas na zagranie wszystkiego co zostało. Nie musicie pisać już o przedłużenia, jedynie o WO (choć liczę że będzie ich jak najmniej wink.gif )

JustMe1987

wujek831 - JustMe1987

Wnosze o wo bo zlapanie przeciwnika na gg w dodatku chetnego do gry to jakas mission impossible.
Rybson
31.
Rybson - wujek831

wnosze o WO jak kolega powyżej, nie chce mi sie juz za nim ganiac a on i tak nic nie opowie...;/ z drugiej strony to ostatni mecz i bedzie wzystko zakonczone:P
Boby1908
29 kolejka:
Boby1908 - KFG Proszę o wo. Próbowałem wielokrotnie się umówić na mecz, ale bez skutku. KFG nie wykazuje nawet najmniejszej chęci rozegrania tego meczu. Jak trzeba będzie to wrzucę tu jakieś screeny z GG.
craxa93
29 kolejka
craxa93:seba
seba odezwał sie do mnie tylko raz, jak na tak długi czas na zagranie tego meczu to chyba troche za mało więc wnoszę o WO.

38 kolejka
craxa93:gviazda10
tu sprawa trochę inna gdyż udało nam się umówić na mecz jakiś tydzień temu ale duże lagi uniemożliwiły nam grę i postanowiliśmy przełożyć mecz lecz gviazda od tamtej pory jednak się nie odezwał, ale nie wiem co z tym zrobić Łukasz zdecyduj.
waldi198
jarek - waldi198
kontakt był lecz nie zgraliśmy sie w czasie mecz zostawiam do rozstrzygnięcie przez moderatora smile.gif

gviazda10 - waldi198
kfg - waldi198

w obu przypadkach brak kontaktu z przeciwnikiem nie odpisywali na wiadomości heh

waldi198 - wujek831
przeciwnik odezwał sie dopiero dzisiaj to to bardzo póżno heh
Tomek93
Wniosek o WO
Kolejka: 36
Mecz: kfg vs Tomek93
Powód: ZERO kontaktu z przeciwnikiem

Kolejka: 38
Mecz: wujek831 vs Tomek93
Powód: ZERO kontaktu z przeciwnikiem
similo14
Prosze o usuniecie WO z kfg, niepisałem o WO bo liczylem ze sie jeszcze odezwie ale najwyrazniej olał rozgrywki tak samo jak seba z ktorym tez niema kontaktu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.