Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: nowy update KONAMI - 24 listopad
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
Stron: 1, 2
uploadmen
CYTAT(szymon1987w @ Nov 27 2010, 15:37) *
Wiadomo coś czy jak wyjdzie nowy pesEdit patch 0.6 to będzie już w sobie zawierał oficjalną nową łatkę od KONAMI ?
Nie będzie wersji 0.6 tylko ,jutro ma się pojawić wersja 1.0 . Zapowiadany jest duży UPDATE. A tu dla potwierdzenia :
  • ALL NEW TEAMS: Aris, BATE, Bursaspor, CSKA Moscow, CSKA Sofia, Debreceni VSC, Gent, Hajduk Split, Hapoel, Lausanne, Lech Poznan, Levski Sofia, Lviv, Metalist Kharkiv, Odense, Partizan, Rapid Wien, Red Bull Salzburg, Sheriff Tiraspol, Steaua Bucuresti, BSC Young Boys, Zilina
  • Correct boots for nearly all players of Premier League, Ligue 1, Serie A, Primera Division, Bundesliga
  • New balls: Classic, Tango Mundial 1984, Tricolore 1998, adi5, Jo'bulani, Terapass Powerorange, Brine Indoor, Brine Platinum Orange, Derbystar Brilliant APS, Diadora Cobra, Diadora Trio Blue, Macron Super Brilliant, Total 90 Aerow, Total 90 Tracer EPL, Total 90 Tracer LC, Total 90 Tracer LFP, Total 90 Omni, Nike 5 Green, Nike 5 Yellow, Puma v1.10 Yellow Red
  • New boots: Predator X Black/White/Electricity, adiPure III Black/White/Gold, Copa Mundial, MV Superfly II Safari, Total 90 Laser III Black/Silver/Yellow, Powercat White/Black/Orange, King XL Black/White/Gold, Asics Tigreor Black/Gold, Diadora LX Pro Black/Yellow, Joma Total Fit White/Black, Lotto Zhero Gravity White/Navy, Mizuno Morelia II Black/White
  • More than 50 new edit mode hairstyles
  • New faces: Antonini, Arnautovic, Bebe, Breno, Coloccini, Eto'o, Gameiro, Javier Hernandez, Joaquin, Kaboul, Lanzafame, Leggrotaglie, Matuidi, Payet, Pedersen, Rafinha, Wilshere
  • New kits: Aachen, Arsenal, Aston Villa, Blackburn, Bosnia, Canada, Chile, China, Everton, Frankfurt, Freiburg, Fulham, Hannover, Hercules, Hoffenheim, Ingolstadt, Kaiserslautern, Mainz, Man City, Montenegro, Osnabrück, Paderborn, Palermo, Peru, St. Pauli, Stoke, Sunderland, Thailand, Trinidad, West Brom, Wigan, Wolverhampton
  • New stats! Back to KONAMI standards, + PESEDIT tweaks + completely new Bundesliga stats, ages!, market values
This list is going to be updated troughout the day while the patch will be released tomorrow!
Knl
rzecz jasna, patch 1.0 bedzie zawierał nową łatkę od konami
bober
lepiej niech się zajmą w końcu zasranymi cziterami w online czy oni w ogóle mają tego świadomość czy mają wyj**ne na graczy?
Sebzus
Niech mi ktos pomoze opisalem swoj problem trzy posty wyzej
uploadmen
patch już wydany...smile.gif
Sebzus
he? ja chce porady a nie ze patch jest wydany bo to kazdy wie...
sstachu1
CYTAT(Sebzus @ Dec 6 2010, 18:36) *
he? ja chce porady a nie ze patch jest wydany bo to kazdy wie...

Hmmm..........moze zainstalowales v1.02 na jakiegos patcha,a nie na czysta gre?
Knl
właśnie mi się tak samo zrobiło, mogę biegać tylko w prawo... stało się to po tym, jak zacząłem majstrować z ustawieniami kamery...
karwocha
- możliwość wyłączenia nazwisk nad graczami sterowanymi przez komputer;

mógłby ktoś napisać krok po kroku jak wyłączyć w końcu ten nazwiska? strasznie mnie one denerwują
Sebzus
to co mam grac na takiej głuepiej kamerze? Wole normalną z pes 2010
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.