gram 2 sezon Lechem Poznań w hiszpańskiej lidze

i znalazłem kilku dobrych zawodników, których można mieć każdym klubem

pewnie powtórzy się kilku, co tylko potwierdzi, że są dobrzy

a więc:
Salas - prawdopodobnie trzeba go odblokować w Extra content - players. Kupowałem go jak miał 85, teraz ma 92 (2 mecze do końca drugiego sezonu)
Robert Lewandowski - 82

Shaqiri - lewy pomocnik, 81, potrafi też uderzać z rzutów wolnych
J-A. Fanchone - lewy obrońca, 85, można go kupić za grosze z któregoś klubu w lidze francuskiej
Aurier - prawy obrońca, 80, był już tutaj opisywany (przynajmniej jego pamiętam

)
P. Jones - środek obrony, 81, 3 mln euro wydałem na niego, ale świetnie się spisuje wraz z:
Zanka - również środek obrony, 79, ale 191 cm wzrostu, strzeliłem nim ponad 10 bramek po rzutach rożnych

taniutki jest i bardzo szybko się rozwija
R. Carrol - bramkarz, 77, zauważyłem go jak miał 15 lat, więc być może jego tez trzeba odblokować
Wijnaldum - skrzydłowy, 83, większość z Was zapewne już dawno go zna, można go kupić bez problemu z Feyenordu
G. Wijnaldum - lewy obrońca, pomocnik, 76, czyżby brat? w sumie chyba tylko dlatego go kupiłem, ale dobrze się spisuje jak wchodzi na boisko, również z Feyenordu
C. Blanco - second striker, ofensywny pomocnik, 76, zobaczyłem go w swojej szkółce
Schmidt - sweeper, 79, również ze szkółki
Riviere - napastnik, 81, przeczytałem w tym temacie o nim, bardzo się przydaje kiedy jeden z moich napastników nie czuje się najlepiej
Airton - defensywny pomocnik, 77, z Benfiki za grosze
J. Koch - prawy obrońca, 79, za grosze z jakiegoś holenderskiego klubu (SC Heerenven o ile się nie myle

)
Victor - bramkarz, 77, prawie jak Victor Valdes

ze szkółki go wziąłem
oprócz wymienionych mam jeszcze Stilic, Peszko, Rudnevs, Sergio Busquets i Burić

mam nadzieje, że moi zawodnicy komuś się przydadzą