Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Talenty w Pes 2011
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
Stron: 1, 2
Kuczi
B.Montelongo Ac Milan, prawy obronca po 2 sezonach over 81 dla slabszych klubow dobry
owen_17
Ja osobiście polecam:
-Elia (zajebisty zawodnik)
-Piatti (mini kopia Messiego)
-Zarate (bardzo bramkostrzelny napastnik)
-Eriksen (solidny pomocnik)
-Ospina (świetny bramkarz)
-Villalba (dla średniej klasy klubów)

No i oczywiście wcześniej wspomniani:
Aguero, Palmieri, Bale i inni
FoReST3
gram 2 sezon Lechem Poznań w hiszpańskiej lidze biggrin.gif i znalazłem kilku dobrych zawodników, których można mieć każdym klubem smile.gif
pewnie powtórzy się kilku, co tylko potwierdzi, że są dobrzy biggrin.gif
a więc:

Salas - prawdopodobnie trzeba go odblokować w Extra content - players. Kupowałem go jak miał 85, teraz ma 92 (2 mecze do końca drugiego sezonu)
Robert Lewandowski - 82 biggrin.gif
Shaqiri - lewy pomocnik, 81, potrafi też uderzać z rzutów wolnych
J-A. Fanchone - lewy obrońca, 85, można go kupić za grosze z któregoś klubu w lidze francuskiej
Aurier - prawy obrońca, 80, był już tutaj opisywany (przynajmniej jego pamiętam biggrin.gif )
P. Jones - środek obrony, 81, 3 mln euro wydałem na niego, ale świetnie się spisuje wraz z:
Zanka - również środek obrony, 79, ale 191 cm wzrostu, strzeliłem nim ponad 10 bramek po rzutach rożnych biggrin.gif taniutki jest i bardzo szybko się rozwija
R. Carrol - bramkarz, 77, zauważyłem go jak miał 15 lat, więc być może jego tez trzeba odblokować
Wijnaldum - skrzydłowy, 83, większość z Was zapewne już dawno go zna, można go kupić bez problemu z Feyenordu
G. Wijnaldum - lewy obrońca, pomocnik, 76, czyżby brat? w sumie chyba tylko dlatego go kupiłem, ale dobrze się spisuje jak wchodzi na boisko, również z Feyenordu
C. Blanco - second striker, ofensywny pomocnik, 76, zobaczyłem go w swojej szkółce
Schmidt - sweeper, 79, również ze szkółki
Riviere - napastnik, 81, przeczytałem w tym temacie o nim, bardzo się przydaje kiedy jeden z moich napastników nie czuje się najlepiej
Airton - defensywny pomocnik, 77, z Benfiki za grosze
J. Koch - prawy obrońca, 79, za grosze z jakiegoś holenderskiego klubu (SC Heerenven o ile się nie myle tongue.gif )
Victor - bramkarz, 77, prawie jak Victor Valdes biggrin.gif ze szkółki go wziąłem

oprócz wymienionych mam jeszcze Stilic, Peszko, Rudnevs, Sergio Busquets i Burić biggrin.gif

mam nadzieje, że moi zawodnicy komuś się przydadzą smile.gif
Kuczi
R.Carol to blad bo ten staruch ma ponad 30 lat i gra w Odense wiec to jest blad z wiekiem,grasz za pewne na patchu 1.0,Ten ziomek gral w man utd i puszczal takie szmaty ze masakra.Pozdrawiam
FoReST3
widocznie skończył karierę i pojawił się w innym klubie smile.gif
gram na 1.1 smile.gif
Kuczi
Nie stety nie bo ja zaczynam kariere i on juz ma 15 lat i prawdziwa twarz, 75 skilla,ktory masz sezon ?
Zapewne chodzi o tego http://pl.wikipedia.org/wiki/Roy_Carroll
FoReST3
dzisiaj zaczełem trzeci tongue.gif
uploadmen
ja dodam ,że Carlos Eduardo też jest ciekawym nabytkiem :

http://pl.wikipedia.org/wiki/Carlos_Eduardo
kamilos2521
Zawodnicy podani przeze mnie na poprzedniej stronce są to młodzi i bardzo dobrze grający zawodnicy ale do klubów lepszych niż lech....ja gram np newcastle united i gram już 4 sezon i mam ich wszsytkich jednych łatwiej się sprowadzało innych ciężej....ale nie żadano za nich sum w granicach 30-40 milionów euro tylko max 18......wszyscy wymienieni zawodnicy są rewelacyjny a paru jest lepszych niz messi ronaldo i xavi.....

Jak ktos ma młodych nie znanych albo znanych i dobrych zawodników proszę wpisywać sezon jest długi a kontuzji i kartek dużo....

Pozdro dla gracy PESA 2011
kamilos2521
a tak przy okazji dla innych graczy wchodzących tu silny strzał do kwadrat plus trójkąt czyli strzał i wypuszczenie idą wtedy takie petardy hulkiem albo giovincio że masakra....
Cudinho 7
Asamoah Gyan

Dobry zawodnik, którego sprowadziłem z Sunderlandu do Realu, aby odgrywał rolę jokera. Wchodzi z ławki i strzelam nim sporo bramek. Podejrzewam, że nieźle się rozwinie. Polecam!
piotrek_l
moim zdaniem wielkim talentem jest Andy Carroll polecam go!
szympek74
ja polecam horymarquę,ilucznica, a najbardziej vandebuurd nie wiem skad on sie wziął ale ma skill 95 w pierwszym sezonie smile.gif polecam takze bardziej znanych Javier Hernandez z Manchesteru Mesut Ozil z Werderu/Realu De Gea z Atletico Madryt , Afellay z PSV ..
kamilos2521
witam paru zawodników którzy są talentami jak i oczywiście dobrymi graczami do bardziej bogatszych klubów:)

Adler-Leverkusen-Bramka
Fabio-MU-Obrona
Sakho-PSG-Obrona
Van Der Viel-Ajax-Obrona
Giovincio-Parma-Pomoc
Valbuena-Marsylia-Pomoc
Gotze-Dortmund-Pomoc
Sahin-Dortmund-Pomoc
Aguero-Madryd-Napad
Zarate-Lazio-Napad

Pozdro
Suise
To teraz kilka talentów odemnie, grałem jednym klubem 6 sezonów zaczynając od składu ML [niestety błąd save] , więc szukałem tanich i dobrych zawodników.
J. Koch - Duisburg
P. Jones - Blackburn
Zanka - Kopenhaga
J.A. Fanchone - Arles
Tomecak - Dinamo Zagrzeb
Belhanda - Montpellier
N'Zonzi - Blackburn
Rodwell - Everton
Ramsey - Arsenal
Biabiany - Inter
Pied - Lyon
Muniain - Bilbao
Andre - Dinamo Kijów
Macheda - Sampdoria/ManU
A. Ramos - Hertha [może słabo się rozwija ale jest bramkostrzelny]
Acosta - Sevilla
Hazard - Lille

Oczywiście początkowi gracze ML Youth również są dobrzy
Shimizu, Schmidt, Palmieri, Pelaez, Schwarz, Szalai, Camacho, Fatecha.

Teraz gram od nowa i kilku z tych graczy już kupiłem, teraz mam spokój z kupowanie przez najbliższe 5 sezonów
fin
Reus - Borussia M.
Schurrle - Mainz
! J. Hernandez - MU
Kagawa - BVB
S. Bender - BVB
Schmelzer - BVB
Santon - Inter/Cessena
Subotić - BVB
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.