Antenelles
Sep 30 2010, 10:40
el_fuego
Sep 30 2010, 10:44
Ma ktoś może japoński komentarz ?
Antenelles
Sep 30 2010, 11:21
uploadmen
Sep 30 2010, 12:09
el_fuego
Sep 30 2010, 13:07
To jest orginalny OF z gry który nic nie zmienia,dalej to samo...
CYTAT(uploadmen @ Sep 30 2010, 13:13)

el_fuego
Sep 30 2010, 15:53
oposq3
Sep 30 2010, 16:59
rafalon92
Sep 30 2010, 23:50
CYTAT(el_fuego @ Sep 30 2010, 16:57)

Wiesz może jak to zainstalować, najlepiej nie programem AFS Explorer(bo go nie łapię)? Jeśli da się tylko tym programem to proszę o "obszerną" i "szczegółową" instrukcję krok po kroku.
uploadmen
Oct 1 2010, 08:52
CYTAT(rafalon92 @ Oct 1 2010, 00:54)

Wiesz może jak to zainstalować, najlepiej nie programem AFS Explorer(bo go nie łapię)? Jeśli da się tylko tym programem to proszę o "obszerną" i "szczegółową" instrukcję krok po kroku.
Niestety albo i stety musisz użyć AFS a instrukcja jest banalnie prosta. Wszzystko jest opisane krok po kroku, więc w czym problem podejrzewam ,że tylko i wyłącznie z językiem.
Czy dzieki programowi do ustawien kamery bedzie mozna jakos ustawic klasyczna kamere a nie pod kątem? Z tego co widze po tych ustawieniach to tyczą one się czegoś innego. Oby takie coś wyszło bo ta kamera jest tragiczna
rafalon92
Oct 1 2010, 10:31
CYTAT(uploadmen @ Oct 1 2010, 09:56)

Niestety albo i stety musisz użyć AFS a instrukcja jest banalnie prosta. Wszzystko jest opisane krok po kroku, więc w czym problem podejrzewam ,że tylko i wyłącznie z językiem.
Akurat "bariera" językowa jest tu najmniejszym problemem, kiedyś już do czegoś używałem tego programu i jedyne co nim zrobiłem to parę błędów w pesie. Jeśli to jedyna metoda to chyba poczekam na inną.
don rxf
Oct 1 2010, 11:48
Ja wgrałem tego patcha i nie wiem... Zmieniło mi nazwy drużyn, ale... Kitsy, niektórzy mają niektórzy nie, Loga, dalej ich nie mam. Co to ma być ?;o
el_fuego
Oct 1 2010, 12:43
Ja nie mam tylko 2.Bundesligi,tak to wszystko ok
CYTAT(don rxf @ Oct 1 2010, 12:52)

Ja wgrałem tego patcha i nie wiem... Zmieniło mi nazwy drużyn, ale... Kitsy, niektórzy mają niektórzy nie, Loga, dalej ich nie mam. Co to ma być ?;o
CYTAT
upewnij się, że dobrze wgrałeś pliki pochodzące z folderu dt0c.img . U mnie wszystko jak najbardziej śmiga:)
PESPESPES
Oct 1 2010, 18:05
może ktoś podać instrukcję jak wgrać tego patcha ? bardzo proszę.
PESPESPES
Oct 1 2010, 20:00
Robię wszystko wg. instrukcji i nie ma efektu. moze dlatego ze mam wersje od GNESIS a nie RELOADED ? pomoże ktoś ?
też mam genesis ...upewnij się, że robisz wszystko i koniecznie wklej plik exe.!!
PESPESPES
Oct 1 2010, 21:06
przeinstalowałem zrobiłem jeszcze raz i nic, możesz napisać jak ty robisz ?
a macie np prawdziwe sklady w bundeslidze?
robie identycznie tak jak w instrukcji:) gdy pojawi sie komunikat, ze nalezy zmodyfikowac plik to zapisuje go na pulpit, pozniej aktualizauje sie i wrzucam go do folderu IMG.

tak w skrócie
PESPESPES
Oct 1 2010, 22:15
ja robie tak :
kopjuje do save, potem to exe, pozniej wchodze do AFS Explorer 3.7, wlaczam przez niego plik z pesa w img "dt02.img", pozniej ‘Action → Import Folder, biore ten folder z patcha czyli d02.img akceptuje te komunikaty, zapisuje na pulpicie, kopjuje do img i nadal nic. napisze ktoś bardziej szczegółowo, bardzo proszę, bo nie chce grac z north londonami itp. ?
Wcale się nie dziwie, że wam nie działa. Otóż w instrukcji używania ASFexplorera brakuje podstawowej informacji. Gdy już program wygeneruje nowy plik nalezy do niego importować folder z patcha o tej samej, co plik który został przekonwertowany. Potem program pokaże komunikat, że trzeba nowy plik stworzyć zgadzamy się , on kopiuje do nowego pliku folder z plikami z patcha, a potem ten nowowygenerowny plik podmieniamy z tym w grze.
duron601
Oct 2 2010, 13:47
Wiadomo kiedy wyjdzie patch z ekstraklasa ?
CYTAT(duron601 @ Oct 2 2010, 14:51)

Wiadomo kiedy wyjdzie patch z ekstraklasa ?
Podobno w przyszłym tygodniu mają się pierwsze linki pojawić
Czy da się importować pojedynczy strój w formacie .png do gry?
np. za pomocą AFS Explorer albo jakiegoś innego programu?
Jeżeli tak to proszę o krótką instrukcję.
CYTAT(Acker @ Oct 2 2010, 15:12)

Czy da się importować pojedynczy strój w formacie .png do gry?
np. za pomocą AFS Explorer albo jakiegoś innego programu?
Jeżeli tak to proszę o krótką instrukcję.
Z tego co pamiętam, to trzeba odnaleźć w programie AFS Explorer odpowiedni plik ze strojem, wyeksportować go i otworzyć w Game Graphics Studio. Tu podmienić strój, zapisać plik i przy pomocy AFS Explorera wgrać go spowrotem. Czy jest łatwiejszy sposób to nie wiem.
Miejmy tylko nadzieję, że prace nad Kitserverem pójdą tak dobrze jak przy poprzednich PES
dodo997
Oct 3 2010, 10:23
a nie wiecie dlaczego stronka pesleague jest zamknieta?tak z dnia na dzien.tam sie organizowalismy do nowego patcha i teraz du*a
stronka pesleague, z tego co pamiętam ja, nie działa jak powinna już od wielu miesięcy > pamiętam jak kiedyś tam się starałem wejść, i też nie działała. nie wiem, może raz na jakiś czas się zjebie, ale problem istnieje od kilku miesięcy
Biorąc pod uwagę poziom intelektualny sporej części użytkowników forum pesleague, dziwie się, że osoba udostępniająca im domenę prędzej go nie usunęła.
Wracając do tematu "jedenastki". Po rozegraniu 5 spotkań na top playerze Milanem w ML, użyłem łącznie około 20 zawodników, ale przerażony jestem tym, że w 6 meczu musiałbym grać rezerwami rezerw chyba, bo reszta jest już podmęczona, mimo że to dopiero początek sezonu.
Hej. Mogły ktos wrzycic plik odpowiadajacy za jezyk angielski w grze(bo mam włoski niestety),nie chodzi o komentarz bo taki juz mam,tylko omenu np. Z gory tnx.
OK juz mam:) nieaktualne.
dodo997
Oct 3 2010, 17:04
CYTAT(dodo997 @ Oct 3 2010, 11:27)

a nie wiecie dlaczego stronka pesleague jest zamknieta?tak z dnia na dzien.tam sie organizowalismy do nowego patcha i teraz du*a
ja czasami wchodzilem i bylo zawsze ok i na forum od okolo 4 miesiecy bylem prawie codziennie a przez ostatnie 2 tygodnie siedzialem tam cale dnie i tak nagle bez slowa nie dziala
kaaleth
Oct 3 2010, 17:13
Jest ktoś obeznany, czy szykuje się jakiś option file?
blondyn211
Oct 3 2010, 17:48
wrzucilby ktos te pliki dt podmienione tym explorerem bo widze ze nie tylko ja mam z tym problemy
Szkoda ze MoneyML nie działa
soadzik
Oct 3 2010, 19:05
Ja może jestem mało rozgarnięty ale czy ktoś mógłby powiedzieć krok po kroku jak zainstalować Patch PESedit 0.1 przy pomocy tego programu AFS Explorer 3.7? bo niby robię tak jak mi każą a jednak nic to nie daje a boję się żebym czegoś z grą nie zrobił. Pomożecie czy mnie zjedziecie żem kretyn?
ja myślę że najpierw zjedziemy, a potem pomożemy
Bardzo proszę żeby ktoś wrzucił już gotowe pliki IMG, albo chociaz dal jakas dokladną instrukcje zainstalowania tego patcha, bo za nic sobie nie moge z tym poradzić :/
Z góry dziękuję
W skrócie: najpierw importujesz plik z folderu img z PESa, wyskoczy komunikat, zapisujesz plik w innym folderze (obojetnie gdzie), potem klikasz akcja, importuj folder i podajesz lokalizacje folderu ze sciagnietego patcha o takiej samej nazwie jaki mial plik z folderu img. Zapisujesz gotowy plik zastepując stary w folderze img PESa. I tak robisz ze wszystkimi plikami po kolei, ktorych nazwy masz w sciagnietym patchu.
Na wszystkie komunikaty po drodze klikasz YES. Warto zrobić wcześniej kopie zapasową plików z folderu img na których będziesz pracował.
Tutaj masz tutoriale co do programu AFS
http://www.youtube.com/results?search_quer...plorer&aq=f
UnibaxToruńFan
Oct 3 2010, 21:50
Ma ktoś może link do stronki na której powstaje patch z Ekstraklasą ?
CYTAT(Advisory @ Oct 3 2010, 21:54)

Ma ktoś może link do stronki na której powstaje patch z Ekstraklasą ?
Czytać nie umiesz ;/ Jeszcze nie wyszła
duron601
Oct 4 2010, 06:42
CYTAT(Luczek @ Oct 4 2010, 07:35)

Czytać nie umiesz ;/ Jeszcze nie wyszła
Chyba Ty czytać nie umiesz, on pyta o strone na której powstaje a nie link do niej ;]
Dzięki @Acker. Jakoś udało mi się zrobić upade tych plików AFS Explorerem. Mam jeszcze tylko taką sprawę, czy ktoś mógłby wrzucić TYLKO plik dt02.img, bo wszystkie pliki udało mi sie zmodyfikować, tylko tego jednego nie. Bardzo bym prosił...
blondyn211
Oct 4 2010, 10:05
a moze wzzytske pliki by ktos wrzucil szkoda ze nie ma juz stronki peslague tam juz dawno by ktos pomogl wgrywam wszytsko tak jak na filmiku na youtube
i gdy probuje uruchomic gre wywala mne do wina mam nadzieje ze wkoncu pojawi sie jakis kitservwer a nie ten gown explorer
UnibaxToruńFan
Oct 4 2010, 10:45
CYTAT(el_fuego @ Sep 30 2010, 16:57)

Może jakiś reupload na inny serwer ? bo z tego coś sła/bo mi idzie ;
kamilolos123
Oct 4 2010, 11:03
Witam!
Chciałbym się Was zapytać czy jest patch w którym są tylko oryginalne loga, kitsy, nazwy klubów i OF? Jeżeli tak, to bardzo proszę o link;]
Pozdrawiam.
blondyn211
Oct 4 2010, 11:04
a skad mam wziasc cracka po tej modyfikacji tych folderow gdy chce wlaczyc pesa wola i o plytre
duron601
Oct 4 2010, 11:12
CYTAT(blondyn211 @ Oct 4 2010, 12:08)

a skad mam wziasc cracka po tej modyfikacji tych folderow gdy chce wlaczyc pesa wola i o plytre
Otwieraj tym 2 plikiem exe -100 czy jakos tak
blondyn211
Oct 4 2010, 11:49
odpalam tym plikiem i sie caly czas wczytuje gra
duron601
Oct 4 2010, 11:51
to coś zrobiłeś źle, mi wszystki śmiga ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.