Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2011 - dodatki
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2011 > Patche
Stron: 1, 2, 3, 4
blondyn211
do dupy to wszystko mam nadzidje ze wkrotce wyjdzie jakis kitserver do tej edycji
tomaj
Ludzie nie róbcie na ISS tego samego syfu co na pesleague, odrazu widać kto się przerzucił na te forum!

Nie pytajcie o jakieś wielkie patche. Nie ma kitservera, nie wiadomo czy w ogóle będzie. Nie ma nawet porządnego edytora OF'a a Wy chcecie patche? To dalej! Ruszać swoje ciężkie cztery litery i do roboty. A co do plików img, obsługa AFS explorera nie jest trudna, a te pliki, które chcecie trochę ważą przez co czas uploadu też nie jest krótki. Pozartm to nie jest forum warezowe, a udostępniając całe pliki img, udostępnia się część gry!
kermitt
będzie może patch który robi LM taką jak na prawdę i dodaje kitsy i zmienia składy wszystkich tych drużyn z LM ?
topeczekk
CYTAT(kermitt @ Oct 4 2010, 15:33) *
będzie może patch który robi LM taką jak na prawdę i dodaje kitsy i zmienia składy wszystkich tych drużyn z LM ?

Poległem :x
Topomir
Witam, jeśli ktoś byłby zainteresowany to poniżej daje linka do zmodyfikowanego option file'a z patcha PESedit 0.1, w skład modyfikacji wchodzą: drużyna Lecha Poznań, poprawiona reprezentacja Polski, dodane kilka transferów nie uwzględnionych w tym patchu (np. Krasic, Aquilani, Balotelli, Lavezzi), poprawiona reprezentacja Nigerii. Patch zrobiony został w trybie edycji w grze więc jakością z pewnością nie powala na kolana, lecz robiłem go dla siebie, a umieszczam z nadzieją że komuś sie może przydać, więc darujcie sobie krytyke smile.gif tutaj kilka screenów:

1
2
3
4
5

A tutaj link do ściągnięcia:
KLIK
kermitt
CYTAT(topeczekk @ Oct 4 2010, 16:54) *
Poległem :x

cieszę się smile.gif w takim razie jak już poległeś możesz w sumie nie wstawać
Artek
ma ktos link do menu po angielsku ?
dodo997
CYTAT(Topomir @ Oct 4 2010, 17:07) *
Witam, jeśli ktoś byłby zainteresowany to poniżej daje linka do zmodyfikowanego option file'a z patcha PESedit 0.1, w skład modyfikacji wchodzą: drużyna Lecha Poznań, poprawiona reprezentacja Polski, dodane kilka transferów nie uwzględnionych w tym patchu (np. Krasic, Aquilani, Balotelli, Lavezzi), poprawiona reprezentacja Nigerii. Patch zrobiony został w trybie edycji w grze więc jakością z pewnością nie powala na kolana, lecz robiłem go dla siebie, a umieszczam z nadzieją że komuś sie może przydać, więc darujcie sobie krytyke smile.gif tutaj kilka screenów:

1
2
3
4
5

A tutaj link do ściągnięcia:
KLIK

o dzieki ci bo sie nie moglem zebrac zeby sobie leszka zrobic
Luczek
Gdybyscie wiedzieli jaki to plik jest z tymi bundesligami itpierdoły to bym wrzucil bo ja mam wszystkie bundes lige 1 i 2
rangiz
Co oznacza SET GP TO MAX w unlockerze do PESa?
Knl
Gameplay Points - punkty, które zdybywasz za dane osiągnięcia

SET GP TO MAX - ustaw ilość swoich GP na maxa
rangiz
Dzięki.
Widział ktoś może patch na tą beznadziejną kamerę, a konkretniej na likwidacje bycia pod kątem? Widok z poprzednich wersji był dużo lepszy, ten na wprost.
ricken18
http://www.pespatchs.com/2010/10/pes-2011-...ngs-v10-by.html

PES 2011 Master League Settings v1.0 by MxSoniC
Umożliwia zmianę ustawień w trakcie sezonu.
r.a.j.a.n
rangiz, nie sądzę by miał się kiedykolwiek pojawić tego typu patch. To chyba nowy standard kamery w nowym PESie.

ricken18, ale że niby co? Pokazujesz program do modyfikowania ustawień ML w trakcie sezonu, to znaczy, że już w niego grasz? To znaczy, że masz już pełną wersję giery? dry.gif
Knl
jakbyś chciał wiedzieć to połowa tego forum ma pełną wersję mniej więcej od tygodnia. i WYJDZIE patch zmieniający kąt kamery - KITSERVER
michau000
Ludzie, litości, przecież patch do kamery wisi nawet na pierwszej stronie tego tematu i to w pierwszym poście. Ściągacie, włączacie, ładujecie plik exe (czy tam settings) i zostawiacie te ustawienia, jakie się pojawią, sejwujecie, zamykacie i gracie na lepszej kamerce.
blondyn211
MA KTOS MOZE PROGRAMDO MASTER LIGUE KTORY DODAJE NIESKONCZONA KASE
tomaj
Na pewnym forum znalazłem ciekawy programik do PES2011 na wzór kitservera oraz multiervera. Otóż dzięki niemu możemy wgrywać pliki bin do odpowiednich folderów img bez konieczności korzystania z AFS Explorera.
Jest to program Megalink for PES2011 by EPT
Sposób instalacji:
1. wypakowujemy sćiągniętą paczkę
2. zawartość folderu megalink kopiujemy do głównego folderu z grą
3. do odpowiednich podfolderów "Slot0" wklejamy pliki bin
4. grę uruchamiamy za pomocą pliku MegaLing.exe

Aby mieć np. dwa patche, należy utworzyć nowy folder, np. "Slot1", jednak przed uruchomieniem gry należy odpalić plik config.exe i tam wpisać odpowiednią nazwę folderu. Niestety program nie ma wsparcia dla OF!
Program sam sprawdziłem i działa!

LINK:
Hotfile
Filefront

Źródło, z któego mam ten program
blondyn211
mam pytanie odnosnie tego programu do kasy w master league czemu nie idzie go odpalic wyskakuj ze jest potrzebny net framework wer 4 nigdzie z neta nie idzie go pobrac
Knl
michau000 - jesteś pewien w 100 % że ten patch zmienia ustawienia kąta kamery? ;>
rangiz
http://hotfile.com/dl/74187069/6a468fb/PES....3_new.rar.html PES2010 camera, w koncu dziala wlasciwie.

Następne pytanko: w extra content wszystko już sold out a nie mam np. drużyn klasycznych, co się z nimi stało ?
r.a.j.a.n
CYTAT(Knl @ Oct 6 2010, 10:01) *
<br />jakbyś chciał wiedzieć to połowa tego forum ma pełną wersję mniej więcej od tygodnia. i WYJDZIE patch zmieniający kąt kamery - KITSERVER<br />
<br /><br /><br />

Faktycznie, w pore sie zorientowalem. Btw, A gdzie ja nabyles? XD
Bo rozumiem, ze tez w nią już grasz.
Grzegorzu
gram w full wersję.ale co to ani jednego polskiego klubu,nazwy jak zwykle bez licencji,giera spox tylko chciało by się zagrać rodzimym klubem i niestety niema,aniWisły ani Lecha.czekamy na pracę patchmakerów.Giera jest na prawdę rewelka.Fifa może buty myć.W fifie podstawowe błędy nadal nie zostały wyeliminowane(strzały z poza pola karnego kuleją straaaasznie) gdzie w pesie po prostu wszystko płynie na max detalach przy DX11,w fifie niestety są błędy w poruszaniu się postaci,często stają nie wiedząc co robić choć komendy są wysyłane,w pesie 11 nigdy nie było takich problemów,w fifie wielki munus to baaaardzo powolna rozgrywka pomimo tego iż produkt miał być przełomowy,ustawienia - game speed - fast,szybciej się nie da,aż boję się zapytać co jest na normal game lub slow.Fifa jednym słowem do piekłaaaaa!Dawno w koszu są resztki fify jeśli o mnie chodzi.Widzę,że na pesie11 można sięzawiesić na długie godziny.i demo faktycznie odzwierciedla grę jakim jest pełny produkt,potwierdzam.
michau000
QUOTE (Knl @ Oct 6 2010, 16:17) *
michau000 - jesteś pewien w 100 % że ten patch zmienia ustawienia kąta kamery? ;>

Ściągnąłem i uruchomiłem już kilka dni temu, przed pierwszym odpaleniem PESa. Kamera mnie nie denerwuje, więc chyba działa.
ricken18
CYTAT(rangiz)
w extra content wszystko już sold out a nie mam np. drużyn klasycznych, co się z nimi stało ?

ARG[***] & BRA[***] są w drużynach amerykańskich, a pozostałe [***] w europejskich, obok zwykłych, alfabetycznie lecisz.
Knl
michau000 - aaaaa no to jak cię nie denerwuje to rzeczywiście, przyznaję - znalazłeś rozwiązanie, kamera działa.

r.a.j.a.n - jak dla mnie zaczyna się to robić podejrzane że wszystkich wypytujesz gdzie kupili grę. wg mnie jesteś z policji albo coś w tym stylu. tak więc GÓWNO CIĘ TO SKĄD MAMY PEŁNE WERSJE

- żartuję wink.gif INTERNET kolego, tam znajdziesz wszystko czego szukasz
Kenny
kitserver do pesa 11 :
Click laugh.gif
duron601
pesedit-2011-patch-0-2
topeczekk
Knl dobry post hehe smile.gif

W ogole ma ktoś camera patch na viscie 64 ? bo kumpel ma i nie działa mu to wyskakuje jakiś komunikat jak chce sie dac same albo akcept :/
kamil123
CYTAT(oposq3 @ Sep 30 2010, 17:03) *

ma ktoś jakieś linki bo wygasły
wiewiorek
A ja znalazłem taki patch autorstwa... nie wiem nie znam smile.gif
Chodzi o tryb BAL i zabawa w ulepszanie zawdonika (podaje filmik dla niezorientowanych):

CYTAT

A tutaj linki do tegoż dziadostwa:

CYTAT

michau000
QUOTE (Knl @ Oct 7 2010, 09:06) *
michau000 - aaaaa no to jak cię nie denerwuje to rzeczywiście, przyznaję - znalazłeś rozwiązanie, kamera działa.

Owszem, ponieważ denerwowała mnie nowa kamera, a skoro po zmianie ustawień przestała mnie denerwować, to znaczy, że się zmieniła. Sądziłem, że to oczywiste.
Luczek
Dziadostwo i to wielkie biggrin.gif Próbowałem kilkanaście lary i nic tongue.gif
blondyn211
mam pytanie gdzie sie wybera pilki do trybu league w exibition idzie wybrac przed meczem a gdzie jak sie lge zaczyna
qwerte
Edit mode.

PS. MÓJ 300 POST NA ISSONLINE!
blondyn211
gdzie dokladnie nie mam takiej opcji edit mode pilke powinno sie wyberac tam gdzie dlugosc meczu i poziom trudnosxi a ja tego tam nie mam jedynie w rtybie exibition
wiewiorek
CYTAT(Luczek @ Oct 7 2010, 19:32) *
Dziadostwo i to wielkie biggrin.gif Próbowałem kilkanaście lary i nic tongue.gif

A no widzisz a jednak działa, ja sprawdzalem i staty wchodzily na 99 smile.gif ale jest problem poniewaz po ustawieniu tego, przestalem grac. Trener nie wpuscil mnie juz na boisko a pozniej mi sie gra zawiesila, nie polecam tongue.gif
Blasi
Topomir - dzięki wielkie za zmodyfikowanego Option File.
Sipierniczyłeś błąszczykowskiego i Piszczka bo dziwne zdjęcia im nalożyłeś.
Szkoda też, że pozostała cała bundesliga, bo każdy zespół z bundesligi bez oryginalnego patcha ma identyczne stroje....

Ale i tak dzięki wielkie - dorobiłem sobie stroje obsidianowe smile.gif nie wiem czemu ludzie byli tacy przeciwni temu kolorowi...gra sie w nich zajebiscie smile.gif

takie "patche" są najlepsze - wykorzystujące tylko edit mode.
qwerte
CYTAT(blondyn211 @ Oct 7 2010, 22:29) *
gdzie dokladnie nie mam takiej opcji edit mode pilke powinno sie wyberac tam gdzie dlugosc meczu i poziom trudnosxi a ja tego tam nie mam jedynie w rtybie exibition

Edit>League/Cup>wybierasz lige>detailed settings>ball type
Luczek
Ja czekam na jakiś pożądny PES 11 BAL Editor biggrin.gif
Luczek
Po co Edytor jak znalazłem lepszy sposób.

Sposób do BAL PES 2011 by Łuczek biggrin.gif

1. Wchodzimy w EDIT-> PLAYERS -> EDIT PLAYER.
2. Wybieramy gracza np. Jeleń
3. Ustawiamy np. na swoje nazwisko ;]
4. Możemy też skopiować dane innego gracza nie przerabiając go klikając BASE COPY.
5. Po wszystkim wychodzimy i zapisujemy.
6. Zaczynamy nową karierę kilając "BECOME A LEGEND" i wybierając NEW -> EISTING PLAYER (Takie z Messim <3) biggrin.gif i wybieramy swojego gracza. U mnie jest to Łuczek w AUXERRE ;]

Jak chcecie to możecie coś dać biggrin.gif circle.gif
erdewu
Witam! mam pytanko odnośnie PesEdit Ptach. Mianowicie wszystkie pliki mi sie załadowały prócz dt0c.img ładuje mi się do 76% i dalej nie idzie o co może chodzic?

druga moją sprawą jest włoskie menu. czy ma ktos angielskie i czy ma do tego link i isntrukcje obsługi.

trzecią sprawą jest komentarz czy ma ktoś angielski? z góry dziekuje za odpowiedzi...
chyzy
@up
Na necie jest zangielszczenie do ściagnięcia. Ban na google ? tongue.gif
erdewu
CYTAT(chyzy @ Oct 9 2010, 20:57) *
@up
Na necie jest zangielszczenie do ściagnięcia. Ban na google ? tongue.gif

mógłbyś podać???
Luczek
co wy macie problemy z zangielszczeniem ? ja pobralem wersje 2,8 gb jakaś ruska instalacja a gra po angielsku biggrin.gif
erdewu
możesz podac adres bo ja ściagnalem po**bana włoską ;/ a angielska w 100 % by mi ułatwiła zycie w pesie
Luczek
NIech ci będzie ... Wrzucam na Sendspace.pl i sobie ściągniesz ;] Oczywisce moje napisy tylko troche po rusku kilka zespołow jes ale oglnie menu itp. po angielsku smile.gif

http://www.sendspace.pl/file/cd02d293b2f2e40b43a55dd

I to wklepujesz do folderu IMG w folderze z grą ;]

Oczywicie odpisz czy działa ;]
erdewu
CYTAT(Luczek @ Oct 9 2010, 23:28) *
NIech ci będzie ... Wrzucam na Sendspace.pl i sobie ściągniesz ;] Oczywisce moje napisy tylko troche po rusku kilka zespołow jes ale oglnie menu itp. po angielsku smile.gif

http://www.sendspace.pl/file/cd02d293b2f2e40b43a55dd

I to wklepujesz do folderu IMG w folderze z grą ;]

Oczywicie odpisz czy działa ;]

Dzięki ale jednak dałem radę z proponowanego wcześniej google tongue.gif
Luczek
No co to wpisać zangielszczenie do PES 11 ? biggrin.gif
michau000
Który język komentarza jest waszym zdaniem najlepszy?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.