Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje dotyczące walkowerów oraz prośby o przedłużenie terminu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5
Stron: 1, 2
lukasz44
CYTAT(Niewczas @ Oct 23 2010, 18:24) *
Podbijam...

No ja nie moge mellow.gif Po co ten post ? Nie można przeczytać tego co napisałem, żadne wnioski chyba nie są już potrzebne blink.gif
Bakel
Kolejka: 16
Mecz: Bakel - Mani3k
Powód: w tym tygodniu nie udało nam się złapać pomimo kilku prób z obu stron
ufo19
16 kolejka - krzysiu1996 - ufo1987
Mecz rozegrany ponad tydzień temu. Gospodarz olał nie po raz pierwszy sprawę więc wnioskuję o WO na moją korzyść.
krzysiu101
Się nie gorączkuj, właśnie dodaje :]
tomaj
Proszę o przedłużenie: 13 kolejka Tomaj vs Bakel, jakoś się nie mogliśmy zgrać w czasie
snajper1929
Proszę o przedłużenie:

11k snajper - bakel

12k krzysiu - snajper

Kapryśny GS nie pozwala zagrać albo nie możemy się złapać sad.gif
Matis08
CYTAT(krzysiu101 @ Oct 24 2010, 21:06) *
Się nie gorączkuj, właśnie dodaje :]

Z tego co wiem, to już dostałeś ostatnią szanse...

Na wszystkich serwisach olewasz wpisywanie wyniku i rozgrywanie meczy.

Wiem o czym mowie smile.gif Wystarczy spojrzeć.

http://board.issonline.pl/index.php?s=&...st&p=322709
Matis08
Kolejka 15
Mlody08 - Niewczas

Mijaliśmy się, kiedy on mógł grać ja nie mogłem. Kiedy już się udało złapać. Były koszmarne lagi.

Proszę o przedłużenie:)
Roor1910

Kolejka: 14
Mecz: Roor1910 - Robcio
Powód: Przeciwnik zrezygnował, wnoszę o walkower.
ufo19
CYTAT(Matis08 @ Oct 24 2010, 22:29) *
Z tego co wiem, to już dostałeś ostatnią szanse...

Na wszystkich serwisach olewasz wpisywanie wyniku i rozgrywanie meczy.

Wiem o czym mowie smile.gif Wystarczy spojrzeć.

http://board.issonline.pl/index.php?s=&...st&p=322709

Święta racja... Dlatego o tym napisałem... Tydzień wrzucać wynik? I na 100% byś tego nie zrobił gdybym nie napisał.
ziewiec
Proszę o przedłużenie następujących meczów:

Kolejka 19
ziewiec - Niewczas

Kolejka 20
Tomaj - ziewiec

W obu przypadkach był kontakt, lecz nie udało nam się rozegrać.
krzysiu101
Kolejka: 18
Mecz: Krzysiu - TSU
Powód: Kontakt był, ale niestety nie mogłem rozegrać sad.gif .. myślę, że jutro uda nam się zagrać.

Kolejka: 20
Mecz: Krzysiu - Bakel
Powód: Z Bakelem nie mogłem się złapać można powiedzieć wcale, jutro zapewne postaramy się zagrać.
Matis08
Kolejka 20 Mlody08 - Tsu

Mijaliśmy się. Mnie na weekend już nie było w domu.
Zagramy w przyszłym tygodniu:)
Milerinho
Prosze o przedluzenie meczu

17 kolejka
Milerinho - Niewczas

kompletnie z glowy wypadl mi ten mecz a teraz nie mam dostepu do neta u siebie.
lukasz44
Wszystkie mecze bez wyjątków przedłużam do 07.11. Święto i wyjazdy na groby nie służyły graniu meczów.
ziewiec
Proszę o poprawienie źle wpisanego wyniku na stronie głównej ISS

19 kolejka
ziewiec - Niewczas

Wpisałem 1:1, a padł wynik 4:4 wink.gif
siwers99
21k.

siwers99 - Mlody08

prosze o przedłużenie spotkania nie udało sie nam go rozegrac a teraz działa gs więc myśle że sie uda;p
Niewczas
Kolejka: 22
Mecz: Niewczas - arczi333
Powód: Kontakt był, ale cały czas się mijaliśmy, dlatego proszę o przedłużenie.

snajper1929
12k krzysiu - snajper

Nie łączy nas na gs proszę o przedłużenie do 20.11

23k
snajper - niewczas

Zagrane 45 minut ale warunki w 2 połowie zmuszają mnie do przerwania meczu dogramy może na gs ale dla świętego spokoju proszę o czas do 20.11
Matis08
Kolejka 15 młody - niewczas
Kolejka 20 Mlody08 - Tsu

Koledzy rzadko są dostępni do gry, ja ostatnimi czasy również. Proszę o przedłużenie tych spotkań o kolejny tydzień smile.gif

Kolejka 22 Mlody08 - Bakel

Rywal nie odpowiada na moje zapytania, dlatego proszę o przedłużenie tego spotkania.

Kolejka 24 Mlody08 - lukasz44

Proszę o przedłużenie tego spotkania,niestety od połowy tygodnia nie mam Pada i czekam na przesyłkę, aby móc znów normalnie rozgrywać spotkania.
lukasz44
Wszystko uaktualnione, gdzie były wnioski tam przedłużyłem, krzysiu1996 olał sprawę najbardziej więc dostaje dwa prezenciki w formie WO, jeden zaś Czubinho:

krzysiu-bakel 0-3
czubinho-niewczas 0-3
krzysiu-mlody 0-3

Panowie, mam nadzieję że to sie nie powtórzy, 5 sekund na napisanie o przedłużke to nie dużo. krzysiu to już drugi walkower musisz zacząć pilnować meczy bo większa liczba WO będzie już rownoznaczna z usunięciem z ligi.

ufo19
25 kolejka - arczi333 - ufo1987 - wnoszę o WO

Arczi - "nie gram ISS w ogole"
lukasz44
CYTAT(ufo19 @ Nov 10 2010, 19:05) *
25 kolejka - arczi333 - ufo1987 - wnoszę o WO

Arczi - "nie gram ISS w ogole"

Może chociaż byłoby Cię stać napisać na forum że nie grasz już w tej lidze ?
Widać kto ile jest wart po takich akcjach, nikt nie będzie płakał.
WKS
CYTAT(lukasz44 @ Nov 10 2010, 19:08) *
Może chociaż byłoby Cię stać napisać na forum że nie grasz już w tej lidze ?
Widać kto ile jest wart po takich akcjach, nikt nie będzie płakał.

Widać na peslandzie więcej turniejów i nie wyrabia ;]

siwers99
kolejka 28
siwers99 - arczi

Powód: Arczi napisał , że już nie gra na Iss
lukasz44
W pozostałych meczach arcziego333 wpisywane będą walkowery dla rywali. Proszę nie pisać wniosków o walkowery w meczach z nim.
tomaj
Kolejki 25 i 26 z Niewczasem i Edi.
Proszę o przedłużenie terminu rozegrania spotkań. Z przyczyn nie do końca zależnych ode mnie oraz od przeciwników raczej nie zdołam do jutra rozegrać tych spotkań. Przepraszam za kłopot.
ziewiec
Proszę o przedłużenie następującego meczu:

28 kolejka
ziewiec - lukasz44

Kontakt był, jednak nie udało nam się rozegrać.
Niewczas
Kolejka 27
Niewczas - ufo1987
Kontakt był, ale cały czas mijaliśmy się, więc proszę o przedłużenie.

Kolejka 25
Niewczas - Tomaj
Słaby kontakt z gościem, też proszę o przedłużenie.
Tsu
26 kolejka
Tsu : Czubinho
Byl kontakt byla tez proba rozegrania meczu ale niestety problemy techniczne spowodowaly ze sie nie udalo.Mysle ze w przyszlym tygodniu na 100% sie uda.
Matis08
Kolejka 20 Mlody08 - Tsu

Proszę o przedłużenie tych spotkań.
Z tsu był problemy techniczne , wywalało nas przed samym meczem.

Z lukaszem nie mogłem się zgrać. A na week wyjechałem w sprawach rodzinnych.
Roor1910
Milerinho jest w tej chwili poza zasięgiem ale prosi o przedłużenie swoich zaległych spotkań smile.gif
snajper1929
Proszę o przedłużenie:
12k z krzysiem - polaczymy się juz na pes6j
23k z niewczasem - nie możemy sie zgrać na dogranie połowy
krzysiu101
Kolejka: 25
Mecz: Krzysiu - Milerinho
Powód: Przedłużenie zależy tylko od dobrej woli admina. Wczoraj wieczorem musiałem pilnie wyłączyć komputer i niestety... nie zdążyłem napisać.
Milerinho nie było, ale z tego co czytam w najbliższym czasie się pojawi..
tomaj
Proszę o przedłużenie terminu rozegrania moich meczy z Siwersem i Bakelem. Co chwila się mijamy a dzisiaj nie miałem i nie będę miał kiedy zagrać. Sory za kłopot
Matis08
Kolejka 33 Mlody08 - snajper1929

Proszę o przedłużenie tych spotkań. Nie wiem czy zdążę dziś zagrać ze snajperem, więc od razu wpisuje smile.gif
Bakel
Kolejka 36
Bakel - Tsu

W tym tygodniu brakowało czasu na rozgrywanie spotkań, stąd ten nierozegrany mecz.
krzysiu101
Kolejka 29 - krzysiu1996 - Czubinho
Kolejka 31 - snajper1929 - krzysiu1996
Czubinho chyba nie było w domu przez cały weekend, postaram się go złapać w początku tygodnia.
Snajper zgłaszał lagi.. Ja muszę spadać, mecz rozegramy w najbliższym czasie..
snajper1929
Proszę o przedłużenie meczów z krzysiem(12 i 31k) bo dzisiaj były straszne lagi i zagramy jak najszybciej o raz z łukaszem się nie zgraliśmy na dogranie(32k)
tomaj
Prosze o ponowne przedłużenie meczu z Bakelem oraz obecnych spotkań z Młodym, Krzysiem i Łukaszem. Mecze będę mógł rozgrywać dopiero od poniedziałku (mam nadzieję).
Obecnie mam poważny problem z kompem i co jakiś nie określony czas resetuje mi się on.
Swoją drogą orientuje się ktoś z Was co może być przyczyną, że jeden z czterech slotów pamięci RAM nie działa? Tzn. jak jest w nim (tym konkretnym) slocie RAM to komp się nie uruchamia (pojedyncze długie dźwięki wydaje płyta główna - czyli DRAM error według instrukcji). Slot dokładnie przeczyściłem, a prędzej działał dobrze. Jak ktoś ma jakieś propozycję o proszę pisać na PW lub gg coby tutaj tematu nie zaśmiecać.

Proszę o wyrozumiałość i przepraszam za utrudnienia.
ziewiec
Proszę o przedłużenie meczu:

35 kolejka
ziewiec - Czubinho

Kontakt był, lecz nie udało nam się rozegrać.
lukasz44
Panowie proszę nie pisać wniosków o przedłużenia (jedynie WO) wszystkie mecze należy nadrobić do 12.12.2010, wtedy przewidujemy oficjalny koniec sezonu...
tomaj
Może dla niektórych wyda się to pytanie dziwne, ale dla czego w meczu 37 kolejki Edi vs Czubinho dano walkower na korzyść tego drugiego, a nie obustronny? Się pytam ponieważ prośby o przedłużenie nie widziałem, a wynik ten znacząco wpływa na końcową tabelę.
lukasz44
CYTAT(tomaj @ Dec 13 2010, 21:04) *
Może dla niektórych wyda się to pytanie dziwne, ale dla czego w meczu 37 kolejki Edi vs Czubinho dano walkower na korzyść tego drugiego, a nie obustronny? Się pytam ponieważ prośby o przedłużenie nie widziałem, a wynik ten znacząco wpływa na końcową tabelę.

Wyciąg z regulaminu:
3. W przypadku nie rozegrania meczu w terminie, wynik zostaje zweryfikowany jako walkower (3:0) na niekorzyść gracza, który temu zawinił.
4. Gospodarz ma obowiązek poinformowania opiekuna ligi o tym, iż nie jest w stanie rozegrać meczu z powodu braku odpowiedzi gościa na zaproszenie lub tez z innego ważnego powodu. W przypadku zaniedbania złożenia zaproszenia gościow, nie wpisaniu prośby o przedłużeniei i nie rozegrania z tego powodu meczu w wyznaczonym terminie, gospodarz spotkania ukarany zostaje walkowerem na korzyść gościa.

Od początku ligi trzymam się tej zasady, to gospodarzmusi wyrazić inicjatywę i wpisać wniosek jeżeli tego nie zrobi zostaje ukarany Walkowerem.
Matis08
Racja, ale tutaj faktycznie ten wynik dał awans Czubiemu, a poszkodowanym został Tomaj.
Edek miał do rozegrania dwa spotkania, nie było żadnego wniosku. Najwidoczniej nie miał dostępu do neta, lub olał sprawę.

Z drugiej strony Czubinho też mógł napisać o WO. Nie musiał tego robić, bo wiedział, że dostanie WO i utrzyma się w 1 lidze.
Jest to zgodne z regulaminem, lecz to jest koniec sezonu i moim zdaniem, skoro były wszystkie przedłużone spotkania, to mógł napisać ten wniosek...
Wg mnie najbardziej sprawiedliwym wynikiem byłoby 0-0. Bo żaden z nich nie wykazał inicjatywy co do rozegrania spotkania...
Z jednej i z drugiej strony będziemy mieli poszkodowanego, choć Tomaj nie zasłużył, na to żeby spaść z ligi poprzez "zielony stolik" ...

Takie moje zdanie na ten temat. smile.gif

@Edit.

Zapomniałem uwzględnić rezygnacje. Tak czy siak Tomaj się utrzyma. Chociaż wg mnie powinno być zmienione przyznawanie WO na zakończenie sezonu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.