Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces by szubi-bubi - Pavel Sultes DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4
lukasz44
CYTAT(bartuk97 @ Jul 1 2011, 19:11) *
Wydaje mi się, że nawet może trochę być OK:

Jak chcecie to mogę dać paczkę Franek, Sultes i Oli.

Dokładnie, jest naprawdę dobrze smile.gif

Może zrobiłbyś Płotkę lub Czoske z Arki ?

http://arkagdynia.info/kadra/plotka2.jpg
http://arka.gdynia.pl/images/news/cut2/8fc..._1291987870.jpg
naczelnik5
hmm kurde jakos Oliego to mi wcale nie przypomina sad.gif
B@rt

DOWNLOAD 3 Faces
W Olim poprawione oczy, mniej ostre bmp, uszy, usta, nos. Zachęcam do pobierania!
Stuart17
Dzięki. Czekam na kolejne prace.
Jamnik
Rób z łatwiejszych fotek jak np ta poniżej:

B@rt
Nie obczajam zioma. Nie polska liga więc... a fotka Olisadebe wcale nie była taka zła. Jedynie Sultesa była słaba.
JustMe1987
Mi natomiast podobaja sie te dwie mordki. Podobni sa i niezle zrobieni. Pomijam Franka.

Ps. Moglbys dobrac lepszy fryz Oliemu.
B@rt
Czemu pomijasz Franka? Jak znajdę jakieś włoski dla Oliego to mu zmienię, chyba, że masz jakieś podobne? biggrin.gif
Stuart17
Pokaż z jakiej foty robiłeś Franka, bo ostatnio u T-maca w temacie zapodałem jedną jego fotę. Jeśli będzie lepsza to może zrobisz update tekstury ? wink.gif
GooFy
Technicznie git, ale Oliego to ja w nim nie widzę.
B@rt
Franek:

Oli mi się wydaję, że jest podobny:
Stuart17
Z takiej fotki Franka można było trochę więcej wyciągnąć. tongue.gif Można wiedzieć gdzie znalazłeś taką świetną fotkę ?
B@rt
Na Googlach trochę poszperałem. No trochę można było więcej wyciągnąć, ale tak jakby na szybko to robiłem. Zarzuć tą fotkę Timakowi pewnie mu się przyda :> Następny Daniel Nunez z Wisły, ale to dopiero jutro, bo dzisiaj walka smile.gif
JustMe1987
Bo Ci nie wyszedl. Oli w sumie chyba lepszych miec nie moze. Tak ogolnie mu nie pasuja w rzeczywistosci tez ale co zrobic tongue.gif
Jamnik
CYTAT(bartuk97 @ Jul 2 2011, 21:01) *
Nie obczajam zioma. Nie polska liga więc... a fotka Olisadebe wcale nie była taka zła. Jedynie Sultesa była słaba.

Chodzi mi o to, że z takich zdjęć jak Ci dałem nauczysz się robić twarze, na tyle żeby robić z trudniejszych
Roger
dzięki za te mordki, jest coraz lepiej .. Olisadebe najlepiej Ci wyszedł moim zdaniem smile.gif
B@rt
Piszcie co poprawić!

Jeśli ktoś może niech zapoda hair bardzo podobny do tego Manowego! smile.gif
JustMe1987
Spoko jest. Dobierz mu dobre kudly i zadbaj o wysokie czolo a bede mial fajny fejs do druzynki z ligi tongue.gif
Stuart17
Do poprawy jego lewe oko, reszta super. A o to hair od Emanuelsona: http://www.speedyshare.com/files/29272925/Emanuelson.bin. Powinien pasować. wink.gif
B@rt
O! Dzięki wielkie Stuart smile.gif Jutro pokarzę go z włoskami biggrin.gif A co mam poprawić w jego lewym oku czyli naszym prawym? smile.gif
Stuart17
Myślę, że mapowanie lekko kuleje. tongue.gif Ogólnie to oko powinno być trochę w wyżej, bo w porównaniu do drugiego jest ciut mniejsze i niżej.
lukasz44
Świetna robota, im więcej prac będziesz dawał tym lepsze będą efekty.

A potencjał masz i to spory więc czekamy na kolejne mordki;)
(L)ukash
Może spróbowałbyć zrobić mu zrobić lekki zarost? Taki jak na tym zdjęciu:

http://legionisci.com/sklad/wiosna2011/manu_d.jpg

Nie nalegam bo i tak wykonałes dobrą robotę, ale sądzę że mógłby wtedy wyglądać jeszcze lepiej. A tak w ogóle to dobry face, cieszę się że w końcu ktoś sie podjął jego wykonania bo wiem, że trudno było znaleźć jego dobrą fotkę. Czekam na włosy i DL smile.gif
B@rt

DOWNLOAD
Hair by s'n.

Z tym zarostem może w niedalekiej przyszłości zrobię, ale szkoda, że fotka słaba.
lukasz44
Wyglada naprawdę dobrze w grze, włoski również pasują.

Czekamy na kolejne równie dobre fejsy dla grajków którzy ich nie mają smile.gif
Oby tak dalej ! smile.gif
naczelnik5
no niezle niezle , ale popraw jego lewe oko , mianowicie zrenice daj mu do dolu , i daj download jeszcze raz :>
Stuart17
Ładnie, ale oko dalej mi się nie podoba. Popraw to, co mówi kolega wyżej. wink.gif
jacful
Super ;d
skoro nie masz pomysłu to może spróbuj Vucko http://bi.gazeta.pl/im/7/9162/z9162467X,Luka-Vucko.jpg
albo Filip Modelski http://www.pzpn.pl/index.php/pol/Reprezent...ja-U-19/Galeria
B@rt
Ten poprawiony Manu

DOWNLOAD
Roger
Manu bardzo fajnie Ci wyszedł smile.gif jedna z Twoich najlepszych mordek jak narazie, oby tak dalej
Stuart17
Teraz jest świetnie.
jacful
Brawo wink.gif
Czekamy na więcej biggrin.gif
lukasz44
Coś ucichło... Działasz nad czymś nowym ? smile.gif

B@rt
Nom, tak trochę smile.gif Zebrałem kilka fotek i działam nad Miłoszem Przybeckim. Może mi wyjdzie fejs to bym wrzucił. Starałem się zrobić Macieja Małkowskiego i jakość była OK, ale słaba mordka mi wyszła sad.gif
B@rt

Hair by: ?
Proszę o komentarze!
Stuart17
Wydaję się być ok. Hair jest od Konami ? Mam nadzieję, że będziesz go zmieniał. wink.gif
B@rt
Hair nie wiem kto robił, wyciągnąłem na szybko od Kalou z Chelsea, ale jak nie za bardzo to mogę zmienić smile.gif Zaraz coś poszukam tongue.gif
Stuart17
Może następny Lukas Magera. Jest dobra i łatwa fota.
wink.gif
Magera
lukasz44
Dobrze wygląda, ale hair zdecydowanie do wymiany smile.gif

Czekamy na finalną wersję wink.gif
B@rt
Te włoski dla Saidiego znajdę jeszcze dziś smile.gif Fajna ta fotka Magery, spróbuje później. Musze teraz nauczyć się robić włoski.
B@rt
Ehh.. nie mogę w ogóle znaleźć dla niego włosków. Tak teraz z innymi sad.gif

Jak ktoś ma coś lepszego to niech da link...
Stuart17
No nie za bardzo mu ten hair pasuje. Jutro podeślę Ci coś lepszego. Postaraj się też oczyścić teksturę z wszystkich czarnych punktów i rozjaśnić okolice oczu, nosa i ust, co u czarnoskórych graczy jest obowiązkowe. smile.gif Pozdro.
GooFy
Model moim skromnym zdaniem ok, ale do bmp to chyba posłużyła fota robiona kalkulatorem.
lukasz44
Kiedy download Ntibazonkizy ?smile.gif

Czekamy na kolejne fejsy z polskiej ligi o ile jeszcze nie straciłeś zapału smile.gif
B@rt
O! To chcecie Saidiego? biggrin.gif Zrobię go od nowa może będzie lepiej. W końcu umiem robić włosy cool.gif . Kończę teraz Jorgensena z Bayeru.
Stuart17
O to gitara. Zobaczymy jak tam Ci idzie z hairami. biggrin.gif
B@rt
No to Jorgensen, po raz pierwszy moja texturka włosów i model trochę zmieniony.

Profil:

Stuart17
Ładnie jak na pierwszy raz. Teraz mam dylemat, którego Jorgensena używać. biggrin.gif
lukasz44
Bardzo dobrze wygląda, choć bardziej przyda się Twój wkład w fejsy grajków z polskiej ligi smile.gif

Czekamy na kolejne pracki na równie wysokim poziomie.
GooFy
Ładnie, ładnie. Włoski też nieźle się prezentują, tylko logo Bundesligi stare biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.