Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Potwierdzenia udziału w 5 sezonie Ligi PES6
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5
Stron: 1, 2
ufo19
dj_adriano dokladnie o to mi chodzi
Mani3k
Panowie nie róbcie zamętu, JustMe1987 się grzecznie zapytał czy była by możliwość powrotu do I ligi, a wy zaraz wsiadacie na niego. Bakel już się wypowiedział na ten temat... koniec, kropka.

P.S. JustMe1987 liczę, że zdecydujesz się na udział w II lidze i powalczysz o awans. rolleyes.gif
JustMe1987
ufo19 czytaj ze zrozumieniem bo ostro przeinaczyles to co mialem do przekazania. Kowiak Ci to idealnie wyjasnil. Nikt sie nie spina a juz z cala pewnoscia nie ja. Bylo tak jak Mani3k zauwazyl. Zapytalem sie czy bylaby szansa na takie rozwiazanie (majac w pamieci dzikie karty Orange'a i siwersa) ale zadecydowano ze takie rozwiazanie nie wchodzi w gre. Zatem z pokora przyjalem decyzje i zdecydowalem sie brac udzial w rozgrywkach drugiej ligi. Dodalem do tego opinie ze nie awansuje glownie z uwagi na to ze nie jestem typem fightera ktory zyluje wynik kosztem gry. Piszac to w zaden sposob nie urazilem drugoligowcow ktorych nie znam ale jestem pewien ze niejeden jest ode mnie sporo lepszy. Zaluje jedynie amtosfery spotkan z kilkoma chlopakami z pierwszej ligi bo bylo bardzo "rodzinnie" podczas niektorych pojedynkow. Btw dziekuje paru osobom za wstawiennictwo w sprawie mojego powrotu itd. To wlasnie glownie o was mowa w powyzszym zdaniu. Udanego sezonu Panowie!

cool.gif
WKS
CYTAT(JustMe1987 @ Sep 2 2010, 20:42) *
 nie jestem typem fightera ktory zyluje wynik kosztem gry.  cool.gif

Witamy w 2 lidze Justme  happy.gif

Matis08
W 2 lidze jest więcej przyjemności z gry smile.gif
W 1 to bardziej już każdy liczy na wynik i na końcowe zwycięstwo smile.gif
Przynajmniej ja takie odczułem wrażenie ; P
lukasz44
CYTAT(Matis08 @ Sep 4 2010, 17:20) *
liczy na wynik i na końcowe zwycięstwo smile.gif

Kto jak kto, ale sam Jesteś w Tym gronie prowadyrem tongue.gif

Przestańcie robić z tego tematu off-top, jeszcze jeden post nic nie wnoszacy do tematu i moderatorzy zadziałają
jarek
jarek

Potwierdzam
lukasz44
Dziś do 18-00 ostateczny czas na potwierdzenia, potem rozpisze sparingi a 10 albo 11 zostaną ogłoszone składy lig smile.gif
Matis08
CYTAT(lukasz44 @ Sep 4 2010, 17:36) *
Kto jak kto, ale sam Jesteś w Tym gronie prowadyrem tongue.gif

Musze odpisaćsmile.gif
Wiem o tym tongue.gif Pisałem z własnej autopsji ;D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.