Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: SIG & AVATAR NA ZAM
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2
boberto
Więc skoro przywròcono sigi do podpisòw to zakladam ten temat dla osòb ktore nie potrafią same sobie zrobić siga lub avka. Proszę o składanie zamòwień. Osoby chętne do robienia sigòw i avkòw proszone są o pomoc w robieniu zamòwień....

POZDRO 600 tongue.gif biggrin.gif
zborek
No to w związku z tym,że moim nowym idolem jest Bastian Schweinsteiger to chcem siga z nim.Schweinsteiger chcę,żeby był w złotej koszulce Bayernu,jakiś herb Bawarczykòw wcisnać i jescze mòj nik Zborek.Z gòry dzięki.

Pozdro
biggrin.gif biggrin.gif

P.S Prosze niech ktos mi zrobi
empo
Siema. Zborek zrobiłem Ci siga. Pewnie Ci sie nie spodoba wiec jak tak bedzie to sie zwròcisz do kogoś innego co lepiej to robią wink.gif

--Resize_Images_Alt_Text--

kod: http://img190.echo.cx/img190/8839/zborekbastian6cb.jpg
yarodragon
JA bym bardzo prosił avatara z herbem Bayernu i ksywą moją-YARO, bardzo tez prosilbym o siga z herbem Bayernu,makaayem w tle i rowniez ksywa-Yaro, bede bardzo wdzieczny za cos takiego!, pozdro i z gory dzieki

ps. jeszcze jakbys gdzies wmontował Allianz Arene to by bylo w pyteeeee, bardzo prosze i pozdrawiam;)
snake
QUOTE(empo @ 31.05.2005 - 10:34)
Siema. Zborek zrobiłem Ci siga. Pewnie Ci sie nie spodoba wiec jak tak bedzie to sie zwròcisz do kogoś innego co lepiej to robią wink.gif

<!--aimg-->IPB Image<!--Resize_Images_Hint_Text--><!--/aimg-->

Maksymalny rozmiar avka na forum to 100x100, sig do zatwierdzenia przez moda..jesli wywali znaczy sie ze za duzy tongue.gif
empo
teraz juz wiem ale jak robilem to nie wiedzialem. A Boberto ma wiekszy niz 200x100 wiec zrobilem tak jak zawsze robili 300x100.

Trzymaj więc mniejszy

kod: http://img26.echo.cx/img26/4195/zborekbastian6yb.jpg
gosciu82
Jeżeli byś mògł zròb mi avatara z herbem Manchesteru United i van Nisterlooyem
oraz stadionem Old trafford smile.gif thx
Dj_Dario
Widzę, że temat powròcił biggrin.gif
No to zamawiam siga z dwoma piłkarzami, jezeli mozna biggrin.gif
Jeden to: Ronaldinho, a drugi to: Luis Garcia.
Jeszcze wstawić moją ksywkę.
Napewno ktos cos zrobi fajnego.
Więc czekam.
Narka i dzieki z gòry.
Tomak
CYTAT (Dj_Dario @ 31.05.2005 - 10:44)
Więc czekam.
Narka i dzieki z gòry.

Mòwisz - masz smile.gif

Kod : http://img185.echo.cx/img185/5898/djdarosig0yp.jpg

Sig jest jaki jest. Nie może być większy, więc zbyt wiele nie widać. Ale postarałem się najlepiej jak mogłem. Wyszedłem troche z wprawy bo dawno nic takiego nie robiłem tongue.gif Mam jednak nadzieję, że Ci się sygnaturka spodoba biggrin.gif Jeśli jednak się nie podoba - to napisz na GG co poprawić, a ja spròbuje to zrobić.

Pozdro wink.gif
zborek
Dzięki Empo sig nawet fajny.Tylko chciałbym,żeby ktoś mi zrobił go jescze raz i ,żeby fajniejszy był.Aha i zeby miał rozmiar nie taki mały.Bo ja niechce tego siga wrzucac na forum IO tylko jest mi potrzebny do czegoś innego wiec prosze o rozmiary takie jak sie kiedys robiło.Z gòry dzieki.

Pozdro
biggrin.gif biggrin.gif :
...ToMeK...
BŁAGAM ZR
torin
a czy ja moglbym prosic o siga z Dudkiem, w tle Anfield, gdzies puchar LM i moj nick, THX
empo
Gosciu82 chodzi Ci o coś takiego??

jak tak to trzmaj
kod: http://img18.echo.cx/img18/6619/c2nr.jpg
gosciu82
A zrobił byś mi siga van nisterlooya? tylko takiego co robi przewrotke czy cos takiego. smile.gif thx
empo
sig dla torina

kod: http://img184.echo.cx/img184/714/torin0zy.jpg
Tomak
Torin, teraz masz wybòr pomiędzy sigiem, ktòry zrobił dla Ciebie empo, a tym, ktòry ja wykonałem : --Resize_Images_Alt_Text--

KOD : http://img13.echo.cx/img13/493/torinsig9xo.jpg

Mam nadzieję, że sie podoba. Pozdro
torin
CYTAT (Tomak @ 31.05.2005 - 15:08)
Torin, teraz masz wybòr pomiędzy sigiem, ktòry zrobił dla Ciebie empo, a tym, ktòry ja wykonałem : --Resize_Images_Alt_Text--

KOD : http://img13.echo.cx/img13/493/torinsig9xo.jpg

Mam nadzieję, że sie podoba. Pozdro

Stokrotne dzieki chlopaki. Bede uzywal zamiennie, chyba wink.gif
Gdybyscie cos potrzebowali polecam sie w swojej dziedzinie - dzwieki biggrin.gif
pozdro
...ToMeK...
to zrobicie ten o jaki prosiłem ??
proszę....
zborek
To jak bedzie zrobi mi ktos takiego jakiego prosiłem.Empo prosze mozesz zrobic ejscze raz tylko blagam postaraj sie.Pare postòw wyzej masz napisane jakiego chce.

Czekam

Pozdro
Crawler
Fajnie że można mieć sigi ale szkoda że takie małe...
ale dobre i to wink.gif Ja prosiłbym o takiego z Dudkiem i Pucharem Ligi mistrzòw.
P.S Ale że widziałem że Torin takiego ma więc nie będe plagiatował wink.gif
Więc zamawiam z Gerrardem i tam gdzieś Puchar ligi mistrzòw.
Oczywiście mòj nick wink.gif Pozdro
kemocik
zborek i tomek - nie wiecie, czemu zamknięto wcześniej taki temat??
Więc pomyślcie iii..... BRAVO - przez takich jak wy tongue.gif
Po co pytacie się co parę godzin (Tomek nawet po dwòch), czy ktoś wam zrobi? Po prostu czekajcie, a jak (załòżmy) po dwòch dniach nikt nie zrobi, to możecie napisać. Jeśli nie możecie wytrzymać dwòch dn,i to wysyłajcie, ale privy do sigomakeròw biggrin.gif
A i jeszcze z gòry proszę, żeby co 3 dni nie prosić o nowy avek/sig bo po prostu...
Wiem, że nie mam władzy ;-], ale myślę, że wiele osòb by się z tym zgodziło tongue.gif
ppatrykk
o Jezzzu biggrin.gif:D wiec ppatrykk przylacza sie do tematu biggrin.gif heh moge tez spelniac zyczenia tongue.gif ale bez przesady... 15 sigow na dzien nie zrobie wiec prosimy z umiarem chyba ze Boberto sie bedzie uwijal biggrin.gif pozdro wink.gif
PS Kemocik zgadzam sie z Toba w 1000000000000 % ......
aha-jak ktos chce siga albo avka to prosze foteczki smile.gif
korzen
bleee znowu te obciachowe sigi z piłkarzami-laleczkami......juz lepiej było bez
Dj_Dario
CYTAT (Tomak @ 31.05.2005 - 12:41)
CYTAT (Dj_Dario @ 31.05.2005 - 10:44)
Więc czekam.
Narka i dzieki z gòry.

Mòwisz - masz smile.gif

Kod : http://img185.echo.cx/img185/5898/djdarosig0yp.jpg

Sig jest jaki jest. Nie może być większy, więc zbyt wiele nie widać. Ale postarałem się najlepiej jak mogłem. Wyszedłem troche z wprawy bo dawno nic takiego nie robiłem tongue.gif Mam jednak nadzieję, że Ci się sygnaturka spodoba biggrin.gif Jeśli jednak się nie podoba - to napisz na GG co poprawić, a ja spròbuje to zrobić.

Pozdro wink.gif

DZI
olo147
Ziomale w jakim programie robicie avarty i sigi... Chciałbym mieć coś takiegoz tym że stworzone własnoręcznie.
Może ma ktoś jakiś tutorial or something... biggrin.gif
zborek
Sigi jak i avtary można robić za pomocą Adobe Photoshop.Jak chcesz ściągnąc taki programik to polecam www.google.pl

Pozdro
smile.gif smile.gif
StraY
jak dla mnie temat-śmieć ph34r.gif tak jak napisał kemocik, znajdą się tłumoki piszące co 15minut czemu ich avatar nie jest jeszcze gotowy... nie lepiej byłoby w tym temacie dać namiary na ludzi chcących bawić się grafiką, a reszta niech poprostu do nich uderza na priv?
norek
kiedys 300/100 mialem ja i kilka osob ktore moglem zliczyc na palcach jednej reki...co pozniej bylo wszyscy wiemy...niektoorzy nawet po kilka sztuk tego posiadali...teraz limit 200/100 wiec znowu zaczyna sie jazda...obiecuje ze jesli zobacze ze robi tu sie syf albo ktos sie zapyta czy jeszcze gotowy temat zostanie zamkniety bezupomnienia....to na tyle
ppatrykk
zgadzam sie w 100% ze Stray'em smile.gif
korzen
moim skromnym zdaniem sigòw nie powinno byc....albo mogły byc np. takie jak ma norek i snake....tzn fajne grafiki.....a nie cukierkowate z piłkarzami....i jeszcze nadodatek wszyscy mają to samo......obciach
Tomak
CYTAT (korzen @ 1.06.2005 - 14:45)
moim skromnym zdaniem sigòw nie powinno byc....albo mogły byc np. takie jak ma norek i snake....tzn fajne grafiki.....a nie cukierkowate z piłkarzami....i jeszcze nadodatek wszyscy mają to samo......obciach

Fajne grafiki ? LOL ... No i co ? Kazdy sobie pozniej zrobi taką ' fajną grafikę ' i znowu bedzie wszystko tak samo... Rozwiązaniem faktycznie byłoby pozbycie się sigòw... Korzeń za to twoja grafika jest cudnie (L)ukierowata i do *upy.
Moje zdanie juz znacie dry.gif
Crawler
Popieram zdanie Straya i Korzenia wieć nie mam z piłkarzem biggrin.gif
Ps. Zrobiłem 200 na 100 ale taki duży wyszedł huh.gif
korzen
Tomak moje "eLki" nie rzucają sie w oczy....resztę zostawie bez komentarza....i tak nie zrozumiesz...
snake
CYTAT (korzen @ 1.06.2005 - 17:29)
Tomak moje "eLki" nie rzucają sie w oczy....resztę zostawie bez komentarza....i tak nie zrozumiesz...

korzeń Ty też nie rozumiesz paru rzeczy.... wink.gif A to że siępodniecasz tak tym wynikiem..hmm podobno Legia jest wielka (co ja mòwię największa) to czemu tak się podniecasz wygraną z malusieńką Wisełką ? cool.gif
A co do tematu to rzeczywiście lepiej niech ci panowie co tworzą te sigi i te avki podadzą namiary na siebie, albo Ci co chcą jakiegoś siga niech wysyłają wiadomości prywatne i jak ktoś już ma jakiegoś siga to niech go trochę "ponosi" a nie za dwa miesiące chce nowego...
Pozdro
korzen
1) Gdyby ŁKS wszedł do drugiej ligi tez bys miał jakis podpis z tym zwiazany
2) Legia-Wisła to klasyk , dla kibicow wielki mecz o prestiz ....podobnie jak ŁKS-WIDZEW wiec jestem pewny ze gdyby ŁKS pojechał 5-1 Widzew to tez bys był cały we fiołkach

PS. Podpisu nie zmienie tongue.gif
traf_fic
CYTAT (korzen @ 1.06.2005 - 20:56)
1) Gdyby ŁKS wszedł do drugiej ligi tez bys miał jakis podpis z tym zwiazany
2) Legia-Wisła to klasyk , dla kibicow wielki mecz o prestiz ....podobnie jak ŁKS-WIDZEW wiec jestem pewny ze gdyby ŁKS pojechał 5-1 Widzew to tez bys był cały we fiołkach

moze ja wtrace sie do tego wink.gif

1) wydaje mi sie ze LKS jest w 2 lidze ale moge sie mylic tongue.gif lol
2) pewnie by byl caly we fiolkach ale nie sadze zeby az tak jak Ty (podpis) tongue.gif

powracajac do tematu mysle ze norek & StraY maja racje !
prv lub inny kontakt jak np gg byloby najlepszym rozwiazaniem ! a czy ktos ma pilkarzyka czy tez nie to juz jego indywidualna sprawa tongue.gif

ps. (znowu odbiegajac od tematu unsure.gif z gory sorki) dodalem troche nowych meczy na najblizsze dni : liga brazylijska , el. MŚ !
snake
CYTAT (traf_fic @ 1.06.2005 - 21:42)
moze ja wtrace sie do tego  wink.gif

1) wydaje mi sie ze LKS jest w 2 lidze ale moge sie mylic  tongue.gif  lol
2) pewnie by byl caly we fiolkach ale nie sadze zeby az tak jak Ty  (podpis)  tongue.gif

Czytasz w moich myślach.
PS. Korzeń podobno ostatnio śledziłeś poczynania w 2 lidze ?
Hmm aż dziw bierze że ŁKSu tam nie zauważyłeś.
korzen
kurwa'c pomylilem sie biggrin.gif tzn w 1 lidze tongue.gif
ja akurat snake dobrze znam i jestem pewny ze jednak miał by taki podpis tongue.gif

Onie....kolega traffic i tomak mnie nie lubia o nie :DDDDD
...ToMeK...
no to jak z tym avkiem 50x50 6 kb z gta san andreas i moją ksywka Tomek ??? juz chyba 2 dni minely unsure.gif
korzen
napisz typkowi na gg
...ToMeK...
... no wiesz....
nie chce sie narzucac..... huh.gif
Crawler
CYTAT (...ToMeK... @ 2.06.2005 - 15:37)
... no wiesz....
nie chce sie narzucac..... huh.gif

Nie chcesz sie narzucać ? Hahahah laugh.gif laugh.gif
Już się narzucasz tymi 5 postami biggrin.gif laugh.gif
...ToMeK...
o ja &reg;

ale po co zaraz na gg..
skoro mozna tu.... dry.gif
Tomak
CYTAT (...ToMeK... @ 2.06.2005 - 15:21)
o ja &reg;

ale po co zaraz na gg..
skoro mozna tu....taj nabić sobie posty dry.gif

A ty w ogòle do mnie mòwisz z tym avatarem ? Bo nie do konca jestem pewny ...

PS. Bylo powiedziane żeby z grafikmenami kontaktować się przez GG ... No tak, ale po co na gg skoro mozna tu ponabijać posty smile.gif
korzen
i po co zczynasz kłotnie z ..ToMkiem.. jest poczatkujacy ,swoja drogą kto tu nabija....
...ToMeK...
oj dobra skończmy juz z tym....
SORKI dry.gif
Cj90
Po co wogle ten temat, sigi mozna zalatwic se na gg, nie wspomne o kanale IRCowym #polevo, a moze sami nauczycie sie robic sigi ?? blink.gif
Crawler
CYTAT (Cj90 @ 2.06.2005 - 21:53)
Po co wogle ten temat, sigi mozna zalatwic se na gg, nie wspomne o kanale IRCowym #polevo, a moze sami nauczycie sie robic sigi ??  blink.gif

A po to żebyś się pytał, i po to aby można sobie postòw ponabijać tongue.gif
Mam pytanie: zrobiłem siga 200 na 100 i taki duży wyszedł blink.gif
Acha i jeszcze jedno, nie wszyscy mają gg tongue.gif
Pozdro
Ps. Siga samemu sobie ja zrobiłem biggrin.gif
Cj90
jakbys logicznie pomyslal to niedosc ze to forum juz wolno chodzi dosyc (wolniej o popredniego) to pomysl co bedzie jak kazdy jebnie se siga pod postem ... a wogle robta co chceta, ale ten temat to BEZSENS, jaki pierwszy post taki caly temat dry.gif
Crawler
CYTAT (Cj90 @ 2.06.2005 - 22:04)
jakbys logicznie pomyslal to niedosc ze to forum juz wolno chodzi dosyc (wolniej o popredniego) to pomysl co bedzie jak kazdy jebnie se siga pod postem ...  a wogle robta co chceta, ale ten temat to BEZSENS, jaki pierwszy post taki caly temat  dry.gif

Wolniej od poprzedniego ? Jakiego ty masz kompa ?? Chyba Windows 95 biggrin.gif
Bo mi chodzi szybciej. A ja tego nie uważam za bezsens bo z sigami jest ,,kolorowiej,, a nie tak szaro rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.