kemocik
Jun 2 2005, 22:05
Cj90 - Możesz sobie wyłączyć w profilu wyświetlanie podpisòw i po kłopocie.
OT:Lookkas_fan - wątpię, żeby ci forum szybciej chodziło... Chyba to jest "przypadłość" Invision Board'a, że jest wolniejszy od phpBB...
...ToMeK...
Jun 4 2005, 12:50
......
mam sprawe.....
przesłał by mi ktos link do jakiegos tutoriala do adobe photoshop ?? wiecie jak najprosciej zrobic nawet jakis prosty avatarek...
będę wdzięczny.... POZDRO
Niechce mi się ściągać PS, a nawet jak ściągnełem i coś pròbowałem to kaplica. Uczyłem się z dwa tygodnie i nic. Jak ktoś może to niech mi zrobi Avatar:
Taki co teram mam tyle że zamiast 'Ronaldinho' 'kcma'.
Singa:
Coś takiego jak ma ®Tomak, tylko że zamiast tego złotego tła jakieś błenkitne z białymi paskami, no i w lewym rogu Roni a za nim coś jakby wyblakłe logo FC Barcelona.
Będe wdzięczny, jak coś to na GG-.:7501920:.!
lukasso
Oct 17 2005, 05:51
zagadaj na prive(gg) do avatarmakeròw(tak sie składa ze jest to temat do nabijania postòw) wiec nie odpisuj na mòj
Rivaldinho
Oct 17 2005, 13:05
witam ,też bym prosil o zrobienie siga:
chciałbym na nim widziec ronaldinho i rivaldo w obojętnie jakich ujeciach
Więc ja bym porosił tak:
nie wiem czy jest taka możliwość ale widziałem jak niektòrzy mają coś takiego jak migający sig. Wiec jak dało by rade to ja bym prosił aby migali mi: Schweinsteiger,Robinho,Żurawski,Maakay,Znaczek Bayernu a jeżeli nie ma takiej możliwości to proszę o zrobienie stroju bayernu(tzn koszulka+spodenki i gdzieś na dole wcisnąć kostek)
a teg większy (avantar?) to prosił bym allianz arenę w tle (od zewnątrz w kolorze czerwnoym jak da radę) a na tle po jednej stronie hern bayernu a po drugiej Schweinsteigera. possdro
A więc ja proiłbym o:
avatar domową koszulkę bracelony z numerem 7 i napisem Lanek
z gòry wielkie thx
czesc ja bym prosil o ile to mozliwe o logo realu madryt z lewej strony a po prawej u gory napis "PES rulezz" a na dole Mogwil
albin99
Nov 2 2005, 10:12
a ja poprosiłbym koszulke chelse domowom a ztytłu npisane albin a numer to 99 z gòry dzięki jusz nie moge sie doczekac jak ktos mi to zrobi jeszcze raz zgòry wielkie dzieki
daniel1990
Nov 2 2005, 20:28
ja bym prosił o fajnego avatarka z Henrym i w dolnym rogu podpis daniel1990
daniel1990
Nov 7 2005, 14:07
Mògłby mi ktoś zrobić sygnaturke

tylko że zamiast napisu Arsenal , napis Pesowcy
siara_acm
Dec 5 2005, 17:24
Ten temat powoli umiera....
Chciałbym zamuwić Sig'a Milanu z Pirlo, Gattuso i Shevą.
Z góry Dzięki.
ppatrykk
Dec 5 2005, 18:31
ej sorry ze tak glupio napisze ale ... czy Was powalilo ?
"temat powoli umiera" buehehe . No tak - zyje dzieki tym ktorzy zamawiaja sigi

. Bo jakos nie widze zeby ktos je robil juz baaardzo dlugo

ciekawe

no chyba ze ja nie widze postow z tymi sigami...
Crawler
Dec 7 2005, 06:21
Jemu chodziło o zmniejszenie rozmiaru a nie wymiarów. Ale jak przy tym zmiejszyłeś rozmiar to zwracam godność.
Rozmiar się zmniejszył bo zmniejszyły się wymiary

Raczej ciekawiło mnie czy możnaby jakoś znacząco zmniejszyć objętość tego gifa bez sporej straty na jakości i wielkości obrazka

Są jakieś programiki do optymalizacji rozmiarów gifa ?
konsej15
Dec 12 2005, 15:12
ja bym prosil o jakiegos wypasionego siga z RONALDINHO i z dopiskiem KONSEJ....bo ten co mam teraz mi sie nie podoba....z gory dzieki
Ja bym chciał jakiegoś ava z Fabregasem.I,żeby tam gdzies moj nik wepchnac.Z góry thx.Prosze zrob ktoś.
Prosze o siga z Giovannim dos Santosem z Barcy. Może być zrobiony ze zdjęcia które obecnie znajudje się w moim sigu
Przecież widzicie, że nikt robieniem sigów się nie zajmuje, a mimo to jak jeden napisał, to drugi też musi :/ Spróbujcie sami zrobić sobie siga, to nie jest trudne wystarczy mieć Photoshopa, fotki i chęci!
Siema! Dołączyłem dopiero do Waszego zacnego grona i jeśli już tak rozrzucacie avkami i sigami to tak nieskromnie moge powiedzieć, ze chciałbym ava z Magiciem w tle herb Celticu. Sig ze stadionem Celticu...i herbem z jednej strony a z drugiej flaga Polski i reprezentacja, tak żeby to się ładnie zgrało. Widzę, że sprawne z Was byki więc pewnie nie sprawi to Wam problemu. Jestem bardzo wymagający?? Sorx, jesli tak. Ale bede wdzieczny na mase

Zapomniałem dodac...oczywiscie wszystko z nickiem

Z góry dziex.
kostek
Jan 19 2006, 22:42
ja zrobiłem siga bayernu =) jest to mój pierwszy
Riki101
Jan 19 2006, 22:54
Zalezy czy chciales zeby herb byl taki rozmazany czy nie bo mi wyglada troche dziwnie ale ogolnie spoko jak na pierwszy sig
kostek
Jan 19 2006, 22:58
nie no riki wiadomo że chciałem... :)bo taki "suchy" to by lipnie wyglądał chyba nie? aha a wiesz moze jak nadać obramowanie obrazkowi? w photoshopie

possdro
ps. jutro zrobie zagłębie lubin
Ja dla odmiany tez cos skrobnolem

Moze przyda sie jakiemus fanowi Wiselki
SOLIDUS
Jan 20 2006, 10:27
QUOTE(torin @ Jan 20 2006, 03:20:09)

[right][snapback]49572[/snapback][/right]
Torin wielka prosba a mogl bys mi wyskrobac cos rownie zajefajnego z C.Ronaldo

. Najlepiej z napisem SOLIDUS gdzies w rogu
QUOTE(torin @ Jan 20 2006, 03:20:09)

[right][snapback]49572[/snapback][/right]
wszystko ladnie...tylko dwie rzczy na minus...
1. ramka poiwinna byc nieco bardziej widoczna
2. za ciemne te rendery na zwodnikach.....
kostek
Jan 20 2006, 14:19
posiedziałem troche dłużej i wyskrobałem takie coż

-->

i jak?
jak ktoś chce to może mi podesłać linki do fotek na PW z których mam mu zrobić Siga...najlepiej żeby były ze 3 fotki na tło i jedna 'główna' =)
pzdr
zborek
Feb 12 2006, 12:34
Kostek 6/10.Trening czyni mistrza.
Moglby mi ktos zrobic Sig z Cristiano Ronaldo w czerwonej koszulce Man U oczywiscie ma sie na niej znajdowac jego imie i nazwisko
a wiec tak...zobacze jeszcze jedna ocene odnosnie jakiegos siga to osoba ktora to napisala bedzie miala problemy...w tym temacie zamawiamy, jesli ktos zrobi to dobrze jak nie to czekamy nadal i nie ponaglamy...jeszcze kilka postow niezgodnych z tematem i temat wywalam..pozdro
ja bym prosił o avatar z RONALDO jak trzyma puchar albo jakiś co będzie fajnie wyglądał i o sygnaturkę również z RONALDO jak uderza piłkę czy coś takiego(również fajny efekt wizualny). No i oczywiście mój podpis czyli WĘGLUŚ ©. podpis mógłby nie być wywalony na pół grafiki tylko taki jak np. w avku NELSONA(troszke bardziej widoczny).
Z góry Dziękuję. Pozdro
dodaje avatar Nelsona
http://img148.imageshack.us/img148/6736/aw...enrym2zp9bf.jpgP.S. nie wiem czy to sie da zrobić ale czy mój podpis mógłby sie przemieszczać? nie za szybko.
Ja bym prosil o avatorka z Van Nistelrooy'em w czerwonej koszulce Man U no i zeby byl moj podpis czyli szyma.
Ja też siedze już 1 tydzien nad grafiką i wychodzi mi takie coś !!
1:

2:

3:

4:

5:

6:

I tak : kto chce jakies sigi to pisać w komentarzach
TU i w zamuwieniu musze widzieć nr. gadu-gadu

Kto chce siga musi poczekac min. - max. - tydzień. Pytanie kierować na stronce. (nie robie grafy jak uzależniony). Pozdro
Pan boberto otrzymuje 10 % za zalozenie tematu ktory juz istnieje, a temat zamykam...
Powod:
czy przypadkiem nie macie tematu, nawet przypietego
"PHOTOSHOPOWE IMPROWIZACJE"?...
Chcesz sygnaturke? Popros, byc moze ktos ja wykona...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.