Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje dotyczące walkowerów oraz prośby o przedłużenie terminu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 4 > Sezon 4 - II liga
Stron: 1, 2
krzysiu101
Zepsuł mi się komputer, obecnie jest w serwisie. Piszę z laptopa brata. Wielu graczy na pewno dziwiło się, że nie odpisuje.
Przepraszam za problemy.
Jednocześnie proszę o przedłużenie terminów moich meczy:
29 Kolejka - d-note - krzysiu1996
31 Kolejka - seba - krzysiu1996
Pozdrawiam
Krzysiu1996
Pucek
Kolejka 32
Pucek - Ogryz

Ogryz wyjechał i uzgodniłem z nim, że rozegramy mecz jak wróci, a wróci 17.07.
Proszę o przedłużenie gdzieś do dnia 18.07, w razie gdyby Ogryz wrócił późno 17.07 lub w przypadku, gdy nie mógłby rozegrać meczu w dniu powrotu.
d-note
CYTAT(krzysiu101 @ Jul 8 2010, 07:31) *
Zepsuł mi się komputer, obecnie jest w serwisie. Piszę z laptopa brata. Wielu graczy na pewno dziwiło się, że nie odpisuje.
Przepraszam za problemy.
Jednocześnie proszę o przedłużenie terminów moich meczy:
29 Kolejka - d-note - krzysiu1996
31 Kolejka - seba - krzysiu1996
Pozdrawiam
Krzysiu1996

Ja właśnie wyjeżdżam na wakacje, wrócę za dwa tygodnie także nie mam jak zagrać. Jeśli możliwe by było przesunięcie terminu na ok 25 to mógłbym zagrać. Jeśli nie, proszę o pozytywne rozpatrzenie tej sprawy.
Pucek
Kolejka 31
gviazda10 - Pucek

Wiele razy kontaktowałem się z zawodnikiem gviazda10. Wczoraj odpisał mi, że możemy zagrać pod wieczór. Czekałem, ale się nie pojawił i nawet nic nie napisał. Z jego zapowiedzi, że zagramy itd nic nie wynikło i nie rozegraliśmy meczu. Wątpię, żebyśmy dzisiaj rozegrali, bo chyba wyjechał, ponieważ można się tego domyślić po jego opisie GG, więc proszę o przyznanie W.O na moją korzyść.
prince
CYTAT(Piter23 @ Jul 5 2010, 12:26) *
30 k.
Piter23 - Prince
Jutro wyjezdzam, zas Prince nie odpowiada na moje wiadomosci, jezeli do jutra nie uda nam sie rozegrac tego meczu, prosze o rozwiazanie tej sytuacji w jakikolwiek sposob:) Korzystajac z okazji chcialbym wszystkim podziekowac za ten sezon wzlotow i upadkow i mam nadzieje, ze jakos we wrzesniu-pazdzierniku, jak znow ruszy liga bede mial okazje zagrac i wkoncu awansowac:) Milo sie gralo, zycze wszystkim udanych wakacji;] Pozdro

Jak powiedział tak zrobił wink.gif

Jako że zostały jeszcze z tego co widzę 2 tygodnie grania to proszę o przedłużenie do 24 lipca. Jeśli Piter nie wróci do tego czasu to będziemy myśleć wtedy nad rozwiązaniem.

miazga
Kolejka: 29
miazga - gviazda10

Kontaktowałem się z gviazda10 wielokrotnie sytuacja bardzo podobna do tej z Puckiem. Wczoraj mu napisałem że jak nie będzie dzisiaj odpowiedzi od niego to daje WO. Odpisał (pierwszy raz) że może zagrać pod wieczór. Miał napisać o której godzinie może dzisiaj zagrać- bez jakiejkolwiek odpowiedzi.

Wnoszę o WO na moją korzyść.
piwlak
Kolejka 31
piwlak - Tomek93

Zapomniałem wpisac wynik-mecz rozegrany. wlasnie wpisuje
krzysiu101
Kolejka 33
gviazda10 - krzysiu1996
Zepsuty komputer - dopiero ogarnąłem
zagram jak najszybciej
prince
Kolejka 38:

Prince - gviazda10

Gviazda nie może grać na GS3, ani pes6j (ponoć ban). Natomiast ja nie mogę założyć serwera na goal server ponieważ mam wewnętrzne IP, dlatego proszę o obustronne WO.

Kolejka 30:

Piter23 - Prince

Widziałem go 2 razy ostatnio na gg, dzisiaj tez pisałem, ale nie odp. 

krzysiu101
Kolejka 29
D-note - Krzysiu1996
D-note nie chciał grać na GS. Poprosił mnie, abym napisał o walkowera na moją korzyść.

Kolejka 37
krzysiu1996 - edek
Edek miał problemy z komputerem, później z internetem. Próbował zagrać u kolegi, ale nie dało rady połączyć.
Wnoszę o walkower na moją korzyść.
Pozdro. smile.gif
miazga
Witam.

Do prowadzącego ligę.
Sprawa. Walkower meczu miazga- gviazda10. Walkower na moją niekorzyść.

Po raz kolejny z walkowerami ktoś postępuję nielogicznie. 10-go około 23h wpisałem prośbę o walkower ( 5 postów do góry jak ktoś nie pamięta). Prośba została uwzględniona ponieważ w 8 tygodniu gier w pierwszym poście widnieje taki oto obrazek:

Kolejka 29
Ogryz - ziewiec

miazga - gviazda10 3-0

Prince - similo14
seba - Pucek
ufo1987- Piter23
d-note - krzysiu1996
WKSRKS - Tsu
Tomek93 - Edek

Prawidłowo wpisany walkower. Dodam, że walkower nie został wpisany w panelu gracza a co za tym idzie uwzględniony w tabeli.
Po raz kolejny się pytam skoro walkower jest uznany na moją korzyść jak widać na załączonym obrazku, to dlaczego w tym momencie mam wpisane w panelu gracza miazga-gviazda10 0:3???
Proszę o zmianę wyniku w panelu gracza i uwzględnienie 3pkt na moje konto w tabeli. Pozdrawiam
Bakel
Analogicznie jak w 1 lidze:
Panowie, nalegam, aby spotkania krzysia1996 z Edkiem i d-note zostały rozegrane. Są to mecze decydujące o składzie laureatów IV sezonu Ligi PES6. Nie wyobrażam sobie przyznawania miejsc przy zielonym stoliku.
Bakel
CYTAT(miazga @ Jul 26 2010, 10:03) *
Witam.

Do prowadzącego ligę.
Sprawa. Walkower meczu miazga- gviazda10. Walkower na moją niekorzyść.

Po raz kolejny z walkowerami ktoś postępuję nielogicznie. 10-go około 23h wpisałem prośbę o walkower ( 5 postów do góry jak ktoś nie pamięta). Prośba została uwzględniona ponieważ w 8 tygodniu gier w pierwszym poście widnieje taki oto obrazek:

Kolejka 29
Ogryz - ziewiec

miazga - gviazda10 3-0

Prince - similo14
seba - Pucek
ufo1987- Piter23
d-note - krzysiu1996
WKSRKS - Tsu
Tomek93 - Edek

Prawidłowo wpisany walkower. Dodam, że walkower nie został wpisany w panelu gracza a co za tym idzie uwzględniony w tabeli.
Po raz kolejny się pytam skoro walkower jest uznany na moją korzyść jak widać na załączonym obrazku, to dlaczego w tym momencie mam wpisane w panelu gracza miazga-gviazda10 0:3???
Proszę o zmianę wyniku w panelu gracza i uwzględnienie 3pkt na moje konto w tabeli. Pozdrawiam

Poprawione.
Edek
QUOTE (Bakel @ Jul 26 2010, 14:26) *
Analogicznie jak w 1 lidze:
Panowie, nalegam, aby spotkania krzysia1996 z Edkiem i d-note zostały rozegrane. Są to mecze decydujące o składzie laureatów IV sezonu Ligi PES6. Nie wyobrażam sobie przyznawania miejsc przy zielonym stoliku.

Wyjaśnię jak to było. 16 lipca, w dniu dodania kolejek, mój komputer nie uruchamiał się. W poniedziałek oddałem do serwisu, w środę okazało się że zepsuta karta graficzna, blokowała uruchomienie BIOSu. Na domiar złego nie mogłem uruchomić internetu, w piątek zdiagnozowano zepsuty router. Wobec tego byłem w sobotę u dwóch znajomych, ale nie udało mi się uruchomić online z powodu różnych problemów (porty, firewalle itp.). Generalnie straszny pech.

W wtorek dostanę z Netii nowy router, z kartą też sobie jakoś poradzę.

Jeżeli to możliwe proszę o przedłużenie do czwartku 29 lipca albo piątku.

Pisałem przed niedzielą do Bakela na gg, mój błąd, że nie odezwałem się na forum, ale jak wiadomo dostęp do neta mocno ograniczony.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.