Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje dotyczące walkowerów oraz prośby o przedłużenie terminu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Ekstraklasa - Liga międzysezonowa
Stron: 1, 2
waldi198
proszę o przedłużenie do przyszłego tygodnia moich meczy z 21-25 kolejka bo jutro wyjeżdżam i będę dopiero w poniedziałek wieczorem! dzieki
Bakel
milerinho i JustMe1987 już nie biorą udziału w rozgrywkach.
Każdy z Was ma do rozegrania 28 spotkań. Większość z Was, po odliczeniu meczów z Milerinho i JustMe1987 zostało ok. 10-11 spotkań do zagrania. W związku z terminem rozpoczęcia IV sezonu Ligi ISSOnline w PES6 ustalonym na połowę maja musimy się sprężyć z rozegraniem Ekstraklasy.

Termin na rozegranie wszystkich pozostałych meczów to 16.05.2010.

Jeżeli spotkania nie zostaną rozegrane do tego czasu to nie przedłużamy terminów, a gracz, który nie złoży wyjaśnień będzie ukarany walkowerem.
W przypadku, gdy żaden z graczy nie złoży wyjaśnień to walkowerem będzie ukarany gospodarz meczu.

Od tego momentu można rozgrywać wszystkie mecze pozostałe do rozegrania.
tomaj
Wiadomo może co się dzieje z Dikhetem? Wogóle nie odpowiada.
Cziczinho
I z Robciem?;p
tomaj
CYTAT(Cziczinho @ May 9 2010, 16:00) *
I z Robciem?;p

Jak wczoraj do niego pisałem to nie miał czasu na grę i miał się później odezwać. Do tej pory tego nie zrobił.
snajper1929
Wyjeżdżam dzisiaj o 16 do Świnoujścia przez Kraków i Poznań(mistrzowska feta oby wink.gif ) na mecz KSZO i będę dopiero w poniedziałek rano.
Proszę więc o możliwość zagrania 3 pozostałych spotkań w poniedziałek najpóźniej wtorek i ewentualnie moich przeciwników na ustawienie sobie meczy ze mną właśnie na te dni.
tomaj
CYTAT(snajper1929 @ May 14 2010, 12:09) *
Wyjeżdżam dzisiaj o 16 do Świnoujścia przez Kraków i Poznań(mistrzowska feta oby wink.gif ) na mecz KSZO i będę dopiero w poniedziałek rano.
Proszę więc o możliwość zagrania 3 pozostałych spotkań w poniedziałek najpóźniej wtorek i ewentualnie moich przeciwników na ustawienie sobie meczy ze mną właśnie na te dni.

Czyżbyś też wybierał się na nasz Stary Rynek biggrin.gif
snajper1929
Nie inaczej wink.gif
camel11
Mimo szczerych chęci nie udało mi się rozegrać wszystkich meczy w Ekstraklasie i już nie uda, do soboty, gdyż jestem bez kompa przez weekend. Zostały mi dwa mecze, z sebą z którym mijaliśmy się od tygodnia i z Robciem, którego wczoraj udało mi się złapać, ale wybity palec nie pozwolił mu grać. Niestety wygląda na to że oddaje te mecze walkowerem... wyjścia nie mam ;/

Nadchodzi czas na zasadniczą lige, będzię jazda laugh.gif

EDIT:
przy okazji wspomne:
CYTAT(camel11 @ May 11 2010, 23:51) *
Prosze o poprawienie wyniku lukasz44 - camel11 na 6-4 dla mnie, bo wpisałem na odwrót, późna pora ;p sory za kłopot
lukasz44
lukasz44-Snajper1929

Dziś do 19 termin, pisałem do snajpera wiele razy, i nie udało się go złapać. Także nie wiem czy obustronny WO czy cos.
Robcio
Już nie uda mi się zagrać meczu z camelem bo jak pisał nie będzie miał jak zagrać więc niech Bakel zadecyduje czy dać obustronne wo czy coś innego smile.gif
Mani3k
Witam, przepraszam, że 5 minut przed, ale dopiero wrociłem do domu, a wiem, że mecze dzisiaj do 19:00.

Mani3k - Edi
pisałem 3 razy do kolegi z czego 2x w ogole nie raczył odpisać, za 3 razem odpisał - umówił się ze mna wczoraj na mecz wieczorem, czekałem, czekałem i się nie zjawił... dzisiaj niedostępny.

Logi gg:
Mani3k (2-05-2010 17:26)
grasz lige?

Mani3k (6-05-2010 22:30)
przypominam ze mamy mecz do rozegrania
Mani3k - Edi092

Mani3k (14-05-2010 15:17)
mamy mecz do rozegrania
Mani3k - Edi

Edi (14-05-2010 15:44)
wieczorkiem dam rade zagrać ; )

Mani3k - WKSRKS
Kolega poprosił o WO na moją korzyść, gdyż uznał ze nie chce się meczyć z lagami, bo jest problem z połaczeniem.

Mani3k 14:29:18
siemka ;]
WKSRKS 14:33:14
elo
WKSRKS 14:33:16
nie gram
WKSRKS 14:33:20
piszo Wo
WKSRKS 14:33:29
zagralbym ale nie chce w lagach grac
WKSRKS 14:33:44
wieczorem przeprosze bakela
WKSRKS 14:33:47
ale nie bd gral

Seba - Mani3k
Jako gospodarz nie odezwał się do mnie ani razu... dlatego proszę o WO na moją korzyść.
Edi092
dobra Mani3k nie odzywałem się ok , ale rano jakoś napisałem Ci wiadomość na którą odp mi dopiero wieczorem gdzie ja nie miałem czasu. to tak na marginiesie tylko smile.gif
Mani3k
CYTAT(Edi092 @ May 16 2010, 00:07) *
dobra Mani3k nie odzywałem się ok , ale rano jakoś napisałem Ci wiadomość na którą odp mi dopiero wieczorem gdzie ja nie miałem czasu. to tak na marginiesie tylko smile.gif

Tak odpisałeś wczoraj rano (sobota), a umówilismy sie na piątek wieczór na mecz, ja byłem od rana w sobote w szkole, ale i tak ja dostałem WO na niekorzyść bo admin nie uwzględnił tej reklamacji (tak samo za mecz z WKSRKS) bo troche po czasie napisałem reklamacje (ok 19:20)... Także, wyszedłeś na tym lepiej mimo większej zlewki ze swojej strony. tongue.gif
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.