Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje dotyczące walkowerów oraz prośby o przedłużenie terminu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 3
Stron: 1, 2
WKS
23.

Gviazda mial urodziny wiec niegralismy , jednak umowilismy sie na niedziele , caly czas bylem dostepny a on nie odpisal..;/
Matis08
Proszę o przedłużenie meczu Kolejki 25 Mlody08 - camel11 . Ponieważ Camel prawdopodobnie nie będzie miał dostępu do internetu i nie bd wstanie zagrać przez najbliższy czas:)
camel11
CYTAT(Matis08 @ Mar 15 2010, 18:09) *
Proszę o przedłużenie meczu Kolejki 25 Mlody08 - camel11 . Ponieważ Camel prawdopodobnie nie będzie miał dostępu do internetu i nie bd wstanie zagrać przez najbliższy czas:)

jednak zagramy, panowie od internetu grzebiący w mojej skrzynce okazali się fałszywym alarmem xD nic nie odłączyli, a mogli, bo ostatni zapłacony rachunek jest za styczeń xD wiec wszystko w porządku jak narazie
Roor1910
24k

adams_fcb - Roor1910

11k

Roor1910 - adams_fcb

W lidze za niego gra Cimono, ale jednak ani razu do mnie nie odezwał się w sprawie rozegrania meczu, także zmuszony jestem wnosić o walkower.
Cimono222
nie będzie walkoweru bo mam dowód ze pisze do ciebie.

camel11
no raczej to na dowód nie wygląda, nigdzie nie widać numeru GG domniemanego Roora1910 tongue.gif

edit:
ale w sumie tą reklame w jego opisie to widziałem xD
Cimono222
Teraz widać. nie wiem co robić ja jestem chętny do gry bo nie chcę mieć głupich WO bo mogę grać ale Roor nie odpowiada....
Cimono222
Chciałem grać z Roorem1910 ale on mnie wyśmiał ze czekał 2 tygodnie i takie tam. a to nie moja wina bo on ma stare gg a ja mam nowe i mu nie dochodzi tak jak koledzy wyżej gdzież tam powiedział. I nić nie powiedział kiedy będziemy grać, to ja teraz wnoszę o walkower....
lukasz44
CYTAT(Cimono222 @ Mar 24 2010, 18:11) *
Chciałem grać z Roorem1910 ale on mnie wyśmiał ze czekał 2 tygodnie i takie tam. a to nie moja wina bo on ma stare gg a ja mam nowe i mu nie dochodzi tak jak koledzy wyżej gdzież tam powiedział. I nić nie powiedział kiedy będziemy grać, to ja teraz wnoszę o walkower....

I nie dziwie mu się, nie dochodzą ci wiadomości ? było napisać mu na PW, e-mail albo od kogoś innego z GG....
W Lidze europejskiej też robiłeś sobie jaja jeżeli chodzi o mecz z Tomajem, także wiesz.
Roor1910
Ok, powiedz kiedy chcesz grać? Chce już mieć to za sobą. Mimo że Twoje dowody są śmieszne bo nawet na nich widać że ja do Ciebie też pisałem. smile.gif
Cimono222
Tak pisałeś. i ja do ciebie też a tu jest takie coś jeszcze

Dostałeś taką wiadomości ? jeśli nie to nie moja wina bo ty masz stare gg.
Roor1910
Ponownie wnoszę o walkower gdyż Cimono mnie zlał totalnie. Przez przypadek znaleźliśmy się na tym samym serwerze, ugadaliśmy się i mieliśmy grać zaległe mecze ligowe. Jednak trzy razy z rzędu wyrzucało nas przy ustalaniu składu. Jako że ja patcha miałem wgranego na sto procent (sprawdzałem przed wejściem na lobby) to przeciwnik poszedł go zmienić i miał za chwileczkę wrócić. Czekałem 5-15-30minut lecz niestety Cimono się już nie zjawił. sad.gif Poprosiłem nawet Młodego08 z drugiej ligi żeby do niego napisał w moim imieniu na gadu-gadu, jednak odzewu też otrzymał. Moje słowa może potwierdzić również Lukasz44 który widział cała sytuacje.

Ja nie mam więcej zamiaru ustawiać się na mecz z tym Panem, bo to tylko strata czasu.
Matis08
Potwierdzam.

Cimono222
Wiem, należy ci się walkower Roor, bo się nie zjawiłem i nie było mnie na gg... Przyczyny prywatne......... Zle zrobiłem i bardzo przepraszam Roora i za również wszystkich organizatorów.. Jeśli nie dacie mi jakiegoś bana czy coś to obiecuje ze taka sytuacja się nie zdarzy po prostu ostatnie dni były dla mnie ciężkie.... Na prawdę przepraszam.

A ja mam inną sprawę otóż gracz reyty zachował się tak jak ja nie właściwie. Umówiłem się z nim na godzinę 22:10 żeby rozegrać ten mecz zaległy i on powiedział ze przyjdzie i zagramy nawet mam ss z tej rozmowy.. a gracz reyty nie przyszedł czekałem na niego na serverze i na gg ale zero odezwu i wtedy właśnie zobaczyłem Roora ale nam mecze się nie udały bo 3 razy nasz rozłączało a potem to już ja nie przyszedłem z przyczyn prywatnych i za to bardzo przepraszam..

A tu ss z rozmowy z reyty.
I ja tu teraz proszę o walkower dla mnie...

reyty
Od razu o walkower? pff. Mogłeś napisać że mieliśmy już grać tyle razy w ciągu tego i poprzedniego tygodnia a i teraz próbowaliśmy od 17. Zmieniłbym patcha gdybym mógł, ale nie mogłem dlatego Ciebie o to poprosiłem. A że odp za każdym razem po 30 min to już inna kwestia. Nie było mnie w domu wieczorem później. Hhmm dziwne przeciągasz termin rozegrania ich i potem prosisz o walkower. Jak tam chcecie mogę ten mecz zagrać, jak dostane walkowera też się nie obrażę, w końcu to zabawa nie? biggrin.gif
Cimono222
Tak to zabawa. Ja też mogę rozegrać biggrin.gif
reyty
Tu piszesz, że chcesz a na gadu co innego. Dobra dajcie mi tego walkowera niech i będzie to z mojej winy (?), miejsca za dużo też nie poprawie i tak. Kończąc ligę za zaszczytnym 7 miejscu biggrin.gif wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.