Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wrestling...
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2
E 9

Wrestling... Jak da się zauważyć w Polsce staje się on jednym, jeżeli nie najważniejszym z rodzajów rozrywki sportowej. Z tego co widzę, dużo osób na forum się tym interesuje.. Są wśród nas za pewne typowe "marki", ale i ludzie, którzy wgłębili się w to bardziej i dobrze pojmują ten biznes... Cóż, mówiąc w skrócie zapraszam do dyskusji... Wymieniajcie swoje refleksje, zdania na temat poszczególnych zawodników (nie samym WWE człowiek żyje wink.gif), gal i tego typu wydarzeń. Zadawajcie nurtujące was pytania na temat walk, organizacji itd itd.... Cóż, miłego gadania... Jeżeli temat okaże się klapą, usuwam wink.gif

PS: Każdy post typu "Wrestling jest udawany, to gówno" będzie usuwany, a autor nagradzany... Jeżeli już tak ktoś twierdzi, poprosimy o argumenty wink.gif
perONE
A propos. Wiesz może jaka jest pieśń na wejściu Ortona?
E 9
CYTAT(perONE @ Jan 19 2010, 21:08) *
A propos. Wiesz może jaka jest pieśń na wejściu Ortona?

Obecnie: Rev Theory - Voices (in my head).
Kiedyś: Mercy Drive - Burn in my light.

rolleyes.gif
lukasz44
Bardzo ciekawy temat smile.gif

Moim ulubionym wrestlerem był Bill Goldberg. Pewnie wielu z was nawet go nie skojarzy, ale według mnie to on był przez pewien czas królem Wrestlingu. Jego charakter i wola walki były niesamowite, szkoda że już skończył karierę.
Ostatnio przestałem się tym na bieżąco interesować, ale lubię też Johna Cene.

Ale Bill zostanie przeze mnie zapamiętany jako ten naj . wink.gif

http://www.youtube.com/watch?v=VzTHeyO5dFc...feature=related
E 9
CYTAT(lukasz44 @ Jan 19 2010, 21:26) *
Bardzo ciekawy temat smile.gif

Moim ulubionym wrestlerem był Bill Goldberg. Pewnie wielu z was nawet go nie skojarzy, ale według mnie to on był przez pewien czas królem Wrestlingu. Jego charakter i wola walki były niesamowite, szkoda że już skończył karierę.
Ostatnio przestałem się tym na bieżąco interesować, ale lubię też Johna Cene.

Ale Bill zostanie przeze mnie zapamiętany jako ten naj . wink.gif

No to widzę, że od ładnych kilku lat się tym interesujesz... wink.gif Goldberg i Cena, Cena i Goldberg.. Ciekawe zestawienie wink.gif Oboje pełnili/pełnią tą samą rolę w federacji... Niezniszczalni, którzy potrafią w ringu mało, ale mimo wszystko muszą odegrać postać tego najlepszego... I tu się ich drogi rozchodzą... Goldberg do takiej postaci miał wygląd i w ringu był cholernie przekonujący... Cena zaś jako baby face jest dla mnie nijaki jako dominator... Nie pasuje do tej roli cholernie, ale cóż... nie ja rządzę wink.gif
qwerte
Hm... co by tu napisać... już wiem.

31 Stycznia odbędzie się gala PPV federacji WWE Royal Rumble.

Zapowiedziane walki to:
ECW Champion Christian vs. Ezekiel Jackson
WWE Champion Sheamus vs. Randy Orton
World Heavyweight Champion Undertaker vs. Rey Mysterio
30-Man Royal Rumble Match
perONE
No mecz Szajbusa z Ortoen ciekawie się zapowiada. Trzeba będzie pobrać galę wink.gif
lukasz44
CYTAT(E 9 @ Jan 19 2010, 21:35) *
No to widzę, że od ładnych kilku lat się tym interesujesz... wink.gif Goldberg i Cena, Cena i Goldberg.. Ciekawe zestawienie wink.gif Oboje pełnili/pełnią tą samą rolę w federacji... Niezniszczalni, którzy potrafią w ringu mało, ale mimo wszystko muszą odegrać postać tego najlepszego... I tu się ich drogi rozchodzą... Goldberg do takiej postaci miał wygląd i w ringu był cholernie przekonujący... Cena zaś jako baby face jest dla mnie nijaki jako dominator... Nie pasuje do tej roli cholernie, ale cóż... nie ja rządzę wink.gif

Zgadzam się z tym co mówisz, i dlatego teraz oglądanie wrestlingu już mnie nie kręci.
qwerte
Ja czekam na 30-Man Battle Royal lubię jak dużo gości się leje.
Ostatnio oglądałem BJW-DDT-K-DOJO New Years Eve Special ponieważ Main Eventem była walka 108-Man Battle Royal ale się zawiodłem na Japończykach. Gala wg. mnie była słaba. Oceniłbym ją na 4/10.
E 9
CYTAT(perONE @ Jan 19 2010, 21:39) *
No mecz Szajbusa z Ortoen ciekawie się zapowiada. Trzeba będzie pobrać galę wink.gif

Czy ja wiem... W sumie tu dużo będzie zależało od bookingu, bo ani jeden ani drugi nie grzeszy umiejętnościami w ringu... Jeżeli im dobrze rozpiszą pojedynek (za pewne Orton go poprowadzi) to może być w miarę przyzwoicie... Takie starcie bardziej widziałbym z jakąś stypulacją np. Last Man Standing albo No Holds Barret... Ale w obecnym WWE to raczej rzadkość... niestety wink.gif
Bardziej ciekawi mnie co wyjdzie z takiego pojedynku heel vs heel, dawno tego nie było na PPV.. Trąbiono o face-turnie Ted'a D'Biase... Może jakaś nieudana interwencja Legacy z nim na czele? Piątek z dziećmi przybijać nie musi, wystarczy ingerencja na niekorzyść Ortona, następnie jakiś rozsądny speach i powinno być gut....
Co do "Królewskiego rozpier***u", czyli Main Event'u to zastanawia mnie kto będzie tą 29 i 30 osobą wychodzącą na ring... Na tą chwilę zawsze warto czekać na Royal Rumble (osobiście czekam na Edge'a i rozpoczęcie programu z Jericho). Jakby to pociągnąć do Wrestlemanii... mielibyśmy mocarny Show Stealer rolleyes.gif
Stinger
Steve STING Borden smile.gif Scorpion Death Lock Scorpion Death Drop te pojawianie się na hali gdzie odbywały się walki ... a to na linie (+ z helikoptera) a to wchodził przez dziure w ringu i ta pałeczka smile.gif
wiecznie miał problem z Hoganem
szkoda ,że te czasy minęły sad.gif WCW piątek wieczór po cartoon network zawsze leciało ... teraz Sting jeszcze walczył w TNA ale to nie to smile.gif
Wolfpack in da house auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
WKS
Ciesze sie ze jest taki temat ;] oczywiscie  najbardziej lubie pana siks łan najn ;D  ale oczywiscie po tym DX niestety boje sie ze sie rozleca ale moze wywina tak samo jak na Survivor Series ze najpierw klotnia a potem zgoda ;]
E 9
CYTAT(WKSRKS @ Jan 20 2010, 14:55) *
Ciesze sie ze jest taki temat ;] oczywiscie  najbardziej lubie pana siks łan najn ;D  ale oczywiscie po tym DX niestety boje sie ze sie rozleca ale moze wywina tak samo jak na Survivor Series ze najpierw klotnia a potem zgoda ;]

Vince zbija za dużą kasę na świetlikach, żeby DX ot tak się sobie rozpadło ; )) No chyba, że obecnie dzieciaki zrobiły racjonalny przerzut na koszulki Breta Harta wink.gif

Co do ostatniego RAW i rozpoczęciu storyline'u z udziałem DX... jak dla mnie są opcje:

1. Heel-turn HHH'a i rozpad DX..
2. W RR wygrywa HBK, wyrzucając z ringu HHH'a... też rozpad DX? Tylko co dalej, bo to się składa na feud HHH-HBK, a wygrana Shawn'a na RR będzie przepustką do pojedynku z Takerem..
3. Wygrywa ktoś, kogo się nie spodziewamy (Vince proszę, tylko nie Batista lub Cena..tego już nie zniosę)
Ogólnie najbardziej racjonalny w tym momencie jest rozpad DX, lecz jak wiemy WWE lubi robić dzieciom pranie mózgów wink.gif
unikat
Ja to przede wszystkim oglądam TNA ,a tak po za tym zapytam bo było 2 Undertackerów i ten drugi nie żyje ?
Goldberg świetny zawodnik jak The Rock xd
E 9
CYTAT(Rzepa7 @ Jan 20 2010, 15:15) *
Ja to przede wszystkim oglądam TNA ,a tak po za tym zapytam bo było 2 Undertackerów i ten drugi nie żyje ?
Goldberg świetny zawodnik jak The Rock xd

Dwóch Takerów?? Hm... A nie miałeś na myśli dwóch Kane'ów (w czasie kiedy ta sytuacja miała miejsce Kane odgrywał gimmick zamaskowanego potwora, więc..)

Co do TNA... osobiście jakoś nie mogę się przełamać i zacząć tego oglądać nie wiem czemu... Aa sorry, wyjątkami są walki AJ Styles'a z Kurtem Anglem.... robią masakryczne walki w porównaniu do tego, co w ostatnim czasie serwuje nam w Main Eventach WWE wink.gif
szejk
 Wrestling to coś dla dzieci lub "duzych dzieci". Bo co to za radosc ogladac cos co jest z góry ustawione, kupa mięsni a tak naprawde zerowe umiejetnosci no chyba ze aktorskie. Kiedys ogladałem z zapartym tchem. Goldberg był dla mnie najlepszy. Teraz polecam wszystkim boks closedeyes.gif
WKS
CYTAT(E 9 @ Jan 20 2010, 15:07) *
3. Wygrywa ktoś, kogo się nie spodziewamy (Vince proszę, tylko nie Batista lub Cena..tego już nie zniosę)
wink.gif

Oj oby nie to drewno Batista , Cene jakos przeklne... :/ , Ja tam jestem za  Kofim ostatnio go bardzo polubilem , znakomity pusch a  pozniej Feud z Ortonem .

Co do WHC licze na Mysterio , Taker za długo trzyma pas ;] a jesli Vince liczy na kase to z pewnoscia Pan 619  wygra.

Licze tez ze niedlugo Drew(no) MCintyre przestanie byc IC i ktos go zmieni , jesli ewenutalny powrot Edga to prawda to nie ma problemu zebyc dac mu Title SHota .

@Szejk

Z góry ustawione , tak zgadzam sie ale przeciez nie muisz ogladac spoilerów itd , Wrestlinigem interesuje sie prawie 1,5 roku i moge ci wpoiedziec ze 80% jest ustawione 20 to czysty przypadek ale to tylko WWE i polityka "4Kids".

w TNA wiecej sie dzieje i częstszy jest przypadek , mysle ze teraz TNA bedzie coraz bardziej ogladane ponieważ bedzie walczyl Hogan , Shane McMahon(chyba) , Jeff Hardy i wielu innych ;] a slyszalem plotki ze Jeff chce zalatwic kontrakt Mattowi ;]
E 9
CYTAT(szejk @ Jan 20 2010, 15:47) *
 Wrestling to coś dla dzieci lub "duzych dzieci". Bo co to za radosc ogladac cos co jest z góry ustawione, kupa mięsni a tak naprawde zerowe umiejetnosci no chyba ze aktorskie. Kiedys ogladałem z zapartym tchem. Goldberg był dla mnie najlepszy. Teraz polecam wszystkim boks closedeyes.gif

Po to jest rozrywka sportowa wink.gif Mnie to np. interesuje i w niektórych momentach jestem pełen podziwu zawodnikom, którzy potrafią walkę poprowadzić tak, że w głowie uruchamia Ci się opcja markowania i oglądasz to jak coś prawdziwego, nie ustawionego... To jest w tym wszystkim zajebiste...
Co do opinii na temat zawodników... Zgadzam się z Tobą 50/50... Bo masz rację, napakowanej kupy mięśni, który poczłapie po ringu i porzuca przeciwnikiem nie da się oglądać i z walki wychodzi zamulacz, a nie coś, co ma być rozrywką.. Ale polecam Ci obejrzeć tak z ciekawości 2 walki, Rey Mysterio-John Morrison o pas Interkontynentalny i The Undertaker-Shawn Michaels z Wrestlemanii 25... i wtedy powiedz, że każdy wrestler to napakowana kupa mięśni bez umiejętności wink.gif
unikat
Jest przecież ,a przynajmniej był THE UNDERTACKER i LEGEND UNDERTACKED przez to Legend że nie żyje i Kane i Masket Kane.
E 9
CYTAT(Rzepa7 @ Jan 20 2010, 19:09) *
Jest przecież ,a przynajmniej był THE UNDERTACKER i LEGEND UNDERTACKED przez to Legend że nie żyje i Kane i Masket Kane.

Już wiem o co kosi wink.gif Za pewne widziałeś to w którejś z gier z serii Smackdown vs RAW? Legend Undertaker to poprostu postać Takera z pierwszych lat jego kariery, chodzi tu o gimmick jaki odgrywał i ubiór...
A Kane i Masket Kane... Na początku kariery Kane popylał w Masce i długich włosach, potem był motyw, że ktoś się za niego podawał i było dwóch identycznych zamaskowanych Kane'ów, a wszystko skończyła ich walka... zaś obecnie Kane jest łysy i popyla bez maski wink.gif
unikat
ale przecież jest walka jak walczy dwóch Under... biggrin.gif
E 9
CYTAT(Rzepa7 @ Jan 20 2010, 20:23) *
ale przecież jest walka jak walczy dwóch Under... biggrin.gif

Jakiś link?? ; ))
E 9
CYTAT(Rzepa7 @ Jan 20 2010, 21:34) *

Oo..... powiem Ci szczerze, że nie miałem o tym pojęcia wink.gif Widzę, że Kane miał klona to i powtórzyli to samo z Takerem... btw. szkoda, że kariera Takera powoli się kończy, ktoś z podobnie powalającym gimmickiem się już chyba w tych czasach nie pojawi..
WKS
Wczoraj natrafilem na wyk*** gre ;] 

WWE IMPACT to druga wersja WWE RAW ULTIMATE IMPACT 
W nowej wersji znajdują się nowe TagTeamy m.in JeriShow czy Legacy. 
Uaktualnione zostało menu.Theme RAW jest aktualne . 
Nowi zawodnicy m.in Sheamus,Bourne,Kozlov! Chcesz dowiedzieć się więcej? to pobierz grę! 

Wrestlerzy : 
Batista 
Big Show 
Charlie Haas 
Chavo Guerrero 
Chris Jericho 
Chris Masters 
Christian 
CM Punk 
Cody Rhodes 
Edge 
Evan Bourne 
Ezekiel Jackson 
Finlay 
Goldust 
Hurricane Helms 
Hornswoggle 
Jack Swagger 
Jeff Hardy 
John Cena 
John Morrison 
JTG 
Kane 
Kofi Kingston 
Mark Henry 
Matt Hardy 
MVP 
R-Truth 
Randy Orton 
Rey Mysterio 
Santino Marella 
Shad 
Shawn Michaels 
Sheamus 
Shelton Benjamin 
Steve Austin 
Ted Dibiase 
Tommy Dreamer 
Triple H 
The Great Khali 
The Miz 
Undertaker 
Vladimir Kozlov 
William Regal 
Yoshi Tatsu 
Zack Ryder 
Mr McMahon 

Screen

Shemus (zwany Rudą Menda biggrin.gif )

by Wiggo
KLIK

A najlepsze jest to ze ta gra jest na PC
unikat
grałem w Wrestling na emulatorze i dużo fajniej się grało niż w tą grę jeszcze wtedy miałem Rostery z TNA,WWE i EWC biggrin.gif
WKS
Wiadomo ze Konsola to lux ale trzeba brac to co jest ;D 

A wracjac do tematu , slyszaliscie ze podobno Bookerzy wstawili Ortona zeby wakczyl z Shemusem na RR tylko dlatego ze Cena skarzyl sie na swoje plecy ? . Juz na miejsce Ortona wolalbym Kofiego. Tym bardziej dziwne jest to ze Cena jednak bedzie na RR ;] . Kto zrozumie WWE ?  closedeyes.gif happy.gif happy.gif

E 9
CYTAT(WKSRKS @ Jan 21 2010, 17:21) *
Wiadomo ze Konsola to lux ale trzeba brac to co jest ;D 

A wracjac do tematu , slyszaliscie ze podobno Bookerzy wstawili Ortona zeby wakczyl z Shemusem na RR tylko dlatego ze Cena skarzyl sie na swoje plecy ? . Juz na miejsce Ortona wolalbym Kofiego. Tym bardziej dziwne jest to ze Cena jednak bedzie na RR ;] . Kto zrozumie WWE ?  closedeyes.gif happy.gif happy.gif

Kofi nie jest aż tak wypromowany, żeby z dupy dostać Title-Shot'a... Randy promowania już nie potrzebuje, aby go wrzucić do takiej walki... A z tego, że Ceny nie ma przy pasie to cieszę się ogromnie... oby tak dalej wink.gif ... oczywiście nie życząc mu kontuzji..
WKS
Czas podsumowac poniedziałkowe RAW  a wiec 

DX - Legacy

No szczerze mowiac zaskoczylo mnie ze doszlo tak szybko do zgody , niesmak z 2 tygodni temu jednak bylo podcasz gdy HHH chcial wykonac petigree jednak HBK sie zmienil jednak po walce jakos wszystko wrocilo do formy. Ja jako fan DX coraz bardziej mam wrazenie ze ten caly dorobek TT i sympatia publicznosci po RR rozsypie sie w drobny pyl i pozostanie tylko Feud 

Big Show vs MVP 

Co tu mozna napisac  , Show zmiazdzyl  goscia i tyle ;] 

Divy sobie odpuscilem

The MIz vs Kofi Kingston

Zdecydowanie bylem za gosciem z Jamajki ;] , chwila nie uwagi i bach . 1... 2... 3... Winner i mozna rzec kto sie smieje ten sie smieje ostatni.

Carlito Kelly Kelly , Santino Morella , Jacks Swagger

WTF ???? Co to miało być  laugh.gif laugh.gif Carlito mail walczyc z dziewczyna ale pozniej wkroczyl Morella i na koncu swoje 5 gorszy dolozyl Swagger normalnie Main Event ;D ;D .

Znowu divy i znowu sobie odpuscilem ale zawalistego placuszka dostal murzyn od tej laski biggrin.gif

Cena vs Sheamus

Jak na kolejna walke (chyba 10 mellow.gif mellow.gif ) musze powiedziec ze nie byla taka zla , chociaz juz mam dosyc jak we 2 walcza , Cena zamiast sie bic wolal lezac poza rinigiem i szarpac nerwy kibicom , ale nie ma to jak wejscie Randiego odrazu ozywil atmosfere ;]

Ocena gali w skali szkolenej  3+
E 9
Jak zwykle na RAW, zmuła, schematy, zmuła, zmułaa.. Nie oglądałem całości, ograniczyłem się do segmentu z Vincem, Main Eventem i DX-Legacy...

Co do walk... DX-Legacy: Walka na poziomie jako takim, bardziej tu chodziło o sprawę HHH-HBK i czystego wyjaśnienia nie mamy.. Czym bardziej ich konflikt będzie się pogłębiał i będzie nagłasniany, tym bardziej jestem pewien, że nikt z tej dwójki RR nie wygra wink.gif

Main Event: Co za ścierwo... Coś się zaczęło dziać jak wkroczył Orton.. Myślę fajnie, Rudy dostał z miejsca RKO (dawno nikt go ładnie nie przyjął, mu się udało... brawo), myślę może Randy dostanie jakiś Cheer, będzie ładna podbudówka pod walkę na RR, ale nieeeee.... jak zwykle musi się wpier****ć cukierkowo-niezniszczalny Cena.. RZAL i BUL.

Co do DX, jeśli się rozpadną to trudno, jak zostaną to niech sobie będą... Obecne DX to tak jak Cena cukierkowi chłopcy.. To już nie to samo co kiedyś, przyzwyczaili nas do gołych dup, robienia przypału po za kamerami gal, wjazd na WCW Nitro (bodajże w 98)... Obecnie niestety mamy erę 4Kids i takie coś to tylko marzenia... i czysty biznes.

wink.gif
El Polacco
O gustach sie nie rozmawia ale ta zgraja koksiarzy nie ma nic wspolnego ze sportem bo to tylko show. Oczywiscie nie mam nic do tych ktorzy to lubia i ogladaja. Zreszta chyba kazdy przyzna ze rozrywka moze byc fajna ale kosztem zdrowia i zycia tych "sportowcow" ktorzy czesto nie dozywaja piecdziesiatki. Coz na ich miejsce szybko przychodza nowi. Show must go on...

WKS
E_9 jak masz linki na YT to dawaj biggrin.gif , ja nie wszystko widzialem , w sumie miales tez w swoj wklad ( pamietna rozmowa na gygy) dlatego polubilem gosci ;].Co wiecej w piatek Smackdawn to bedzie prawdziwa delicja CM Punk i Luke Gallows vs DX i cos czuje ze ze stracą pasy . Co do "Celtic Warrior" to kompletny niewypal a mocny to jest kiedy odpalaja fajerwerki na rampie a pozniej sie trzesie jak galareta ( zobaczcie sobie TLC jak go jasiek chcial rzucic na stol a ten trzesawicy dostall)

@El Polacco nie chce cie zmowic , broń Boże namawiać ale gdyby tak byly ze caly czas walcza koksy koksy zero trików tylko piachy i kopyta to nikt by tego nie ogladal , jak bedziesz mial chwile czasu wpisz w Youtube Schawn Michales vs Undetaker Wrestlmania 25 , naprawde warto happy.gif . Pozdro
El Polacco
CYTAT(WKSRKS @ Jan 27 2010, 09:20) *
@El Polacco nie chce cie zmowic , broń Boże namawiać ale gdyby tak byly ze caly czas walcza koksy koksy zero trików tylko piachy i kopyta to nikt by tego nie ogladal , jak bedziesz mial chwile czasu wpisz w Youtube Schawn Michales vs Undetaker Wrestlmania 25 , naprawde warto happy.gif . Pozdro

Ziomus zgadzam sie ze jest mnostwo ciekawych trikow itd chodzi mi o to ze przesadzaja z dopalaczami aby uzyskac sylwetki kulturystow i czesto przyplacaja zdrowiem i zyciem i to jest ta zla strona wrestlingu. Na necie czytalem liste 108 wrestlerow ktorzy zmarli przed 50 rokiem zycia glownie na atak serca. Tu masz link http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport...ticle257078.ece
E 9
Poruszyłeś dobry temat... Niestety ten biznes tak już ma, chociaż od jakiegoś, już chyba dłuższego czasu prezesura dba o to (bądź co bądź, w takim WWE dbają o pracowników i ich zdrowie jak nigdzie indziej..) i została wprowadzone regularna kontrola dopingowa itd... Jest na pewno kilku, co nie bierze, ale to są wyjątki.. W ostatnim czasie to taka większą aferą było zawieszenie Rey'a na bodajże 30dni tylko i wyłącznie za to, że miał leki przeciwbólowe bez recept, więc powoli to wszystko idzie z duchem czasu i przynajmniej w tej kwestii dorównać poziomem prawdziwemu sportowi..
Tricki, nie tricki.. myślę, że w miarę ciekawie przedstawiłem ten problem w poście #18... i tak do oceny umiejętności polecam looknąć:
1. Undertaker-Shawn Michaels (Wrestlemania 25)
2. Rey Mysterio-John Morrison (Smackdown, walka o pas Interkontynentalny)
3. Jeff Hardy-Edge (Ladder Match)
4. Jeff Hardy-CM Punk (Summerslam, TLC match)

rolleyes.gif

Co do DX... Prawdziwe DX, polecam obejrzeć i się trochę pośmiać wink.gif

1. http://www.youtube.com/watch?v=_Dg21FMVHM4
2. http://www.youtube.com/watch?v=a7qTrXd3R28...feature=related
3.

rolleyes.gif
qwerte
Linki do oglądania online (nie sprawdzone)

CODE
Filebase Divx Links HD (Enter Code To Watch)

1st Full: http://filebase.to/files/1262686/xtr...V.XviD-FWG.avi

2nd Full: http://filebase.to/files/1262540/xtr...vertoprope.avi

3rd Full: http://filebase.to/files/1262641/www...R.XviD-XWT.avi

4th Full: http://filebase.to/files/1263389/Onl...01.25.2010.avi

Alternative Quickupload Divx Links HD (Click ?Free Download? To Watch

1st Full: http://quickupload.net/zthudzyrrmal/...d.net.avi.html

2nd Full: http://quickupload.net/l9xrevwplvoi/...d.net.avi.html

3rd Full: http://quickupload.net/5v3vqy6i822y/...d.net.avi.html

4th Full: http://quickupload.net/07w6pyynkk6c/...D-XWT.avi.html

5th Full: http://quickupload.net/u5xpox3ioutu/...D-XWT.avi.html

Alternative Dataup Divx Links HD

1st Full: http://dataup.to/3380829/www.mywrest...R.XviD-XWT.avi

Alternative DivxDen Links HD

1st Full: http://www.divxden.com/575cf6xhb84f/...D-XWT.avi.html

2nd Full: http://www.divxden.com/g2ixm1jgpdxy/...D-XWT.avi.html

Alternative DivxCloud Links HD

1st Full: http://divxcloud.com/avjkrtcmaa0g/ww...D-XWT.avi.html

2nd Full: http://divxcloud.com/uxyky3quxccj/XW...D-XWT.avi.html

Alternative Dualshare Divx Links HD

1st Full: http://dualshare.com/1rnu2t05fb8g/ww...R.XviD-XWT.avi

Alternative Duckload Divx Links HD (Enter Code To Watch)

1st Full: http://duckload.com/divx/B18DFC64194889C0.html

Alternative Loombo Divx Links HD

1st Full: http://loombo.com/bo5zaj0v9xhj/www.m...D-XWT.avi.html

2nd Full: http://loombo.com/kbqxdb3s3y67/WWE.0...0.avi.raw.html

3rd Full: http://loombo.com/vrukpaynimbn/Onlin...0.avi.com.html

Alternative Metadivx Links HD

1st Full: http://www.metadivx.com/dk1hrkswdjv1...D-XWT.avi.html

Alternative Milledrive Links HD

1st Full: http://milledrive.com/videos/38605/w....XviD-XWT.html

Alternative Movshare Links HD/HQ

1st Full Divx: http://www.movshare.net/video/gtrtxcptum5vt

2nd Full Divx: http://www.movshare.net/video/4b5ed8b555c66

3rd Full WMP: http://www.movshare.net/video/rls7fi91ngato

4th Full FLV: http://www.movshare.net/video/f5xp9eus4dtpb

Alternative Usershare Divx Links HD

1st Full: http://usershare.net/z7qlr2gr57zi

2nd Full: http://usershare.net/uiq8w279v1if

Alternative Slingfile Links

1st Full: http://www.slingfile.com/video/1fDtfqQR52

Alternative Zshare Links

1st Full: http://www.zshare.net/video/717038460c5aecb1/

2nd Set

01: http://www.zshare.net/video/7169689159756cb3/

02: http://www.zshare.net/video/716972273dc597a6/

03: http://www.zshare.net/video/71697645b384a5be/

04: http://www.zshare.net/video/71697846d0901baa/

05: http://www.zshare.net/video/716986041183c5ee/

06: http://www.zshare.net/video/71698618aad91f4a/

07: http://www.zshare.net/video/71698628ebb9a57d/

08: http://www.zshare.net/video/716988754443b651/

09: http://www.zshare.net/video/716990086cf7109b/

10: http://www.zshare.net/video/71699317ea3c3618/

11: http://www.zshare.net/video/71699554e6f328b6/

12: http://www.zshare.net/video/717005451ad07d9b/

13: http://www.zshare.net/video/7170055204cb50ff/

Alternative Sapo Links

<font color="Orange">1st Set

01: http://videos.sapo.pt/EOrhPtzg9tHqnmrwU5yc

02: http://videos.sapo.pt/pQhI6ojZ1Fcyr4D1uazM

03: http://videos.sapo.pt/s9TAQZh7GW49bcm9N6RV

04: http://videos.sapo.pt/0zEw2U1zVrVShZNrmENI

05: http://videos.sapo.pt/rIiVPcSdY1dTyZjesKwy

2nd Set

01: http://videos.sapo.pt/T4O7u9eZZnoSLgGfTlAz

02: http://videos.sapo.pt/BAb6ufWQgRCBO8mrz1tH

03: http://videos.sapo.pt/Ia0VwUZVJ1zdniUwKsz4

04: http://videos.sapo.pt/Ftw9lveL2SHDWpdCIBMc

05: http://videos.sapo.pt/wZEZWrzo1cRcpi3Sb6Rs

06: http://videos.sapo.pt/P5QkH4Rz32apCRyTvOcn

Alternative Youtube Links

1st Set

01: http://www.youtube.com/watch?v=5-JVGQfL-jc

02: http://www.youtube.com/watch?v=-LELbzmxH7U

03: http://www.youtube.com/watch?v=njDykDkExxY

04: http://www.youtube.com/watch?v=29iVJYq2JbA

05: http://www.youtube.com/watch?v=MVVzqj4D8ZQ

06: http://www.youtube.com/watch?v=MVB7o2Q3iwA

07: http://www.youtube.com/watch?v=8GQTfn3jZw8

08: http://www.youtube.com/watch?v=s5krA8qOzKg

09: http://www.youtube.com/watch?v=X8UfhqhSepo

10: http://www.youtube.com/watch?v=iVesgwYvKqk

11: http://www.youtube.com/watch?v=GBnTOtx9cwU

12: http://www.youtube.com/watch?v=qbfGP6qG17Q

13: http://www.youtube.com/watch?v=BoEKXQ7QzNU

2nd Set

01: http://www.youtube.com/watch?v=LKgfvBfoIgg

02: http://www.youtube.com/watch?v=m1up109V3Ao

03: http://www.youtube.com/watch?v=xkwO8jxp-M0

04: http://www.youtube.com/watch?v=XmVvSB6fa3w

05: http://www.youtube.com/watch?v=DYuwdthwpL0

06: http://www.youtube.com/watch?v=GhI3X3A_ovE

07: http://www.youtube.com/watch?v=OoEYRggUWzk

08: http://www.youtube.com/watch?v=pRpDSsWPWpU

09: http://www.youtube.com/watch?v=_-qfIA5osqI

10: http://www.youtube.com/watch?v=Fy6QYwRE18A

Alternative Dailymotion Links

1st Set

01: http://www.dailymotion.com/swf/xbzsgq

02: http://www.dailymotion.com/swf/xbzsgw

03: http://www.dailymotion.com/swf/xbzsgy

04: http://www.dailymotion.com/swf/xbzsh0

05: http://www.dailymotion.com/swf/xbzsh7

2nd Set

01: http://www.dailymotion.com/video/xbzt9e_2501101_sport

02: http://www.dailymotion.com/video/xbztif_2501102_sport

03: http://www.dailymotion.com/video/xbztqm_2501103_sport

04: http://www.dailymotion.com/video/xbzv5v_2501104_sport

05: http://www.dailymotion.com/video/xbzvi0_2501105_sport

3rd Playlist (10 Parts): http://www.dailymotion.com/playlist/...mnr-25-01-2010

4th Playlist (9 Parts): http://www.dailymotion.com/playlist/...ght-raw-250110

Alternative Myvideo Links

1st Set

01: http://www.myvideo.de/watch/7278238/25_1_10_1_12

02: http://www.myvideo.de/watch/7278246/25_1_10_2_10

03: http://www.myvideo.de/watch/7278273/25_1_10_3_10

04: http://www.myvideo.de/watch/7278295/25_1_10_4_10

05: http://www.myvideo.de/watch/7278300/25_1_10_5_10

06: http://www.myvideo.de/watch/7278324/25_1_10_6_10

07: http://www.myvideo.de/watch/7278325/25_1_10_7_10

08: http://www.myvideo.de/watch/7278340/25_1_10_8_10

09: http://www.myvideo.de/watch/7278353/25_1_10_9_10

10: http://www.myvideo.de/watch/7278364/25_1_10_10_10

CODE
Alternative Yousportz Links

1st Set

01: http://www.yousportz.com/video/16461...012610--Part-1

02: http://www.yousportz.com/video/16462...012610--Part-2

03: http://www.yousportz.com/video/16463...012610--Part-3

1st Set

01: http://www.youtube.com/watch?v=eTZ-5sFfRNw

02: http://www.youtube.com/watch?v=oqbqwkdp1EM

03: http://www.youtube.com/watch?v=dErfbF5DskY

04: http://www.youtube.com/watch?v=HJtEUAWyipo

2nd Set

01: http://www.youtube.com/watch?v=VGPayZRgaPE

02: http://www.youtube.com/watch?v=LztJjqluUy8

03: http://www.youtube.com/watch?v=A6516rCkK3g

04: http://www.youtube.com/watch?v=ueAB2MfPEoI

05: http://www.youtube.com/watch?v=qf5Pk0XHtWo

3rd Set

01: http://www.youtube.com/watch?v=_nXpHGTv5Fc

02: http://www.youtube.com/watch?v=afMrBtJJohU

03: http://www.youtube.com/watch?v=LGKzvIhRPtg

04: http://www.youtube.com/watch?v=ifbsbtFGfc8

4th Set

01: http://www.youtube.com/watch?v=O24edqMAFIU

02: http://www.youtube.com/watch?v=rflX8KMD6CU

03: http://www.youtube.com/watch?v=wSsX_aXdsaY

04: http://www.youtube.com/watch?v=W7KaFvFYhZc

05: http://www.youtube.com/watch?v=LN4WJdZ6U2c

5th Set

01: http://www.youtube.com/watch?v=MLlH__GwEKQ

02: http://www.youtube.com/watch?v=c0KgA1a2uBE

03: http://www.youtube.com/watch?v=d48kjkYhdmQ

04: http://www.youtube.com/watch?v=Z7hhipyykc0

05: http://www.youtube.com/watch?v=vIiUHuvaB80

6th Set

01: http://www.youtube.com/watch?v=Rr3P4bBg8kk

02: http://www.youtube.com/watch?v=KnpqBbWhhdw

03: http://www.youtube.com/watch?v=HJ2jdVSroTM

04: http://www.youtube.com/watch?v=Edjh52IqR-Y

7th Set

01: http://www.youtube.com/watch?v=xkza8XgW9Qo

02: http://www.youtube.com/watch?v=fC7uXPZ6dYk

03: http://www.youtube.com/watch?v=QvRQfDKGLi8

04: http://www.youtube.com/watch?v=7T3R_Aqt9RU

05: http://www.youtube.com/watch?v=FxJeQZXeQSo

8th Playlist (5 Parts): http://www.youtube.com/user/WWEUploa...EAC0A16ACA1883

9th Set

01: http://www.youtube.com/watch?v=qmLS7fwo3dI

02: http://www.youtube.com/watch?v=1eO7MBOwtaU

03: http://www.youtube.com/watch?v=4kDXFqtrHVE

04: http://www.youtube.com/watch?v=vZ31BWXwXOQ

05: http://www.youtube.com/watch?v=8a2Zyg4XfLw

1st Playlist: http://www.dailymotion.com/playlist/...on-syfy-260110

2nd Set

01: http://www.dailymotion.com/video/xc0...10-15-hd_sport

02: http://www.dailymotion.com/video/xc0...10-25-hd_sport

03: http://www.dailymotion.com/video/xc0...10-35-hd_sport

04: http://www.dailymotion.com/video/xc0...10-45-hd_sport

05: http://www.dailymotion.com/video/xc0...10-55-hd_sport

3rd Playlist (3 Parts): http://www.dailymotion.com/playlist/...adowWWE_260110

Alternative Myvideo Links

01: http://www.myvideo.de/watch/7280466/26_1_10_1_4

02: http://www.myvideo.de/watch/7280476/26_1_10_2_4

03: http://www.myvideo.de/watch/7280481/26_1_10_3_4

04: http://www.myvideo.de/watch/7280488/26_1_10_4_4

Alternative Youku Links

1st Full: http://v.youku.com/v_show/id_XMTQ4NTI1MzAw.html

WKS
Ogladalem ECW i mnie cholera jasna wziela 2 walki tylko !!! dry.gif dry.gif , zwykle szmacenie Christiana i znowu ten Koks wygra ;/ , cos mi sie wydaje ze Vinni juz tam niezle sie napala na nowego champa po RR , bo MR Machmahon lubi napakowanych goryli ;/. Co do wali w tag-teamach jakas oszalamiajaca ona nie byla :/
WKS
No , no , ogladalem smackdown dobre walki szczegolnie CM Punk - HHH i strasznie niezrozumiale zachowanie tej Seriny (ponoc to DIVA z WCW ?? ) i DQ .

Jericho troche zamulal przy tej walce z R-truth ale nie bylo najgorzej  choc zbieralo mi sie na spanie ;].

WGl co to bylo Michelle z Layla , szczerze mowiac zal mi Mickie James bo strasznie ja szmaca ;/.

No i main Event  , zdania podzielone ja za Reyem rodzenstwo za Shawnem ;D , i wgl do kitu wszystko ni z tad ni z owąd wylonil sie Batista pozniej Trypel a gdy Kamery byly na Mysterio i Michaelsa to oni jakby sie zapadli pod ziemie . I pozniej wejscie Undertakera , no ile mozna ?? juz mnie to wnerwia ze sie wszedzie w trynia chociaz jak byl HBK na SD to nawet zrozumiale. 

qwerte

CODE

CODE
Sapo:

01: http://videos.sapo.pt/6ehFnhirZzCbBpefP976
02: http://videos.sapo.pt/LSGaR6qNGi4SPZcpN5Pk
03: http://videos.sapo.pt/bPPgCPORwVwvAjF3zLAf
04: http://videos.sapo.pt/06zLwU09LyGFt3zBJkU6
05: http://videos.sapo.pt/EuNm38hZfPvE7PaNuizC

Youtube:

Parte 1: www.youtube.com/watch?v=zw3xw4BwfcQ
Parte 2: www.youtube.com/watch?v=IqZIfDsCOmI
Parte 3: www.youtube.com/watch?v=55--pwNR8-4
Parte 4: www.youtube.com/watch?v=Gbha7B3uLsM
Parte 5: www.youtube.com/watch?v=MUcGDTJVIr8
Parte 6: www.youtube.com/watch?v=uTDRfgN5H84
Parte 7: www.youtube.com/watch?v=ssKAVjKr8KE
Parte 8: www.youtube.com/watch?v=HXmv6s4RgUY
Parte 9: www.youtube.com/watch?v=ISpZXn5kMPY

Filebase Divx Full Links HD (Enter Code To Watch)

1st Full: http://filebase.to/files/1275671/XTR...V.XviD-SRG.avi

2nd Full: http://filebase.to/files/1275700/Onl...01.29.2010.avi

Alternative Quickupload Divx Links HD (Click ?Free Download? To Watch)

1st Full: http://quickupload.net/hpyuf2fz4unc/...d.net.avi.html

2nd Full: http://quickupload.net/48hhjxrwm2mb/...d.net.avi.html

3rd Full: http://quickupload.net/fd7wsctun71q/...d.net.avi.html

4th Full: http://quickupload.net/7opxtochf96q/...d.net.avi.html

5th Full: http://quickupload.net/junng5l710hn/...D-SRG.avi.html

1st Full: http://dataup.to/1603176/WWE.Friday....iNGBAY.COM.avi

2nd Full: http://dataup.to/8726344/WWE.SmackDo...iNGBAY.COM.avi

Alternative Duckload Divx Links HD

1st Full: http://duckload.com/divx/1C75BF6C6972FECB.html

2nd Full: http://duckload.com/divx/B93225726C6C78F8.html

1st Full: http://loombo.com/0j2a11z9gbzo/WWEkD....avi.smac.html

2nd Full: http://loombo.com/obyaviwldj55/Onlin...0.avi.com.html

Alternative Movshare Links HD

1st Divx Full: http://www.movshare.net/video/nl3i3avtsgc6u

2nd Full: http://www.movshare.net/video/40rjf6gphvqki

3rd Full FLV: http://www.movshare.net/video/l5ernjcdfgd78

1st Full: http://usershare.net/zulttwdyzmg5

Alternative Megavideo Links

1st Full LQ: http://www.megavideo.com/?d=NWA3G970

Alternative Zshare Links

1st Set

01: http://www.zshare.net/video/718434416580e2ff/

02: http://www.zshare.net/video/718434297356a6a0/

03: http://www.zshare.net/video/7184343525941af9/

04: http://www.zshare.net/video/7184343635945b0a/

05: http://www.zshare.net/video/71843437bbef3427/

Alternative Sapo Links

1st Set

2nd Set

01: http://videos.sapo.pt/I1YGAzT2icjcwLWkRmca

02: http://videos.sapo.pt/RzqjstP4oyCY11Mt4uZS

03: http://videos.sapo.pt/jRlUwcKZFErKkoz7rLtw

04: http://videos.sapo.pt/jUlB4RcAmfJrAUr8WNI3

05: http://videos.sapo.pt/zyDAuTWUM0RHkzKQVF9d

1st Playlist (9 Parts): http://www.youtube.com/user/KingHill...3FF784575A9A87

2nd Set

01: http://www.youtube.com/watch?v=zw3xw4BwfcQ

02: http://www.youtube.com/watch?v=IqZIfDsCOmI

03: http://www.youtube.com/watch?v=55--pwNR8-4

04: http://www.youtube.com/watch?v=Gbha7B3uLsM

05: http://www.youtube.com/watch?v=MUcGDTJVIr8

06: http://www.youtube.com/watch?v=uTDRfgN5H84

07: http://www.youtube.com/watch?v=ssKAVjKr8KE

08: http://www.youtube.com/watch?v=HXmv6s4RgUY

09: http://www.youtube.com/watch?v=ISpZXn5kMPY

3rd Set

01: http://www.youtube.com/watch?v=yFQg9urI57A

02: http://www.youtube.com/watch?v=gl5v3nIBCQI

03: http://www.youtube.com/watch?v=rndC_sBzToo

04: http://www.youtube.com/watch?v=L_DZ1IL6EBo

05: http://www.youtube.com/watch?v=3klywPx8V-I

06: http://www.youtube.com/watch?v=X4S5CUD4S2s

07: http://www.youtube.com/watch?v=lSvHqDRg_go

08: http://www.youtube.com/watch?v=5Srasy5ot2E

09: http://www.youtube.com/watch?v=KJWk4k4DgBQ

4th Set

01: http://www.youtube.com/watch?v=mGTMIMhNc2Y

02: http://www.youtube.com/watch?v=q5wcPAJwzYg

03: http://www.youtube.com/watch?v=uJ4CMvD0gL8

04: http://www.youtube.com/watch?v=ySJE8X11wTg

05: http://www.youtube.com/watch?v=ozODN-DHNfI

06: http://www.youtube.com/watch?v=kYOcpmKSpE4

07: http://www.youtube.com/watch?v=BNhmYXL9_XM

08: http://www.youtube.com/watch?v=BBVV39K0iqY

09: http://www.youtube.com/watch?v=7gj0_KmURBU

5th Set

01: http://www.youtube.com/watch?v=pmFfsRoiEV0

02: http://www.youtube.com/watch?v=zAv1EtkaYUI

03: http://www.youtube.com/watch?v=xYZW5aVAaag

04: http://www.youtube.com/watch?v=gJZF8jjerXI

05: http://www.youtube.com/watch?v=6WMIDMBKNi0

06: http://www.youtube.com/watch?v=GeZHDvMBnq0

07: http://www.youtube.com/watch?v=fFLojMSy9Hg

08: http://www.youtube.com/watch?v=4eeJVQlugGg

6th Set

01: http://www.youtube.com/watch?v=C8GCwNwCTc4

02: http://www.youtube.com/watch?v=5sbib5pIcic

03: http://www.youtube.com/watch?v=0QxsjcZGDvc

04: http://www.youtube.com/watch?v=ipodWcN3EJo

05: http://www.youtube.com/watch?v=DW9OrK6723o

06: http://www.youtube.com/watch?v=NdDK4ROLipg

07: http://www.youtube.com/watch?v=e7njZjp1aK4

08: http://www.youtube.com/watch?v=eNB7p81sSTQ

09: http://www.youtube.com/watch?v=nycDu_EELvY

1st Set

01: http://www.dailymotion.com/swf/xc1828

02: http://www.dailymotion.com/swf/xc182k

03: http://www.dailymotion.com/swf/xc182n

04: http://www.dailymotion.com/swf/xc182u

05: http://www.dailymotion.com/swf/xc1832

Alternative Youku Links

1st Full: http://v.youku.com/v_show/id_XMTQ5MDExNTc2.html

2nd Full: http://v.youku.com/v_show/id_XMTQ4OTkzMDg4.html

Filebase Divx Full Links HD (Enter Code To Watch)

1st Full: http://filebase.to/files/1275671/XTR...V.XviD-SRG.avi

2nd Full: http://filebase.to/files/1275700/Onl...01.29.2010.avi

Alternative Quickupload Divx Links HD (Click ?Free Download? To Watch)

1st Full: http://quickupload.net/hpyuf2fz4unc/...d.net.avi.html

2nd Full: http://quickupload.net/48hhjxrwm2mb/...d.net.avi.html

3rd Full: http://quickupload.net/fd7wsctun71q/...d.net.avi.html

4th Full: http://quickupload.net/7opxtochf96q/...d.net.avi.html

5th Full: http://quickupload.net/junng5l710hn/...D-SRG.avi.html

1st Full: http://dataup.to/1603176/WWE.Friday....iNGBAY.COM.avi

2nd Full: http://dataup.to/8726344/WWE.SmackDo...iNGBAY.COM.avi

Alternative Duckload Divx Links HD

1st Full: http://duckload.com/divx/1C75BF6C6972FECB.html

2nd Full: http://duckload.com/divx/B93225726C6C78F8.html

1st Full: http://loombo.com/0j2a11z9gbzo/WWEkD....avi.smac.html

2nd Full: http://loombo.com/obyaviwldj55/Onlin...0.avi.com.html

Alternative Movshare Links HD

1st Divx Full: http://www.movshare.net/video/nl3i3avtsgc6u

2nd Full: http://www.movshare.net/video/40rjf6gphvqki

3rd Full FLV: http://www.movshare.net/video/l5ernjcdfgd78

1st Full: http://usershare.net/zulttwdyzmg5

Alternative Megavideo Links

1st Full LQ: http://www.megavideo.com/?d=NWA3G970

Alternative Zshare Links

1st Set

01: http://www.zshare.net/video/718434416580e2ff/

02: http://www.zshare.net/video/718434297356a6a0/

03: http://www.zshare.net/video/7184343525941af9/

04: http://www.zshare.net/video/7184343635945b0a/

05: http://www.zshare.net/video/71843437bbef3427/

Alternative Sapo Links

1st Set

2nd Set

01: http://videos.sapo.pt/I1YGAzT2icjcwLWkRmca

02: http://videos.sapo.pt/RzqjstP4oyCY11Mt4uZS

03: http://videos.sapo.pt/jRlUwcKZFErKkoz7rLtw

04: http://videos.sapo.pt/jUlB4RcAmfJrAUr8WNI3

05: http://videos.sapo.pt/zyDAuTWUM0RHkzKQVF9d

<font color="Orange">1st Playlist (9 Parts): http://www.youtube.com/user/KingHill...3FF784575A9A87

2nd Set

01: http://www.youtube.com/watch?v=zw3xw4BwfcQ

02: http://www.youtube.com/watch?v=IqZIfDsCOmI

03: http://www.youtube.com/watch?v=55--pwNR8-4

04: http://www.youtube.com/watch?v=Gbha7B3uLsM

05: http://www.youtube.com/watch?v=MUcGDTJVIr8

06: http://www.youtube.com/watch?v=uTDRfgN5H84

07: http://www.youtube.com/watch?v=ssKAVjKr8KE

08: http://www.youtube.com/watch?v=HXmv6s4RgUY

09: http://www.youtube.com/watch?v=ISpZXn5kMPY

3rd Set

01: http://www.youtube.com/watch?v=yFQg9urI57A

02: http://www.youtube.com/watch?v=gl5v3nIBCQI

03: http://www.youtube.com/watch?v=rndC_sBzToo

04: http://www.youtube.com/watch?v=L_DZ1IL6EBo

05: http://www.youtube.com/watch?v=3klywPx8V-I

06: http://www.youtube.com/watch?v=X4S5CUD4S2s

07: http://www.youtube.com/watch?v=lSvHqDRg_go

08: http://www.youtube.com/watch?v=5Srasy5ot2E

09: http://www.youtube.com/watch?v=KJWk4k4DgBQ

4th Set

01: http://www.youtube.com/watch?v=mGTMIMhNc2Y

02: http://www.youtube.com/watch?v=q5wcPAJwzYg

03: http://www.youtube.com/watch?v=uJ4CMvD0gL8

04: http://www.youtube.com/watch?v=ySJE8X11wTg

05: http://www.youtube.com/watch?v=ozODN-DHNfI

06: http://www.youtube.com/watch?v=kYOcpmKSpE4

07: http://www.youtube.com/watch?v=BNhmYXL9_XM

08: http://www.youtube.com/watch?v=BBVV39K0iqY

09: http://www.youtube.com/watch?v=7gj0_KmURBU

5th Set

01: http://www.youtube.com/watch?v=pmFfsRoiEV0

02: http://www.youtube.com/watch?v=zAv1EtkaYUI

03: http://www.youtube.com/watch?v=xYZW5aVAaag

04: http://www.youtube.com/watch?v=gJZF8jjerXI

05: http://www.youtube.com/watch?v=6WMIDMBKNi0

06: http://www.youtube.com/watch?v=GeZHDvMBnq0

07: http://www.youtube.com/watch?v=fFLojMSy9Hg

08: http://www.youtube.com/watch?v=4eeJVQlugGg

6th Set

01: http://www.youtube.com/watch?v=C8GCwNwCTc4

02: http://www.youtube.com/watch?v=5sbib5pIcic

03: http://www.youtube.com/watch?v=0QxsjcZGDvc

04: http://www.youtube.com/watch?v=ipodWcN3EJo

05: http://www.youtube.com/watch?v=DW9OrK6723o

06: http://www.youtube.com/watch?v=NdDK4ROLipg

07: http://www.youtube.com/watch?v=e7njZjp1aK4

08: http://www.youtube.com/watch?v=eNB7p81sSTQ

09: http://www.youtube.com/watch?v=nycDu_EELvY

1st Set

01: http://www.dailymotion.com/swf/xc1828

02: http://www.dailymotion.com/swf/xc182k

03: http://www.dailymotion.com/swf/xc182n

04: http://www.dailymotion.com/swf/xc182u

05: http://www.dailymotion.com/swf/xc1832

Alternative Youku Links

1st Full: http://v.youku.com/v_show/id_XMTQ5MDExNTc2.html

2nd Full: http://v.youku.com/v_show/id_XMTQ4OTkzMDg4.html

CODE

CODE

CODE
Quickupload Divx Links HD (Click ?Free Download? To Watch)

1st Full: http://quickupload.net/u04m19e8rs4c/...d.net.avi.html

2nd Full: http://quickupload.net/5cgm77p5bmq3/....net.avi_.html

1st Full: http://dataup.to/8652899/ROH.2010.01...TV.XviD.WB.avi

Alternative Sapo Links

1st Set

01: http://videos.sapo.pt/ft8bLPafjl8vAcaoJKkq

02: http://videos.sapo.pt/N1tmhaBdgWUySkUm88WJ

03: http://videos.sapo.pt/Jz9WndDq8KyKzAb4Dhms

1st Playlist (4 Parts): http://www.youtube.com/user/WWEUploa...D58199C4D453AF

1st Playlist (6 Parts): http://www.dailymotion.com/playlist/...roh-25-01-2010

Alternative Youku Links

1st Full: http://v.youku.com/v_show/id_XMTQ4MzgzOTgw.html

CODE
http://dailymotion.virgilio.it/video/xbyi80_ovw-episode-546_sport

Działa na 200%

CODE

CODE

Mam nadzieje, że wystarczy;P
WKS
Siema co ttu tak pusto ? ;D , mam pytannie jak to jest ? w Poniedzialek o 2 w nocy jest gala tzn ze Z niedzieli na poniedzialek ? czy z poniedzialku na wtorek ? pytam sie bo niektorzy roznie to intepretuja . Dzieki za ODP . Pozdro
qwerte
W nocy z niedzieli na poniedziałek jeżeli chodzi ci o gale PPV WWE bądź TNA.
WWE RAW jest o 2.00 w nocy z poniedziałku na wtorek.
WWE ECW on SyFy jest o 2.00 w nocy z wtorku na środę.
WWE Superstars jest o 2.00 w nocy ze czwartku na piątek.
WWE SmackDown! jest o 2.00 w nocy z piątku na sobotę.

Kiedy lecą tygodniówki innych federacji nie znam godzin tylko same dni.
TNA Impact! noc z czwartku na piątek. I czasami(na razie tylko raz) w nocy z poniedziałku na wtorek.
ROH on HDNet! noc z poniedziałku na wtorek.
qwerte

CODE
DAILYMOTION:

01: www.dailymotion.com/video/k4hOO2RMvR0qu11n1H1
02: www.dailymotion.com/video/k4dM9bxScCdYq61n1GX
03: www.dailymotion.com/video/k7I3wQtyiR9IFF1n1H7
04: www.dailymotion.com/video/k1qXtNYYIw64XD1n1Hb
05: www.dailymotion.com/video/k23U9m5qOPZMje1n1Hd
06: www.dailymotion.com/video/k7sI2ZzzTv3Sw21n1Hi
07: www.dailymotion.com/video/k1ijlVSAglkGJb1n1Hg
08: www.dailymotion.com/video/k1o62jmoSepOPW1n1Hj
09: www.dailymotion.com/video/k2Hrjh0BJAXQ311n1Hk
10: www.dailymotion.com/video/k7EpJ0GXCpUWxw1n1Ho

1st Set:

01: http://www.dailymotion.com/swf/xc2cz8

02: http://www.dailymotion.com/swf/xc2czf

03: http://www.dailymotion.com/swf/xc2czn

04: http://www.dailymotion.com/swf/xc2czs

05: http://www.dailymotion.com/swf/xc2czx

06: http://www.dailymotion.com/swf/xc2d03

07: http://www.dailymotion.com/swf/xc2d07

08: http://www.dailymotion.com/swf/xc2d0b

09: http://www.dailymotion.com/swf/xc2d0f

2nd Set:

01: http://www.dailymotion.com/swf/xc2d2v

02: http://www.dailymotion.com/swf/xc2d2y

03: http://www.dailymotion.com/swf/xc2d31

04: http://www.dailymotion.com/swf/xc2d35

05: http://www.dailymotion.com/swf/xc2d3b

06: http://www.dailymotion.com/swf/xc2d3g

07: http://www.dailymotion.com/swf/xc2d3i

08: http://www.dailymotion.com/swf/xc2d3p

09: http://www.dailymotion.com/swf/xc2d3s

3rd Set:

01: http://www.dailymotion.com/video/k4hOO2RMvR0qu11n1H1

02: http://www.dailymotion.com/video/k4dM9bxScCdYq61n1GX

03: http://www.dailymotion.com/video/k7I3wQtyiR9IFF1n1H7

04: http://www.dailymotion.com/video/k1qXtNYYIw64XD1n1Hb

05: http://www.dailymotion.com/video/k23U9m5qOPZMje1n1Hd

06: http://www.dailymotion.com/video/k7sI2ZzzTv3Sw21n1Hi

07: http://www.dailymotion.com/video/k1ijlVSAglkGJb1n1Hg

08: http://www.dailymotion.com/video/k1o62jmoSepOPW1n1Hj

09: http://www.dailymotion.com/video/k2Hrjh0BJAXQ311n1Hk

10: http://www.dailymotion.com/video/k7EpJ0GXCpUWxw1n1Ho

Alternative Youku Links

1st Set:

Part 1: http://v.youku.com/v_show/id_XMTQ5NjE3NTAw.html

Part 2: http://v.youku.com/v_show/id_XMTQ5NjE3NTg0.html

2nd Set:

Part 1: http://v.youku.com/v_show/id_XMTQ5NjE1OTA0.html

Part 2: http://v.youku.com/v_show/id_XMTQ5NTkzODI4.html
tomaj
Obecny wrestling to...(sory za wyrażenie) dziecinada wink.gif
Ja pamiętam jeszcze zawody z czasów Hogana, Goldberga (przed którym ochrona trzęsła porami), Reyvena, byli jeszcze jacyś meksykanie. Wtedy się działo. Były "paki", walki w klatkach na specjalne okoliczności, nie było tyle udziwnień typu stoły, krzesła. Ehh to były czas.
Żeby nie było. Nie uważam, że obecny wrestling jest do dupy. Uważam, że poprostu nie umywa się do tego co było może jakieś 10 lat temu, czego wielu forumowiczów może nie pamiętać.
Jestem ciekaw czy ktoś wie co to był "jack hammer"
P.S. znacie może gierkę gdzie znajdę właśnie tych "starych" wrestlerów?
E 9
CYTAT(tomaj @ Feb 1 2010, 18:50) *
Obecny wrestling to...(sory za wyrażenie) dziecinada wink.gif
Ja pamiętam jeszcze zawody z czasów Hogana, Goldberga (przed którym ochrona trzęsła porami), Reyvena, byli jeszcze jacyś meksykanie. Wtedy się działo. Były "paki", walki w klatkach na specjalne okoliczności, nie było tyle udziwnień typu stoły, krzesła. Ehh to były czas.
Żeby nie było. Nie uważam, że obecny wrestling jest do dupy. Uważam, że poprostu nie umywa się do tego co było może jakieś 10 lat temu, czego wielu forumowiczów może nie pamiętać.
Jestem ciekaw czy ktoś wie co to był "jack hammer"
P.S. znacie może gierkę gdzie znajdę właśnie tych "starych" wrestlerów?

Jack Hammer to oczywiście finisher goldberga... wink.gif

Co do reszty, cóż... trudno się z Tb nie zgodzić wink.gif Obecnie mamy erę 4Kids i niestety ograniczenia są duże... nawet DX się przejadło dry.gif
Kolejny przykład, tydzień temu na Smackdown w meczu o zasadach NO DQ mieliśmy... jedynie 2 krzesełka i jakieś tam drobne bumpy.. Rzal i Bul.
Następnie.. Jeżeli już w walce krew się pojawia przypadkowo to zamiast to zostawić i nadać walce realistyki, wpierdala się ekipa medyczna i pomaga... To wrestling? Co do tego to oglądając wczorajsze RR zdziwiłem się okropnie gdy tylokrotnie eksponowano Takera z krwawiącym nosem i do tego lekarze się nie pojawili... To coś nowego..
Dobrze, że pojawiają się czy są nadal tacy ludzie jak HBK, Taker, Rey, Edge, Morrison, dzięki którym sam poziom walki może zachwycić i pomóc w zamarkowaniu...

Era Attitude, to było to...
tomaj
Co do Goldberga.
Pamiętam była kiedyś jakaś walka w klatce między konfederacjami. Wiem, że walczył Hogan z kimś. Hulk był mocno zakrwawiony, a klatka była pilnowana aby nikt nie przerwał walki. Ktoś próbował pomóc Hoganowi, ale dostał bęcki. Gdy już walka jakieś 30 min trwała to na ring wleciał Goldberg. I wiecie co? Nikt nie odważył się do niego podejść i przeszkodzić w dostaniu się do klatki. To był chyba 2 lub 3 raz kiedy Goldi, bezstronny wrestler komuś pomógł.
W ogóle tamte walki na pewno też były jakoś wyreżyserowane tak jak ich otoczka, ale to co się dzieje teraz to bardziej przypomina teatrzyk a nie walkę.
E 9
CYTAT(tomaj @ Feb 1 2010, 19:24) *
Co do Goldberga.
Pamiętam była kiedyś jakaś walka w klatce między konfederacjami. Wiem, że walczył Hogan z kimś. Hulk był mocno zakrwawiony, a klatka była pilnowana aby nikt nie przerwał walki. Ktoś próbował pomóc Hoganowi, ale dostał bęcki. Gdy już walka jakieś 30 min trwała to na ring wleciał Goldberg. I wiecie co? Nikt nie odważył się do niego podejść i przeszkodzić w dostaniu się do klatki. To był chyba 2 lub 3 raz kiedy Goldi, bezstronny wrestler komuś pomógł.
W ogóle tamte walki na pewno też były jakoś wyreżyserowane tak jak ich otoczka, ale to co się dzieje teraz to bardziej przypomina teatrzyk a nie walkę.

Może nie teatrzyk, bo walki są w miarę okej, ale otoczka i wnoszenie co raz większej ilości dziecinady zaczyna walić po oczach.. Nie wiem czy obecnie się tym interesujesz, ale tak z ciekawości polecam obejrzeć Undertaker-Shawn Michaels z Wrestlemanii XXV, to były klimaty, człowiek mimo tej całej ery i 18 lat na karku potrafił zamarkować... I o to w tym chodzi closedeyes.gif
A do goldberga nikt nie podszedł, bo tak były napisane skrypty hehe biggrin.gif
tomaj
CYTAT(E 9 @ Feb 1 2010, 19:30) *
Może nie teatrzyk, bo walki są w miarę okej, ale otoczka i wnoszenie co raz większej ilości dziecinady zaczyna walić po oczach.. Nie wiem czy obecnie się tym interesujesz, ale tak z ciekawości polecam obejrzeć Undertaker-Shawn Michaels z Wrestlemanii XXV, to były klimaty, człowiek mimo tej całej ery i 18 lat na karku potrafił zamarkować... I o to w tym chodzi closedeyes.gif
A do goldberga nikt nie podszedł, bo tak były napisane skrypty hehe biggrin.gif

Teraz już nie oglądam.
Co do Goldberga, kiedyś prześledziłem jego karierę i z tego co pamiętam to przeciwnicy mieli powód aby czuć przed nim respekt. Koleś podobno był jakimś komandosem i miał już też nie jeden rozbój na swoim koncie.

P.S. akurat na Eurosporcie jakaś gala wrestlingu leci, więc se obejrzę biggrin.gif
WKS
Po RR w sumie ciesze sie ze Royal Rumble wygral Edge ale najbardziej stawialem na HBK'a ale Drewnista wszystko zepsol . Rey przedupil ;/ Orton też , DX sie rozpada ja pieprze na kogo tera stawiac ? biggrin.gif
E 9
CYTAT(WKSRKS @ Feb 2 2010, 14:38) *
Po RR w sumie ciesze sie ze Royal Rumble wygral Edge ale najbardziej stawialem na HBK'a ale Drewnista wszystko zepsol . Rey przedupil ;/ Orton też , DX sie rozpada ja pieprze na kogo tera stawiac ? biggrin.gif

Co masz z polskiego? biggrin.gif

btw. RR bez niczego co mogło wzbudzić emocje... Walkio pasy na średnim poziomie, nie licząc beznadziejności wiejącej z meczu o US Title..
Powrót Edge'a przewidywalny, ale gdy usłyszałem jego theme przymarkowałem i cieszyłem się jak 14 latek, takiego człowiek brakowało przez te kilka miechów w Vince-landii... Liczyłem na konkretną niespodziankę, no ale niestety..

Bądź co bądź, Wrestlemania zapowiada się konkretnie happy.gif
qwerte
Mam nadzieje, że każdy już kto chciał ten obejrzał Royal Rumble, jeżeli nie oglądał niech nie czyta mojego postu dalej.

ECW Champion Christian vs Ezekiel Jackson
Nudna walka tylko Christian coś pokazywał. Zwycięstwo Christiana było do przewidzenia. 2/5

US Champion The Miz vs MVP
Nawet ciekawa walka. Wygrał mój faworyt. 3/5

WWE Champion Sheamus vs Randy Orton
Spodziewałem się beznadziejnej walki. Sheamus wygrywający prze nie udana interwencję Rodes'a. Później atak wściekłego Ortona na Rhodes'a i DiBiase'iego. Czyżby rozpad Legacy? 2.5/5

World Heavyweight Champion Undertaker vs Rey Misterio
Wg. mnie najlepsza walka na tym PPV ale nie oznacza to, że była bardzo dobra. Krwawienie Taker'a i krew nie była usuwana to jest bardzo dziwne(Może Vince zauważył wreszcie konkurencje?). Walki stała na przyzwoitym poziomie. 3,5/5

30-men Royal Rumble Match
CM Punk wyeliminował Bourna i Ziggler'a w ciągu 30 sekund od wejścia i zaczął głosić kazanie. Dopiero HHH go wyeliminował co mi się nie spodobało. Wejście HBK który zaczął eliminować wszystkich aż został sam z Triple H. Na końcu zostali HBK, Edge, Batista i bezCenny. Byłem pewien, że wygra HBK lub Cena ale na szczęście wygrał Edge. Wrestlerzy których walki lubię oglądać (Dolph Ziggler, Evan Bourne, CM Punk, JTG, John Morrison, Yoshi Tatsu, R-Truth, Kofi Kingston) łącznie na ringu byli około 27:30 minut. Zawiodłem się na tym PPV tak samo jak na BJW-DDT-K-DOJO New Years Eve Special 2/5

Ogólna ocena: 2,5/5

WKS
CYTAT(E 9 @ Feb 2 2010, 17:32) *
Co masz z polskiego? biggrin.gif
happy.gif

To nie wina mojego pisma tylko klawy ktora sie tak pieprzy ze az szlag mnie tarfia wgl  nie czyta nie raz przecinkow  o z kreska  ani ogonkow jesli chodzi o niektore wyrazy to opprostu tak pisze ze klawia nie nadaza i nawet uwagi nie zwracam . Dlateo sorry ale czas wymienic klawiaturke chyba , hehteraz zobaczylem tego posta to bez kitu podstawowa wink.gif

co do RR to z tym Takerem to przesada ta krew byla w planach bookerow dlatego bialych nie widzielismy ;D

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.