Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OffTop
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 3
Stron: 1, 2
Bakel
Aby nieco ułatwić znalezienie terminarza na dany tydzień, aktywne tygodnie rozgrywek zostały zaznaczone kolorem zielonym:
http://issonline.pl/terminarz.php?liga=1
JustMe1987
CYTAT(Bakel @ Feb 8 2010, 19:37) *
Aby nieco ułatwić znalezienie terminarza na dany tydzień, aktywne tygodnie rozgrywek zostały zaznaczone kolorem zielonym:
http://issonline.pl/terminarz.php?liga=1

Niezle. Jeszcze dobra opcja byloby dodanie odnosnikow od nickow graczy w terminarzu do ich kont zeby mozna bylo bezposrednio kliknac w nick gracza i zobaczyc jego gg. To detal bo mozna kliknac w liste uczestnikow i wszystko jest. Jesli jednak chcialo Ci sie juz robic takie podswietlenie to moze rozwazysz i takie posuniecie wink.gif
Bakel
Dobra sugestia. Zrobione smile.gif
camel11
CYTAT(Bakel @ Feb 9 2010, 00:06) *
Dobra sugestia. Zrobione smile.gif

Tam wkradł się mały błąd, do gracza gviazda10 przypisany jest mój numer gg.
Bakel
CYTAT(camel11 @ Feb 11 2010, 14:10) *
Tam wkradł się mały błąd, do gracza gviazda10 przypisany jest mój numer gg.

Racja, już poprawione. smile.gif
jarek
Mam takie pytanie...czy na serwerze GS można swobodnie bez przeszkód rozgrywać mecze 2vs2 ?
Jeśli tak to może jakiś turniej taki zrobić ? albo nawet ligę ? co wy na to ?
lukasz44
Wiele już takich prób było, ale nigdy nic takiego się nie udało i wątpie że się uda.

PS:
Szkoda że ten sezon będzie taki krótki, już w następnym tygodniu rewanże <lol> tongue.gif
tomaj
CYTAT(lukasz44 @ Feb 15 2010, 22:18) *
Wiele już takich prób było, ale nigdy nic takiego się nie udało i wątpie że się uda.

PS:
Szkoda że ten sezon będzie taki krótki, już w następnym tygodniu rewanże <lol> tongue.gif

Się jeszcze okaże, że przerwa między sezonami będzie dłuższa niż same rozgrywki tongue.gif
jarek
można spróbować jeszcze raz wink.gif może tym razem gracze będą bardziej odpowiedzialni wink.gif

lukasz44...za tydzień jeszcze nie ma rewanżów...spokojnie wink.gif
lukasz44
jak nie tongue.gif
popatrz sobie dokładnie smile.gif
jarek
jeśli już to tylko jeden mecz wink.gif tragedii nie ma hehe biggrin.gif
tomaj
CYTAT(jarek @ Feb 15 2010, 22:21) *
można spróbować jeszcze raz wink.gif może tym razem gracze będą bardziej odpowiedzialni wink.gif

lukasz44...za tydzień jeszcze nie ma rewanżów...spokojnie wink.gif

Tylko zobacz na jedno. Co niektórym trudno jest się w tygodniu na lige 1vs1 umówić, a co dopiero będzie jak 4 osoby będą miały się zgadać.
jarek
no niestety masz rację...ale tak zebrać 10 typa...czyli 5 drużyn i już bedzie ciekawie...10 osób powinno się jakoś dogadać...więcej czasu dać na rozegranie meczu...wink.gif
lukasz44
I o to właśnie chodzi. Było już 3 czy 4 próby takich turniejów, każdy kończył się klapą tongue.gif
jarek
niech jeszcze inni się wypowiedzą...jak nie będzie entuzjazmu w ich wypowiedziach to pomysł upada smile.gif
majster37pl
Ja jestem jak najbardziej za juz dawno pisalem zeby takie cos zrobic wink.gif mysle ze pare osob by sie znalazlo ja moge popytac biggrin.gif
jarek
git...pytaj pytaj wink.gif
majster37pl
Na razie 2 zainteresowanych

majster37
jarek

troche raczej nie miejsce na takie dyskusje zaraz ktos nas przegoni biggrin.gif Najlepiej niech ktos zalozy jakis temat w innym dziale

Jak ktos zainteresowany wpisywac sie
adams_fcb
Ja rowniez sie pisze na gre 2vs2. Uwazam, ze gra w "parach" daje wiecej frajdy, szczegolnie w PES6.
lukasz44
A ja mam takie pytanko:
- Kiedy rusza puchar ligi ?
jarek
dołączam się do pytania biggrin.gif
snajper1929
Czy od 16 kolejki gramy na aktualizacji patcha Siwersa???
Milerinho
Losowanie pucharu ligi odbedzie sie dzis o godzinie 20:00 na kanale justin dostepnym pod tym linkiem smile.gif ->> Justin TV Godzina 20
lukasz44
CYTAT(snajper1929 @ Feb 23 2010, 09:39) *
Czy od 16 kolejki gramy na aktualizacji patcha Siwersa???

Przecież siwers wydał tylko aktualke dla ligi polskiej na potrzeby pesland tongue.gif tongue.gif
snajper1929
ale np w Napoli Dossenę już mam na tej aktualce więc pytam...
lukasz44
Wiesz pewnie ważniejsze teransfery są zrobione, ale nie w 100% i dlatego lepiej dograć ten sezon na tym patchu, a kolejne to już się pomyśli.
JustMe1987
majster37pl Ty Mistrzu koncowek tongue.gif

Trzeba przyznac ze ten sezon przynosi najbardziej zaskakujace wyniki ze wszystkich dotad rozegranych. W kazdej kolejce mozemy uswiadczyc wiele bardzo ciekawych wynikow.

cool.gif
majster37pl
CYTAT(JustMe1987 @ Mar 1 2010, 23:16) *
majster37pl Ty Mistrzu koncowek tongue.gif

Heh z tego co widzialem to polowe meczy przegralem w ostatniej minucie :/ Mam problem z ustawieniem bo w kazdym nastepnym meczu gram innym
tomaj
CYTAT(majster37pl @ Mar 2 2010, 12:09) *
Heh z tego co widzialem to polowe meczy przegralem w ostatniej minucie :/ Mam problem z ustawieniem bo w kazdym nastepnym meczu gram innym

Zdecyduj się może na jakieś tongue.gif

Niestety, muszę się o tę samą rzecz spytać już w drugim temacie, bo nie dostałem odpowiedzi sad.gif Czy w związku z tym, że Siwers wydał update rostera, gramy na uaktualnionym patchu czy nadal na starym?
lukasz44
Witam panowie.
Sezon zbliża się do końca, zostało już tylko 6 kolejek, a więc może dodać by je wszystki w tym tygodniu i szybko zakończyć ten i tak krótki sezon biggrin.gif
Nie wiem czy jest sens dodawać 4 a potem 2 kolejki.
pzdr.
czubinho
Dokładnie, tak będzie lepiej, szybciej wink.gif
JustMe1987
Rowniez jestem za. Jak wszystko dobrze pojdzie to uda mi sie uniknac strefy czerwonych latarni. W tym sezonie dalem popis umiejetnosci. laugh.gif
tomaj
CYTAT(lukasz44 @ Mar 14 2010, 10:10) *
Witam panowie.
Sezon zbliża się do końca, zostało już tylko 6 kolejek, a więc może dodać by je wszystki w tym tygodniu i szybko zakończyć ten i tak krótki sezon biggrin.gif
Nie wiem czy jest sens dodawać 4 a potem 2 kolejki.
pzdr.

Można by dać 6 koleje i ewentualnie wydłużyć termin ich rozegrania do np. środy, albo ewentualnie udzielić przedłużenia jeżeli ktoś nie będzie mógł się wyrobić do następnej niedzieli.
lukasz44
A i jedna nurtująca mnie sprawa odnośniego kolejnego sezonu na ISS:

Ten sezon jest niesamowice krótki (tylko 30 kolejek) a więc może w następnym wydłużyć listę graczy w 1 lidze do 22 tak jak było ostatnio. Napewno byłoby dużo ciekawiej i liga potrwała by dłużej, ale to już decyzja prowadzących lige...

tomaj
A mi się wydaje, że mniejsza ilość graczy jest lepsza. Łatwiej zachować ład w lidze. Szczególnie jeżeli mieliby się pojawić nowi, nie sprawdzeni gracze. W końcu lepiej aby liga miała płynny przebieg, bez jakiś wykluczeń/rezygnacji graczy.
Ja bym się zastanowił czy by nie zrobić ligi w obecnym formacie ale nie z 2 a 3 rundami. Tak do zeszłego roku było chociażby w Serbii.
lukasz44
Rozwiązanie z 3 rundami byłoby bardzo fajne, ale powiększyć lige do 20-22 spokojnie można...
Sami chyba widzicie jak szybko ta edycja się skończy a przecież nie o to chodzi smile.gif
Edi092
ja też bym był za powiększeniem ligi.
reyty
Będzie może klasyfikacja strzelców?
lukasz44
W lidze ISS nie prowadzi się klasyfikacji strzelców smile.gif
lukasz44
A może w następnym sezonie zrobić by tak:

W I lidze pozostaje 12 ekip z bezpiecznych miejsc, 4 awansuje z II, czyli mamy 16
A o pozostałe 4 miejsca niech zmierzą się ze sobą ekipy z miejsc 13-16 z I ligi i 5-8 z II.
Wtedy mielibyśmy 20 graczy w I lidze.

A w II 8 . W czasie meczów barażowych dać czas na zapisy nowym graczom i zacząć sezon ;D

Zapomniało się o funkcji edytuj? rolleyes.gif //Orange_91
czubinho
No to może być fajne rozwiązanie.

ps. A może by tak zrobić Superpuchar Lig 1 i 2 ?
Milerinho
Dzieki panowie za kolejny sezon smile.gif Walka do końa opłacała się i wyciśnięcie wszystkich soków z Deportivo dało Majstra biggrin.gif
Chodź momentami wątpiłem aby czołówka potraciła pkt, ale ten PES jest taki wspaniały i wszystko sie może zdarzyć biggrin.gif

Do następnego smile.gif i w tym miejscu zapraszam wszystkich do Ekstraklasy po której ruszy kolejny sezon ISSONLINE smile.gif
lukasz44
Brawa dla mistrza jak i dla wszystkich graczy biggrin.gif

Ja cieszę się z osiągnięcia 4 miejsca, i przypominam sobie słowa lowridera z podsumowania poprzedniego sezonu biggrin.gif

"
Dużą niespodzianką in minus jest postawa lukasz44 (Borussia Dortmund), który zakończył sezon dopiero na dwunastym miejscu. Zdobywca trzeciej lokaty z I sezonu ligowego tym razem nie zachwycił. Miejmy nadzieję na odrodzenie jego formy w następnej edycji. "

hehe rolleyes.gif
CZEKAMY NA IV SEZON LIGI IO !!!
Robcio
Gratulacje dla mistrza smile.gif i dzieki wszystkim graczom za sezon który był trochę nerwowy w moim wykonaniu, wahania formy itp. ale te 9-10 miejsce nie jest tragiczne jak na pierwszy sezon blush.gif
jarek
Gratki dla mistrza...smile.gif i reszty graczy za fajną zabawę smile.gif
Szkoda że sezon się już kończy...no nic niedługo kolejny a teraz rozgrywki Ekstraklasy..też będzie ciekawie biggrin.gif
W lidze 5 miejsce nie jest źle...chociaż czuję niedosyt hehe wink.gif
JustMe1987
CYTAT(JustMe1987 @ Feb 2 2010, 22:52) *
Ja mysle ze moj pulap w obecnej stawce to jakies 10-12 miejsce. Wszystko wyzej bedzie skucesem.

Bo trzeba umiec mierzyc sily na zamiary wink.gif Dziekuje wszystkim za ten sezon. Bylo sporo niespodzianek i bardzo mnie to mile zaskoczylo. Oby takich wiecej.

cool.gif

Miler Ty wiesz^^
czubinho
Ja również chciałem wszystkim podziękować za kolejny fantastyczny sezon na Issonline. Oby więcej takich lig wink.gif
Bakel
Gratuluję zwycięzcy. Milerinho pokazał, że nieprzypadkowo uważany jest za najlepszego gracza w stawce. Ten wynik osiągnięty dość przeciętnym w stawce Deportivo jest fantastycznym osiągnięcie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.