Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Robcio
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2
Robcio
Witam

Postanowiłem spróbować z mordami do pesa ;]

Zaznaczam że to moja pierwsza twarz w życiu

Aleksandr Kokko

Zrobiony na podstawie Alessandro Rosiny

Wielkie podziękowania dla Jamnika bez którego pewnie nic bym nie stworzył.

Z podobieństwem napewno słabo ale modelu praktycznie nie ruszałem bo musze trochę ogarnąć OEdita.

Proszę o Komentarze.
Stuart17
jak na first face to jest git! mozna by bylo poprawic podobienstwo i kolor twarzy wyrownac z szyja, ale i tak udany start. tongue.gif pozdro
unikat
pokazując tą twarz start wymarzony wink.gif
siwers99
jest potencjał!
jaro9
Dobry początek ;D
Jamnik
Nie sposób się nie zgodzić. Tylko czemu tutaj temat, a nie w dziale: Początkujący ? Pracuj, bo jest potencjał
Robcio
CYTAT(Jamnik @ Jan 6 2010, 15:55) *
Nie sposób się nie zgodzić. Tylko czemu tutaj temat, a nie w dziale: Początkujący ? Pracuj, bo jest potencjał

Kurcze mój błąd unsure.gif

Jakby któryś z modów mógł by przenieść temat do działu: Początujący byłbym bardzo wdzięczny ;]

Thx za komenty smile.gif
lodzik2c
bardzo ładna twarz;) zacząłeś wysoko powodzenia^^
Robcio
Mam duży problem.

Zrobiłem bmp wrzuciłem face do gry i wszystko ok, ale następnie popracowałem nad modelem ale od tego momentu gdy chce zobaczyc face w grze to wywala do windy oto screen:

Takie błędy pokazują mi się w oedicie, nie wiem co zrobiłem nie tak ale wcześniej tak nie miałem.

Proszę o pomoc!
naczelnik5
Obawiam sie ze nic juz z tym nie zrobisz , bin sie popsul, mialem tez kiedys tak i pytalem tutaj co z tym zrobic jednak nikt nie mial pomyslu jak to naprawic , no chyab ze od tamtego czasu ktos znalazl sposob
Robcio
Chyba faktycznie po binie bo już próbowałem to jakoś naprawić ale sie nie da, no trudno
ryba
Screen
Nie wolno przesuwac kropek ktore zaznaczylem!
Powinno to byc tak jak pokazuja strzalki, ale niestety nie da sie nalozyc tego idealnie..
Mysle jednak, ze wielka strata to nie jest, poniewaz jeszcze nawet nie zmapowales twarzy smile.gif
Robcio
Next..

Hair z Edit Mode, hair narazie dla mnie nie jest najważniejszy bo i tak narazie pewnie nikt nie będzie chciał pobierać moich faceów ;]

Thx Jamnik za pomoc ;]

Może którys z modów/adminów przenieść mój temat do działu początkujący?

Please Comments
unikat
jedynie BMP dobre ; ) tamta twarz lepsza
mapowania 0
nos to mu ktoś chyba zgniótł ?
Robcio
CYTAT(Rzepa7 @ Jan 8 2010, 21:23) *
jedynie BMP dobre ; ) tamta twarz lepsza
mapowania 0
nos to mu ktoś chyba zgniótł ?

nos ma bardzo dziwny z foty i ciężko mi troche go dobrze odtworzyć, z mapowaniem narazie u mnie najgorzej ale to dopiero 2 face, i trzeba przyznać że tamta morda była łatwiejsza do zrobienia

Oto fota:

Wiem że mapowanie zrypałem ale narazie nie potrafie dobrze tego robić
Jamnik
Ładnie, jest potencjał, pracuj pracuj a doczekamy się kolejnego polskiego facemakera światowej sławy wink.gif
Stuart17
Twarz jeszcze wymaga troche pracy ale podoba mi sie to ze starasz sie robic face'y graczy ktorzy ich nie maja wink.gif
naczelnik5
Bmp niezle uzyskales , lecz oczy do poprawy oraz ksztalt brody i szczeki glownie , o nosie nie wspominam bo pewnie sam widzisz ze wyglada jak by mu pudzian przypierdzielil smile.gif wymodeluj nos i mapuj , powodzenia w dalszej pracy smile.gif
Robcio
Dałem sobie spokój z Targamadze bo nosa nie mogłem ogarnąć.

Oceniajta tongue.gif
Stuart17
No niezle jeszcze jakby troche poprawic prawa czesc twarzy bylo by git happy.gif troche klimat psuja wlosy od konami
Robcio
Uptade

Bardzo Proszę o Kometarze smile.gif
Stuart17
Teraz face wyglada estetyczniej i jest bardziej wyrownany. Moze sprobowalbys zrobic wlasne wlosy. Czy jeszcze na to za wczesnie? tongue.gif
Robcio
CYTAT(Stuart17 @ Jan 9 2010, 20:12) *
Teraz face wyglada estetyczniej i jest bardziej wyrownany. Moze sprobowalbys zrobic wlasne wlosy. Czy jeszcze na to za wczesnie? tongue.gif

Za wcześnie, choć w niedługim czasie mam zamiar zacząć próbować.
Jamnik
Na własne włosy to zdecydowanie za wcześnie imo. Mordka niezła, czekam na kolejne
Robcio
Adam Matuszczyk (Wczesny Preview)

Piszczie co poprawić smile.gif
unikat
praca fajnie bo estetycznie wygląda wink.gif
popraw mapowanie i wyostrz trochę teksturę .
Robcio
Matuszczyk (Uptade)
Berberovic

Nie zwracajcie szczególnej uwagi na włosy, gdyż ich jeszcze nie mam opanowanych i są "konamowskie"

Bardzo proszę o komentarze bo tylko one dają mi motywacje do dalszej pracy smile.gif
Mateusz13
CYTAT(Robcio @ Jan 29 2010, 21:22) *
Matuszczyk (Uptade)
Berberovic

Nie zwracajcie szczególnej uwagi na włosy, gdyż ich jeszcze nie mam opanowanych i są "konamowskie"

Bardzo proszę o komentarze bo tylko one dają mi motywacje do dalszej pracy smile.gif

Co do Matuszczyka to troche dziwny nie wiem jak wyglada pokaż fotke.
Berbarovic nawet ładny schludny biggrin.gif
don rxf
CYTAT(Robcio @ Jan 29 2010, 22:22) *
Matuszczyk (Uptade)
Berberovic

Ten drugi wygląda bardzo dobrze.
Nie wiem jak z podobieństwem smile.gif
Robcio
Uptade

* Hair By Alegor

Podziękowania dla Jamnika za pomoc

Komentujcie biggrin.gif
jaro9
Nice! Niezła twarz! Uszy troszka by trzeba poprawic wink.gif
Mateusz13
CYTAT(Robcio @ Jan 31 2010, 12:26) *
Uptade

* Hair By Alegor

Podziękowania dla Jamnika za pomoc

Komentujcie biggrin.gif

Sorki, ale pierwszy previev bardziej morda była podobna.
Jamnik
Dobrze jest, uważam że Twoja najlepsza mordka
unikat
też tak uważam może teraz coś z Ekstraklasy ?
Robcio
CYTAT(Rzepa7 @ Jan 31 2010, 14:53) *
też tak uważam może teraz coś z Ekstraklasy ?

Być może... smile.gif
Robcio
Sory że post pod postem

Final
# Hair By Alegor
unikat
ładnie, ładnie wink.gif
ryba
Coraz lepiej Ci idzie smile.gif
Robcio
Next..

Widzicie że z oczami jest coś nie tak, ale nie moge sobie poradzić. Jak by ktoś mógł pomóc to pisać na gg smile.gif
Stuart17
Dobra twarz nie biorac pod uwage oczu, mozna by troche usta poprawic. Czekam na włosy wink.gif
Robcio
Troche sie bardziej wzięłem za jedną morde. Dzieki Jamnik za pomoc.

Oceniajcie smile.gif

Jamnik
Super face, ale jednego mi kurcze brakuje... takiego małego przycisku z napisem Download tongue.gif
Naprawdę udana produkcja, czekam na kolejne
Stuart17
Az milo popatrzec. Widac jak troche wiecej czasu wplywa na jakosc twarzy. Swietna praca biggrin.gif
ryba
Tekstura naprawde bardzo dobra wink.gif
Robcio
Dzieki za komentarze

Download

Jutro następna praca smile.gif

Stuart17
Dzieki biggrin.gif To teraz wystarczy czekac do jutra tongue.gif
Robcio
Next

Jamnik
Dobrze jest smile.gif Czekam na kolejne produkcje
Mateusz13
Coraz lepiej, przy update popraw to co na GG pisałem i bd dobrze tongue.gif
Robcio
Teraz coś z Polskich boisk tongue.gif

Jagos Vukovic DL

Proszę o komentarze smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.