Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przydzial druzyny w 7 sezonie ligi
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Stron: 1, 2, 3
Mario
w lidze polskiej nie widzi mi sie granie Śląskiem Wrocław (jakby byl oczywiscie),GKSem Katowice,Polonią czy nawet Legią... Poprostu tu pojawiaja sie takie anty co do niektorych druzyn ze wzgledu na kibicowanie itp. moze komus na tym nie zalezy ale mi np. bardzo...

nazywasz się KIBICEM czy może KIBOLEM???

ja wybiera opcje nr 3. poprostu losowanie drużyn jest w jakims sensie rozrywką ktòra dostarcza nam emocji.
z ta zamianą to bym sie jeszcze zastanowił,gdyz w losowaniu np. w lidze mistrzòw niema czegos takiego "ten mecz mi nie pasuje".
pozdro
Czarny
Chodzi mi poprostu o satysfakcje grania swoim zespolem :wink:
Ale tez postawilem na losowanie bo musi byc ten smaczek
Jestem Kibicem :wink:
T-Mac
PS: Kjack niestety zawsze kazdy (ja tez) bedzie zwalal na twoje lacze, bo niestety lagi wypaczaja sens ROWNEJ gry - ot taki OT wink.gif

No wlasnie jak mogles mnie pokonac tongue.gif pierwysz raz gralismy w 1 lidze i nie przypominam sobie aby byly lagi na naszych kablach wrecz miales niesamowita skutecznosc w tych meczach tongue.gif jak by napisal to TMac cyborga biggrin.gif

pisze sie T-Mac
dostajesz odemnie zolta kartke ale nie za xywe tylko za to co wczesniej pisales
oczywiscie odpiszesz ze wyrazasz swoje zdanie, mozesz ale nie w sposob obrazajacy ligowiczow
kemot
Kemot, ja tak do konca nie rozumiem zoltej kartki dla Czarnego?

kolega?

Staram sie napisac zawsze za co zolta wiec: Za nabijanie postow (2x na gg zwracalem mu uwage), dziecinade, kozaczenie.

Zolta kartka dla Kjack'a ? Chyba cos edytowal, bo za te posty co sa teraz to w zyciu by nie dal...
Cj90
Dla pożądku najlepszą opcją będzie opcja C... :roll:
topskun
Panowie sklaniam sie ku opcji nr3 Losowanie druzyn i tyle co to za pomysl by grac dowolnym teamem mecze wygladalyby tak:Brasil vs Brasil Italy vs Italy itd. Szanujmy sie ludzie sprawiedliwe rozwiazanie to oczywiscie maszyna losujaca co prawda trzeba miec jeszcze szczescie ale to sprawa drugorzedna Pozdro gracze wink.gif
lucio
Topskun - Są osoby ktòre ogladaja i interesuja sie Ligą Polską, mają swoich ulubieńcòw i wrogòw, więc nie jest im obojętne kim będą grali. T-Mac, jak ja mam wyczuc klimat extraklasy grajac Pogonią????. Najwyzej będą mecze Wisła-Wisła ale wiem ze ktoś autentycznie chce nimi grać/bądz im kibicuje ! Bo czym sie bedzie ròżnił 7 sezon od pozostałych jeżeli bedziemy losować ???
Kitek
Opcja nr 3 bez dyskusji :]
halladin
1-- Ale Lucio, ta liga nigdy nie polegała na tym, że 'staś' wybiera Wisłę bo nie lubi Cracovii----mam wrażenie, że nic dobrego z tego by nie wyniknęło. Dla mnie troche glupie są 'nowe' pomysły 'nowych'---nie zapominajmy o fundamentalnych 'niepisanych' zasadach ligi- każdy gra inną drużyną, jest 'jakaś' forma losowania---ta liga zawsze była ligą graczy, potem kibicòw,,,,,lepiej, żeby tak zostało

rzecz nr 2--Kemot zauważył, że jeżeli moga głosować osoby z zewnątrz to co to za miarodajna ankieta ---ponadto uważam, że gracze ktòrzy są w lidze od min 2 sezonòw powinni mieć prawo głosu- co do nowych to::

a> ich pomysły są albo śmieszne, albo bez sensu, a i nie mają pojęcia o tym co sie sprawdziło w lidze co nie itp...
b>'nowi' w stylu 'Czarnymamba' są straszni hehe- ci co wiedzą o czym piszę to wiedzą...

3-PUNKT----TUTAJ CENZURA W POSTACI t-macZLIKWIDOWAŁA MOJA OPINI
T-Mac
dobra nie bede zalatwial tu spraw prywatnych smile.gif zdjemne mu ta kartke ale mam cie na oku jeszcze 5 dni smile.gif
HALL wez sie odpier... moze troche szacunku dla ludzi co tworza ta scene
Bart0o0sh
TUTAJ ZWYLEM ZE WSZYSTKIEGO tongue.gif
Czarny

b>'nowi'   w stylu 'Czarnymamba' są straszni hehe- ci co wiedzą o czym piszę to wiedzą...

o mnie mowisz??? o co ci codzi??? po to jest forum zeby wypowiadac swoje opinie na dany temat... wiec to robie! mam prawo, a jezeli masz inne zdanie to je wypowiedz ale nie krytykuj innych... szkoda ze nie napisales ze tylko najlepsi powinni miec prawo glosu...

T-Mac moze moja kartke tez zdejmiesz??? :?: :wink:
T-Mac
pogadaj z kemotem ja kartek przez kogos innego danych nie sciagam
i jeszcze jedno PISAC NA TEMAT ROZGRYWEK jak ktos chce sie pociac to gg lub irc
mic
A ja mialbym, o ile mozna taki pomysl:

Jezeli ktos gral w 4 lidze i rozegral sumiennie wszystkie spotkania (nie tak jak polowa uczwstnikow w ciagu trwania ligii sie zminila) powinien dostac tn wybor czy dalej chce grac druzyna wylosowana mu dotychczas czy nie..
To byla by nagroda jak i najlepsze wg. mnie rozwiazanie...
Jezeli mozcie rozpatrzyc moja propozycje to bardzo prosze...

Pozdrawiam!
halladin
tak Czarny o tobie to było---- po prostu jesteś 1000 'kozakokrzykaczem' na tym forum--ty tego nie widzisz, mnie to meczy od dłuzeszego czasu a Kemot jest na szczeście od żòłtych kartek
BartekRym
Ja przyłączam się do ligi od następnego sezonu i zdecydowanie wolę to 3 rozwiązanie, bo wtedy nikt nie będzie narzekał, że on se wybrał lepszą drużyne i dlatego przegrałem ;D W ten sposòb poprostu nie bęzie takiego marufdzenia. Masz tą drużynę i już i nie ma gadania, że on se wybrał lepszą.... Podkreślam, że to tylko oje zdanie i można się z nim nie zgodzić!
Bart0o0sh
Ja przyłączam się do ligi od następnego sezonu i zdecydowanie wolę to 3 rozwiązanie, bo wtedy nikt nie będzie narzekał, że on se wybrał lepszą drużyne i dlatego przegrałem ;D  W ten sposòb poprostu nie bęzie takiego marufdzenia. Masz tą drużynę i już i nie ma gadania, że on se wybrał lepszą.... Podkreślam, że to tylko oje zdanie i można się z nim nie zgodzić!

Tutaj widzimy przyklad madrego ligowicza tongue.gif niewiem o czym chlopak pisze wogole smile.gif
Przemo

rzecz nr 2--Kemot zauważył, że jeżeli moga głosować osoby z zewnątrz to co to za miarodajna ankieta ---ponadto  uważam, że gracze ktòrzy  są w lidze od min 2 sezonòw powinni mieć prawo głosu-

co ty gadasz? powinni miec prawo glosu Ci co beda grac,poniewaz oni beda grac i powinni miec wplyw na to jak ma liga wygladac.grasz juz wiele lat racja ale badz obiektywny dla innych co graja uczynnie
lucio
Hall :
1)Skad wiesz ze nic by z tego dobrego nie wyniknęło? Raz możnaby zrobić wyjatek i zagrać w inny sposòb.
2)"ta liga zawsze była ligą graczy, potem kibicòw,,,,,lepiej, żeby tak zostało" - co z tym jest nie tak?

BartekRym - Gdzie tu logika ?
Bart0o0sh

rzecz nr 2--Kemot zauważył, że jeżeli moga głosować osoby z zewnątrz to co to za miarodajna ankieta ---ponadto  uważam, że gracze ktòrzy  są w lidze od min 2 sezonòw powinni mieć prawo głosu-

co ty gadasz? powinni miec prawo glosu Ci co beda grac a nie Ci co juz sto lat graja...

Tu nastepny pomyslowy chlopak. Ci co beda grac nie maja o tym pojecia a napewno nie takie co gracze ktorzy graja pare lat w we2k2 i przelecieli wszystkie mozliwe ligi wiec sie zastanow zanim cos znowu napiszesz.
Przemo
a wogole czy ten patch ebdzie robiony arcade'owo zeby byly rowne sklady ze np kazdy zespol bedzie mial gwiazdy,ktore sa klasy rownej gwiazd w kazdym klubie? czy realistycznie ze np wisla bedzie odstawac?
Bart0o0sh
Zapewniaja nas ze bedzie rowno wiec wisla bedzie na rowni z innymi zespolami czyli patch bedzie nierealistyczny , satystyki brane z kosmosu wink.gif
Przemo
sluchaj chlopie moga pisac co chca kazesz mi sie zastanawiac jakbys kase bral za zwyciestwa w polevo i to bylo takie wazne.jestem pewien ze pelno 4 ligowcow ma lepsze pomysly i madrzej mowi niz ci co sa "magistrami" z we.. brawo :!:

pozatym poprawilem tekst wiec przeczytaj poprawiony drogi magistrze

gra ma dawac zabawe .ludzie chcieli wyrownane sklady i dobrze ze takowe beda, realizm mamy na zywo tutaj kazdy gracz ma pokazywac swe umiejetnosci a nie wygrywac przypakowancami
Bart0o0sh
Ja przyłączam się do ligi od następnego sezonu i zdecydowanie wolę to 3 rozwiązanie, bo wtedy nikt nie będzie narzekał, że on se wybrał lepszą drużyne i dlatego przegrałem ;D  W ten sposòb poprostu nie bęzie takiego marufdzenia. Masz tą drużynę i już i nie ma gadania, że on se wybrał lepszą.... Podkreślam, że to tylko oje zdanie i można się z nim nie zgodzić!

No madrzej i tu widzimy taki przyklad smile.gif hehehe
Przemo
hehee no masz racje ..ale mowie ze niektorzy.. a on mowi ze dopiero bedzie gral wiec jeszcze nei gral tak czy tak ;D
Bart0o0sh
sluchaj chlopie  moga pisac co chca kazesz mi sie zastanawiac jakbys kase bral za zwyciestwa w polevo i to bylo takie wazne.jestem pewien ze pelno 4 ligowcow ma lepsze pomysly i madrzej mowi niz ci co sa  \"magistrami\" z we.. brawo :!:

pozatym poprawilem tekst wiec przeczytaj poprawiony drogi magistrze

gra ma dawac zabawe .ludzie chcieli wyrownane sklady i dobrze ze takowe beda, realizm mamy na zywo tutaj kazdy gracz ma pokazywac swe umiejetnosci a nie wygrywac przypakowancami

Kolego i o to mi chodzi ze ma byc rowno wiec mi tego nie tlumacz bo ja to wiem wink.gif Ja chcialem wyrownane sklady , wiec po co wyzej piszesz i pytasz sie czy wisla bedzie odstawac od reszty ( przecierz ma byc rowno ). Mi nie zalezy na tym zeby bylo realistycznie tylko zeby bylo rowno dlatego wiec tesh zaproponowalem pomysl zeby kazdy se wybieral druzyne jaka mu pasuje sposrod 5-10 wczesniej wytypowanych sredniakow;) Ale widze ze wy tego zabardzo nie lapiecie .
Przemo
wszystko dobrze ale jak polowa bedzie dzieki tej opcji grac jednym zespolem to nie bedzie tak fajnie i ciekawie.pozatym mozna by dodac klasyfikacje krola strzelcow i zrobic w tej przerwie puchar issonline
BartekRym
Bart0o0sh mam pytanie. Coto znaczy to twoje madzrzej :?:
Ot taki mały off topic ;D
Bart0o0sh
Niewiesz co to znaczy ... w sumie po ostatnim twoim poscie mozna sie tego spodziewac ze nie znasz niektorych slow no chyba ze chodzi o ta jedna niepotrzebna literka ktora przypadkiem tam sie dostala i ktorej jush tam niema wink.gif
Cinek
Co do tego tematu proponowalbym nie wypowiadac sie tylko glosowac bo robi sie nieladnie...Ostateczny wynik ankiety bedzie odpowiedzia na te wasze "mądrosci"
Cinek
Kropka wink.gif
BartekRym
Cinek za to możesz mieć żòłty kartonik. Lepiej jednak edytować posty....

PS Czy mògłby ktoś utemperować tego BartoOoSha, bo te jego teksty są dla mnie obrażliwe.
Cinek
Bartek przestan ..wiem co jest lepiej...a ty pisz na temat, mianowicie "Przydzial druzyny w 7 sezonie ligi".Pytania?
Bart0o0sh
Cinek za to możesz mieć żòłty kartonik. Lepiej jednak edytować posty....

PS Czy mògłby ktoś utemperować tego BartoOoSha, bo te jego teksty są dla mnie obrażliwe.

Ty mnie obraziles bo zle napisales mojego nicka sad.gif
arek182
Moim zdaniem nie ma potrzeby zmieniać obecnego systemu przydzielania drużyn , ponieważ nie będzie juz takich emocji jakie towarzyszą losowaniu. Przeciez chodzi tutaj o przyjemność z gry a nie o to w ktòrej lidze się występuje , wiadomo że spotkaniom ligowym zawsze towarzyszą większe emocje ale przeciez w lidze nie ma zadnych nagròd. Dlatego uwazam ze najwazniejszą rzeczą w lidze jest ten dreszczyk emocji przed waznymi meczami , gdyby kazdy sobie wybierał druzyne to mieli byśmy w kòłko mecze Wisła - Wisła więc taka gra z czasem stała by się nudna.
Kamilo
przestac sie qrffa kłòcić ciagłe !! bedzie jak bedzie, do 7 edycji jeszcze dużo czasu. Ja oddalem sowj głos na 2 opcje bo tak by było wg MNIE ciekawiej ale skoro wiekszosć jest za losowaniem to ok smile.gif

zarzuce tu hasłem z WeLeague ==> PLAY FOR FUN i wyluzujcie troche wszyscy...
Bart_io
kurde musi byc losowanie i tyle;];];] bo nie bedzie jzu takich pieknych chwil jak po losowaniu gdzie pytalems sie na gadulcu ludzi jaki team wylosowali , nie bede mogl sie posmiac z tych co zle wylosowali itd itp smile.gif tak wiec NAWOLUJE DO GLOSOWANIA NA OPCJE NR 3 !!!!! :arrow:
gringo
Kamilo ma racje!! Popieram w 100 % :-) pozdro
kemot
Bart0o0sh koniecznie chcesz udowodnic PolEvo ze masz racje, czy nas osmieszyc, zmniejszyc w oczach innych nasze osiagniecia? Gdzie i kto napisal ze kazdy team z patcha bedzie bral udzial w rozgrywkach ligowych?

Nastepne OT beda karane...
Kusik
Ja jestem za 3 jak najbardziej tyle ze jak nie wylosuje Pogoni to nie gram... tongue.gif:P

Ps. Co do tych co sie tak napinaja. kemot (kolega z wody:P) pisał o demokracji. Liczy się większośc. Zawsze ktoś ma jakieś "ale" w tym przypadku najwiecej do powiedzenia ma Kjack. Jednak po co te niepotrzebne kłòtnie? Nie można załatwić niczego w spokoju?? pozdrawiam...
Bart0o0sh
Daj spokoj kemot ja jush tu nie gram wiec mozecie grac liga armenska nawet wink.gif pa
P!R0
Ja chcialbym aby bylo tak:
Kto pierwszy ten leprzy, dajecie druzyny kto szybciej napisze posta ktora chce ten ja ma, wiec dawac ....................... Ja biore ................. AC MILAN
Bakel
Ja chcialbym aby bylo tak:
Kto pierwszy ten leprzy, dajecie druzyny kto szybciej napisze posta ktora chce ten ja ma, wiec dawac ....................... Ja biore ................. AC MILAN

Bożesztymòjdrogi... kolejny idiota. Jeszcze raz ujrzę taki przykład dysmòzgowia w Twoim wykonaniu i z przyjemnością umieszczę żòłty kartonik pod nickiem.
T-Mac
to ja chce Brazil Classic biggrin.gif buhahahhaha
eeeee mam nadzieje ze zdarze wrocic na start 7 edycji
boberto
mysle ze opcja nr 3 jest najlepsza i najbardziej sprawiedliwa. chcialbym sie zapisac do nastepnej edycjii ligi we2002
duk
moja opinia to losowanie tradycyjne. :wink:
ryneks
Odpowiedz: C
dlatego moglby byc też turniej krola strzelcow tylko trzeba by jakos zrobic tak zeby nikt nie oszukiwal.. itp.. sami wiecie
StraY
kròl strzelcòw to kupa roboty wink.gif ale gdyby coś takiego miało powstać to mogę pomòc w prowadzeniu ( nawet sam prowadzić za pare punktòw biggrin.gif wink.gif )
Czarny
nie ma sensu prowadzic "strzelcow"... admini lig by nie mieli czasu tego wprowadzac... komu by sie chcialo spisywac kto strzelil w czasie meczu np jak wygrywasz 7:0 nie ma sensu moim zdaniem, chociaz bylby to ciekawy smaczek :wink:
snake
Odpowiedz: C
dlatego moglby byc też turniej krola strzelcow tylko trzeba by jakos zrobic tak zeby nikt nie oszukiwal.. itp.. sami wiecie

Akurat na tym to ty się ryneks znasz dobrze...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.