Witam !!!
Swietnie to robicie !!
JA MAM PROŚBE !!
MOŻE DAŁO BY RADE JAGIELLONIJ Prztspiewki ?
Z G
Koziou
May 14 2005, 20:50
Siema! Chcialbym sie spytac czy zrobilbys mi przyspiewki dla GieKSy?? Nie umiem znalezc chantsow moze Ty masz. Nie musi byc teraz. Poczekam. Szacunek dla Ciebie. THX z gòry
Pisklak
May 14 2005, 22:47
DO TORINA
wiem nie zapomnialem jeszcze raz dzieki za LIVERPOOL
ale naprawde zalez mi na tych 5 przyspiewkach z http://www.liverpool.com/audio/milan.wma
wlasnie fajnie ze sa tam gwizdy, okrzyki itp.
prosze podziel ten plik na ile czesci sie da
zalezy mi wlasnie na tym
ze w pliku tym jest ta sama tonacja
dzieki
Koziou
May 15 2005, 09:30
A i jeszcze jedno. Chcialbym sie spytac dlaczego podczas gry Wisłą lub rep Polski slysze Ce-wu-cewuka-cewukaes-LEGIA? Albo przez cala polowe spiewaja ... "W gòre serca.... (cos tam)" mozna kurwicy dostać! Reszta przyspiewek ktore sciagnelem, np. ManU, Barca (chociaz tu tez sie caly czas to samo powtarza przez polowe  ), Lpool, Milan jest w sumie ok ale co z tymi polskimi to obłęd! Moze mi ktos odpowiedziec??
P.S.: czekam na przyspiewki GieKSy Kce
lukasso
May 15 2005, 09:32
[quote][quote]nie wiem czy tak musi byc czy cos mi sie spieprzylo
ale kibice interu spiewaja sciagle ta sama przyspiewke
gdy gralem z juve wogle ich nie slyszalem tylko swoich
i to ciagle jedna(tak jakby plyta sie zaciela)
wie ktos o co chodzi?[/quote]
Cos ci sie chyba skichalo ;D Za czesto przebudowywany 0_sound.afs  Tak jak rozmawialismy popoludniu ja tez gram Serie A i nic takiego nie mialem :wink:
No to jeszcze dzisiaj to: WISLA (ze spoznionymi zyczeniami urodzinowymi dla Diablo)
No i [size=24] JAZDA, JAZDA, JAZDA!!!
czytaj uwaznie posty :!: :evil:
[quote]A i jeszcze jedno. Chcialbym sie spytac dlaczego podczas gry Wisłą lub rep Polski slysze Ce-wu-cewuka-cewukaes-LEGIA? Albo przez cala polowe spiewaja ... "W gòre serca.... (cos tam)" mozna kurwicy dostać! Reszta przyspiewek ktore sciagnelem, np. ManU, Barca (chociaz tu tez sie caly czas to samo powtarza przez polowe  ), Lpool, Milan jest w sumie ok ale co z tymi polskimi to obłęd! Moze mi ktos odpowiedziec??
P.S.: czekam na przyspiewki GieKSy Kce  [/quote]
Przyspiewki takie jak Legia, Wisla, ManU, Liverpool sa dla osob, ktore chca grac jednym klubem. Te zespoly nie maja swojego sound slotu i tak np. przyspiewki Liverpoolu beda odgrywane dla wszystkich zespolow angielsich. A Milan i Barca, czy Inter maja swoje sloty. Zreszta to juz bylo walkowane. Mnie tam wszytko dziala ok. Jak za duzo tego napakujesz, to ci sie w koncu 0_sound.afs rozleci. Nikt tu nie mowil, zeby wgrywac wszystko. Mysle, ze lukassoronaldo mnie wesprze w tym temacie ;D
Co do GKS, szukaj plikow
Czarny
May 15 2005, 12:49
Siemka torin wkoncu znalazlem przyspiewki Zagłębia ;D
tu je umiescilem http://rapidshare.de/files/1771419/Przy_pi...piewki.rar.html
Jak mozesz to sklej cos z tego :wink: kurde nie maja najlepszej jakosci ale moze cos z tego bedzie...
Dodaj do nich przyspiewke " Jeszcze Jeden" jakbys mogl
Napisz co o nich sadzisz??? :?:
Wybierz te najlepsze ( jakosc po przerobce ) ale napewno w paczu zamiesc: "Zagłębie! Zagłębie! Zagłębie!" i " Kto wygra mecz?! Zagłębie!!!"
"bialo zielone! miedziano bialo zielone!!!"
z gory bardzo dziekuje za przyspiewki :wink:
Licze na Twoj wielki talent :wink: na Twoja inwencje :wink:
Napisz kiedy mniej wiecej bedzie? :?: :wink:
Elo
EDIT aha bym zapomnial :wink: torin moglbym Cie prosic o cos takiego zebys jako pierwsza piosenke umiescil "Zagłębie! Zagłębie! Zagłębie!" bo chodzi mi o to ze w pierwszej polowie spiewaja caly czas jedna przyspiewke ( chyba ze sie z strzeli gola ) i ja w takiej sytuacji chcialbym zeby spiewali wlasnie ta :wink: Moglbys to zrobic??? :?: ( w polish chants vol 2 caly czas spiewali: "Nasze serca w gore hej!Na kazdy czas i czas dobry i czas zly!Nie dla nas jest poraszki smak, nie dla nas forma zla!Na cale kardlo krzyczmy wiec lalalala!!!" )
Mam jeszcze jedna prosbe :wink: w tych przyspiewkach co Ci dalem jest jedna o nazwie "Zaaaglebie" w ktorej zajebiscie komentator pyta kibicow ;D ale niestety potem jest straszna jakosc... Czy moglbys np wyciac sam poczatek ( jak komentator pyta :wink: ) i dokleic do tego przyspiewke "Zagłębie! Zagłębie! Zagłębie!" ktora jest lepszej jakosci??? :?: Wten sposob powstala by kolejna przyspiewka Zagłębia :wink:
SORKI ze tak przynudzam, ale bardzo mi zalezy na tym paczu :wink:
DZIEKI TORIN ;D
Reszte zostawiam juz Twojej inwencji ;D
Pozdro 8)
pancer
May 15 2005, 13:41
oh shit, właśnie się skapnąłem że to może być tylko 5 przyśpiewek. tak więc do CHELSEA bym poprosił come on chelsea, chelsea chelsea, we love you chelsea, when the blues go streaming in, blue flag. sorki torin że dopiero teraz. boje się że już za pòźno i patchyk jest już zrobiony
Czarny
May 15 2005, 20:14
torin jak mozesz to odpowiedz chociaz na moje pytanie w poscie powyzej... na kiedy bedziesz mogl wykonac ta produkcje??? :?:
Ankieta na TAK :wink:
lukasso
May 15 2005, 20:48
Ankieta na NIE
troche krytyki Ci sie przyda :wink:
ale wszyscy wiemy ze zajebiscie robisz chantsy
poprostu nie ma lepszego DJ :twisted:
od poniedziałku pomoge Ci w przyspiewkach takze nie pekaj
pisz na gg jakby co
damy rade :idea:
| QUOTE |
torin jak mozesz to odpowiedz chociaz na moje pytanie w poscie powyzej... na kiedy bedziesz mogl wykonac ta produkcje??? :?:
Ankieta na TAK :wink: |
Cos sie wymysli ale nic nie obiecuje kiedy. Jak bede mial czas to na pewno dostaniesz. Nie wczesniej, niz we wtorek.
Czarny
May 15 2005, 23:17
postaraj sie torin najlepiej jak mozesz :wink:
sprawdzales moze juz jakosc tych kawalkow :?:
jakby co to wrzuc te najwazniejsze o zaglebiu i dodaj pare tych neutralnych od siebie :wink:
zaraz sprawdzam polish chants vol3 ;D
mysle ze wymiata
jaculka
May 16 2005, 15:37
 na stronie soccer pl. pod wisła chants, jest inter chants... a gdzie jest Wisły? Dostałeś odemnie wiadomość na GG?
| QUOTE | na stronie soccer pl. pod wisła chants, jest inter chants... a gdzie jest Wisły? Dostałeś odemnie wiadomość na GG? |
juz poprawilem linka ;D
dostalem ale musisz mi zdjecie znalezc do tego
pozdro
lukasz0
May 16 2005, 16:57
ankieta zdecydowanie na TAK
pozdro:P
jaculka
May 16 2005, 17:03
Czarny
May 16 2005, 17:11
Czekam na Zagłębie :wink:
Torin co myslisz o tych przyspiewkach???
Da rade cos z tego zrobic???
Prosze uwzglednij moje propozycje ktore podalem w pierwszych postach
Elo :wink:
Mam pytanko Torin, czy byłaby możliwość zrobienia przyśpiewek w jednym patchu zagranicznych drużyn?
lukasso
May 16 2005, 19:04
A co ciezko ci je po kolei wgrac :!: :twisted:
wlasnie pracujemy nad kolejnymi przyspiewkami i nie ma czasu na takie
pierdoły :!:
pancer
May 16 2005, 19:35
torin te chantsy CHELSEA są zajebombiste :!: :!: ale te polskie vol. 3 są że tak powiem - mocno przeciętne. po pierwsze jakość niektòrych przyśpiewek jest zatrważająco kiepska :cry:
Nie sa na wszystkich, ale na duzej ilosci to fakt, dazymy w koncu do polonizacji PES 4 ;D
Trzebabylo zrobic sobie kopie 0_sound.afs
| QUOTE | | torin te chantsy CHELSEA są zajebombiste :!: :!: ale te polskie vol. 3 są że tak powiem - mocno przeciętne. po pierwsze jakość niektòrych przyśpiewek jest zatrważająco kiepska :cry: |
ciesze sie ze Chelsea sie podoba :!: Te polskie i tak sa jak dotychczas najlepsze, bo tylko 4 dzwieki maja kiepska jakosc Mozesz cos poszukac ;D
pancer
May 17 2005, 15:24
coś mogę popròbować, ale nic nie gwarantuję. aha apropo, torin czy plotka że masz zamiar robić komentarz polski do PES 4 jest prawdziwa (ktoś tak napisał na innym temacie)?? jesli tak to zajebobofajnie, ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak miałbyś to zrobić :?
| QUOTE | | coś mogę popròbować, ale nic nie gwarantuję. aha apropo, torin czy plotka że masz zamiar robić komentarz polski do PES 4 jest prawdziwa (ktoś tak napisał na innym temacie)?? jesli tak to zajebobofajnie, ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak miałbyś to zrobić :? |
Nie wiem kto takie ploty rozpuszcza :wink: Czarny jak bedzie tyle gadal to potraktuje go "specjalnie"
Czarny
May 17 2005, 22:34
 ej przeciez ja tylko zartowalem, ze masz ambicje na koment...
Jak tam moje Zagłebie :?:
ale torin powiedz szczerze myslisz cos o komentarzu do PES4 :?: :wink:
często gadam z Torinem i narazie nic mi nie mòwił ;D może chce aby to była niespodzianka.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
|