Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Torin Chants czyli przyspiewki - zamowienia
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Stron: 1, 2
Smagi
Torin a myslałeś o tym, żeby zrobić krzyk komentatora zaraz po strzeleniu bramki, myślę żeby to nie była ciężka praca dla Ciebie. Taki szalony krzyk komentatora po bramce "GOOOOOOOOL" napewno dodałby smaczku w grze, a i problemu ze znalezieniem plikòw audio na pewno nie byłby dla mnie jak i dla Ciebie problemem, więc jak....?smile.gif
torin
Troche to trwalo, ale nie mialem specjalnie czasu. TUTAJ sa do pobrania nowe przyspiewki. A dokladnie to: Zaglebie i nowa wersja okrzykow Liverpoolu. Ale szczerze musze powiedziec, ze Zaglebie wyszlo slabo, nie wiele sie dalo zrobic z tych plikow od Czarnego.
pozdro

Torin a myslałeś o tym,  żeby zrobić krzyk komentatora zaraz po strzeleniu bramki, myślę żeby to nie była ciężka praca dla Ciebie. Taki szalony krzyk komentatora po bramce \"GOOOOOOOOL\" napewno dodałby smaczku w grze, a i problemu ze znalezieniem plikòw audio na pewno nie byłby dla mnie jak i dla Ciebie problemem, więc jak....?smile.gif

znajdz pliki to pogadamy :twisted:
the_barti
witam wszystkich.

Nie mam czasu na czytanie 5 stron, a szukalem przyciskiem "Szukaj" i nie znalazłem.

Jeżeli wgrałem sobie "polskie przyśpiewki", i wgram jeszcze pare innych, to czy te polskie mi sie skasują, czy wszystkie "przyśpiewki" będą wykorzystywane podczas meczu?

Pozdrawiam.
jano
A będą stadiony polskie? tongue.gif
lukasz0
A będą stadiony polskie? tongue.gif

to nie jest temat o stadionach... lecz o PRZYSPIEWKACH

TORIN rewelacyjne te przyspiewki!! 8)
pozdro
norek
temat jak dobrze widze jest "przyspiewki-zamowienia".....przyspiewki sa i to calkiem fajne ale 10 razy tyle jest bezsensownych postow :x nie robcie burdelu :!:
Smagi
Troche to trwalo, ale nie mialem specjalnie czasu. TUTAJ sa do pobrania nowe przyspiewki. A dokladnie to: Zaglebie i nowa wersja okrzykow Liverpoolu. Ale szczerze musze powiedziec, ze Zaglebie wyszlo slabo, nie wiele sie dalo zrobic z tych plikow od Czarnego.
pozdro

Torin a myslałeś o tym,  żeby zrobić krzyk komentatora zaraz po strzeleniu bramki, myślę żeby to nie była ciężka praca dla Ciebie. Taki szalony krzyk komentatora po bramce \"GOOOOOOOOL\" napewno dodałby smaczku w grze, a i problemu ze znalezieniem plikòw audio na pewno nie byłby dla mnie jak i dla Ciebie problemem, więc jak....?smile.gif

znajdz pliki to pogadamy :twisted:

narazie mam tyle (polecam Pana Zimocha z meczu Broendby-Widzew:)
http://www.widzew.infocentrum.com/index.ph...load_multimedia
RyB3kKpL
No masz racje jest fajny ten gosciu jezu myslałem ze sie zesra jak komentował taka podnieta 1 raz cos takiego widziałem
Smagi
Torin noi jak, bawiłeś się z tymi okrzykami komentatoròw po strzeleniu bramki????
torin
CYTAT (Smagi @ 23.05.2005 - 13:47)
Torin noi jak, bawiłeś się z tymi okrzykami komentatoròw po strzeleniu bramki????

Bawilem sie troche, ale to wcale nie takie proste w grze jest conajmniej kilkadziesiat plikow odpowiadajacych za tzw. goal sound. W tej chwili nie dysponuje wolnym czasem. Ale w miare mozliwosci popracuje nad goal sound tongue.gif
pozdro

EDIT
nowa dawka przyśpiewek TUTAJ
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.