CYTAT(Kubbas @ Nov 1 2009, 22:31)

Po pierwsze dziękuje za umożliwienie rozegrania Justowi, wreszcie się styknęliśmy

Wreszcie jestem w formie z ligi letniej czyli gram ofensywnie i agresywnie. Świetny mecz, cały czas parcie do ofensywy obydwu drużyn, mnóstwo sytuacji, walka o każdą piłkę, z gry wychodziło na remis, ale w ostatnich 30 minutach to ja zrobiłem chyba więcej żeby wygrać i się opłaciło, nie wiem czy Just się zgodzi. Piękna piłka prostopadła przez defensywę Galaty i Varela wykorzystuje sytuacje sam na sam, na prawdę piłka cudna, później w 80 którejś minucie kontra, piękna piłka do Hulka i kończy sytuacje sam na sam minięciem GK, wreszcie znalazłem typową "9" w Porto.
Dzięki jeszcze raz.
Mecz na tak. Wynik na nie

Generalnie wszystko mi sie podobalo w tym spotkaniu. Atmosfera gra sytuacje prima. Widac lekka zadyszka zaczyna dopadac pilkarzy Galaty. Strzelecka niemoc w spotkaniach pucharowych z Bakelem dala znac o sobie takze i teraz. Za styl obaj zasluzylismy na wysokie noty ale w 90 minucie to Kubbas wyladowal "telemarkiem" xD
BTW
Warto byloby pod koniec ligi zorganizowac 2 tygodniu sezonu ogorkowego w ktorym gracze mieliby szanse rozegrac wszystkie spotkania po ktorych przyznane zostaly wo. Daloby to pelen obraz sily w lidze