Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 3 12.10 - 19.10, kolejki 9-12
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2
Stron: 1, 2
Tomaszzz
CYTAT(Kubbas @ Oct 23 2009, 00:03) *
Chyba nie wiesz co to lama kolego, a przez cały mecz to ja byłem na twojej połowie.

Szkoda, że nie mam statystyk. biggrin.gif
kfg
amarje kfg

Mecz był zacięty ale pechowy dla gości. Drużyna amajre wpakowała pod koniec meczu "Bramkę do siatki".
amar
Potwierdzam, dzięki za możliwość rozegrania smile.gif
Kubbas
Po pierwsze dziękuje za umożliwienie rozegrania Justowi, wreszcie się styknęliśmy

Wreszcie jestem w formie z ligi letniej czyli gram ofensywnie i agresywnie. Świetny mecz, cały czas parcie do ofensywy obydwu drużyn, mnóstwo sytuacji, walka o każdą piłkę, z gry wychodziło na remis, ale w ostatnich 30 minutach to ja zrobiłem chyba więcej żeby wygrać i się opłaciło, nie wiem czy Just się zgodzi. Piękna piłka prostopadła przez defensywę Galaty i Varela wykorzystuje sytuacje sam na sam, na prawdę piłka cudna, później w 80 którejś minucie kontra, piękna piłka do Hulka i kończy sytuacje sam na sam minięciem GK, wreszcie znalazłem typową "9" w Porto.

Dzięki jeszcze raz.
JustMe1987
CYTAT(Kubbas @ Nov 1 2009, 22:31) *
Po pierwsze dziękuje za umożliwienie rozegrania Justowi, wreszcie się styknęliśmy

Wreszcie jestem w formie z ligi letniej czyli gram ofensywnie i agresywnie. Świetny mecz, cały czas parcie do ofensywy obydwu drużyn, mnóstwo sytuacji, walka o każdą piłkę, z gry wychodziło na remis, ale w ostatnich 30 minutach to ja zrobiłem chyba więcej żeby wygrać i się opłaciło, nie wiem czy Just się zgodzi. Piękna piłka prostopadła przez defensywę Galaty i Varela wykorzystuje sytuacje sam na sam, na prawdę piłka cudna, później w 80 którejś minucie kontra, piękna piłka do Hulka i kończy sytuacje sam na sam minięciem GK, wreszcie znalazłem typową "9" w Porto.

Dzięki jeszcze raz.

Mecz na tak. Wynik na nie tongue.gif Generalnie wszystko mi sie podobalo w tym spotkaniu. Atmosfera gra sytuacje prima. Widac lekka zadyszka zaczyna dopadac pilkarzy Galaty. Strzelecka niemoc w spotkaniach pucharowych z Bakelem dala znac o sobie takze i teraz. Za styl obaj zasluzylismy na wysokie noty ale w 90 minucie to Kubbas wyladowal "telemarkiem" xD

BTW

Warto byloby pod koniec ligi zorganizowac 2 tygodniu sezonu ogorkowego w ktorym gracze mieliby szanse rozegrac wszystkie spotkania po ktorych przyznane zostaly wo. Daloby to pelen obraz sily w lidze cool.gif
Kubbas
Kubbas - bobex 2:3

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.