Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Turniej PES6 - edycja 2. Regulamin i rozgrywki.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Turniej PES 6
Stron: 1, 2, 3
p3sman
Ćwierćfinał I
Czubinho (Manchester City) 2-1 pesman (Tottenham)

I mecz

II mecz

III mecz

tu zchrzaniłem bo zapomniałem zeskrinować bo tak byłem wściekły na siebie ;p

ale wynik był 4:3 dla czubinho po dogrywce smile.gif

Genialne 3 mecze, każdy z nich kończył się dogrywką i każdy z nich rozstrzygał się w ostatnich minutach tejże dogrywki kiedy można już było myśleć o karnych. Niesamowite pojedynki, z bardzo wymagającym rywalem.

Dziękuj, pozdrawiam i będę ci kibicować biggrin.gif
czubinho
CYTAT(p3sman @ Aug 24 2009, 17:42) *
Ćwierćfinał I
Czubinho (Manchester City) 2-1 pesman (Tottenham)

I mecz

II mecz

III mecz

tu zchrzaniłem bo zapomniałem zeskrinować bo tak byłem wściekły na siebie ;p

ale wynik był 4:3 dla czubinho po dogrywce smile.gif

Genialne 3 mecze, każdy z nich kończył się dogrywką i każdy z nich rozstrzygał się w ostatnich minutach tejże dogrywki kiedy można już było myśleć o karnych. Niesamowite pojedynki, z bardzo wymagającym rywalem.

Dziękuj, pozdrawiam i będę ci kibicować biggrin.gif

potwierdzam. To byly 3 super mecze:D
POZDROO
Kubbas
Proszę o przedłużenie do środy-czwartku.
lowrider
przedłużam do czwartku ale to już ostateczny termin
Kubbas
Dzięki
lowrider
żeby nie przedłużać i zbyt długo nie czekając na mecze Kubbasa ze snajperem macie tutaj rozpiskę na mecze półfinałowe.

Pary 1/2 finału:

Półfinał I
Czubinho (Manchester City) - Milerinho (Olympique Marsylia)

Półfinał II
Kubbas (Olympique Lyon) / snajper1929 (Newcastle Utd) - kfg (FC Barcelona)

Czas na rozegranie meczy to 30 sierpnia 2009

Prosiłbym o to, aby zmieścić się w tym terminie wink.gif
czubinho
Półfinał I
Czubinho - Milerinho

1mecz:

Gracz meczu:

2mecz:

Gracz meczu:

Wynik 2-0

Dwa bardzo emocjonujące mecze czego wynikiem jest strzelonych 20 bramek przez obie ekipy.
Dzięki za mecze.
Pozdroo
Milerinho
Statystyki mowia same za siebie 1-strzal 1-gol dla City

Doslownie wszystko wpadalo Manchesterowi.

thx za mecze
lukasz44
9 (9)
5 (5)

niezła skuteczność ziomek, widać że poprawiłeś o wiele się w grze . . .
powodzenia w finale.
GooFy
Kubbas prosi o walkowera z powodu zerowego odzewu ze strony Snajpera. Sam nie mógł napisać z powodu chwilowej awarii internetu.
Kubbas
Już mi działa net, potwierdzam to co Gufiak napisał, gdyż termin minął.
snajper1929
Ja napiszę od siebie tylko tyle że fakt faktem przeoczyłem ten mecz ale kolega będąc gospodarzem ! napisał dziś dopiero jak mnie nie było do 22 a pisał wcześniej o jakies granie 2 na 2 ani słowem nie wspominając o TYM meczu dla mnie to liczenie na łatwe zwycięstwo decyzja do ADMINA smile.gif
Milerinho
CYTAT(Kubbas @ Aug 27 2009, 23:53) *
Już mi działa net, potwierdzam to co Gufiak napisał, gdyż termin minął.

Z tego co pamietam w grupie jak byliscie w turnieju bodaj O91 tez do ostatniej chwili czekales z graniem meczu w koncu nie zostal uznany...

liczenie na latwy awans i ty chcesz czerpac przyjemnosc z grania ?

zanua jednym slowem

Kubbas
CYTAT(snajper1929 @ Aug 27 2009, 23:59) *
Ja napiszę od siebie tylko tyle że fakt faktem przeoczyłem ten mecz ale kolega będąc gospodarzem ! napisał dziś dopiero jak mnie nie było do 22 a pisał wcześniej o jakies granie 2 na 2 ani słowem nie wspominając o TYM meczu dla mnie to liczenie na łatwe zwycięstwo decyzja do ADMINA smile.gif

Nie wiem kto był gospodarzem, ale to chyba nie ma znaczenia gdyż niejednokrotnie jako gość musiałem ustalać termin spotkania. Jak podasz konkretny termin i lowrider się zgodzi na rozegranie to z chęcią zagram, kumpli nie musisz napuszczać ;]

CYTAT(milerinho @ Aug 28 2009, 00:01) *
Z tego co pamietam w grupie jak byliscie w turnieju bodaj O91 tez do ostatniej chwili czekales z graniem meczu w koncu nie zostal uznany...

liczenie na latwy awans i ty chcesz czerpac przyjemnosc z grania ?

zanua jednym slowem

Zenua to są twoje posty oraz twój styl gry, twoja sprawa, że się wtrącasz?
Milerinho
CYTAT(Kubbas @ Aug 28 2009, 00:04) *
Nie wiem kto był gospodarzem, ale to chyba nie ma znaczenia gdyż niejednokrotnie jako gość musiałem ustalać termin spotkania. Jak podasz konkretny termin i lowrider się zgodzi na rozegranie to z chęcią zagram, kumpli nie musisz napuszczać ;]

Zenua to są twoje posty oraz twój styl gry, twoja sprawa, że się wtrącasz?

biggrin.gif

Chodzi tu o granie a nie na liczenie na latwe WO, gosciu po co sie zapisales ? zeby grac czy WO zbierac.
W tamtym turnieju wielce obuzony byles ze nie mogles po terminie zagrac a zwlekales z rozegraniem meczy.

Niech zadecyduje lowrider89 , ale cos takiego widac golym okiem ze chcesz te WO.

to nie mozna w temacie sie udzielic ? laugh.gif
Kubbas
obuzony cool.gif

CYTAT(Kubbas @ Aug 28 2009, 00:04) *
Jak podasz konkretny termin i lowrider się zgodzi na rozegranie to z chęcią zagram

Logi:

Kuba (27-08-2009 11:09)
pisz jak bedziesz mogl grac polfinal turnieju
Kuba (27-08-2009 11:09)
bo dzisiaj mija termin

Snajper (27-08-2009 21:18)
jakiego turnieju?

Nic nie poradzę, że Snajper zapomniał o turnieju, z chęcią zagram mecze.
snajper1929
JA NIKOGO NIE NAPUŚCIŁEM A PISZĄC O MECZ W OSTATNI DZIEŃ TEŻ SIE DZIWNIE ZACHOWAŁEŚ...
Kubbas
Myślałem, że w jakiś sposób wyrazisz chęć grania od siebie też, poprosiłem o przedłużenie, w środę niezbyt mogłem grać, chcieliśmy 2v2 dograć i się nie udało dzisiaj napisałem rano i mogłem grać do 18, nic nie odpisywałeś.

Jak już napisałem z chęcią zagram mecz, ale ja nie chce obustronnego WO, dlatego sprawę zgłosiłem, nie moja wina Snajper, że zapomniałeś o turnieju...wcześniej w innych pucharach też ja musiałem do Ciebie pisać o mecze.
snajper1929
graj w tylu ligach i miej tyle spraw na głowie co teraz mam to zrozumiesz dzisiaj nie odpisywałem bo mnie nie było....
Kubbas
Też gram w prawie każdej, rozumiem, ale w 2 turniejach aż do ostatniego dnia nawet nie wykazałeś inicjatywy, zagadałem o przedłużenie terminu też Cię to jakoś nie interesowało, jak lowrider się zgodzi to jutro zagramy i nie ma sprawy.
lowrider
tyle już przekładałem ale daję Wam ostatnią szansę
dziś do 20:00, i w drodze wyjątku jeśli chcecie to zagracie JEDEN mecz na 15 min

p.s. Miler - uwagi zostaw dla siebie, bo niepotrzebnie się szum robi.
bart10
Kiedy będzie następna edycja (3) bo chciałem pograć ? biggrin.gif

Czy wiecie może czy jest jakaś ligą w której bym mógł się zapisać i już nawet jutro pograć ? tongue.gif
lowrider
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16059

od takich pytań masz ten temat, ale ci odpowiem:
Ja nie będę organizował, póki się nie skończy sezon ligowy.

i na przyszłość naucz się przeglądać forum, bo już proszę o to drugi raz, a temat wyżej dotyczy wszystkich edycji
Kubbas
Dzięki, jeżeli tylko Snajper do 20 się pojawi to zagram, jeżeli nie to wnioskuje ponownie o WO ...
Kubbas
No niestety muszę wychodzić już z domu czekałem na Snajpera od 14 zero oddzewu, proszę o WO, chcę szybko zagrać mecze z kfg gdyż czubinho już czeka na finalistę. Szkoda, że nie udało się rozegrać...
Milerinho
Z tago co mi wiadomo kfg chyba gdzies wyjechal na dzialke.
lowrider
wniosek zaakceptowany...

II półfinał - Kubbas vs kfg

nienawidzę takich rzeczy ;/
Kubbas
CYTAT(milerinho @ Aug 28 2009, 18:52) *
Z tago co mi wiadomo kfg chyba gdzies wyjechal na dzialke.

Kiedy wraca?

CYTAT(lowrider89 @ Aug 28 2009, 18:53) *
wniosek zaakceptowany...

II półfinał - Kubbas vs kfg

nienawidzę takich rzeczy ;/

Dzięki ;f
kfg
wróciłem smile.gif closedeyes.gif
snajper1929
spoko że król Kubbas był od 14-20 gdy mnie nie było... gratuluje półfinału oby wygrał KFG...bo tego cwiercfinalu nikt nie powinien wygrać a że Kubbas stosuje takie metody to tylko gratuluje over and out.
Kubbas
W kotka i myszkę nie mam zamiaru się bawić kolejne kilkanaście dni, następnym razem zapisz sobie w kalendarzu jaki grasz turniej w co i kiedy

1 mecz

4:3 dla kfg

Szkoda, że sędzie nie puścił ostatniej akcji gdy wychodziłem 4 graczami na 2 defensorów, nie potrzebnie także faulowałem Messiego na linii pola karnego, w następnym meczu muszę szybciej przecinać podania do napadziorów gdyż botów Messiego, Eto, Henryego nie ma po co nawet ścigać

kfg da skriny, resztę chyba będziemy grać jutro
snajper1929
Było pisać wcześniej a nie stosować cwane metody.
kfg
Półfinał II
Kubbas (Olympique Lyon) - kfg (FC Barcelona)

1mecz:

Kubbas 3 vs 4 kfg

lowrider
co z resztą waszych meczy?
Kubbas
Umówiliśmy się na ich rozegranie jutro/pojutrze, ostatnio trochę zabiegany jestem
Kubbas
2 - 1 finalnie dla Kubbasa, czyli Skill > Team !

2 mecz : 1-1, 4-1 w karnych

3 mecz : 4-3 dla mnie

Straszne meczarnie 2 mecz wygrany dopiero w karnych, boty nie do doścignięcia, musiałem dać ich na indywidualne krycie, ale wygrałem, karne w 2 meczu, rozgryzłem przeciwnika psychicznie oddając 3 strzały w środek i broniąc 2 karne, filozofia 1 karny w środek, 2 karny pomyśli, że nie strzele znowu w środek i 3 to już na pewno nie może być w środek zatryiumofawała

Ostatni mecz to totalna dominacja i pech, masa sytuacji dla mnie, w tym 3 poprzeczki i 2 razy piłka wybijana z linii bramkowej przez przeciwnika

lowrider
Mecz o III miejsce

Milerinho (Olympique Marsylia) - kfg (FC Barcelona)

Mecz o I miejsce

Czubinho (Manchester City) - Kubbas (Olympique Lyon)

termin rozegrania meczy: 6.09.2009

Jako, że są już to mecze nazwane "dużym" i "małym" finałem rozgrywacie jeden mecz na 15 minut.
Powodzenia smile.gif
czubinho
Mecz o I miejsce

Czubinho (Manchester City) - Kubbas (Olympique Lyon)

Dzieki Kubbas za bardzo emocjonujący mecz.
Pozdrooo
Kubbas
Potwierdzam, ciężko zatrzymać szybkich pomocników z boku + dobrych finisherów i skuteczne lamy

Gratulacje.
siwers99
gratuluje Czubinho;) Mogliście się pokusic o nagranie przynajmniej bramek z finału;)
kfg
Mecz o 3 miesce:

Millerinho vs kfg

Gratuluje Millerinho 3 miejsca!
Milerinho
Dzieki !
lowrider
dziękuję za w miarę terminowe rozgrywanie meczy w tej edycji
Kolejna edycja odchodzi do historii, a następna? nie odemnie to zależy bo ktoś inny zawsze może poprowadzić tongue.gif

Gratulacje dla Czubinho i podziękowania dla wszystkich graczy, którzy brali w tej edycji udział.

Temacik można odkleić wink.gif
pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.