Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Turniejik mały...
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2, 3
korzen
Jako że ostatnio powròciła mi mania WE2002(szkoda ze tak pozno) , postanowiłem zrobic ten temat i zorganizowac mały turniejik. Jezeli bedzie mało chetnych to trudno. Ale jak chcecie sobie pograc to sie zapisujcie. Jezeli turniej doszedł by do skòtku to Regulamin bedzie taki sam jak w lidze IO , z tym ze na kazdy mecz/kolejke mamy 2 dni (zalezy czy bedzie to liga, czy system pucharowy). No to kto chce to niech sie zapisuje.
gringo
JA ! (pierwszy)
nick: gringo
gg#4755800
[email protected]
łącze wystarczające wink.gif
gringo
sorki za tą ilośc postow ale były jakies problemy z forum i az 4 sie napisały... (do modow: skasujcie nadmiar ... :] pozdro)
korzen
LISTA UCZESTNIKOW :

1. korzen (pierwszy)
2. gringo
Bushmen
ja bushmen
gg-3639755 (tylko dla znajomych)
tlen- [email protected]
łącze wystarczające
anakin
anakin
gg#: 4250509
wink.gif no a autograf przez telefon
korzen
LISTA UCZESTNIKOW:
1.korzen (pierwszy)
2.gringo
3.bushmen
4.anakin
5.saper

OGLOSZENIEE !!!! ANKIETA JEST JUZ NIE AKTUALNA , TURNIEJ ROZEGRAMY SYSTEMEM PUCHAROWYM

ZOSTAŁO JESZCZE : 11miejsc
Gumis_LFc
Gumis_LFc
gg:1513611
łącze zazwyczaj bardzo dobre biggrin.gif
korzen
LISTA UCZESTNIKOW:
1.korzen (pierwszy)
2.gringo
3.bushmen
4.anakin
5.saper
6.Gumis_LFc
7.shaigan

ZOSTAŁO JESZCZE : 9miejsc

Druzyny : Arsenal , Manchester United , Chelsea , Liverpool , Barcelona , Real , Valencia , Ajax , PSV , Porto , AS Roma , Inter , Milan , Juventus , Bayern Monachium , Bayer Leverkusen
Rychał
Rychał
gg#: 4200976
korzen
LISTA UCZESTNIKOW:
1.korzen (pierwszy)
2.gringo
3.bushmen
4.anakin
5.saper
6.Gumis_LFc
7.shaigan
8.Empo

ZOSTAŁO JESZCZE : 8miejsc

Na podstawie uczciwego losowania w mojej szklance ,wyniko to :

Korzen - BAYERN MONACHIUM
Gringo - MILAN
Saper - JUVENTUS
Anakin - BARCELONA
Gumis_LFc - PORTO
Bushmen - AJAX
Shaigan - LIVERPOOL
Empo - INTER

A wiec zostały : Roma , Valencia , Leverkusen , PSV , Manchester United , Real Madryt , Arsenal , Chelsea

(ZA ZGOD
Rychał
rezygnuje jednak
empo
siema to ja tez sie zapisuje :wink:
pozdro
empo
siema to ja tez sie zapisuje :wink:
Empo
gg-5872567
pozdro
Rychał
rezygnuje
korzen
Empo wskakuje za Rychała. Swoją droga ....przemyslcie przed zapisaniem smile.gif
Kamilo
Kamilo
gg 1824667
DRUZYNA: Manchester Utd wink.gif
korzen
hehe chciałoby się Manchester....na podstawie UCZCIWEGO losowania dostałes ROM
T-Mac
ja przemyslalem smile.gif i sie nie zapisuje
pudek357
pudek357
gg 2604908
;D ;D ;D
korzen
pudek....tu obowiazuje zasada losowania smile.gif Wylosowałes real
Przemo
zglaszam sie;] przemoo

gg:3414615
brawo korzen smile.gif
korzen
Przemo wylsowałes ARSENAL smile.gif
Pytanie do T-Mac lub innego członka redakcjii.....czy mozemy zagrac na waszym patchu ...we2005 ? Ale zemnie gapa ze zapomniałem (thx pudek...przypomniales mi) tongue.gif
T-Mac
ta mozecie
korzen
Dzieki smile.gif
Limbo
zglaszam sie do turnieju :twisted:
GG: 8220727
Dami
Dami
gg: 6563850
korzen
LISTA UCZESTNIKOW:
1.korzen (pierwszy)
2.gringo
3.bushmen
4.anakin
5.saper
6.Gumis_LFc
7.shaigan
8.Empo
9.Kamilo
10.arek182
11.pudek
12.przemo
13.Dami
14.limbo
ZOSTAŁO JESZCZE : 2miejsca

Gringo - MILAN
Saper - JUVENTUS
Anakin - BARCELONA
Gumis_LFc - PORTO
Bushmen - AJAX
Shaigan - LIVERPOOL
Empo - INTER
Kamilo - AS ROMA
Arek182 - CHELSEA
Pudek - REAL MADRYT
przemo - ARSENAL
limbo - PSV
Dami - MANCHESTER UNITED

Zostały : Valencia CF , Bayer Leverkusen (z Krzyniem na czele)

(ZA ZGOD
Raffels
No korzeń ma powodzenie ten turniej:p
korzen
jest komplet! dołaczył stadzik i bulion. za około 10miut bedzie terminarz grupy wszystko smile.gif dosłownie 10 minut
korzen
UWAZNIE PRZCZYTAJ

LISTA UCZESTNIKOW:
1.korzen (pierwszy)
2.gringo
3.bushmen
4.anakin
5.saper
6.Gumis_LFc
7.shaigan
8.Empo
9.Kamilo
10.arek182
11.pudek
12.przemo
13.Dami
14.limbo
15.stadzik
16.bulion

Gringo - MILAN
Saper - JUVENTUS
Anakin - BARCELONA
Gumis_LFc - PORTO
Bushmen - AJAX
Shaigan - LIVERPOOL
Empo - INTER
Kamilo - AS ROMA
Arek182 - CHELSEA
Pudek - REAL MADRYT
przemo - ARSENAL
limbo - PSV
Dami - MANCHESTER UNITED
Stadzik - Leverkusen
Bulion - Valencia

Regulamin jest taki jak w lidze IO. Chwilka na wyjasnienie ...garmy tak jak w ME ...czyli najpierw w grupach....bez rewazny , wychodzi 2 najlepszych. Potem gramy w systemem pucharowym mecz i rewanz Drabinke dam pozniej.
GRUPY WYGLADAJA NASTEPUJACO

GRUPA A :
1 AREK 182 (CHELSEA)
2 STADZIK (LEVERKUSEN)
3 KAMILO (ROMA)
4 BUSZMEN (AJAX)

GRUPA B :
1 EMPO (INTER)
2 SAPER (JUVENTUS)
3 PUDEK (REAL MADRYT)
4 DAMI (MAN UTD)

GRUPA C :
1 LIMBO (PSV)
2 PRZEMO (ARSENAL)
3 KORZEN (BAYERN)
4 SHAIGAN (LIVERPOOL)

GRUPA D :
1 GRINGO (MILAN)
2 ANAKIN (BARCELONA)
3 GUMIS_LFC (FC PORTO)
4 BULION (VALENCIA)

TERMINARZ

A

KOLEJKA 1

AREK - STADZIK
KAMILO - BUSZMEN

KOLEJKA 2
AREK - KAMILO
BUSZMEN - STADZIK

KOLEJKA 3
KAMILO - STADZIK
BUSZMEN - AREK

B
KOLEJKA 1
EMPO - SAPER
PUDEK - DAMI

KOLEJKA 2
EMPO - DAMI
PUDEK - SAPER

KOLEJKA 3
PUDEK - EMPO
SAPER - DAMI

C
KOLEJKA1
LIMBO-PRZEMO
KORZEN-SHAIGAN

KOLEJKA2
KORZEN-LIMBO
SHAIGAN-PRZEMO

KOLEJKA3
KORZEN-PRZEMO
SHAIGAN-LIMBO

D
KOLEJKA 1
GRINGO - ANAKIN
GUMIS - BULION

KOLEJKA 2
GUMIS - GRINGO
ANAKIN - BULION

KOLEJKA 3
GRINGO-BULION
ANAKIN-GUMIS

Wyniki prosze wysłac mi na gg:4720695 ...czesto jestem niewidoczny wiec ,nawet gdy pali sie czerwone swiatełko wysyłajcie wyniki podając grupe . bedzie mi łatwiej......uffff to by było na tyle....jakbym o czyms zapomniał to dac mi znac smile.gif
Miłej Gry , niech wygra korze...tfu....NAJLEPSZY!!!

Wchodzcie co jakis czas tu...beda tu pojawiac sie informacje...dotyczce turnieju. Relacje mile widziane.
LISTA REZERWOWYCH
1.SNAKE
korzen
SORKI ZE TAK POST POD POSTEM ALE MAŁA POPRAWKA DO REGULAMINU !

otoż w grupach gramy ile wlezie czyli grupy mozecie zagrac nawet dzis
snake
ale ze mnie łeb dopiero dziś się dowiedziałem o tym turnieju, no còż może zwolni się miejsce :-(
PS. wskakuje za Sapera, dzięki Saper!
Bulion
pierwszy mecz jaki rozegrałem to 3 mecz 2 kolejki z Anakinem^ zawsze z nim przegrywałem po 6-0 teraz było innaczej 3-1 aczkolwiek powinno byc 2-2 szersza relacja juz niebawem smile.gif
korzen
snake wskakuje za sapera ....uuuu ;] przejmuje jego team czyli juve

gracz stadzik nie jest zarejestrowany na tym foruum wiec podaje jego gg : 4073565
lucio
aaa ja też chce grać....tongue.gif a moge jeszcze? chociaż rezerwa jakaś?
Bushmen
ja mam pytanie chce sie ktos zamienic za AJAX amsterdam ;D :?:
Bulion
No to tak właśnie wykonuje opis biggrin.gif i jebać błędy bo jestem dysortografem ważne zeby czytać sie dało;d

Spotkanie odbyło sie na serwerze SAT FILM smile.gif zawsze w sparingu pomiędzy Bulionem a Anakinem^ było po 0-6 na lub więcej/mniej ale zawsze na korzyść tego 2. Gdy trafiłem na niego do grypy wiedziałem ze trzeba będzie Się sprężyc i chciałem wypaść jak najlepiej pierwsze 30 minut meczu nudne kilka strzałòw z przewagą Anakina^ w 30 minucie Anakin^ dostaje czerwony kartonik juz nie pamiętam kto ale wiem ze cos takiego było szybko wykonany wolny i blokuje obrona kosa ktòregoś z moich zawodnikòw czyli gramy po 10 w pierwszej Polowie jeszcze bramkę wciska Anakin^ 0-1 do przerwy. w przerwie bez zmian po przerwie ciągle atakuje anakin^ i 0-2 - Anakin strzela 2^ gola - (KURWA!) po cichu powiedziałem no to juz po meczu ale wtedy zaatakowałem i padła jedna bramka bramke strzelił chyba nie pamiętam kto biggrin.gif ale wiem ze ktoś strzelił po dobitce z głòwki chyba smile.gif potem do 90 minuty atakuje bulion bramka wisi w powietrzu ale huj niż z tego nie wynika pòźniej Ronaldinho strzela po rogu w 93 minucie 3 gola dla anakina czyli Barca 3-1 Walencja

dziękuje biggrin.gif
korzen
ehhh porazka z przemo 1-2

Podsumowanie dnia :

Odbyły sie dwa mecze :
Anakin 3-1 Bulion (grupa D)
Przemo 2-1 korzen ;/ (grupa C)

Tabele

Tabela D

Mecze Pkt stosunek br.
Anakin 1 3 +2
Gringo 0 0 0
Gumis 0 0 0
Bulion 1 0 -2

Tabela C

Przemo 1 3 +1
Shaigan 0 0 0
Limbo 0 0 0
korzen 1 0 -1
Przemo
Na haju odbyl sie mecz pomiedzy Korzeniem a Przemoo.
od poczatku bylo widac iz bedzie to wyrownane spotkanie mimo iz Przemo dal dupy i nie awansowal do 3 ligi :oops: ,ktorej to pewnym bywalcem jest Korzen,totez kibicow zdziwila akcja w 22 minucie piresa podanie do Henry'ego ten sieknal obronce Bayernu i sam na sam zdobywa prowadzenie.Od razu do ataku ruszyl Bayern ale przypakowani obroncy Arsenalu z Colem :wink: na czele nie dali sie pokonac az tu jedna kontra henryka odegranie do ljunberga i ten zza pola karnego walnal w okienko. konsternacja na stadionie w Monachium .40 min i 0-2.w koncowce pierwszej polowy Przema zespol chyba osiadl na laurach i nie upilnowal skrzydlowego bayernu ktory wspaniale obsluzyl pizzaro albo kogos innego nei wiem;] ktory po strzale glowa mogl sie cieszycz bramki kontaktowej.koneic polowy. Druga odslona spotkania rowniez byla wyrownana- 2 stuprocentowki bayernu 2 arsenalu( henry w slupek i pilka se leciala po lini bramki i zlapal kahn) ale wynik sie nei zmienil

Bayern Monachium(korzen)-Arsenal Londyn(Przemo) 1:2

dziekuje tongue.gif
Dj_Dario
SIEMANO, gdyby zwolniło się miejsce to walcie odrazu do MNIE biggrin.gif GG:3001596, pozdrawiam i milego turnieju biggrin.gif
Gumis_LFc
Gumis 7-1 Anakin.
Pierwszy mecz klubem Fc Porto i od razu dobry wynik. Barcelona nie dawała rady w żadnym elemencie pomimo tego iż osiągi graczy Porto są śmieszne...a jednak dało sie grać i to całkiem dobrze:D
Anakin sorry że 7-1 ale nie dało sie więcej pomimo wielu dogodnych okazji:P
Czarny
kurwa tez sie spoznilem z zapisem... :? Jakby co to piszcie na moje gg9223150, z mila checia zagram. Zycze wielu emocji :!: :!: :!:
korzen
Lista rezerwowa to :

- Lucio
-Dj_Dario
-Czarny

Mecze w grupach nalezy rozegrac do do niedzieli włącznie....tzn ze w poniedziałek juz faza pucharowa biggrin.gif
Pozdro
pawel_szulc
A mnie na liste wcisniesz korzen?? Nie mialem neta od tygodnia wiec nie zglosilem sie w terminie
korzen
dobra to bedziesz 4 na rezerwie....wątpie czy az tylu zrezygnuje. Ale niedługo bedzie nurniej nr 2 biggrin.gif

4. Pawel_szulc
5. Kemocik
6. Ryneks
arek182
przed meczem prasa rozpisywała sie o wczorajszym odpadnięciu czelsi z ligi mistrzòw cytowała trenera Mourinho: " Po odpadnięciu z Champions League interesuje nas tylko korzen's cup" krązyły tez plotki jakoby mourinho specjalnie odpadł wczoraj, zeby zawodnicy nabrali większej motywacji , rozpisywano się takze przed meczem ze w razie zwycięstwa trener chelsi postawi swoim podopiecznym lody. Nie wiadomo jednak co tak naprawde zmobilizowało piłkarzy chelsea, ale juz od pierwszych minut atakowali oni bramke bayeru. W 3 minucie spotkania Bayer obejmuje jednak prowadzenie , znakomita kontra , zagranie do środka do Berbatova a ten pokonuje bezradnego Cecha. Warto w tym momencie nadmienić ze przed meczem gdy mourinho wszedł do szatni zobaczył ze cała pierwsza jedenastka ma strzałki w dòł :/ , ale nie zmartwił sie tym bardzo gdyz dzięki ruskim dolarom ma długą ławkę rezerwowych. Nie minęło 20 minut i nagle zrobiło sie 1-1 po golu Kezmana , zjebał wcześniej kilka sytuacji ale mądry z niego chłopak gdyż wyciągnął z tego wnioski i kilka minut pozniej wpierdolił na 2-1. Ten wynik utrzymał sie do przerwy, a jeśli chodzi o liczbę strzałòw było 14-2 dla czelsi. Jednak trener mourinho dalej nie był zbytnio usatysfakcjonowany , totez piłkarze ze stamford bridge starali się go zaspokoić. Po przerwie ruszyli do ataku czego efektem było 5 goli ktore udało im sie strzelić w drugich 45ciu minutach. Po meczu trener mourinho az tryskał humorem , opowiadał do w cipy i ogòlnie w szatni było bardzo miło. Mòwił jeszcze ze najbardziej obawia sie Arsenalu ktorym kieruje Przemoo , bo jest najlepszy ale to się okaze...
Przemo
pieknie Aruś,pieknie...gratuluje smile.gif
ale nei gadaj tak o tym arsenalu bo zapeszysz laugh.gif i jeszcze nei wyjde..
dla mnei faworytem jest limbo ktory wylosowal chyb anajlepszy zespol- PSV!!!!! mysle ze miedzy nim a Arkiem rozegra sie walka o triumf w korzen's cup :twisted:
mi sie jednak wydaje ze chelsea (mimo iz w rzeczywistosci najlepszy jest MILAN)powinna wygrac..
grajcie grajcie:)

p.s a co ze zdupcy zdupcy zdupcy??
snake
snake 0-0 Dami
Mecz toczony w b. szybkim tempie, bardzo dużo nieykorzystanych sytuacji z obu stron, to tyle. pozdro!
ftomekk
snake-co tak lakonicznie???
Myslalem ze poczytam o ogromnej ilosci bramek a tu.....
Trudno-powodzenia zycze w dalszej grze. laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.