Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najaktualniejszy OF do PESa 5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3
SaKu
jest jakaś szansa żeby zrobić takiego ofa do pesa 5 na ps2 ??
Perlitto
Z tego co wiem da sie konwertowac OF z roznych platfom, wiec chyba tak smile.gif
chez
i są słuszne. Shot Accuracy nie równa się ilości strzelonych bramek, zresztą możesz sobie poczytać dyskusje o tych zawodnikach pod podanym adresem i nawet podać swoje spostrzeżenia.

To niby co jest odpowiedzialne ze liczbę bramek? I niby od czego jest według Ciebie Shot ACC? I nie odpowiedziałeś dlaczego Owen jest lepszy do Messiego? Bo ma Attack, Response, Shot ACC i Shoot Tech o wiele lepszy!

Czekam na konkretną odpowiedź.
SaKu
to może ktoś mógłby to przekonwertować na save do ps2 ?? byłbym wdzięczny
Tomaszzz
CYTAT(chez @ Oct 26 2009, 15:17) *
To niby co jest odpowiedzialne ze liczbę bramek? I niby od czego jest według Ciebie Shot ACC? I nie odpowiedziałeś dlaczego Owen jest lepszy do Messiego? Bo ma Attack, Response, Shot ACC i Shoot Tech o wiele lepszy!

Czekam na konkretną odpowiedź.

Zależy z jakich pozycji były te gole, ile goli średnio na strzał, itd, itp, poza tym chociażby Owen grał o wiele mniej meczów niż Messi... Nie wiem czy Owen jest lepszy, zresztą każ się tłumaczyć tym, co stworzyli te staty...

Moja rada, zmień sobie te staty na jakie chcesz.
soyo
Tomaszzz na prawde jestem pod wrazeniem tego OF'a. Gram na nim od paru dni, i jest na prawde swietny. Statsy, wszystko aktualne. Wraz z nowymi kitsami do kitservera 5.3.0 i twarzami, gra moze byc jak nowa, wydana na ten sezon.

Co do statystykami(Messi vs Owen) to sie nie przejmuj.

Chcialem cie spytac, czy planujesz wypuscic paczke faces?

Sciagnalem swietna kolekcje z pro evo web, ale tam jest to wszystko wedlug narodowosci, sporo by bylo do zmiany, a byc moze ty juz masz na ukonczeniu ??

Jeszcze raz gratulacje za tego OF'a, zdaje sobie sprawe ile czasu to musialo ci zajac.
Xawlo
Gdzie to wklejić ?
Tomaszzz
CYTAT(soyo @ Oct 28 2009, 00:44) *
Tomaszzz na prawde jestem pod wrazeniem tego OF'a. Gram na nim od paru dni, i jest na prawde swietny. Statsy, wszystko aktualne. Wraz z nowymi kitsami do kitservera 5.3.0 i twarzami, gra moze byc jak nowa, wydana na ten sezon.

Co do statystykami(Messi vs Owen) to sie nie przejmuj.

Chcialem cie spytac, czy planujesz wypuscic paczke faces?

Sciagnalem swietna kolekcje z pro evo web, ale tam jest to wszystko wedlug narodowosci, sporo by bylo do zmiany, a byc moze ty juz masz na ukonczeniu ??

Jeszcze raz gratulacje za tego OF'a, zdaje sobie sprawe ile czasu to musialo ci zajac.

Tak jak już pisałem mam już gotowe twarze dla zespołów Interu, Manchesteru, Arsenalu, Chelsea, Liverpoolu, Real i Barcy i screeny możesz zobaczyć jakieś 1 czy 2 strony wcześniej. wink.gif Miałem dorobić jeszcze trochę i wydać, ale po tym czasie jakoś przestałem to robić. Co do strojów, tu problem jest większy, właściwie trzeba by było zrobić około 200 nowych kitsów, ktoś chętny? biggrin.gif

Co do tej paki to też ją mam i polecam innym.

CYTAT(Xawlo @ Oct 28 2009, 11:55) *
Gdzie to wklejić ?

Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\save\folder1\
Tomaszzz
Proszę o wyrażenie swojej opinii w trzecim pytaniu ankiety czy potrzebne jest tworzenie wersji OFa na kolejne okienka transferowe. wink.gif
NeoNH
oj cos czuje ze zaraz zaczne szukac plyki ze starym dobrym pesem 5 !
szołpas
widze ze na skrinach masz juz powrzucane twarze dla tych wiekszych ekip smile.gif
moglbys je zarzucic wraz z kitsami rolleyes.gif ?
koler
Mam taki problem jak ktorys kolega wczesniej opisywal, tzn przez jakis czas OF dzialal poprawnie az wkoncu zaczelo mnie wybijac do windowsa przy wczytywaniu meczu.....Wie ktos moze jak sobie z tym poradzic? dodam jeszcze ze gram MASTER LEAGUE( nie chodzi mi o pojedyncze sparingi tylko ciaglosc gry), jak odinstalowalem gierke to znow moglem grac norrmalnie( nie wiem jak dlugo by to trwalo) , ale gdy skopiowalem sobie SAVa z poprzedniej ligi to problem sie znow powtorzyl..... Ktos umie rozgryzc ten problem??
Tomaszzz
To wina strojów przeciwników, robi się to na pewno przy konkretnych drużynach. Wejdź w EDIT->Edit team->Strip i po kolei dla każdego stroju naciśnij kółko i wybierz Intialize, potem znów kółko i Default. Tak dla wszystkich i potwierdź wszystkie zmiany. Zadziała.
chez
Cześć!

Jest taka strona jak http://pesstatsdatabase.com. Nie mogę się jednak tam zarejestrować. Przy rejestracji jest takie pytanie:

"Which attribute affects a player's ability to intercept passes and his awareness to loose balls ?:"

Znasz ktoś odpowiedź na to pytanie?
Rubin
Hej Tomek, nie działa mi Twój OF v 1.0. Po prostu gra mi się nie uruchamia i nie wiem co zrobić, aby rozwiązać ten problem.
Włączam PES'a, wybieram język (English), pisze, że trwa wczytywanie Option File, wczytuje się i... nic, zawias na maxa. WTF?!

Pomocy. :|
Rubin
NIEDOPRACOWANY OPTION FILE, KTÓRY NIE JEST KOMPATYBILNY Z ORYGINALNĄ WERSJĄ GRY!

PS. Przepraszam, że piszę posta pod postem, ale opcja 'Edytuj' mi nie działa.
Tomaszzz
CYTAT(Rubin @ Aug 11 2010, 19:35) *
NIEDOPRACOWANY OPTION FILE.

Przepraszam, że nie wykonałem dla ciebie lepszego. dry.gif
kajoj20
CYTAT
CYTAT(Rubin @ Aug 11 2010, 19:35)
NIEDOPRACOWANY OPTION FILE.

CYTAT(Tomaszzz @ Sep 20 2010, 21:47) *
Przepraszam, że nie wykonałem dla ciebie lepszego. dry.gif

Ludziom nie dopasujesz smile.gif sami nie wezma sie za to a jeszcze narzekaja - edycja i aktualizacja Of-a wymaga czasu i jedna osoba ma problem sie z tym uporac ale ci co tego nie robia nie rozumieja tego - sam edytuje i aktualizuje wiec wiem wink.gif ... tongue.gif swoja droga szkoda ze temat upadl bo sa jeszcze osoby ktore grywaja w PES5 biggrin.gif

EDIT:
PS. Zaglebilem sie w tego Of-a i niestety sporo niedopatrzen :| ale nie myli sie ten co nic nie robi wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.