Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: fajne i głupie wymòwki podczas meczy:):)
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
Stron: 1, 2
_DEVIL_
Najlepsze teksty mojego brata,normalnie kocham te teksty: Po**bana ta gra... Ten sedzia jest p**ebany...... Zachwile roz***rdole ten telewizor tongue.gif
naSs_no1
Ja jak gram w PESa to najczesciej jak mi komp strzeli bramke to gadam:ku**a ja robie tyle akcji, a ten h*j jedna i odrazu gol mad.gif . Natomiast najlepszy jest moj kumpel jak gramy na dworzu. Zawsze jak nietrafi to zwala na kempy lub kamienie. Np. po niecelnym strzale patrzy na ziemie i mowi; jeb**e kempy biggrin.gif biggrin.gif
rav
Tradycyjne polskie 'kvrwa' lub muka w ramię kumpla (gdy gram z kimś) ... Nie ma bata, inaczej nie idzie.
snok3r
widze, ze wszystkie moje teksty tu mozna znalezc tongue.gif

wkurwiajace jest jak gram, a tu nagle telefon/domofon/dzwonek zaczyna dzwonic ale wtedy mozna chociaz powiedziec "to przez ten $#@%^ telefon!!!" tongue.gif
tak na marginesie to nie zazdroszcze ludziom ktorzy do mnie dzwonia a ja akurat gola trace/stracilem... biggrin.gif
alpha_wolf
Heheh, ja jestem dobrze wychowanym młodym człowiekiem wink.gif toteż nie klnę (dobra, jadę Wiechem zazwyczaj, goście rodziców kiedyś się zdziwili, jak ten miły młodzian którego przed chwilą poznali ryknął ze swojego pokoju "No, żesz kurtyzana twoja w kontrafałdę zaprawiona mać!!!" - PES mi się wywalił jak wyprowadziłem Newcastle na 3:2 z 0:2 w meczu z Chelsea na pięciu gwiazdkach tongue.gif), ale nie powiem, walka "bark w bark" na kanapie z kolegą jest na porządku dziennym, symulowane bójki też, parę czerwońców powinniśmy byli już w życiu z kumplami dostać rolleyes.gif

Inna rzecz, że jak już gramy IRL w nogę, to chłopaki drą się komendami z gry ("krzyżyk! krzyżyk!" domagając się podania, albo "bo mi się pasek za szybko rozwinął" jak któryś huknie nad bramką, albo "specjal! specjal! jak walczysz o piłkę, duś specjala" gdy kolega niekoniecznie ambitnie walczy o piłkę i unika wstawienia nogi tam gdzie może zaboleć biggrin.gif). Podstawowym komentarzem też jest, po kiksie drugiego, "No, i za to mu płacę!" o zawodniku przeciwnika.

A w charakterze anegdoty - jednego z moich kumpli o spazmatyczną śmiechawkę przyprawia jedna rzecz. Obaj pamiętamy stare FIFY, gdzie w jednej z nich można było wpisać kod po którym przylatywało UFO i zabierało zawodnika z boiska. Kolega nie jest w stanie grać ze śmiechu, jak biorę CDka i udaję (ze stosownym dźwiękiem) UFO nad krawędzią monitora. Nie ma to jak "przygotować" kolegę sobie przed meczem ph34r.gif
kobuz
Dzisiaj mi się na meczu wyrwało:

Nie umiesz, to złap go za jaja!

I złapał / joke biggrin.gif biggrin.gif ale cała widownia (ze 30 osób no i 22 na boisku) w śmiech
sadziu90
No widzę, że są na świecie osoby, które przeklinają więcej ode mnie biggrin.gif

Ale ostatnio mój brat palnął po wrzuceniu aktualnych składów i nowym kitserverze:

-To przez twoje zasrane pacze przegrywam!

A ja:
-Kur*a ja akcję pół godziny tworzę i gola ni strzelam a ty z "byle kąt" strzelasz i szmaty wpaają!!!
-Bo sędzia jes z Angli (jak grał z Chelsea)
-Ten bramkarz poje*any...
-Ty kur*a na sterydach jedziesz...
-on chyba dzisiaj nie lał... (jak sędzia podyktuje wolnego po faulu, którego nie było)
-taaa i co jeszcze....
-Nauczyć gówniarza to chodzi i powtarza...
-paraolimpiada kur*a...
-tosz to patologia kur*a!
-Strzel jeszcze jedną bramkę to cię skrzywdzę!
-Ja pier*olę jaki ty jesteś żałosny...
-co ty kur*a tworzysz...
-Bo się klawiatura odłączyła...
-Bo odciski od klawierki mam...

A na koniec: "A idź w pizdu z taką grą!"

Jak se przypomnę jeszcze parę to napiszę. Pozdro
lukasso

A ja:
-Kur*a ja akcję pół godziny tworzę i gola ni strzelam a ty z "byle kąt" strzelasz i szmaty wpaają!!!
-Bo sędzia jes z Angli (jak grał z Chelsea)
-Ten bramkarz poje*any...
-Ty kur*a na sterydach jedziesz...
-on chyba dzisiaj nie lał... (jak sędzia podyktuje wolnego po faulu, którego nie było)
-taaa i co jeszcze....
-Nauczyć gówniarza to chodzi i powtarza...
-paraolimpiada kur*a...
-tosz to patologia kur*a!
-Strzel jeszcze jedną bramkę to cię skrzywdzę!
-Ja pier*olę jaki ty jesteś żałosny...
-co ty kur*a tworzysz...
-Bo się klawiatura odłączyła...
-Bo odciski od klawierki mam...
A na koniec: "A idź w pizdu z taką grą!"
Jak se przypomnę jeszcze parę to napiszę. Pozdro

huh.gif
Najlepiej w Twoim przypadku nauczyc sie przegrywac dry.gif
bluzgasz niemilosiernie
P.S To tylko gra unsure.gif
WnK
Często gram z takim Owczarem, jak dostaje mówi: oni wolno biegali, mój bramkarz jest opóźniony w rozwoju, masz za dobrych obrońców, a ostatnio płakał (prawie) bo przegrał Inter:Bayern 10:1 a przysiągł że Bayernem w grze nie przegra. Forza Inter tak nawiasem. Ale najbardziej mnie rozśmieszyło gdy powiedział (jak grał WKS) tym jeb*nym murzynom chyba słońce za bardzo szkodzi. Gdy zaczął ich wyzywać doszedłem do wniosku że jest rasistą ph34r.gif

EDIT: Sorry za odgrzewanie tematu, nie zauważyłem ph34r.gif
remixs
Haha..... Niezłe texty macie.. u mnie też jak zawsze gramy z kumplami turnieje to jest najczesciej:

~ J*eba*ne bambusy
~Eeee... bo Twoi szybciej biegaja...

A po przegranej, z wielka powagą... : "Smutno Mi" Hehe... PZDR
AGR
Cytat(lookass @ Apr 4 2006, 15:15:03) [snapback]60422[/snapback]
- "oczywiścieeeee....... faul...... czerwona (ironicznie gdy pilkarz ledwo smyrnie drugiego a sedza odgwizduje faul hehe to jest tez dobre laugh.gif )

Hehe ja też często podobnie. Tylko, że mówie coś w stylu: "Taaa, zabił go..." rolleyes.gif
luke
Ja przypominam sobie dwa tekściory:
"To nie fair oni mają szybsze buty"
"A ty kurwa znowu bierzesz tych murzynów - niewyciekańców"
MksPogon
ej nie patrzyłem na ekran ;]
Bardock
''Ten to kurwa zawsze musi trafić'' xD rolleyes.gif
k0rdian
U mnie jest tak, że jeśli ktoś nie trafi do bramki np z metra, albo wykopie piłke za boisko bez powodu przeciwnik ironicznie mówi "Dooobrze..." biggrin.gif albo "Bo zegarek za głośno tyka..."
Denisignatov
No widze їe rozgorzaіa powaїna dyskusja ale nie o linguae nam tu chodzi lecz o fakty a fakt jest faktem ze po linieniu moje krewety sa bezbronne i jak narazie patrze to chyba ich populacja sie uszczupliіa
Вот к стате и анекдотец smile.gif Муж и жена поругались и не разговаривают. Через некоторое время она решила примириться и говорит:
- Ладно, ладно, не дуйся, мы с тобой оба виноваты.
Немного помолчала и добавила:
- Особенно ты!
El Polacco
Jak sfauluje przeciwnika a on sie przewraca to zwykle mowie: "z glodu kurwa padl, z glodu".
qwerte
jak sfauluje
"symulował"
gdy dostane kartkę
"przekupiony, ile mu dałeś?"
gdy bramkarz puści szmatę:
"ile mu dałeś?"
"broni gorzej ode mnie"
gdy piłka poleci za wysoko
"o kur*a jaki talent"
"cały stadion przelobował"
"kibica strącił"
"szybę w samochodzie na parkingu wybił"
"dla Pana Boga w okno trafił"
"zawodowiec"
gdy sędzie kończy połowę/mecz
"bym bramkę strzelił"
Więcej nie pamiętam;)
Gosku
u nas w zależności od kumpla to słyszę:
ten sędzia jest z PZPN-u
bo telefon mnie w kieszeni uwierał
albo po aktualizacji składu słyszę że teraz to inaczej strzelają po tym dodatku:)
no i liczne narzekania na pada, bo mi nie załapał
no i często ciska nim o podłogę, ostatnio tak przypier.. że musiał go zbierać po pokoju:D
a ja zawsze mówię:
nie włączyłem analoga
znowu mi gałki od analoga masłem nasmarowałeś
jestem głodny, nie mogę się skupićsmile.gif i jeszcze masa innych których teraz nie pamiętam:)

Jamnik
Ja mam tylko jedno: gdy słyszę "ze stoickim spokojem", to zawsze leci: "No, kurwa Zenon z kition prawdziwy" mellow.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.