Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje Dotyczące Walkowerów
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 1
Stron: 1, 2
dikhet
CYTAT(dikhet @ May 26 2009, 22:47) *
prosze o przedluzenie terminu meczow z damianem. z damianem jestem juz umowiony

w tym zaleglym meczu wygralem 3-2
p@blo
kolejka 14
pablo 109 - Rzepa

Powód:
Rzepa
19:47:51
nie zagram dzisiaj meczu bo prawdopodobnie z ligi odchodze bo brakuje mi czasu i mam sprawy osobiste
Bakel
CYTAT(dikhet @ May 28 2009, 16:57) *
w tym zaleglym meczu wygralem 3-2

Naprawione.
szołpas
szolpas 4 - 1 vipertomi
jest to zaległy mecz(czyt. walkower)
vipertomi
CYTAT(szołpas @ May 29 2009, 17:30) *
szolpas 4 - 1 vipertomi
jest to zaległy mecz(czyt. walkower)

Zaraz zaraz, koleś coś kombinuje z wynikami.. najpierw ustalalismy, że gramy zalegly mecz za który miałem uznaną wygraną walkowerem , a potem mieliśmy grac 2-gi który wygralem 3-0 ( w lidze wpisał 0-3 dla niego) .. a na dodatek, kiedy wygrwyałem 3-0 po nieudanej akcji rozłączył się z serwerem.. oto screan:

po tym momencie wyszedl i pisal, ze cos tam wyłączył .. no mniejsza z tym, prosze o poprawienie wyników.. a tak na marginesie.. walkowery są cofane?
Mani3k
Zaległe spotkanie (otrzymałem WO)
Kolejka 9
Mani3k 3-1 lanryc

Proszę o poprawienie wyniku.
Pozdrawiam
Damian.
CYTAT(Bakel @ May 27 2009, 15:18) *
#78 szolpas 2:2 Damian. [14.05.09 15:40] x
#14 szolpas 2:1 Damian. [01.05.09 14:12] x

Jaki w końcu był wynik?

Szołpo źle wpisał.
1 mecz: szolpas 2 - 1 Damian.
2 mecz: Damian. 2 - 2 Szolpas

dikhet
CYTAT(dikhet @ May 27 2009, 17:22) *
z d-note nie moge sie skontaktowac od 2 dni, przedtem jeszcze odpisywal ale kiedy on byl na gg to mnie nie bylo i odwrotnie, teraz nawet nie odpisuje

na gg ma w opisie ze mecze bedzie rozgrywal w weekend. termin byl do 26.05. chcialem sie dowiedziec czy jeszcze mozna ten mecz z 4 tygodnia nadrobic? jesli nie to prosze o cofniecie walkoweru.
unikat
Rezygnuje z ligi mam problemy tak zwane techniczne z komputerem i opóźnię ligę tylko więc przepraszam wszystkich za fatygę ,a reszcie graczom życzę powodzenia w dalszej grze może kiedyś wrócę do ligi.
Pozdro wink.gif
Bakel
CYTAT(Rzepa7 @ May 29 2009, 20:35) *
Rezygnuje z ligi mam problemy tak zwane techniczne z komputerem i opóźnię ligę tylko więc przepraszam wszystkich za fatygę ,a reszcie graczom życzę powodzenia w dalszej grze może kiedyś wrócę do ligi.
Pozdro wink.gif

Mecz z 4 tygodnia można nadrobić.

Zaległe mecze zostały zaktualizowane.
szołpas
CYTAT(vipertomi @ May 29 2009, 18:02) *
Zaraz zaraz, koleś coś kombinuje z wynikami.. najpierw ustalalismy, że gramy zalegly mecz za który miałem uznaną wygraną walkowerem , a potem mieliśmy grac 2-gi który wygralem 3-0 ( w lidze wpisał 0-3 dla niego) .. a na dodatek, kiedy wygrwyałem 3-0 po nieudanej akcji rozłączył się z serwerem.. oto screan:

po tym momencie wyszedl i pisal, ze cos tam wyłączył .. no mniejsza z tym, prosze o poprawienie wyników.. a tak na marginesie.. walkowery są cofane?

tak tak, kolega dobrze mowi tongue.gif sory ale zle wpisalem wynik, to z pośpiechu rolleyes.gif prosze o poprawienie wyniku
btw. nie zgrywaj cwaniaka bo nic nie kombinuje...poprostu drobna pomyłka, tyle
d-note
Sorka, że nie grałem, ale na wycieczce byłem tongue.gif Zresztą opis GG o tym mówił... Czy mogę rozegrać mecze z dihetem i Rzepą jeszcze? I zlikwidować te walkowery... Bo naprawdę nie było jak i kiedy. W zeszłym tygodniu albo mi albo im nie pasowało. Do diheta pisałem z 10 razy i ani razu nie odpisał. Z Rzepą umawiałem się na ten tydzień (a dokładnie weekend).

d-note
2009-05-24 19:31:07
d-note z tej strony. zagramy ten mecz ligowy w końcu?

Rzepa (ISSOnline)
2009-05-24 20:42:23
jesteś

d-note
2009-05-24 21:19:49
jestem
2009-05-24 21:19:56
gramy?

Rzepa (ISSOnline)
2009-05-24 21:20:02
lekcje odrabiam

d-note
2009-05-24 21:20:09
to zagramy za tydzień

Rzepa (ISSOnline)
2009-05-24 21:20:11
teraz
2009-05-24 21:20:13
ok

d-note
2009-05-24 21:20:14
w następny weekend

Rzepa (ISSOnline)
2009-05-24 21:20:18
ok
2009-05-24 21:20:20
w sobote

d-note
2009-05-24 21:20:23
ok
szołpas
szolpas 4 - 1 ookash24
kolejny nierozegrany mecz (walkower) wink.gif
ookash24
CYTAT(szołpas @ May 30 2009, 11:35) *
szolpas 4 - 1 ookash24
kolejny nierozegrany mecz (walkower) wink.gif

potwierdzam-widoczna przewaga szolpasa-Moich akcji jak na lekarstwo
d-note
Razem z dihetem zagraliśmy mecz, z zeszłego tygodnia, z którego mam walkower.
Wynik 2:2. Proszę admina o zmienienie walkowera na ten właśnie wynik.
PS. Dlaczego mam walkower z Rzepą? Nie powinno być na odwrót? To on zrezygnował z ligi wink.gif
p@blo
CYTAT(p@blo @ May 29 2009, 08:44) *
kolejka 14
pablo 109 - Rzepa

Powód:
Rzepa
19:47:51
nie zagram dzisiaj meczu bo prawdopodobnie z ligi odchodze bo brakuje mi czasu i mam sprawy osobiste

Bakel
Za Rzepę wchodzi blue1920. Wszystkie dotychczasowe mecze Rzepy zostają zachowane, gracz blue1920 kontynuuje grę poprzednika.
d-note
CYTAT(Bakel @ May 30 2009, 14:42) *
Za Rzepę wchodzi blue1920. Wszystkie dotychczasowe mecze Rzepy zostają zachowane, gracz blue1920 kontynuuje grę poprzednika.

Ale dlaczego mam walkower z Rzepą? Nie powinno być na odwrót? To on zrezygnował z ligi wink.gif
Bakel
CYTAT(d-note @ May 30 2009, 14:48) *
Ale dlaczego mam walkower z Rzepą? Nie powinno być na odwrót? To on zrezygnował z ligi wink.gif

Myślę, że zagracie ten zaległy mecz z blue1920 i zmienimy wynik.
Mani3k
Takich jaj to Panowie nie róbmy: "Wszystkie dotychczasowe mecze Rzepy zostają zachowane, gracz blue1920 kontynuuje grę poprzednika". Skoro wchodzi za Rzepę to niech rozegra od początku wszystkie spotkania. Rzepa nie oszukujmy rozdawał punkty reszcie, a blue1920 sądząc po rankingu nie jest takim laikiem, wiec pytam dlaczego ja mam się wysilać i ryzykować stratę punktów (gdyż dotąd nie miałem żadnego spotkania z Rzepą), a reszta zdobyła punkty spacerkiem?
Żeby nie było... Nie mam nic przeciwko zastąpienia Rzepy -> blue1920, ale bądźmy sprawiedliwi.
Pozdrawiam
Bakel
Rozgrywanie wszystkich meczów jest bezcelowe.
W związku z tym, że Rzepie został jeden mecz do zakończenia 1 rundy spotkań, proponuję, żeby mecz Mani3k - Rzepa zakończył przygodę Rzepy z ligą, natomiast blue1920 rozegra mecze rundy rewanżowej.
Mani3k
CYTAT(Bakel @ May 30 2009, 18:54) *
Rozgrywanie wszystkich meczów jest bezcelowe.
W związku z tym, że Rzepie został jeden mecz do zakończenia 1 rundy spotkań, proponuję, żeby mecz Mani3k - Rzepa zakończył przygodę Rzepy z ligą, natomiast blue1920 rozegra mecze rundy rewanżowej.

Tak będzie najmądrzej... postaram się rozegrać tę zaległą kolejkę z Rzepą.
Pozdrawiam
d-note
Zagrałem ten mecz zaległy z blue1920 (zamiast z Rzepą). Wygrałem 2:1. Proszę o zlikwidowanie walkowera.

PS. Jest jakiś błąd w tabeli. Mam rozegranych 16 spotkań. Jest chyba 2 razy zaliczony mecz z blue1920 oraz 2 razy mecz z dihetem. I w pierwszym są 2 różne wyniki: walkower 3:0 i moje zwycięstwo 2:1. Musi być tylko to ostatnie wink.gif
W drugim: dwa razy remis 2:2. Musi być tylko jeden.

Proszę o poprawienie owych błędów.
Bakel
CYTAT(d-note @ May 30 2009, 19:40) *
Zagrałem ten mecz zaległy z blue1920 (zamiast z Rzepą). Wygrałem 2:1. Proszę o zlikwidowanie walkowera.

PS. Jest jakiś błąd w tabeli. Mam rozegranych 16 spotkań. Jest chyba 2 razy zaliczony mecz z blue1920 oraz 2 razy mecz z dihetem. I w pierwszym są 2 różne wyniki: walkower 3:0 i moje zwycięstwo 2:1. Musi być tylko to ostatnie wink.gif
W drugim: dwa razy remis 2:2. Musi być tylko jeden.

Proszę o poprawienie owych błędów.

Dzięki za info. Poprawione.
Mani3k
Mecz Rzepa v Mani3k nie dojdzie do skutku, przeciwnik nie ma możliwości rozegrania tej ostatniej, zaległej kolejki, wiec proszę o WO na moją korzyść...
W rundzie rewanżowej mecze Rzepy rozgrywa blue1920 tak jak się umawialiśmy.
Narazie
Damian.
.
p@blo
CYTAT(Bakel @ May 30 2009, 14:42) *

Dla mnie to jest niepojeta sytuacja. Na poczatku ligi wywalono 6 osob. Nagle teraz 1 sie wycofala w polowie i wchodzi za nia inna. Tak nie moze byc. Albo trzymamy sie zasad przyjetych na poczatku albo robimy to co chcemy. Nie robmy jaj. Wydaje sie ze robi sie w tej lidze balagan taki jaki jest w pzpn. Wedlug mnie administracja podejmuje złe decyzje. Pozdro i powodzenia w dalszych meczach
Mani3k
CYTAT(p@blo @ May 31 2009, 18:15) *
Dla mnie to jest niepojeta sytuacja. Na poczatku ligi wywalono 6 osob. Nagle teraz 1 sie wycofala w polowie i wchodzi za nia inna. Tak nie moze byc. Albo trzymamy sie zasad przyjetych na poczatku albo robimy to co chcemy. Nie robmy jaj. Wydaje sie ze robi sie w tej lidze balagan taki jaki jest w pzpn. Wedlug mnie administracja podejmuje złe decyzje. Pozdro i powodzenia w dalszych meczach

Mysle ze jest to lepsze rozwiązanie niż miałoby się usunąć całkowicie kolejną osobę z ligi, zawsze to 1 mecz więcej, a za wiele osób jak wiesz nie pozostało... smile.gif
Pozdrawiam
lowrider
wprawdzie to nie moja liga, ale I tez to w pewnym stopniu dotyczy.
Dograć jakoś ten sezon a z następnym dokladnie wszystko omówić.
dikhet
chcialem zglosic ze nie dam rady dokonczyc tego tygodnia z powodu południowej burzy i awarii pradu. nie wiem ile to potrwa mam nadzieje ze do jutra bedzie wszystko w porzadku

P.S. pisze od kuzyna
Bakel
p@blo, na początku wywalono 6 graczy, dlatego, że jak sam napisałeś, był to początek rozgrywek i każdy miał na koncie maksimum po 4-6 meczów.
Teraz sytuacja się zmieniła, minęliśmy półmetek, dużymi krokami zbliżamy się do końca, a wycofanie się choćby jednego zawodnika spowoduje dużą dezorganizację.
W przypadku Rzepy wycofanie nastąpiło po 12 rozegranych meczach, tylko jednego brakuje do ukończenia pierwszej rundy spotkań. Wrzucenie blue1920 w miejsce Rzepy nie będzie dla nikogo krzywdzące, gdyż każdy miał / będzie miał okazję zagrać zarówno z Rzepą, jak i z blue1920.

Nie zapominajmy, że ten sezon jest sezonem testowym, za pomocą którego powinno nam się udać wyselekcjonować fajną ekipę graczy, dla których poświęcenie godziny w tygodniu na rozegranie 4 meczów nie jest katorgą, a przyjemnością.
p@blo
pablo109-blue1920
powod: czy z tym panem mozna jakos sie wogole skontaktowac???
dikhet
padl mi dysk twardy w komputerze, na razie nie bede mogl rozgrywac meczy. nie wiem ile potrwa wymiana.
bobex77
Kolejka 17
bobex77 - Vipertoni

Probowalem skontaktowac sie przez gg niejednokrotnie. Bez skutku.

CYTAT
2009-06-05 15:11:19
jestes

CYTAT
lukson
2009-06-03 15:51:31
jestes?
Bakel
Blue1920 - usunięty z ligi.
Bakel
Vipertomi - odstrzelony za zaległości sięgające 3 tygodni wstecz i brak wyjaśnień. Następny na liście jest paweł90.
Mani3k
Kolejka: 24
Mecz: Mani3k v pawel90
Powód: brak kontaktu z przeciwnikiem
p@blo
CYTAT(Mani3k @ Jun 21 2009, 06:42) *
Kolejka: 25
Mecz: pablo109 v pawel90
jarek
dostałe walkower za mecz z Damianem....co prawda nie napisałem tutaj wcześniej wniosku o walkowera niestety :/ teraz już pewnie za późno ale niejednokrotnie pisałem do Damiana i albo grał z kimś mecz i nie mógł ze mną rozegrać albo odpowiadał tak:

CYTAT
Ja: (Piątek 29.05.2009 18:15)
el
elo
mamy mecz ligowyt

CYTAT
Damian: (Piątek 29.05.2009 18:20)
nie mam czasu , kiedy indziej zagramy
Ja: (Piątek 29.05.2009 18:20)
ok;p

Pisałem jeszcze w późniejszych terminach ale nie mam teraz archiwum...jest na innym kompie...

w/g mnie niesłusznie dostaje wo....rozgrywam wszystkie mecze a taki Damian ma na koncie aż 8 walkowerów....ehhh gdzie tu sprawiedliwość...
l a n r y c
Witam widze że nie tylko ja dostałem niesłusznie tego walkowera .
Również próbowałem się umówić wiele razy ale bez skutku
Przypominam że w pierwszym meczu dostałem walkowera na moją korzyść ale wtedy koledze bardziej
zależało na rozegraniu meczu ,bo był 3pkt w plecy

Prawdopodobnie i tak by ze mną wygrał ,ale nie o to w tej lidze chodzi żeby dawać pkt komuś kto nie chce grać.
2009-06-09 17:15:05

cześć tu lanryc daj znać kiedy byś mogł zagrać nasz ligowy

Lanryc
2009-06-13 15:08:15

cześć tu lanryc

2009-06-13 15:08:21

kiedy zagramy nasz ligowy?

Damian
2009-06-13 18:21:51

gramy?

Lanryc
2009-06-14 13:29:53

cześć

2009-06-14 13:30:07

daj znać kiedy masz czas zagrać

2009-06-14 13:30:26

sory ale wczoraj nie dałem rady

Lanryc
2009-06-19 20:48:35

cześć tu lanryc

2009-06-19 20:49:08

daj znać kiedy byś miał czas zagrać nasz ligowy

Lanryc
13:13:42

cześć kiedy zagramy nasz ligowy?

p@blo
Panowie najwidoczniej ktos uznal ze terminy sie skonczyly
jarek
nawet po terminie można sprawiedliwość przywrócić biggrin.gif
Bakel
4. Gospodarz ma obowiązek poinformowania opiekuna ligi o tym, iż nie jest w stanie rozegrać meczu z powodu braku odpowiedzi gościa na zaproszenie lub tez z innego ważnego powodu. W przypadku zaniedbania złożenia zaproszenia gościowi i nie rozegrania z tego powodu meczu w wyznaczonym terminie, gospodarz spotkania ukarany zostaje walkowerem na korzyść gościa.

Nie pierwszy raz cytuję ten punkt regulaminu. Czy aż takim wysiłkiem jest napisanie jednego posta o treści:
Kolejka: 24
Mecz: Mani3k v pawel90

Zwłaszcza, że na rozegranie ostatnich kolejek były całe 2 tygodnie.

Tylko Mani3k to zrobił, dlatego też tylko on nie został ukarany walkowerem.
jarek
no ok...to ten Damian prawie prawie i by do I ligi awansował nie rozgrywajac meczów hehe nieźle...
p@blo
CYTAT(jarek @ Jun 24 2009, 18:49) *
no ok...to ten Damian prawie prawie i by do I ligi awansował nie rozgrywajac meczów hehe nieźle...

Z tego co mi wiadomo to ma byc tylko 1 liga wiec zadnych problemow nie ma. Widzisz jak dla ciebie wysilkiem jest napisanie 2 zdan na forum to wybacz kolego. ja z mankiem jakos dalismy rade napisac posta na forum i to dla nas walkowery byly przyznane
jarek
po prostu jakoś nie znalazłem czasu na odwiedzenie forum wink.gif ważniejsze wydaję mi się że jest znalezienie czasu na mecze co robiłem bardzo dobrze wink.gif

P.S temat można zamknać skoro koniec sezonu wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.