Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces by Giovani
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2
Giovani
To jest taka moja próba po lekkiej przerwie, wiem, że nigdy nie byłem i zapewne nie będę profesionalistą jak np. T-Mac, Don czy Szolpas ale lubię bawić się w tym Oedicie wink.gif

Abbondanzieri
bartek-brt
Nie pi***ol! Masz zadatki na naprawde dobrego facemakera.
Niezły face, popraw szczęke żeby nie było kantów i zrób alternatywną wersje na kolorze W. Niezłe włosy, mam nadzieje że je zrobiłes a nie zapomniałes dopisac:P
Jamnik
Super, że wracasz liczę że na długo smile.gif To co Bartek powiedział to zrób i będzie git
MaTi10
Popraw wytyczne ; ] i git bd .
Giovani
Włoski wyżej nie były moje, te natomiast są bazowane na tamtych, lekki update, dziękuje za słowa wyżej smile.gif
Giovani
Co to za koleś, może go zrobię biggrin.gif
siwers99
bardzo ładnie;] może Łukasza Załuske zrobisz??;] albo Nacho Novo??smile.gif
http://www.dziennik.pl/files/archive/00117...001_117265l.jpg
http://bi.gazeta.pl/im/3/5960/z5960673X.jpg
http://img.org.pl/obrazek/cCZS32nCXHl.html

and Nacho Novo

Giovani
Wydaje mi się, że wersja finalna.

Włoski bazowane na jakimś modelu.
Dodam, że są to moje bodajże drugie albo trzecie włoski w życiu wink.gif
naczelnik5
No niezle to wszystko wyglada , naprawde mozesz szybko osiagnac wysoki poziom , popraw oczy( zrenice) bo jednym patrzy do gory a drugim nie i dziwnie to wyglada tongue.gif poprawilbym jeszcze mapowanie na lewym poliku, jak to poprawisz to bedzie spoko jesli chodzi o wykonanie , podobienstwa nie oceniam bo nie widzialem foty tongue.gif
Giovani
Giovani
Next face, Sadik kolega Wichniarka biggrin.gif
naczelnik5
Dobra twarz , bardzo ladne bmp , nie widzialem fotki ale oczy jakos dziwnie wygladaja i postaraj sie poprawic laczenie czola z wlosami zeby bylo bardziej "delikatne"
Giovani
Apdejcik
Kubbas
Nieźle ; )

A ten kolo to Damien Perquis podstawowy obrońca Sochaux, miejmy nadzieję, że niedługo Polak. ; )
Giovani
Hair by s'n? Rafa Marquez Prev!
lukasz44
powiem ci jedno masz zadatki na świetnego fejsmejkera , Marquezmi tam się podoba , ogólnie prace na wysokim poziomie, pozdrawiam
Giovani
Spróbuje usta wziąć z innej fotki i postaram się jeszcze poprawić całość.
szołpas
tego pierwszego donecki wykonał perfect wink.gif
Marquez niezły ale musisz bardziej sie przykładać do modelów...

szejk
Jakosciowo ładnie ale model to chyba cienizna, popraw!
Bo twój prawie wogóle nieprzypomnina jego.
O
Jamnik
100 % racji Szejk smile.gif
Giovani
Ja robie go z innej foty i dlatego moze wyglądać inaczej, a co do tego s'n a to mnie sie nie podoba, znaczy włosy miazga, ale jakos mi podobienstwo lezy, jak na razie, nie ma bdb Rafy smile.gif
Damian.
Bardzo podoba mi się twój Rafa wink.gif
Popraw szczękę, zamknij usta, delikatnie obniz oczy i brwi , no i po bokach wżynają się włoski wink.gif

pozdrawiam
siwers99
tylko że Rafa ma teraz inne wloski;)
Giovani
Final
Giovani
Nie ma komentarzy wink.gif ?
Mateusz13
jak bym był adminem dostał bys odrazu 20%, ale nie jestem czekaj za komentami spokojnie wink.gif
Marquez fajny podoba mi sie bo inny styl niz wszystkie Marquezy biggrin.gif

unikat
Czemu uszy takie kanciaste ;]
Jamnik
BMP fajne, jakość ogólnie też, ale na moje oko średnio podobny- daj fote smile.gif
I to co Rzepa - uszy zaokrąglij

Pzdr :-)
Giovani
Kurde Kuba,nie mogę znaleźć foty ;/ a miałem małe problemy z kompem, więc fota poszła razem z formatem :/
Ale fotkę możesz znaleźć na PESFaces chyba smile.gif
Giovani
Update!
*hair by ? edited by me
unikat
Oooo.. Coś bardzo fajnego bo włosy ładnie zasłaniają uszy i tylko wystarczyło by poprawić szczękę(model) i usta zamknąć najlepiej i wyprostować i bardzo dobry face ;]
Damian.
Szczęke popraw, usta tez(sprobuj moze zamknac biggrin.gif)
i będzie świetny Rafa (nie zapomnij o profilu)
siwers99
popieram Damiana. Licze na te poprawy i świetnego Marqueza;)
lukasz44
+1 , powiem Ci jedno chłopie masz wielki talent . . . ;'-DDD
Giovani
Powiem wam tak, że jak dla mnie szczęka jest Okej, ale postaram się coś zmienić, a co do ust to nie mam na to wpływu, ponieważ nie mogę rozdzielić kropek w Oedicie UV Editor sad.gif
Mortin
CYTAT(Giovani @ Apr 14 2009, 15:03) *
Powiem wam tak, że jak dla mnie szczęka jest Okej, ale postaram się coś zmienić, a co do ust to nie mam na to wpływu, ponieważ nie mogę rozdzielić kropek w Oedicie UV Editor sad.gif

robisz ogromnego zooma na front modelu(ctrl+w), otwierasz UV i zaznaczasz te kropeczki na srodku ust. Nastepnie te kropki, ktore zaznaczyles w UV beda podswietlone na froncie modelu. Wtedy zaznaczasz jedna kropke na modelu, przechodzisz do UV i tam za pomoca funkcji MOVE przesuwasz kropke w wybrane miejsce. Postepujesz tak z kazda kropka i oto usta masz zamkniete wink.gif
pozdro
Giovani
Dzięki Mistrzu smile.gif
A tutaj wersja raczej finalna smile.gif

Popracuje nad profilem jeszcze smile.gif
popeq93
nieźle nieźle gioviani biggrin.gif
możesz jeszcze minimalnie dopracować te usta bo wydają się przynajmniej mi troszeczkę krzywe smile.gif ale i tak respekt dla ciebie za to że tak ładnie zamknąłeś paszcze biggrin.gif
ogólnie fejsik bardzo ładny i schludny biggrin.gif
powodzenia i zapału smile.gif
Jamnik
Gio weź zrób ładnie te usta tongue.gif Wyostrz zarost, zmień włosy (sory te mi sie w ogóle nie podobają) i daj download wink.gif

Pzdr
Giovani
Srry Kuba ale on nie ma zarostu, a włosów nie zmienię, bo teraz takie ma wink.gif
Usta postaram się poprawić smile.gif
siwers99
jescze tylko usta prostsze;p Marquez teraz biega w takiej fryzurze http://1.bp.blogspot.com/_B1JtfOpd85I/SWDi...ona+medical.jpg
Giovani
Rafa Download

Download
Giovani
Mata Prev *hair by bartek-brt?
MaTi10
Mata bardzo podobny myślę ;] .
siwers99
kurde w tym Marquezie usta jak byś mógł wyprostować i najlepszy na scenie;);p a Mata bardzo podobny;)
unikat
W Marquezie jeszcze nos dziwny jest i kilka poprawek w modelu i najlepszy.
Co do Maty duże podobieństwo i jak na preview bardzo dobry
Giovani
bartek-brt
Dobry! Więcej unmade'ów!
Giovani
Dzięki mistrzu, teraz pracuje nad Llorente ale fotkę mam kijową ;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.