Na początek
błagam o nieusuwanie tego topicu gdyż jest on
szansą na pojawienie się naszego kochanego Lecha Poznań w GA patchu.
Prosiłbym aby każdy użytkownik który posiada konto na Gamingaccess.com zagłosował na LECHA POZNAŃ.
Poniżej znajduje się link do sondy w której wszyscy powinniśmy zaznaczyć tylko jeden punkt(LECH xD) i napisać post, ze głosujecie na Leszka(najlepiej po angielsku).
Ten kto narazie nie ma konta niech je utworzy i potwierdzi rejestracje w mailu od gamingaccess.
ZAGŁOSUJ NA LESZKA-->KLIKNIJ TUTAJP.S Kto jeszcze się nie zarejestrował niech to zrobi
TUTAJP.S2 Po zakończeniu sondy na Gamingaccess.com prosze o usunięcie topicu.
CYTAT(kksm @ Jan 6 2009, 18:10)

... jedyną szansą na pojawienie się naszego kochanego Lecha Poznań w GA patchu...
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=13520Jak widać nie jest jedyną szansą
Tak, ale w GA patch będzie się pojawiał nie tylko w 2.5 ale od razu w następnych częściach i moim zdaniem wykonanie będzie lepsze.
Dalej głosujemy!!! Lech wysunął się na 1 miejsce.
P.S Poprawiłem jedyną szanse na szanse hehe.
Oddałem swój głos.

Uzasadnienie?
Add Lech Poznan, I think. This club is first team in Polish Ekstraklasa League and they are in 1/16 Uefa Cup!
Prowadzimy!
OK super. Dalej dalej mamy nieznaczną przewagę więc trzeba ją podwyższyć. Powysyłajcie linki znajomym co grają w pesa. Na pro-evo.pl czyli teraz evofans.pl niech ktoś napisze.
Głosujcie!!!
szwaczu
Jan 6 2009, 20:54
zaglosowane!
Ardudark
Jan 6 2009, 20:56
Brawo za topic

Pokażmy innym ilu kibiców ma Lech. Ja już zagłosowałem.
mati_910
Jan 6 2009, 21:03
jak Lech już jest w GA Patch'u jakaś poprawka do wersji 2.4 wyszła ;>
Ale tą poprawke to se można wsadzić(bez obrazy). Tam będe miał pewność, że mało co może być skopane i nikt nie musi się męczyć z poprawkami, a na dodatek Lech bedzie od razu w następnych częściach GA patcha a ta poprawka bedzie robiona na nowo.
GŁOSUJCIE!!! Mamy bardzo minimalną przewagę.
Przy oddaniu głosu nie zapomnijcie dodać postu.
Rejestrujcie się nawet jak nie macie konta. To tylko pare minut, a ile radości dla graczy i kibiców lecha.
I nie zapominajcie "Lech chce się znaleźć w GA patchu" hehe
Ardudark
Jan 6 2009, 21:19
CYTAT(kksm @ Jan 6 2009, 21:12)

Ale tą poprawke to se można wsadzić(bez obrazy). Tam będe miał pewność, że mało co może być skopane i nikt nie musi się męczyć z poprawkami, a na dodatek Lech bedzie od razu w następnych częściach GA patcha a ta poprawka bedzie robiona na nowo.
GŁOSUJCIE!!! Mamy bardzo minimalną przewagę.
Przy oddaniu głosu nie zapomnijcie dodać postu.
Rejestrujcie się nawet jak nie macie konta. To tylko pare minut, a ile radości dla graczy i kibiców lecha.
I nie zapominajcie "Lech chce się znaleźć w GA patchu" hehe

POPIERAM. Głosujcie bo nie mam zamiaru robić już łatek, wszystko w waszych rękach.
szwaczu
Jan 6 2009, 21:34
Ludzie glosowac bo mamy przewage tylko dwoch glosow!!
Dałem na Lecha, ale ciekawi mnie za kogo oni go zrobią
Bo jak za Legie to zabije
Już zagłosowałem... Lech górą!!!!!!!
Wy też głosujcie

PS zauważyliście, że można głosować na kilka teamów?
Zagłosowane ! jedziemy ludzie , jesli chcecie miec Lecha w Ga to nie siedzcie bez czynnie i czytacie tylko głosowac
oddałem głos niech ci będzie leszku kleszku:P
krzychu92
Jan 7 2009, 16:44
Glosowac bo Partizan i Corinthians tylko 4 glosy mniej!!!
CYTAT(potter @ Jan 6 2009, 21:44)

Dałem na Lecha, ale ciekawi mnie za kogo oni go zrobią
Bo jak za Legie to zabije
nie no chyba nie za Legię.Legia musi być! No i niech zrobią przyśpiewki do Lecha koniecznie!
CYTAT(RCD @ Jan 7 2009, 17:07)

nie no chyba nie za Legię.Legia musi być! No i niech zrobią przyśpiewki do Lecha koniecznie!
Wyraznie napisali, ze "gdybysmy byli w stanie dodac druzyne do kolejnej wersji GA patch'a wg ciebie powinien to byc..." Wiec zadne "zamienianie" druzyn nie powinno miec miejsca

PS. Jeden glos wiecej na Lecha
Tylko 1 głos przewagi!!!
GŁOSUJCIE!!!
szwaczu
Jan 7 2009, 18:22
kiedy konczy sie ankieta?
yerodin
Jan 7 2009, 18:44
Prawdopodobnie już się zakończyła i nie wiem czy dobrze widzę, czy co, ale w najnowszym poście
http://www.gamingaccess.com/VideoGames/Pro...2009/news/16686widać, że juz chyba będzie Lech
"Players Added
Stilic (Lech Poznan)Dentinho (Corinthians)
André Santos (Corinthians)
Douglas (Corinthians)
Moreira (Partizan)
Lamine (Partizan)
Rodolfo (Lokomotiv Moscow)
Berger (Sparta Prague)"
Nie wiem, nie znam się
No nie wiem własnie. Najlepiej jakby sprawdził ktoś kto jeszcze nie głosował czy moze oddać głos. ale chyba głosowanie trwa bo by coś napisali ze wybrano to i to...
NEWS INFORMATION!!!!
GŁOSOWANIE NADAL TRWA GDYŻ KTOŚ ODDAŁ GŁO NA LECHA BO BYŁO 71------>72 JEST TERAZ!!!
Tak więc głosujemy...
mamy tylko 2 głosy przewagi
Ja przed chwilą głowsowałem na 71
yerodin
Jan 7 2009, 19:40
Ludziska gwarantuję, żę Lech ma już pewnie miejsce w GA Patch

Z pewnością kilka drużyn zostanie dodanych, jednak głosować można, żeby wiedzieli ilu nas jest
Ok widziałem mamy przewage 2 głosów 73Lech vs 71Corintians.
Głosujemy!!!
Akcja głosowania odbywa się na około 10 polskich forach o tematyce pes i nie tylko.
Ajus333
Jan 7 2009, 20:56
zaglosowalem lech ma przewage 5 glosow
messjash
Jan 7 2009, 21:08
Nie wiem czy zauważyliście ale tylko lech jest napisany kursywą. Nie wiem czy to przypadek jakiś czy może już jest pewne że będzie w patchu :]
Juz od poczatku chyba jest napisany kursywą.. ;]
szwaczu
Jan 7 2009, 22:26
Kursywa sa napisane te druzyny na ktore glosowales
Lech pobił wszystkie drużyny na głowę. Ma 92 głosów przy czym następne w kolejce corintians tylko 81.
WYGRALIŚMY!!!
P.S Kto ma patcha w nowej wersji 2.5 i może powiedzieć czy jest już lech. Czy dopiero od 2.6 bedzie leszek?
DZIĘKUJE WSZYSTKIM KTÓRZY WZIELI UDZIAŁ W GŁOSOWANIU. THX
messjash
Jan 8 2009, 14:04
W 2.5 jeszcze nie ma Lecha
Jednak głosowanie się jeszcze nie skończyło. Lech ma już 99 głosów a druga drużyna 90 więc głosujcie to lech pojawi się już w wersji 2.6!!!
Kto może niech głosuje. thx
Ardudark
Jan 8 2009, 15:38
Nie cieszmy sie zbyt wcześnie Lech 99 - 94 Corinthians
GŁOSOWAĆ!
Głosujecie!!! Nasza przewaga jest mała a nawet baaardzo mała!!!
103 - 98
Panowie! Wysyłajcie głosy, jeśli ktoś tego jeszcze nie zrobił. Sam specjalnie zakładałem po to konto! Pomóżcie Lechowi - nie rozumiem, czemu ma być Wisła i Legia a Lecha nie ma...
Każdy głos jest ważny!
Głosujcie 105-98. I spróbujcie jeszcze raz zagłosować bo ja już 3 razy głosowałem i przyjęto głos. nawet raz udało mi się bez zalogowania
119 - 100
19 głosów to duża przewaga
mi to tam wisi moze byc nawet gamba osaka ale skoro polski klub to zagłosowałem
Akcja trwa dalej głosujemy głosujemy!!!
chodz17
Jan 8 2009, 19:46
nie wiem dlaczego ale zarejestrowałem się ale nie dostalem maila zwrotnego i nie moge zagłosować wiecie może dlaczego?
CYTAT(chodz17 @ Jan 8 2009, 19:50)

nie wiem dlaczego ale zarejestrowałem się ale nie dostalem maila zwrotnego i nie moge zagłosować wiecie może dlaczego?
Zaleoguj sie i popros o ponowne wysłanie.
150 do 111
Miażdżymy konkurencję..

Nasz Leszek w GA?

Nasze marzenie jest coraz bliższe spełnienia..
chodz17
Jan 8 2009, 23:18
CYTAT(Mooner @ Jan 8 2009, 22:05)

Zaleoguj sie i popros o ponowne wysłanie.
nie wiem jak poprosic o kolejne wyslanie
apropo
1. Lech Poznań - 161
2. Gremio - 130
3. Corinthians - 115
Hehe nie ma pes 2009 nie lubie lecha nie miałem konta a dałem vote bo fajnie jak w patchu są polskie drużyny
chodz17
Jan 9 2009, 23:52
16 punktów przewagi dajemy dajemy !! ;p
szwaczu
Jan 10 2009, 02:15
PANOWIE GLOSOWAC!!!! NASZA PRZEWAGA TOPNIEJE!!!
Mooner
Jan 10 2009, 12:43
No tak.
Jakieś tam Partizan Belgrade mocno podskoczyło, pewnie też robią jakaś kampanię na kilku forach.. ;]
18 pkt przewagi na chwilę obecną.
Najważniejsze dla nas pytania to
kiedy jest koniec ankiety
i kiedy lech będzie w patchu (w której wersji)
Czy ktoś zna odpowiedzi? (w tym jezyk ang i moze sie popytac?

Pozdrawiam
PS Jeśli już zagłosowaliście
zagłosujcie jeszcze raz a może się uda, mnie się udało zagłosowac drugi raz bez zalogowania. Pozdrawiam
TomasBB
Jan 10 2009, 12:59
właśnie zagłosowałem - bez logowania!!!
potter
Jan 10 2009, 13:58
A tam gadacie, na pewno nie da rady zaglosowac dwa razy a tym bardzije bez logowania, moze cie przekieruje ale nie zaliczy tego glosu, bez przesady
TomasBB
Jan 10 2009, 14:05
CYTAT(potter @ Jan 10 2009, 14:02)

A tam gadacie, na pewno nie da rady zaglosowac dwa razy a tym bardzije bez logowania, moze cie przekieruje ale nie zaliczy tego glosu, bez przesady
wyników głosowania też nie dało się zobaczyć bez logowania, a teraz jakoś je widziałem
Kurcze w ciągu 2 godzin nasza przewaga stopniała z 60 głosów przewagi do 20!!! GŁOSUJCIE!!!
Ardudark
Jan 10 2009, 17:41
Mamy 10 punktów przewagi nad Partiżanem!!! GŁOSUJCIE!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.