Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ga Patch-głosowanie-lech
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2
RCD
Ardudark po wgraniu Twojego Lecha i Polonii Fabiański się jakiś dziwny zrobił wink.gif
yerodin
Niedobrze, już 9 głosów... Serbowie nas doganiają. Gdzieś na GA widziałem wpis Ariela (głownego twórcy patcha), że Lech i inne zespoły zostaną dodane w przyszłości a głosowanie trwa nadal, widocznie nie ma niczego jeszcze sprecyzowanego smile.gif

dokładniej to

CYTAT
Lech Poznan and another teams will be added in future updates. The poll is not closed yet smile.gif
Mooner
CYTAT(potter @ Jan 10 2009, 14:02) *
A tam gadacie, na pewno nie da rady zaglosowac dwa razy a tym bardzije bez logowania, moze cie przekieruje ale nie zaliczy tego glosu, bez przesady

Mi się wydaje, że każdy może zagłosowac kilka razy co jakiś czas, bo już 3 razy mi sie udało. Następnym razem zobacze czy moge znowu i czy zaliczyło mi głos. Pozdro

PS wy tez spróbujcie jeszcze raz ale zanim to zrobicie zobaczcie na wyniki ankiety i czy zaliczyło wam głos.
shady45
Lech wygrywa 27 % smile.gifsmile.gifsmile.gif
Ardudark
CYTAT(RCD @ Jan 10 2009, 17:50) *
Ardudark po wgraniu Twojego Lecha i Polonii Fabiański się jakiś dziwny zrobił wink.gif

http://rapidshare.com/files/181868257/Lech_i_Polonia.rar
Tu jest ostateczna wersja patcha. Fabiański jest naprawiony cool.gif

Mamy aktualnie 100 głosów przewagi!
WKS
Teraz sciagnalem to zobaczylem i nareszcie , brawo znakomita rep . Polski . dzieki jak i reszta polskich drużyn
kksm
Głosujcie bo teraz da się zagłosować jeszcze raz od początku, ale trzeba zagłosować z forum(nawet gość może).
TUTAJ MOZNA ZAGŁOSOWAĆ(NAWET BEZ LOGINU)
A oto obrazek z naszą przewagą:

P.S Wszystko obczaiłem-Można głosować dokładnie co 30 minut bez logowania lub z logowaniem i tak na okrągło. laugh.gif
mariolazi
+1 głos...
Ku chwale ojczyzny cool.gif

kksm
Kto nie ma co robić niech nadal głosuje a jak mu się naprawde nudzi niech klika co pół godziny. xD
Nikoś_Iksiński
Lepiej pisać tam tak jak ja:
Where Lech Poznań????
Must be in GAming Acces Patch!!!!
Pisać pisać i pisać.
Ja też swój głos oddałem na Lecha!!!!
Norbi91
CYTAT(Nikoś_Iksiński @ Jan 12 2009, 13:28) *
Lepiej pisać tam tak jak ja:
Where Lech Poznań????
Must be in GAming Acces Patch!!!!
Pisać pisać i pisać.
Ja też swój głos oddałem na Lecha!!!!

Lepiej jednak nie kaleczcie jezyka tak jak on...

Lech ma przewage prawie 200 glosow.
Flisak
Ludzie!!!!! Głosujcie!!
Lech Poznan 667 31.49%
Partizan Belgrade 730 34.47%
Kenny
Panowie głosujemy!
Lech 773
Partizan 789

Jazda z nimi!
Pozdrawiam smile.gif
Ardudark
Wiadomość do wszystkich którzy mają Firefoxa!
Aby głosować bez końca (tak robią Serbowie mad.gif ) trzeba zablokować ciasteczka.
Instrukcja
1. Wybierz "narzędzia" a potem "opcje".
2. Zakładka "Prywatność"
3. Wybierz "Wyjątki..."
4. W puste pole wklej ten adres: http://www.gamingaccess.com/forums/showthr...6849&page=7
5. "Zablokuj"
6. Odwiedź tą stronę i głosuj ile tylko chcesz tongue.gif kliknij tutaj
Mooner
LOL, ale to bez sensu.. sleep.gif Ja patrze, Lech przegrywa, zaczynam odswiezac co chwile i co widze? 1 głos co 2/3 sekundy dla Lecha.. Nie mówie że to źle, ale ankiete wypadało by już zakończyć. sleep.gif
pffy
Lech juz wygrywa =]
szwaczu
do administracji gamingacces wypadloby napisac tongue.gif

ROBIC TAK Z TYMI CIASTECZKAMI JAK NAPISAL ARDUDARK!!! ja tak robie
WKS
Sorry ze pisze ale mój angielski jest tak słaby ze to baja tongue.gif ( ucze sie niemieckiego w sql tongue.gif) wiec przetlumaczcie mi "You have already voted on this poll. Please press back to see the results."
Mooner
"Ty już zagłosowałeś na tę drużynę. Cofnij, aby zobaczyć wyniki."
Chłopie weź się za angielski, przyda ci się.. ;]
kksm
CYTAT(Ardudark @ Jan 13 2009, 14:38) *
Wiadomość do wszystkich którzy mają Firefoxa!
Aby głosować bez końca (tak robią Serbowie mad.gif ) trzeba zablokować ciasteczka.
Instrukcja
1. Wybierz "narzędzia" a potem "opcje".
2. Zakładka "Prywatność"
3. Wybierz "Wyjątki..."
4. W puste pole wklej ten adres: http://www.gamingaccess.com/forums/showthr...6849&page=7
5. "Zablokuj"
6. Odwiedź tą stronę i głosuj ile tylko chcesz tongue.gif kliknij tutaj

HEHE genialny sposób, ale dzięki niemu to głosowanie moim zdaniem zostanie unieważnione
potter
O lol, wystarczylo byc w 13 w glosowaniu by byc w patchu a Lech 1 Nawet jakies Chivasy czy Gamby beda, ciekawe sad oni maja tyle slotow na zespoly czy jednak kogos wywala. A moze to added in a new patch, znaczy ze beda 2 wersje GA patcha ? Oby nie
Mooner
Tu nie chodzi tylko o to czy Lech będzie w patchu, chociaż istotnie o to tu chodziło, ale mentalnośc i zaangazowanie kibiców Lecha nie dopuściło do tego, aby Lech byl 2 nawet w takiej ankiecie jak ta.. biggrin.gif biggrin.gif
Ardudark
Metallist wygrywa, ma ponad 2tyś głosów.
Kenny
Widać,że paru Ukraińców nie ma co robić sad.gif Pozdrawiam smile.gif
kksm
WALIĆ METALIST!!! Widac, że chłopaki wiedzą co robić i nudzi im się jak nie wiem. Weźmy z nich przykład i ponudźmy się też. hehe Głosujcie. Apropo---> napisałem o metaliscie do administracji GA bo przez 1 dzień nabić 2000 głosów to dziwne.

http://www.gamingaccess.com/forums/showthr...6849&page=7
Mooner
CYTAT(kksm @ Jan 15 2009, 13:22) *
WALIĆ METALIST!!! Widac, że chłopaki wiedzą co robić i nudzi im się jak nie wiem. Weźmy z nich przykład i ponudźmy się też. hehe Głosujcie. Apropo---> napisałem o metaliscie do administracji GA bo przez 1 dzień nabić 2000 głosów to dziwne.

http://www.gamingaccess.com/forums/showthr...6849&page=7

Mam nadzieję, że napisałeś, aby unieważnili. Bo to jest śmiech na sali. I my robimy to samo co oni... sleep.gif
Tzn kto robi to robi.
Kenny
Zdaje mi się że nie tylko my i Metalist nie mamy co robić. Również Partizan ma dużo głosów. A przecież na początku walczyliśmy z Corintians smile.gif Pozdrawiam smile.gif
aughj1
heh wojna oszustów xD

bez obrazy

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.