Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lech Poznań By Kenny
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Stron: 1, 2, 3
Kenny
Witam,gram sobie na Orange Patch v.5.0.

Poziom:Professional
Częstotliwość transferów:Mała
Poziom Master Ligi:Normalny
Drużyna:Lech

Jeśli się spodoba to moge pisać dalej,jeśli nie to cóz... smile.gif

Zapowiedz pierwszej kolejki:

ŁKS vs Lech

Na inauguracje sezonu Lech pojechał do Łodzi.Pojechało również 700 kibiców z Poznania.Faworytem spotkania
jest oczywiście poznańska lokomotywa.
1 min-Rozpoczynają łodzianie.
5 min-Sławek Peszko dogrywa do Rengifo,a ten nie wykorzystuje sytuacji sam na sam z Ivanoviciem.
8 min-Wilk z dystansu,lecz obok bramki.
19 min-Z rogu dosrodkowuje Haliti,a Swiatek strzela z głowy ponad bramkę.
24 min-Peszko dogrywa piekną prostopadlą piłke do niepilnowanego Murawskiego,a ten w sytuacji sam na sam,nie daja szans bramkarzowi.
29 min-Haliti z głowki i piłka ląduje minimalnie nad bramką.
37 min-Stilic do Rengifo,ten zdecydowal się na strzał zza pola karnego i piłka trafia z poprzeczke.
Do przerwy wyrażna przewaga Lecha.Niestety nie mogą udokumentować tego wieloma bramkami.
53 min-Stilić do Rengifo,a ten w sytuacji sam na sam zostaje zahaczony przez Ivanovica i sędzia dyktuje jedenastke.Do piłki podchodzi Stilic i pewnie pokonuje bramkarza.
66 min-Bandrowski faulowany na 28 metrze przez Adamskiego.Strzal Stilica jednak niecelny.
80 min-Za zmęczonego Rengifo wchodzi Robert Lewandowski,a w ŁKS'ie za Ognjanovica wchodzi Jarka.
90 min-Po wybiciu Turiny arbiter zakończył spotkanie.
Lech wygrał 2:0,lecz myśle ze spokojnie mogli ten mecz wygrać nawet 5:0.Lechici wywożą z Łodzi cenne 3 pkt na dobry początek sezonu.

lukasz44
Fajnie, fajnie , nie zniechęcaj się, liczę że się rozkręcisz, a co do gazetki to doradzę ci zmniejsz czcionkę, a pytania i odpowiedzi staraj się urozmaicać, a nie tak krótko i zwiężle, wiele blogów jest na forum, poczytaj i działaj,
pozdro i wytrwałości życzę. tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Stuart17
tak jak wyzej, nie zniechecaj sie pracuj dalej happy.gif a efekty beda, wprowadzisz kilka poprawek i bedzie spox
Kenny
Dzięki za komentarze smile.gif.Postaram sie to wszystko poprawić smile.gif.Jeszcze dziś poczytam sobie inne blogi i jutro powinien ukazać się kolejny wpis :|To jeszcze wczoraj zrobiona gazetka przed przeczytaniem Waszych rad :

qwerte
Czemu ta druga gazetka jest tak mała i nie można jej powiększyć?
Ciężko się czyta.
I znalazłem błąd "Lechicie wygrali", "Legioniście pokonali" i po znakach interpunkcyjnych rób spacje
I wrzucaj skriny z meczu.
Fajnie wygląda ta gazetka. wink.gif
Kenny
Myśle,że już jutro bedzie kolejny mecz i gazetka.Poprawilem już wielkość poprzedniej gazetki smile.gif.Pozdrawiam
Kenny
Zapowiedż 2 kolejki:

Juz jutro kolejna gazetka i mecz.Pozdrawiam
Stuart17
Wyglada estetycznie, ale moglbys jakos wyodrebnic tytul gazety i logo ekstraklasy na zielonym tle nie wyglada zbyt dobrze rolleyes.gif ale z uplywem czasu bedzie git mellow.gif pozdro czekam na relacje happy.gif
Kenny
Witam w nowym roku smile.gif.Takie króciutkie przedstawienie zespołu mego czyli w gazecie nazwane "Skarbem kibica" :

PS.To co mam zrobić z logiem ekstraklasy i z tytułem gazety? :|
Marsin
Pomysł ciekawy, ale wykonanie graficzne kuleje... mimo wszystko pracuj nadal, z biegiem czasu to wszystko będzie się poprawiać, a co za tym idzie Twój blog będzie piął się w górę ;]
Pozdrowienia, Marsin
..end Hapi nju Jer biggrin.gif
Kenny
Wzajemnie smile.gif.Wiem,że wykonanie kuleje,ale naprawde się staram :|.Tabela po 1 kolejce:

pst-lp
Pełna nazwa tak nie brzmi. 
baski18
WKP przestało istnieć po fuzji. Pełna nazwa klubu to teraz KKS Lech Poznań S.A. KKS jednak nie jest żadnym skrótem jak to miało miejsce kiedyś.
Kenny
Lech Poznań vs Polonia Warszawa

Witają Państwa Roman Kołton i Mateusz Borek.Dziś wielki szlagier Ekstraklasy- na Bułgarską przyjedzie drużyna Poloni Warszawa.Przed 2 kolejką Lech prowadził w tabeli,a Polonia była dopiero na miejscu 7.Oczywiście to wszystko się dzisiaj może zmienić.

Lech wystąpi w niebiesko-białych strojach,zaś Polonia na biało-czarno.

1 min-Zaczynają Lechici i odrazu długa piłka na Renfigo, lecz Przyrowski wychodzi i łapie piłke.
3 min-Wilk z dystansu,lecz prost w bramkarza.
7 min-Fatalny bład Bosackiego. Za lekko podał do Arboledy i do piłki dopadł Gajtkowski, ale w sytuacji sam na sam strzelił wysoko nad bramką.
21 min-Wrzutka Murawskiego wprost na głowe Rengifo, lecz ten na spalonym.
28 min-Płaska wrzutka Piechniaka i niecelnie uderzył Świerczewski.
32 min-Prostopadłe podanie Stilica do Rengifo, a ten za mocno wypuszcza sobie piłke i łapie ją Przyrowski.
45 min-Wrzutka Piechniaka i po strzale Gajtkowskiego piłka trafia w słupek.
52 min-Świetne prostopadle podanie Wilka do Rengifo, a ten nie marnuje już takiej sytuacji.
75 min-W sytuacji sam na sam, Gajtkowski trafia w słupek.
76 min-Za Rengifo wchodzi Robert Lewandowski, a w Poloni za Mynara wchodzi Mąka.
78 min-Faul Bosackiego w polu karnym i sędzia dyktuje jedenastke. Do piłki podchodzi Majewski i trafia w słupek !
79 min-Stilic dogrywa do Lewandowskiego, a ten w sytuacji sam na sam nie daje szans Przyrowskiemu.
91 min-Arbiter kończy to spotkanie.

FOTORELACJA:

PS.Jutro gazetka i tabela.Pozdrawiam
Kenny
Niestety już dziś nie uda mi się zamieścic TABELKI.Ale za to macie gazetke:

WKS
Bardzo fajna kariera i te gazety cud miód
lukasz44
Tak zgadzam się nr. 4 elegancko się prezentuje, ale pracuj, pracuj i jeszcze raz pracuj, pozdro tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Kenny
Witam,dziękuje za komentarze. Niestety nie mogę zrobić jakiejś ładnej tabelki, więc dam skriny:

Oraz strzelcy i asystenci :

PS. Może macie jakiś pomysł jak wykonać jakąś ładną tabele? Pozdrawiam
Kenny
Bardzo bym prosił o jakieś komentarzyki :} Pozdrawiam
Kenny
Ok, gazeta i mecz prawdopodobnie w środe, ponieważ dziś lub jutro mam formata ;d
Kenny
Witam Was smile.gif

Gazetka:

Śląsk vs Lech

Witamy Państwa na spotkaniu Śląsk - Lech. Lechici zdają się być pewnym faworytem, lecz Śląsk napewno powalczy o chociażby 1 punkt.

9 min- Akcja Śląska na prawej flance. Sotirović do Gancarczyka, a ten schodzi do środka i w okazji sam na sam strzela prost w Turine.
16 min- Znów Sotirović dogrywa prostopadłą piłke do Ostrowskiego, lecz ten na spalonym. Szkoda, bo mogła być świetna okazja na zdobycie bramki.
18 min- Peszko biegnie prawą stroną. Zdecydował się na płaską wrzutke, lecz w polu karnym nie było żadnego Lechity.
24 min- Wilk wchodzi z lewej strony do środka i strzela wprost w bramkarza.
25 min- Jakub Wilk dogrywa do Rengifo, a ten decyduje się na próbe wejścia do środka.Okiwał dwóch obrońców i z ostrego kąta strzela w Kaczmarka.
27 min- Wilk z autu do Stilica. Ten odgrywa do Wilka, a ten decyduje się na płaskie dośrodkowanie które dociera do Bandrowskiego, a ten dogrywa do Stilica i Bośniak strzalem do pustej bramki daje prowadzenie Lechowi.
33 min- Stilic z dystansu, lecz wysoko nad bramką.
53 min- Od kilku minut żadna z drużyn nie może stworzyć sobie dobrej okazji.
62 min- Murawski z 14 metra lecz na posterunku bramkarz.
68 min- Za zmęczonego Pawelca wchodzi Cap.
71 min- Stilic z rożnego wprost na głowe Wilka,lecz ten skierował piłke obok bramki.
74 min- Dwie zmiany w Śląsku: schodzą Łukasiewicz i Sotirović a wchodzą M. Gancarczyk i Szewczuk.
76 min- Świetny strzał Murawskiego zza pola karnego, lecz Kaczmarek jest dziś w formie i bez problemu obronił ten strzał.
79 min- Szewczuk sam na sam,lecz za mocno wypuszcza piłke i łapie ją Turina.
90 min- Arbiter kończy to nudne spotkanie.

FOTORELACJA:

WKS
No fajny opis Lech-Śląsk tylko nie wiem jak z ta gazetka bo ma nazwe "tylko piłka" a na koncu jest Robert Kubica sportowcem roku 2008 troche dziwnie tak
Kenny
Oh bardzo przepraszam biggrin.gif Szczerze mówiąc nie pomyślałem o tym ;D Pozdrawiam
WKS
To jak juz to proponowal bym "Nasz sport" ale i tak oprócz tego to spoko to prowadzisz i milo mi sie tu zaglada . Pozdr. smile.gif
Kenny
Już jutro kolejna gazetka. Napisze jak przyjade z treningu (piłkorz ;o) okolo 14. Pozdrawiam smile.gif
Kenny
Gazetka:

Kenny
Lech vs Polonia Bytom

Już dziś rozpoczyna się 4 kolejka Orange Ekstraklasy. My będziemy w Poznaniu, gdzie tutejszy Lech będzie grał z Polonią Bytom. Poznaniacy są murowanym faworytem tego meczu.

1 min- Rozpoczynają Lechici.
10 min- Od kilku minut trwa walka w środku boiska.
16 min- Z rożnego Robaczek wprost na głowę Wojsyka, a ten już wiedział jak pokonać Turinę. A więc mamy niespodziankę.
18 min- Po strzale Rengifo bramkarz wybija piłkę na róg.Stilic dośrodkował na Bandrowskiego, lecz ten strzelił nad bramką.
25 min- Z lewej flanki wrzuca Stilic. Do piłki dopada Bandrowski i pięknie uderza z volleya, lecz wprost w bramkarza.
35 min- Świetna wrzutka Wojtkowiaka do Rengifo, a Peruwiańczyk pięknym strzałem głową pokonuje Peskovicia.
45+2 min- Koniec pierwszej połowy.
W przerwie dwie zmiany w Lechu.Za zmęczonego Rengifo wchodzi Lewandowski, zaś za Wilka zagra Cueto.
59 min- Lewandowski sam na sam, lecz strzela prosto w Peskovicia.
70 min- Za Tomasza Owczarka wchodzi Broniewicz.
77 min- Świetne prostopadłe podanie Bandrowskiego do Peszki. Ten wychodzi sam na sam z Peskoviciem.Strzela wprost w Bramkarza, lecz piłka tak niefortunnie się odbija od niego odbija, że trafia pod nogi Peszki, a ten wie jak strzelać do pustej bramki.
90+3 min- Sędzia kończy to ciekawe spotkanie.

FOTORELACJA :

Tabela :

Strzelcy :

Asystenci :

Licze na komentarze smile.gif Pozdrawiam
Kenny
Zastanawiam się nad zmianą nazwy gazetki na "Nasz Kolejorz". Co wy na to? smile.gif Pozdrawiam
MaTi10
Ogółem dobrze smile.gif urozmaicaj to jakoś bardziej ;]
Kenny
A zobaczcie taką gazetke :

STRONA 1

STRONA 2

STRONA 3

STRONA 4

Która lepsza? Ta co teraz czy ta co wtedy? biggrin.gif Pozdrawiam
empek
Moim zdanie ta co wtedy:)
MaTi10
Ogółem ok, tylko że Kubica w gazecie tylko piłka ? ;/ pzDr.

PS.1000 post na ISS ; D ; ]
Kenny
Gratuluje 1000 posta smile.gif Ok będę pisać taką gazetę jak wtedy. Ale dwa pytania:
1. Mam opisać ogólnie kolejkę czy może tak jak w tej gazecie Nasz Kolejorz opisać mój mecz i dodać tylko wyniki innych.
2. Mam zrobić tak jak wcześniej 1 stronę czy może tak jak teraz z 3 strony?

Pozdrawiam smile.gif

PS. Proszę o głosowanie w ankiecie.
WKS
W sumie bardziej mi sie podobo Nasz Kolejorz bo ta Nasza piłka to jakies takie szare a ten "Nasz Kolejorz " o wiele lepszy
Kenny
Piast Gliwice vs Lech Poznań

Dziś do Gliwic przyjedzie ekipa Lecha. Goście są MUROWANYM faworytem tego spotkania. Lech zajmuje 1 miejsce w tabeli, zaś Piast jest 14

4 min- Murawski z 17 metra! Piłka spada parę centymetrów nad bramką.
16 min- Gamla fauluje w polu karnym Rengifo.Sędzia nie ma wątpliwości i wskazuje na "wapno".Do piłki podchodzi poszkodowany i pewnie pokonuje bramkarza.
26 min- Stilic do Rengifo.A ten bez przyjęcia uderza, Lech wprost w Kasprzika.
42 min- Od kilkunastu minut trwa walka w środkowych częsciach boiska, jakby zawodnicy obu drużyn czekali już na gwizdek.
49 min- Świetny rajd Sedlacka na prawej flance, niestety wrzutka już nie była tak udana i piłka poleciała w trybuny.
64 min- Stilic wrzuca do Rengifo, lecz strzał Peruwiańczyka był za lekki by zaskoczyć bramkarza.
73 min- Świetny strzał Radzewicza, lecz minimalnie obok bramki.
74 min- 3 zmiany w Lechu. Schodzą Stilic, Rengifo i Peszko a wchodzą Injac, Lewandowski oraz Kikut.
79 min- Doskonała wrzutka Bandrowskiego i ŚWIETNY volley Kikuta. Bramkarz bez szans. Cóż za piękny gol!
90+1 min- Świetna wrzutka Kikuta i Injac nie daje szans bramkarzowi.

FOTORELACJA

TABELA

Chciałem jeszcze dodać skrót spotkania ale jak sie rejestruje w youtube mam:

Sorry. Według podanych przez Ciebie informacji nie możesz zarejestrować się w serwisie YouTube.com.

Wie ktoś ocb? biggrin.gif
Pozdrawiam
achmed
ja proponuje ''Hej Kolejorz'' bo tytul zaczynajacy sie juz od nasz/nasza jest... I nie jest za bardzo przyjazny kibicom kolejorza smile.gif mam na mysli gazete ''Nasza Legia''. Ogolnie podoba mi sie ten pomysl gazetki. Dzis wszedlem pierwszy raz i bede śledził dalsze losy. ( Proponuje zmiane ponieważ niektórzy mogą stwierdzić ze odgapiłeś. Oczywiscie zrobisz jak zechcesz. )
PZDR
Kenny
Ok dzięki za rady. Następna gazetka nazywać się będzie "Hej Kolejorz". Pozdrawiam smile.gif
Kenny
A zobaczcie taką gazetę :

Mecz z Legią jutro i jak się uda to skrót meczu na jutubie.
Pozdrawiam smile.gif
2pac
No super to wygląda, gazetka 100x lepsza od tekstu pisanego. Tylko jakos malo osob tu zaglada i widze ze masz poziom trudnosci za łatwy bo wszystkie mecze wygrywasz.
Kenny
Heh,wiem ze mam ten poziom za latwy, ale miałem niedawno przerwe z pesem 6 i nic mi nie wychodziło i musiałem zacząc na profesionalu biggrin.gif
Może jeszcze dziś mecz z Legią, ale nie wiem bo jutro mam testy biggrin.gif
Pozdrawiam smile.gif
gavi
100 kibiców z Warszawy. Trochę nierealne bo 100 to na Lecha może z Warszawy przyjechać ... kibiców Polonii a nie Legii tongue.gif.
Kenny
yyy ale u mnie w grze mają kare że tylko 100 może jechać biggrin.gif biggrin.gif
Pozdrawiam smile.gif

PS. Znacie jakiś dobry program żeby nagrać filmik z gry?
Kenny
LECH vs LEGIA

Dziś dwa szlagierowe spotkania w Ekstraklasie.Do Poznania przyjedzie Legia, a w Krakowie zmierzy się Wisła z Cracovią. My pokażemy ten pierwszy pojedynek.

6 min- Narazie gra toczy się w srodku boiska. Teraz doping przejeli kibice Legii.
12 min- Ładny strzał Arruabarreny lecz wprost w Turinę.
30 min- Arruabarrena w sytuacji sam na sam strzela obok bramki.
42 min- Murawski do Wilka, lecz ten na spalonym.
57 min- Na lewej flance faulowany Wilk. Z wolnego dośrodkowuje Stilic a strzał Rengifo nad bramką.
65 min- Arruabarrena sam na sam i GOOOOOOOOL!!!!
66 min- Za Rengifo Lewandowski a za Wilka wchodzi Cueto.
90 min- Sędzia kończy spotkanie.

Lech przegrywa ten wyrównany mecz.

FOTORELACJA :

TABELA :

Skrót meczu!

Niestety youtube strasznie niszczy jakość,ale cóz lepszy rydz niz nic smile.gif
Pozdrawiam smile.gif
WKS
Super mecz czekam na nastepne ! te skróty meczu to swietny pomysł !
Kenny
Cóz bardzo mi miło smile.gif Szkoda jednak tej porażki. Pozdrawiam smile.gif

PS. Setny post biggrin.gif
Kenny

Pozdrawiam smile.gif

PS. Liczę na komentarze :|
Kenny
Panowie, jest jakiś sens kontynuowania? Bardzo mało osób tu zagląda,ale jak chociaż jedna osoba chce to będę kontynuować. Pozdrawiam smile.gif
lukasz44
CYTAT(Kenny @ Jan 16 2009, 14:26) *
Panowie, jest jakiś sens kontynuowania? Bardzo mało osób tu zagląda,ale jak chociaż jedna osoba chce to będę kontynuować. Pozdrawiam smile.gif

Typie nie zrażaj się, prowadź dalej ja jestem za biggrin.gif biggrin.gif , często tu zaglądam tongue.gif tongue.gif tongue.gif pozdro
ShockER
Jasne, że jest:D Mi się bardzo podoba. I nie mów ze zaglada tu mało osób., wystarczy popatrzec na liczbę wyświetlen tematu (1,800) ohmy.gif Tylko mało ludzi komentuje ;P Pisz dalej, bo jest git
Kenny
Ok dzięki smile.gif Dziś pod wieczór lub jutro rano mecz z Areczką! Pozdrawiam serdzecznie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.