Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lech Poznań By Kenny
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Stron: 1, 2, 3
Kenny
Witajcie.

Areczka 1 vs Lech 2

Witają państwa: Mateusz Borek i Roman Kołtoń. Dziś oglądać będziemy spotkanie Arkii z Lechem. Gdynianie narazie grają poniżej oczekiwań i zajmują odległe 15 miejsce, zaś Lech jest 2. Zauważ Mateuszu, że Lech zagra w dosyć drugim składzie.

7 min- Faul Turiny przed polem karnym. Z wolnego Karwan i poprzeczka!
11 min- Lekki strzał Lewandowskiego. Bramkarz z problemami wybija na róg.
14 min- Fatalny błąd Mazurkiewicza i do piłki dopada Rafał Murawski i nie daje szans Bledzewskiemu.
30 min- Kibice Lecha świetnie się bawią. Gdynianie choć chcą, to nie mogą ich zagłuszyć, a na boisku nadal nudno.
33 min- Ryzykowne wyjście Turiny przed pole karne. Udało mu się jednak wybić piłkę.
34 min- Doskonałą wrzutka Moskalewicza i po uderzeniu głową Chmiesta mamy remis.
44 min- Chmiest sam na sam i poprzeczka!
56 min- Świetny rajd na prawej stronie Sławomira Peszko.Schodzi do środka,strzela i... GOOOOOOOL!!
90+1 min- Doskonały strzał Injaca i piłka trafia w słupek.Sędzia kończy mecz.

FOTORELACJA

TABELA

Skrót meczu!
Kenny
Przepraszam za brak relacji, ale jestem chory i co chwile mam gorączkę sad.gif Myślę,że dopiero pod koniec tygodnia nast. relacja. Przepraszam i pozdrawiam smile.gif
Crv+
Mogę pomóc przy gazetce happy.gif

Kenny
Ok,mógłbyś zrobić gazetkę smile.gif Jak będziesz napisz PW to Ci to pogadamy.Ewentualnie jak masz jakieś pomysły dotyczące gazetki to pisz smile.gif Pozdrawiam smile.gif
Lopez10
Wszystko fajnie smile.gif Postaraj popracować nad oprawą graficzną i będzie super smile.gif

P.S Jakim programem konwersujesz Filmy ?
Kenny
No tak: Zaznaczam we frapsie half-size i nagrywam. Mam około minuty filmu. Włączam w VIRTUALDUB i sobie konwertuje i dodaje muzykę smile.gif Tak więc polecam Ci VirtualDub. Pozdrawiam:)
Kenny
Witom,jutro będzie gazeta. Żegnom biggrin.gif Pozdrawiam smile.gif
Kenny
Witam. Nie miałem zbytnio czasu i takie coś zrobiłem:

A tu okładka wykonana przez Crv+ :

MaTi10
Twoje szczęście że z Legią przegrałeś ; DDD ; P , powodzenia w następnych meczach smile.gif
Kenny
Żal troszke meczu z Legią biggrin.gif biggrin.gif Jutro mecz z Cracovią. Pozdrawiam smile.gif
Rusek_ZGR
Kolego WIELKI SZACUN dla Ciebie, za to co robisz ciekawe to jest pozdrawiam.
Kenny
Bardzo mi miło, że się podoba smile.gif

Lech 1 vs Cracovia 0

Z Poznania witają państwa: Mateusz Borek i Roman Kołtoń. Dziś do zaśnieżonego Poznania przyjechała ekipa Cracovii. Napewno to Lechici są faworytami,lecz oczywiście nie powinni zlekzewazyć Krakowian.

3 min- Wrzutka Bandrowskiego i strzał Piotrka Reissa,ale bramkarz na posterunku.
7 min- Faul Jakuba wilka i dostaje zółtą kartkę.
18 min- Ładny strzał Bandrowskiego, lecz wprost w Olszewskiego.
36 min- Voley w wykonaniu Injaca nad bramką.
50 min- Doskonały strzał z lewej nogi Pawła Nowaka i piłka trafia w słupek !
54 min- Piotr Reiss wchodzi z piłka do środka i w sytuacji sam na sam nie daje szans Olszewskiemu.
55 min- Paweł Nowak na spalonym.
71 min- Świetnie na przedpolu wybija Turina.
75 min- Ładny strzał z głowy Witkowskiego, piłkę łapie Turina, lecz wypuszcza i jeszcze raz szybko łapie.

FOTORELACJA :

TABELA :

SKRÓT MECZU!

PS. Liczę na komentarze smile.gif
PS2. Żal. Muzykę mi wyłączyli biggrin.gif
qazwsx
CYTAT(Kenny @ Jan 16 2009, 18:36) *
Zauważ Mateuszu, że Lech zagra w dosyć drugim składzie.

biggrin.gif

Fajny blog, miło się czyta, jednak staraj się nie popełniać takich błędów jak wyżej ;]
jaro9
Bardzo fajny blog.Podoba mi się biggrin.gif Pozdro
Kenny
Gazetka:

Pozdrawiam serdecznie smile.gif
Jablonka10
Fajny pomysł z pamiętnymi meczami biggrin.gif zapraszam do siebie
WKS
Gazetka zabija , wspaniala kariera jestes juz jednym z lepszych co bedzie za pare lat ? biggrin.gif
Kenny
Niestety jest mało screenów ponieważ mi się zepsuły sad.gif

LECHIA 0 vs 0 LECH

Witamy państwa z Gdańska. Dziś do Trójmiasta przyjeżdża lider tabeli- Lech Poznań. Zapowiada się więc bardzo ciekawe spotkanie. Kto wygra? Okaże się już za 90 minut.

13 min- Stilic strzela, lecz wprost w Bąka.
25 min- Kowalczyk sam na sam, ale lepszy Turina.
56 min- Kowalczyk znowu sam na sam i znowu nie pokonuje bramkarza. Tym razem strzela obok bramki.
66 min- Z rzutu wolnego wrzuca Kaczmarek, piłka spada wprost na głowę Kowalczyka, lecz jego strzał broni Ivan Turina.
70 min- Ładny strzał Kaczmarka, ale obok bramki.
80 min- Za Rengifo wchodzi Lewandowski.
87 min- Bandrowski sam na sam i oddaje FATALNY strzał ponad bramką.

FOTORELACJA :

TABELA :

Naprawdę BARDZO przepraszam, że tylko tyle tych screenów.

Nie moge coś skrótu wysłać,tak więc pożniej dodam. Pozdrawiam smile.gif
Soncker
Kenny tylko tak mało się działo? 7 sytułacji to troche mało także meczyk musiał być nudny tongue.gif ale cało kształt rewelacja biggrin.gif
Pozdro
Kenny
Mecz był nuuudny ;d Musze wyjść więc gazetka pod wieczór pewnie.
Skrót meczu.
Kenny
Heloł.

PS. Liczę na komentarze. Pozdrawiam smile.gif
Pes6 rlz
Gazetka świetna ogulnie fajne pomysły biggrin.gif
Oby tak dalej POZDRO happy.gif
Kenny
Polonia Bytom 1 vs 1 Lech Poznań

Witamy państwa ze stadionu w ZABRZU, ponieważ stadion Polonii jest obecnie remontowany. Dziś ekipa Polonii podejmie ekipę z Poznania. Czy dopiszę im szczęście? Przekonamy się za 90 minut.
2 min- Ładne uderzenie Stilica z dystansu lecz wprost w Kielpina.
7 min- Fatalne uderzenie Przybylskiego, który z najbliższej odległości nie umie pokonać Turiny.
15 min- Od kilku minut żadna z drużyn nie zdołała wyrobić sobie sytuacji bramkowej.
33 min- Już drugi raz w tym spotkaniu na spalonym złapany został Zabłocki.
36 min- Lewandowski wchodzi w pole karne, oddaje strzał, lecz na posterunku jest Kielpin.
41 min- Zabłocki sam na sam i... GOOOOOOOOL! A więc mamy niespodziankę!
44 min- Tym razem sam na sam wychodzi Lewandowski i zostaje zahaczony przez Kielpina.Sędzia nie ma zastrzeżeń - rzut karny. Do piłki podchodzi Stilic i bezproblemowo pokonuje golkipera. Kibice Polonii nie długo mogli cieszyć się z prowadzenia.
46 min- W przerwie dwie zmiany w Lechu- za Tanevskiego i Wojtowiaka wchodzą Arboleda i Kikut.
77 min- od początku drugiej połowy Lech w natarciu.
80 min- Znowu na sam na sam Zabłowcki, jednak tym razem Turina okazuje się lepszy.

FOTORELACJA:

TABELA :

STRZELCY I ASYSTENCI :

Skrót niestety jutro około godziny 15. Serdecznie Pozdrawiam smile.gif Dobranoc.
Kenny
Witam,na początku proszę o komentarze- zarówno te dobre jak i złe ;d
Skrót meczu
1908TylkoTwój1922
Super kariera... brawo dla ciebie za tą robote jaką robisz..^^
Kenny
Witam,skrobnąłem jeszcze gazetkę przed szkołą :

lukasz44
Super karierka, bardzo chętnie się ją czyta, oprawa graficzna również ciekawa, ale najbardziej podoba mi się pomysł z meczami historycznymi, brawa dla ciebie, pozdro

p.s - zapraszam rownież do komentowania mojej karierki, elo
Kenny
Witam. Niestety dzisiaj od razu po szkole musiałem lecieć na trening i teraz już czasu nie mam... Jutro od rana do wieczora turniej więc mecz ukażę się w Niedzielę. Pozdrawiam smile.gif
Kenny
Tak jak obiecywałem, macie mecz smile.gif

Lech Poznań 2 vs 0 Odra Wodzisław

Dzisiaj na Bułgarską przyjedzie Odra. Faworyt jest jeden- Lech. Lecz oczywiście nie mogą zlekceważyć graczy z Wodzisławia.

2 min- Uderzenie Rengifo ponad bramką.
11 min- Uderzenie Bandrowskiego mija bramkę.
22 min- Rengifo wchodzi w pole karne, oddaje strzał z lewej nogi i... GOOOOOL!
28 min- Ładne uderzenie Korzyma z 19 metra lecz na posterunku Turina.
32 min- Uderzenie z voleya Peszki i piłka trafia do bramki.
50 min- Ładne uderzenie Hinca, lecz piłka leci wysoko nad bramką.
56 min- Kolejny strzał Rengifo i kolejny raz zablokowany.
66 min- Dwie zmiany w Odrze.
77 min- Od kilkunastu minut gra toczy się w środku boiska.

FOTORELACJA :

Tabela jutro bo mi net strasznie muli ;<

Skrót meczu
Kenny
Witam.

Wywiad i mecz
Strzelcy i Asystenci
Tabela
Pamiętne mecze...

Pozdrawiam serdecznie smile.gif
Kenny
Może koemnty jakieś? smile.gif Pozdrawiam
Kenny
Sry, ale widzę że małe zainsteresowanie więc kończe. Jeśli będziecie chcieli żebym wrócil to napiszcie. Pozdrawiam smile.gif
WKS
Nie , nie koncz ja z checia tu zagladam cały czas i jestem ciekawy czy tak fajnie dalej bedziesz prowadził
lukasz44
CYTAT(WKS&RKS @ Feb 14 2009, 16:52) *
Nie , nie koncz ja z checia tu zagladam cały czas i jestem ciekawy czy tak fajnie dalej bedziesz prowadził

square.gif +1 , Nie kończ bo jest zaj.... twoja kariera, zapraszam również do mnie, pozdroo tongue.gif tongue.gif
Kenny
Ok. Widzę żę się skończyć nie da więc jutro dodam mecz ;d Oczekujcie popołudniu EDYCJI w tym poście. Pozdrawiam.

Niestety dzisiaj nie mam juz czasu. Ale mam od jutra ferie więc będzie z ranka napewno! Pozdrawiam
WKS
I jak bedziesz cos jeszcze pisał ? bo juz dawno nic nowego sie nie pojawiło ?

Ty i tak nie masz prawa przestac bo po co taki talent marnowac biggrin.gif
Marsin
Jak sam napisał ma ferie, może gdzieś wyjechał etc ;F x]
Też mam ferie, ale na dworze tyle śniegu, że się drzwi nie da otworzyć <lol>
Kenny
Liczcie w weekend na meczyk, pozdro.
Kenny
Sr że dwa posty pod rząd ale chciałem odświeżyc umarły temat biggrin.gif

Witamy. Po krótkiej przerwie spowodowanej korupcją w polskiej piłce wracamy na ligowe boiska. Dziś obejrzymy potyczkę Górnika z Poznańską Lokomotywą. Zapraszamy!!

2 min- Rengifo dostaję ładne podanie od Semira Stilicia lecz jego strzał jest niecelny.
6 min- Wojtkowiak podaje do Murawskiego, ten wchodzi w pole karne! Dogrywa do Rengifo i... GOOOOOL!!! Peruwiańczyk pokonuje bramkarza! A więc Lech doskonale zaczyna ten mecz.
13 min- Na spalonym byly gracz Lecha Pitry.
15 min- Ładna wrzutka Wojtowiaka a strzał Rengifo zablokowany.
27 min- Od kilku minut na boisku nic się nie dzieje.
36 min- Pitry znowu na spalonym.
48 min- Dwa strzaly Gornika zablokowane a w trzecim strzale Gajewski nei trafia do pustej bramki.
62 min- Dwie zmiany w Lechu. Schodzą Stilic i Rengifo a na boisku meldują sie Reiss i Lewandowski.
69 min- Ładny rajd Leo Markovskiego lewa strona i doskonałym uderzeniem daje remis Zabrzanom.
74 min- Za Wojtkowiaka wchodzi Kikut. A w Górniku Wodecki za Gajewskiego.
79 min- Ładny strzał Murawskiego lecz obok bramki.
KONIEC MECZU.

Niestety skrót i fotorelacja dopiero jutro bo się ucze na testy. KOMENTARZE! biggrin.gif
WKS
No i looz , dasz skrócik i super co tu gadac podoba mi sie twoja kariera
lukasz44
;-D super że wróciłeś , jak zawsze zarąbiście , pozdrawiam i zapraszam do mnie . . . elo !!!
Kenny
To nice. Niestety mi się komp popsuł. Tak więc next relacja po kilku dniach dopiero sad.gif Pisze od kumpla jbc. Pozdro
1908TylkoTwój1922
Ok Kenny wracaj szybko:p .
Kenny
Mysle nad rozpoczęciem nowej kariery, Lechem ofc. Co Wy na to? biggrin.gif Pozdrawiam
lukasz44
No jasne, wracaj mistrzuniu ;-D, zapraszam również do mnie ;-D pozdroo
zaczynaj jak najszybciej ;-P
mateusf50
Fajnie że nowej smile.gif
ale znów Lechem mad.gif
nie żebym się czepiał ale może nie wiem spróbuj inną ekipą
Kenny
Witam. Nie wyszedł mi ostatni powrót,ale mam zamiar dzisiaj pobrać Orange Patcha i zacząc od nowa? co Wy na to? Zaczałbym chyba Warta Poznań. Pozdrawiam
1908TylkoTwój1922
No jasne ! Dobry pomysł. Wracaj Kenny. Na pewno często będę przeglądał twoją karierę tongue.gif
Kenny
przyznam, ze ładna beka co ja robiłem te trzy lata temu ! biggrin.gif dzieki wszystkim co mnie czytali biggrin.gif
Edmondtics
Умный подмосковный сотрудник по морозильникам за неделю подбросит и выполнит дешевый ремонт холодильников Бутово без грязи в трехэтажке с договором на все узлы.Прочитать и распечатать листы цен вы можете у нас на сайте http://www.xolodremont.ru/

------------------------
клеточный дешевый ремонт холодильников Лианозово
с огоньком
чековый дешевый ремонт холодильников Южнопортовый
с почетом
темный дешевый ремонт холодильников Бирюлево
для людей
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.