Witajcie.Areczka 1 vs Lech 2Witają państwa: Mateusz Borek i Roman Kołtoń. Dziś oglądać będziemy spotkanie Arkii z Lechem. Gdynianie narazie grają poniżej oczekiwań i zajmują odległe 15 miejsce, zaś Lech jest 2. Zauważ Mateuszu, że Lech zagra w dosyć drugim składzie.
7 min- Faul Turiny przed polem karnym. Z wolnego Karwan i poprzeczka!
11 min- Lekki strzał Lewandowskiego. Bramkarz z problemami wybija na róg.
14 min- Fatalny błąd Mazurkiewicza i do piłki dopada Rafał Murawski i nie daje szans Bledzewskiemu.
30 min- Kibice Lecha świetnie się bawią. Gdynianie choć chcą, to nie mogą ich zagłuszyć, a na boisku nadal nudno.
33 min- Ryzykowne wyjście Turiny przed pole karne. Udało mu się jednak wybić piłkę.
34 min- Doskonałą wrzutka Moskalewicza i po uderzeniu głową Chmiesta mamy remis.
44 min- Chmiest sam na sam i poprzeczka!
56 min- Świetny rajd na prawej stronie Sławomira Peszko.Schodzi do środka,strzela i... GOOOOOOOL!!
90+1 min- Doskonały strzał Injaca i piłka trafia w słupek.Sędzia kończy mecz.FOTORELACJA
TABELA
Skrót meczu!
Przepraszam za brak relacji, ale jestem chory i co chwile mam gorączkę

Myślę,że dopiero pod koniec tygodnia nast. relacja. Przepraszam i pozdrawiam
Mogę pomóc przy gazetce
Ok,mógłbyś zrobić gazetkę

Jak będziesz napisz PW to Ci to pogadamy.Ewentualnie jak masz jakieś pomysły dotyczące gazetki to pisz

Pozdrawiam
Lopez10
Jan 20 2009, 18:38
Wszystko fajnie

Postaraj popracować nad oprawą graficzną i będzie super

P.S Jakim programem konwersujesz Filmy ?
No tak: Zaznaczam we frapsie half-size i nagrywam. Mam około minuty filmu. Włączam w VIRTUALDUB i sobie konwertuje i dodaje muzykę

Tak więc polecam Ci VirtualDub. Pozdrawiam:)
Witom,jutro będzie gazeta. Żegnom

Pozdrawiam
MaTi10
Jan 26 2009, 18:38
Twoje szczęście że z Legią przegrałeś ; DDD ; P , powodzenia w następnych meczach
Żal troszke meczu z Legią

Jutro mecz z Cracovią. Pozdrawiam
Rusek_ZGR
Jan 27 2009, 15:41
Kolego WIELKI SZACUN dla Ciebie, za to co robisz ciekawe to jest pozdrawiam.
qazwsx
Jan 27 2009, 18:35
CYTAT(Kenny @ Jan 16 2009, 18:36)

Zauważ Mateuszu, że Lech zagra w dosyć drugim składzie.
Fajny blog, miło się czyta, jednak staraj się nie popełniać takich błędów jak wyżej ;]
Bardzo fajny blog.Podoba mi się

Pozdro
Jablonka10
Jan 30 2009, 16:08
Fajny pomysł z pamiętnymi meczami

zapraszam do siebie
Gazetka zabija , wspaniala kariera jestes juz jednym z lepszych co bedzie za pare lat ?
Soncker
Feb 1 2009, 08:08
Kenny tylko tak mało się działo? 7 sytułacji to troche mało także meczyk musiał być nudny

ale cało kształt rewelacja
Pozdro
Mecz był nuuudny ;d Musze wyjść więc gazetka pod wieczór pewnie.
Skrót meczu.
Pes6 rlz
Feb 2 2009, 19:35
Gazetka świetna ogulnie fajne pomysły

Oby tak dalej POZDRO
Witam,na początku proszę o komentarze- zarówno te dobre jak i złe ;d
Skrót meczu
1908TylkoTwój1922
Feb 4 2009, 14:49
Super kariera... brawo dla ciebie za tą robote jaką robisz..^^
lukasz44
Feb 5 2009, 08:58
Super karierka, bardzo chętnie się ją czyta, oprawa graficzna również ciekawa, ale najbardziej podoba mi się pomysł z meczami historycznymi, brawa dla ciebie, pozdro
p.s - zapraszam rownież do komentowania mojej karierki, elo
Witam. Niestety dzisiaj od razu po szkole musiałem lecieć na trening i teraz już czasu nie mam... Jutro od rana do wieczora turniej więc mecz ukażę się w Niedzielę. Pozdrawiam
Może koemnty jakieś?

Pozdrawiam
Sry, ale widzę że małe zainsteresowanie więc kończe. Jeśli będziecie chcieli żebym wrócil to napiszcie. Pozdrawiam
Nie , nie koncz ja z checia tu zagladam cały czas i jestem ciekawy czy tak fajnie dalej bedziesz prowadził
lukasz44
Feb 14 2009, 16:58
CYTAT(WKS&RKS @ Feb 14 2009, 16:52)

Nie , nie koncz ja z checia tu zagladam cały czas i jestem ciekawy czy tak fajnie dalej bedziesz prowadził

+1 , Nie kończ bo jest zaj.... twoja kariera, zapraszam również do mnie, pozdroo
Ok. Widzę żę się skończyć nie da więc jutro dodam mecz ;d Oczekujcie popołudniu EDYCJI w tym poście. Pozdrawiam.
Niestety dzisiaj nie mam juz czasu. Ale mam od jutra ferie więc będzie z ranka napewno! Pozdrawiam
I jak bedziesz cos jeszcze pisał ? bo juz dawno nic nowego sie nie pojawiło ?
Ty i tak nie masz prawa przestac bo po co taki talent marnowac
Marsin
Feb 21 2009, 20:57
Jak sam napisał ma ferie, może gdzieś wyjechał etc ;F x]
Też mam ferie, ale na dworze tyle śniegu, że się drzwi nie da otworzyć <lol>
Liczcie w weekend na meczyk, pozdro.
Sr że dwa posty pod rząd ale chciałem odświeżyc umarły temat
Witamy. Po krótkiej przerwie spowodowanej korupcją w polskiej piłce wracamy na ligowe boiska. Dziś obejrzymy potyczkę Górnika z Poznańską Lokomotywą. Zapraszamy!!
2 min- Rengifo dostaję ładne podanie od Semira Stilicia lecz jego strzał jest niecelny.
6 min- Wojtkowiak podaje do Murawskiego, ten wchodzi w pole karne! Dogrywa do Rengifo i... GOOOOOL!!! Peruwiańczyk pokonuje bramkarza! A więc Lech doskonale zaczyna ten mecz.
13 min- Na spalonym byly gracz Lecha Pitry.
15 min- Ładna wrzutka Wojtowiaka a strzał Rengifo zablokowany.
27 min- Od kilku minut na boisku nic się nie dzieje.
36 min- Pitry znowu na spalonym.
48 min- Dwa strzaly Gornika zablokowane a w trzecim strzale Gajewski nei trafia do pustej bramki.
62 min- Dwie zmiany w Lechu. Schodzą Stilic i Rengifo a na boisku meldują sie Reiss i Lewandowski.
69 min- Ładny rajd Leo Markovskiego lewa strona i doskonałym uderzeniem daje remis Zabrzanom.
74 min- Za Wojtkowiaka wchodzi Kikut. A w Górniku Wodecki za Gajewskiego.
79 min- Ładny strzał Murawskiego lecz obok bramki.
KONIEC MECZU.Niestety skrót i fotorelacja dopiero jutro bo się ucze na testy. KOMENTARZE!
No i looz , dasz skrócik i super co tu gadac podoba mi sie twoja kariera
lukasz44
Mar 3 2009, 17:18
;-D super że wróciłeś , jak zawsze zarąbiście , pozdrawiam i zapraszam do mnie . . . elo !!!
To nice. Niestety mi się komp popsuł. Tak więc next relacja po kilku dniach dopiero

Pisze od kumpla jbc. Pozdro
1908TylkoTwój1922
Apr 24 2009, 08:21
Ok Kenny wracaj szybko:p .
Mysle nad rozpoczęciem nowej kariery, Lechem ofc. Co Wy na to?

Pozdrawiam
lukasz44
Jul 31 2009, 17:33
No jasne, wracaj mistrzuniu ;-D, zapraszam również do mnie ;-D pozdroo
zaczynaj jak najszybciej ;-P
mateusf50
Aug 25 2009, 13:41
Fajnie że nowej
ale znów Lechem
nie żebym się czepiał ale może nie wiem spróbuj inną ekipą
Witam. Nie wyszedł mi ostatni powrót,ale mam zamiar dzisiaj pobrać Orange Patcha i zacząc od nowa? co Wy na to? Zaczałbym chyba Warta Poznań. Pozdrawiam
1908TylkoTwój1922
Dec 19 2009, 12:57
No jasne ! Dobry pomysł. Wracaj Kenny. Na pewno często będę przeglądał twoją karierę
przyznam, ze ładna beka co ja robiłem te trzy lata temu !

dzieki wszystkim co mnie czytali
Edmondtics
Jul 24 2015, 11:18
Умный подмосковный сотрудник по морозильникам за неделю подбросит и выполнит
дешевый ремонт холодильников Бутово без грязи в трехэтажке с договором на все узлы.Прочитать и распечатать листы цен вы можете у нас на сайте
http://www.xolodremont.ru/ ------------------------
клеточный
дешевый ремонт холодильников Лианозово с огоньком
чековый
дешевый ремонт холодильников Южнопортовый с почетом
темный
дешевый ремонт холодильников Бирюлево для людей
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.