Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Siłownia-co?jak?dlaczego?-pytaj
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2
kostek
CYTAT
Sory za post pod postem(...)

To nie soruj, tylko stosuj się do regulaminu.

Może po prostu osoby, które prowadzą ten topic mają mature/sesje/inne zajęcia i pomogą Ci kiedy indziej
Wrzuć na luz.
demiano7
CYTAT(kostek @ May 26 2009, 17:44) *
To nie soruj, tylko stosuj się do regulaminu.

Może po prostu osoby, które prowadzą ten topic mają mature/sesje/inne zajęcia i pomogą Ci kiedy indziej
Wrzuć na luz.

Post pod postem ponieważ inaczej nikt nawet by nie odczytał... A to że niemają czasu rozumiem ale skoro prowadzą temat to można by napisać chociaż kiedy sie odezwą a nie człowiek czeka miesiąc ponad i zero odzewu mimo ze na forum bywają... w każdym razie już nie potrzebuje "pomocy" wink.gif narazie
Mortin
CYTAT(demiano7 @ May 26 2009, 18:33) *
Post pod postem ponieważ inaczej nikt nawet by nie odczytał... A to że niemają czasu rozumiem ale skoro prowadzą temat to można by napisać chociaż kiedy sie odezwą a nie człowiek czeka miesiąc ponad i zero odzewu mimo ze na forum bywają... w każdym razie już nie potrzebuje "pomocy" wink.gif narazie

skoro juz nie potrzebujesz pomocy, to w niczym Ci juz nie pomozemy wink.gif jakos tak wyszlo, ze ja mialem matury, a norek jest na studiach i tez ma swoje zajecia, wiec czasu nie bylo
lukasz44
Odświeżmy temat :
Za dwa tygodnie planuję zacząć kolejny cykl kreatynowy i mam do was pytanie co wziąć tym razem.
Pierwszy cykl z Cm3 uważam za udany, siła poszła w górę, biceps też nieżle tongue.gif
Mam swoją siłownię w domu, sporo sprzętu i już trochę doświadczenia.
Ale może wy zaproponujecie coś swojego.
lukasso
2 strzaly omki co 2 dzien, 6 tabsow mety dziennie i huj
powinno pomoc
MaTi10
odpocznij i cm3 dalej moim zdaniem smile.gif , ja zarzucam cm3+spalacz , jak dawkowałeś cm3?

Zanim napiszesz popatrz na datę ostatniego posta.//Orange_91
lukasz44
CYTAT(MaTi10 @ Jul 31 2010, 01:52) *
odpocznij i cm3 dalej moim zdaniem smile.gif , ja zarzucam cm3+spalacz , jak dawkowałeś cm3?

Zanim napiszesz popatrz na datę ostatniego posta.//Orange_91

Ta własnie zaczałem kolejny cykl na Cm3 i nitrobolon, efekty super jak na pierwsze dni, 5 kps rano, 5 kps przed trenem w DT.
MaTi10
tak Orange mój błąd , ale temat o siłowni mozna dalej ciągnać wink.gif

ja zamierzam dawkować w dni treningowe 4 kaps przed sniadaniem , 4 po treningu , w nie treningowy 4 przed sniadaniem i do tego w trakcie sniadania get fn ripped (spalacz tłuszczu) pozniej moze zwiększe dawke spalacza.Troche się wycinam. smile.gif

Po pierwszym cyklu na cm3 poszło w mięsnie troche ? smile.gif ile cykl ciągnąłeś ?
lukasz44
CYTAT(MaTi10 @ Aug 2 2010, 19:01) *
ja zamierzam dawkować w dni treningowe 4 kaps przed sniadaniem , 4 po treningu , w nie treningowy 4 przed sniadaniem i do tego w trakcie sniadania get fn ripped (spalacz tłuszczu) pozniej moze zwiększe dawke spalacza.Troche się wycinam. smile.gif

Po pierwszym cyklu na cm3 poszło w mięsnie troche ? smile.gif ile cykl ciągnąłeś ?

Zamiast po trenie bierz przed, dużo lepsza kombinacja, sam próbowałem i tak i tak, polecam 30 minut przed.

Pierwszy cykl jest zawsze najlepszy i najlepiej idzie, coś koło 15-20 kg na WL i z 4-5 w łapie poszło. Cykl koło 2,5 miesiąca.
MaTi10
No to ładnie , ale priorytetem nie jest juz masa , bo kombinuje to cm3 ze spalaczem i białkiem , dąże do rzeźby(jakaś juz jest ale nie satysfakcjonuje, srednio bardzo jest wink.gif ) i troche z brzucha trzeba wypalić , na sfd mowili ze niby po treningu lepiej.
MaTi10
Za post pod postem pardon..

Jeszcze jak by był ktoś chętny do poprawy mojego treningu i diety to było by miło smile.gif , priv, lub tutaj pisać.

Pozdro !
U1203et
Fajnie, że są ludzie, którzy lubią dzielić się na forum swoimi doświadczeniami. Wymiana myśli to w dzisiejszych czasach bardzo cenna umiejętność.

Ubot3030 - Zerknij tu: http://biznesowe.info.pl/post26302.html#p26302
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.