Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: SIG & AVATAR - zamòwienia
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
murzyn
Siema chcialbym zamowic sige Barcelony z Ronaldinho Eto'o i Deco z podpisem murzyn i logo FC Barcelony:)Prosze błagam o zrobienie:)
Crawler
Siema chcialbym zamowic sige Barcelony z Ronaldinho Eto'o i Deco z podpisem murzyn i logo FC Barcelony:)Prosze błagam o zrobienie:)
Jesli ktos moze to niech mi zrobi sygnaturke z Barosem i Gararrdem,z napisem Ada.Z gòry wielkie thx
Ja nie mogę. Jeśli się nie myle to murzyn i dumel to bracia :wink: (tak mi przynajmiej powiedział dumel).A poza tym to te kuszulki i sigi to nie dla nich. Rozumiem dla murzyna laugh.gif ale ni dla dumela !! Przecie nik o ksywie dumel nie bierze sobie avkòw i sigòw a innym nickiem!! Do tego dumel mi mòwił ,że to nie dla niego !! Bòg jedenyny wie dla kogo laugh.gif . Więc dumel może przestań prosić o te sigi i avatary bo niedługo panowie o sigòw i avataròw wysiądą !! Ja poprosiłem dwa razy o o siga i o avka . I nie proszę o nie cały czas. Jednak jeśli wam (dumelowi , murzynowi ) to sprawia przyjemność cały czas dawanie nowych zgłoszeń to nie czytajcie tego. A jeśli sprawia przyjemność robienia nowych sigòw i avkòw(ppartykk , cj90,boberto) to tego też nie czytajcie. To ja proszę też o siga z Lampardem i Dudkiem pomiędzy nimi napis vs. na tle stadionu Stamfort Bridge.Dziękuje za uwage.
Luki_bw
Ja mam prośbe specjalną ... Prosil bym o avatar (koszulka Zagłębia Sosnowiec [II liga] , z numerem obojetnie jakim smile.gif najlepiej 7 albo 9 i nickiem Luki ) Jakbyscie nie mogli znalezc koszulek Zaglebia to piszcie na gg 2308602 smile.gif
ppatrykk
sygnaturka dla Devila pzdr laugh.gif
[img]http://img255.echo.cx/img255/9276/dvil4cr.jpg[/img]
CODE
http://img255.echo.cx/img255/9276/dvil4cr.jpg
_DEVIL_
Dzieki patryk ...!!!!!!!!:;];]smile.gif))))......jestes wielki Pozdro
olfeusz
A jeśli można by prosił o siga i avatara Realu. Niech to będzie Raul a w tle Sanatiago Bernabeu i herb. Siga to nie wiem.......
real34
Bardzo proszę aby ktoś zrobił dla mnie mix: David Beckham, Roberto Carlos i logo realu madryt :)proszę smile.gif błagam smile.gif please Ps. a do tego prosił bym o koszulkę realu madryt z napisem "real34" Z gòry dziękuje
ppatrykk
sygnaturka dla Tomi 84 smile.gif pzdr laugh.gif
user posted image
CODE
http://img257.echo.cx/img257/7058/tomi5av.jpg
Tomi84
sygnaturka dla Tomi 84 smile.gif pzdr laugh.gif
user posted image
CODE
http://img257.echo.cx/img257/7058/tomi5av.jpg

Zajebiscie Ppatrykk, widze ze znalazłeś jeszcze lepszy foty Riquelme i Teveza niż te co ja Ci podesłałem smile.gif Wielkieeeeeeeeeeee dzieki smile.gif
bits
Dopiero zaczynam przygodę z Photoshopem i oto mo pierwszy sig:

[img]http://shell.tcz.pl/~x-men/pes/images/sig.jpg[/img]

To mòj pierwszy sig więc się nie śmiejcie. Mam do was pytanie jak wy tak dokładnie wycinacie tych zawodnikòw. Ja gdy wycinam szybką maską to zostają mi elementy z poprzedniego tła. Może wiecie jak to usunąć. Prosze powiedzcie mi!!!
qazwsx
Mam prośbe do jakiegoś grafika z tej strony :
Proszę o siga (tzn. to co jest w podpisie ;D ) z w barwach klubu Fiorentina (czyli fioletowy) z jakim piłkarzem tego klubu a najlepiej Miccolim i Bojnovem, herb klubu z boku i oczywiśce mòj nick QAZWSX
Z gòry bardzo dziękuje i proszę o zrobienie czegoś takiego smile.gif
Cj90
a ja chce siga barcy i realu, na nim ronaldinho i ronaldo
Crawler
Zmieniam zamòwienie ma siga. Niech ktoś mi zrobi sygnaturkę z Szevą na tle herbu Ac Milan i Zidana na tle herbu Realu Madryt laugh.gif I tam mòj nick Lookkas_Fan ;D Coś takiego jak mam teraz ale zamienić herby i piłkarzy :wink: .
RealMadryt
A ja bym prosil o Avatar (mix) przemieniajace sie logo Arsenalu i twarz Henry'ego moze byc nawiazanie do Ligi Mistrzow!!!
Z gory dziekuje i mam nadzieje ze zostanie wysluchana moja prosba?? :wink:
I jak ktos ma czas to prosze singa :Henry a na tle stadion ARSENALU
Z gory dzixi
real34
siema! Juz pare razy prosilem ale chyba nikt z wytwarzaczy sigow i avatarow tu nie zaglada??!! prosze ostatni raz o siga z robertem carlosem i davidem beckhamem na tle santiago bernbaeu i pomiedzy nimi logo realu i gdzies moja ksywa smile.gif Ps. przydała by sie jeszcze koszulka realu z moja ksywa smile.gif
Z gory dzieki i mam nadzieje ze w koncu ktos to dla mnie zrobi:) please:) pozdro
BuLi
CJ wlasnie znalazlem sobie takiego samego siga i avka co ty ;D
ale trudno...kto pierwszy ten lepszy... :wink:
teraz prosba do sig'makerow o zmiane kolorystyki mojego siga, np. na niebieski ;D wymyslcie cos :wink: . A jesli komus sie chce to moze zrobic mi nowego siga o takiej tematyce co mam teraz :wink: z gory dzieki...pzdr smile.gif
dumel
Ponownie prosze o siga z Barosem i napisem Ada.Z gòry thx
ppatrykk
zrobilem sobie kolejne dwie tapetki smile.gif jak chcecie to bierzcie smile.gif pzdr smile.gif
user posted image
user posted image
•volvo
Mam pytanie : w jakim programie robicie animowane GIFy? Chciałbym zrobić na swoim avatarze efekt przejścia jednak nie wiem jak i w czym to zrobić smile.gif
Tomi84

user posted image

To mòj pierwszy sig więc się nie śmiejcie. Mam do was pytanie jak wy tak dokładnie wycinacie tych zawodnikòw. Ja gdy wycinam szybką maską to zostają mi elementy z poprzedniego tła. Może wiecie jak to usunąć. Prosze powiedzcie mi!!!

Bits nawet nieźle tylko że na tym sigu masz Wiltorda a nie Vieire 8)
Party Biene
Poprosiłbym o jakiegoś ładnego siga z Czelsea zeby był na nim Lampard i pisało Chelsea Rox !! da się zrobić ? Liczę na państwa wyobraźnię ... A jeżeli ten sig jest nie do zrobienia to poprosze o siga z Pszczułką Mają ...

Dziękuję, pozdrawiam
bits

user posted image

Bits nawet nieźle tylko że na tym sigu masz Wiltorda a nie Vieire 8)

musiało mi się pomylić. Dzięki!!! (jeszcze jedno mòj nick pisze się małymi literami)
RealMadryt
Siemka, zrobi mi ktos Avatar z przemieniajacym sie logiem ARSENALU i twarza HENRY'ego???
Bardzo prosze, zamowienie skladalem wczesniej ale nikt tym sie nie zaja!!!
Bardzo, bardzo, bardzo proooosze PLEASE :cry:
qbas
moze ktos i mi zrobi z nudow siga, w sumie to bym bardzo prosil, chcialbym zeby znalazlo sie w nim cos z wisly krakow, realu madryt, lks lomza i moj nick. z gory dziekuje

link do lks -http://www.lks.lomza.tk/

czekam i czekam na tego siga, prosze niech ktos sie tym zajmie :roll:

juz tydz czekam, doczekam sie
•volvo
Mam pytanie : w jakim programie robicie animowane GIFy? Chciałbym zrobić na swoim avatarze efekt przejścia jednak nie wiem jak i w czym to zrobić smile.gif

:wink:
j.osti
A ja mam taką prośbę. Nie będę pisał, że nie mam czasu... bo zwyczajnie nie umiem robić sigòw. Czy mògłby mi ktoś zrobić? Chodzi mi o sig ze Stomilem Olsztyn (teraz OKS 1945). W zasadzie wystarczy logo i jakiś napis, np. jedna z flag. Czekam na pomysły... biggrin.gif Z gòry dzięki. A i jeszcze jedno. Jakby się komuś chciało, to może jeszcze jeden ale z PZU AZS Olsztyn. Pozdro

Ps. nick osti
•volvo
Co sądzicie o moim sigu? Co radzilibyście mi w nim zmienić? :wink:
Cj90
nic dodac nic ujac, fajny efekt z tym napisem, wczesnie ladowano ten efekt na cala powierzchnie siga.. ty to inaczej wykombinowales i przyznam ze zajebiscie smile.gif
•volvo
Spieprzyłem troche sprawe i nie wiem jak to naprawić. Plik psd mam zapisany w ostatecznej wersji, a chciałem jeszcze troche pozmieniać : cały sig w odcieniach szarości a postacie w takich kolorach jak były w orginalnym obrazku. Chyba będe musiał robić od nowa 8)
RealMadryt
A ja bym prosil o Avatar (mix) przemieniajace sie logo Arsenalu i twarz Henry'ego moze byc nawiazanie do Ligi Mistrzow!!!
Z gory dzixi

Ej co sie dzieie widze ze kolega czeka 1 tydzien (qbas) ja czekam pare dni a avatar'a jak nie bylo tak niema :cry:
Moglbym jeszcze poczekac ale wkurza mnie to ze ktos napisal posta zprosba duuuuuuuuzo pozniej a juz ma swa prosbe o sing'a albo avatat!!!
Mam nadzieje ze kiedys sie doczekam??? :roll: :cry:
zborek
Mam prośbe do volvo95 czy mòłgłbys mi zrobic siga z efektm takim jakim Ty masz na swoim niku w sigu.A na nim,żeby był Ze Roberto i Ronaldhinio.
Dalo by rade zrobic?????.
Z gòry dzieki.
Pozdro
;D ;D ;D ;D ;D
real34
hej zborek czy zajmujesz się robieniem avatarow?? Jak tak to czy mògłbyś mi zrobic beckhama i R. carlosa na tle santiago bernabeu?? z goey dzieki ;D
zborek
Heheheheh niestety mam windowsa 98 i u mnie photoshop niechodzi.Jakbym mial to z chęcią bym Ci zrobil.
Pozdro
;D ;D :wink: :wink: :wink:
real34
szkoda sad.gif ale dzieki za dobre checi smile.gif a znasz moze kogos kto moglby mi to zrobic??
j.osti
ooooooooooo widzę, że las rąk... dobra sam sobie zrobię
RealMadryt
Z gory dzixi

Ej co sie dzieie widze ze kolega czeka 1 tydzien (qbas) ja czekam pare dni a avatar'a jak nie bylo tak niema :cry:
Moglbym jeszcze poczekac ale wkurza mnie to ze ktos napisal posta zprosba duuuuuuuuzo pozniej a juz ma swa prosbe o sing'a albo avatat!!!

Prosze napisac ze mi niezrobicie avatar'a bo costam, albo ze zrobicie w danym terminie!
To przynajmniej niebede zasmiecal FORUM :evil: :cry: :oops: :roll:
Soxx
Zrobi mi ktos avka :?: :arrow: zmieniajace sie koszulki arsenalu. Czerwona przòd,potem tył,potem niebieska przòd,potem niebieska tył,potem zòlta przòd,potem zòłta tył. Na plecach nr 13 i mòj nick. Chciałbym,zeby koszulki były takie,ażeby wyraźnie było widać nick. Avatar chciałbym dostać w dwòch wersjach ..jeden o wielkości 128 na 128 pikseli a drugi troszke wiekszy(nie pamietam jakie jest maximium na tym forum)
Da sie zrobic cosik takiego :?: Podejmie sie ktos :?:
Jak tak to niech da znac to ewentualnie dogadamy sie na priv
•volvo
Ktòry ładniejszy?

user posted image

user posted image

[img]http://volvo95.spymac.net/Filmiki/psv-sig4.gif[/img]

BTW. Niestety na razie nie będe robił żadnych sigòw bo mam mature niedługo i nie mam czasu na zabawe w Photoshopie ... :wink:
Tomak
Volvo, najfajniejszy ten na samym dole smile.gif
PS. A po maturce będziesz robił sigi ? Bo ruch duży a sigmakerzy chyba na urlopie ;D
j.osti
volvo95, dla mnie ten, ktòry masz aktualnie w podpisie
Bulion
zdecydowanie ostatni wink.gif ale ten 2 tez niczego sobie biggrin.gif
zborek
Ja pnawiam prosbe o zrobienei mi siga z Ze Roberto i Ronaldhinio.Zeby na tym sigu był moj nik Zborek z takim efektem jak ma Volvo95,że tak błyszczy u Ciebie ten napis.Czekam zniecierpliwością.
Pozdro
;D ;D
j.osti
Mam pytanie. Właśnie dorwałem program o nazwie Paint Shop Pro 9.01. Jakie są wasze opinie na temat tego programu? Nadaje się do sygnaturek?! Da się wstawiać animowane napisy etc. ? Dzięki POZDRAWIAM
RealMadryt
Z gory dzixi

Prosze napisac ze mi niezrobicie avatar'a bo costam, albo ze zrobicie w danym terminie!
Rozumiem ze macie malo czasu, ale chociaz napiscie na kiedy!!! :cry:
Tomak
Człowieku zrozum, że życie to nie tylko komputer i internet... Jest życie osobiste, szkoła ...
murzyn
Prosilem o sige z Ronaldinho i napisem murzyn.Prosze zrobci mi!!Błagam was
ppatrykk
Z gory dzixi

Rozumiem ze macie malo czasu, ale chociaz napiscie na kiedy!!! :cry:

oto avatar dla Ciebie marudo tongue.gif:P pzdr laugh.gif
[img]http://img117.echo.cx/img117/3919/henry5qr.gif[/img]
CODE
http://img117.echo.cx/img117/3919/henry5qr.gif

masz "sige" (niezle sie usmialem..."sige" laugh.gif laugh.gif hahaha )
[img]http://img9.echo.cx/img9/7273/murzyn0fx.jpg[/img]
CODE
http://img9.echo.cx/img9/7273/murzyn0fx.jpg
gringo
gringo & korzen (albo korzen & gringo) - robimy sigi... probka naszych możliwości: http://img153.echo.cx/my.php?image=4snake6tz.png

biggrin.gif
Tomak
To chyba jest avatar ;D Ale mniejsza o to ... panowie, niech ktorys z Was wykona dla mnie avatara z logiem Barcy ... Oczywiście w klimacie ava gringo ... Dziękuję smile.gif
Crawler
Zmieniam zamòwienie ma siga. Niech ktoś mi zrobi sygnaturkę z Szevą na tle herbu Ac Milan i Zidana na tle herbu Realu Madryt  :lol: I tam mòj nick Lookkas_Fan  ;D Coś takiego jak mam teraz ale zamienić herby i piłkarzy  :wink: .
Ponawiam prośbe ! Niech ktoś to zrobi . Uwaga marudzę ! Jeszcze nie zacząłem ale jak zaczne marudzić to hoho bede miał 50 postòw o tym sigu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.