murzyn
Apr 25 2005, 19:39
Siema chcialbym zamowic sige Barcelony z Ronaldinho Eto'o i Deco z podpisem murzyn i logo FC Barcelony:)Prosze błagam o zrobienie:)
Crawler
Apr 25 2005, 21:05
| QUOTE |
| Siema chcialbym zamowic sige Barcelony z Ronaldinho Eto'o i Deco z podpisem murzyn i logo FC Barcelony:)Prosze błagam o zrobienie:) |
| QUOTE |
| Jesli ktos moze to niech mi zrobi sygnaturke z Barosem i Gararrdem,z napisem Ada.Z gòry wielkie thx |
Ja nie mogę. Jeśli się nie myle to murzyn i dumel to bracia :wink: (tak mi przynajmiej powiedział dumel).A poza tym to te kuszulki i sigi to nie dla nich. Rozumiem dla murzyna
ale ni dla dumela !! Przecie nik o ksywie dumel nie bierze sobie avkòw i sigòw a innym nickiem!! Do tego dumel mi mòwił ,że to nie dla niego !! Bòg jedenyny wie dla kogo
. Więc dumel może przestań prosić o te sigi i avatary bo niedługo panowie o sigòw i avataròw wysiądą !! Ja poprosiłem dwa razy o o siga i o avka . I nie proszę o nie cały czas. Jednak jeśli wam (dumelowi , murzynowi ) to sprawia przyjemność cały czas dawanie nowych zgłoszeń to nie czytajcie tego. A jeśli sprawia przyjemność robienia nowych sigòw i avkòw(ppartykk , cj90,boberto) to tego też nie czytajcie. To ja proszę też o siga z Lampardem i Dudkiem pomiędzy nimi napis vs. na tle stadionu Stamfort Bridge.Dziękuje za uwage.
Luki_bw
Apr 25 2005, 21:12
Ja mam prośbe specjalną ... Prosil bym o avatar (koszulka Zagłębia Sosnowiec [II liga] , z numerem obojetnie jakim

najlepiej 7 albo 9 i nickiem Luki ) Jakbyscie nie mogli znalezc koszulek Zaglebia to piszcie na gg 2308602
ppatrykk
Apr 26 2005, 13:44
sygnaturka dla Devila pzdr
[img]http://img255.echo.cx/img255/9276/dvil4cr.jpg[/img]
| CODE |
| http://img255.echo.cx/img255/9276/dvil4cr.jpg |
_DEVIL_
Apr 26 2005, 14:27
Dzieki patryk ...!!!!!!!!:;];]

))))......jestes wielki Pozdro
olfeusz
Apr 26 2005, 15:18
A jeśli można by prosił o siga i avatara Realu. Niech to będzie Raul a w tle Sanatiago Bernabeu i herb. Siga to nie wiem.......
real34
Apr 26 2005, 19:37
Bardzo proszę aby ktoś zrobił dla mnie mix: David Beckham, Roberto Carlos i logo realu madryt :)proszę

błagam

please Ps. a do tego prosił bym o koszulkę realu madryt z napisem "real34" Z gòry dziękuje
ppatrykk
Apr 26 2005, 19:57
sygnaturka dla Tomi 84

pzdr
| CODE |
| http://img257.echo.cx/img257/7058/tomi5av.jpg |
Dopiero zaczynam przygodę z Photoshopem i oto mo pierwszy sig:
[img]http://shell.tcz.pl/~x-men/pes/images/sig.jpg[/img]
To mòj pierwszy sig więc się nie śmiejcie. Mam do was pytanie jak wy tak dokładnie wycinacie tych zawodnikòw. Ja gdy wycinam szybką maską to zostają mi elementy z poprzedniego tła. Może wiecie jak to usunąć. Prosze powiedzcie mi!!!
qazwsx
Apr 27 2005, 09:20
Mam prośbe do jakiegoś grafika z tej strony :
Proszę o siga (tzn. to co jest w podpisie ;D ) z w barwach klubu Fiorentina (czyli fioletowy) z jakim piłkarzem tego klubu a najlepiej Miccolim i Bojnovem, herb klubu z boku i oczywiśce mòj nick QAZWSX
Z gòry bardzo dziękuje i proszę o zrobienie czegoś takiego
a ja chce siga barcy i realu, na nim ronaldinho i ronaldo
Crawler
Apr 27 2005, 14:46
Zmieniam zamòwienie ma siga. Niech ktoś mi zrobi sygnaturkę z Szevą na tle herbu Ac Milan i Zidana na tle herbu Realu Madryt

I tam mòj nick Lookkas_Fan ;D Coś takiego jak mam teraz ale zamienić herby i piłkarzy :wink: .
RealMadryt
Apr 27 2005, 15:08
A ja bym prosil o Avatar (mix) przemieniajace sie logo Arsenalu i twarz Henry'ego moze byc nawiazanie do Ligi Mistrzow!!!
Z gory dziekuje i mam nadzieje ze zostanie wysluchana moja prosba?? :wink:
I jak ktos ma czas to prosze singa :Henry a na tle stadion ARSENALU
Z gory dzixi
real34
Apr 27 2005, 17:03
siema! Juz pare razy prosilem ale chyba nikt z wytwarzaczy sigow i avatarow tu nie zaglada??!! prosze ostatni raz o siga z robertem carlosem i davidem beckhamem na tle santiago bernbaeu i pomiedzy nimi logo realu i gdzies moja ksywa

Ps. przydała by sie jeszcze koszulka realu z moja ksywa
Z gory dzieki i mam nadzieje ze w koncu ktos to dla mnie zrobi:) please:) pozdro
CJ wlasnie znalazlem sobie takiego samego siga i avka co ty ;D
ale trudno...kto pierwszy ten lepszy... :wink:
teraz prosba do sig'makerow o zmiane kolorystyki mojego siga, np. na niebieski ;D wymyslcie cos :wink: . A jesli komus sie chce to moze zrobic mi nowego siga o takiej tematyce co mam teraz :wink: z gory dzieki...pzdr
Ponownie prosze o siga z Barosem i napisem Ada.Z gòry thx
ppatrykk
Apr 27 2005, 22:26
•volvo
Apr 28 2005, 06:14
Mam pytanie : w jakim programie robicie animowane GIFy? Chciałbym zrobić na swoim avatarze efekt przejścia jednak nie wiem jak i w czym to zrobić
Tomi84
Apr 28 2005, 12:57
| QUOTE |
Dopiero zaczynam przygodę z Photoshopem i oto mo pierwszy sig:
To mòj pierwszy sig więc się nie śmiejcie. Mam do was pytanie jak wy tak dokładnie wycinacie tych zawodnikòw. Ja gdy wycinam szybką maską to zostają mi elementy z poprzedniego tła. Może wiecie jak to usunąć. Prosze powiedzcie mi!!! |
Bits nawet nieźle tylko że na tym sigu masz Wiltorda a nie Vieire 8)
Party Biene
Apr 28 2005, 13:12
Poprosiłbym o jakiegoś ładnego siga z Czelsea zeby był na nim Lampard i pisało Chelsea Rox !! da się zrobić ? Liczę na państwa wyobraźnię ... A jeżeli ten sig jest nie do zrobienia to poprosze o siga z Pszczułką Mają ...
Dziękuję, pozdrawiam
| QUOTE |
| QUOTE | Dopiero zaczynam przygodę z Photoshopem i oto mo pierwszy sig:
To mòj pierwszy sig więc się nie śmiejcie. Mam do was pytanie jak wy tak dokładnie wycinacie tych zawodnikòw. Ja gdy wycinam szybką maską to zostają mi elementy z poprzedniego tła. Może wiecie jak to usunąć. Prosze powiedzcie mi!!! |
Bits nawet nieźle tylko że na tym sigu masz Wiltorda a nie Vieire 8) |
musiało mi się pomylić. Dzięki!!! (jeszcze jedno mòj nick pisze się małymi literami)
RealMadryt
Apr 28 2005, 15:12
Siemka, zrobi mi ktos Avatar z przemieniajacym sie logiem ARSENALU i twarza HENRY'ego???
Bardzo prosze, zamowienie skladalem wczesniej ale nikt tym sie nie zaja!!!
Bardzo, bardzo, bardzo proooosze PLEASE :cry:
| QUOTE |
| QUOTE | moze ktos i mi zrobi z nudow siga, w sumie to bym bardzo prosil, chcialbym zeby znalazlo sie w nim cos z wisly krakow, realu madryt, lks lomza i moj nick. z gory dziekuje
link do lks -http://www.lks.lomza.tk/ |
czekam i czekam na tego siga, prosze niech ktos sie tym zajmie :roll: |
juz tydz czekam, doczekam sie
•volvo
Apr 28 2005, 15:49
| QUOTE |
Mam pytanie : w jakim programie robicie animowane GIFy? Chciałbym zrobić na swoim avatarze efekt przejścia jednak nie wiem jak i w czym to zrobić  |
:wink:
j.osti
Apr 28 2005, 16:11
A ja mam taką prośbę. Nie będę pisał, że nie mam czasu... bo zwyczajnie nie umiem robić sigòw. Czy mògłby mi ktoś zrobić? Chodzi mi o sig ze Stomilem Olsztyn (teraz OKS 1945). W zasadzie wystarczy logo i jakiś napis, np. jedna z flag. Czekam na pomysły...

Z gòry dzięki. A i jeszcze jedno. Jakby się komuś chciało, to może jeszcze jeden ale z PZU AZS Olsztyn. Pozdro
Ps. nick osti
•volvo
Apr 28 2005, 19:10
Co sądzicie o moim sigu? Co radzilibyście mi w nim zmienić? :wink:
nic dodac nic ujac, fajny efekt z tym napisem, wczesnie ladowano ten efekt na cala powierzchnie siga.. ty to inaczej wykombinowales i przyznam ze zajebiscie
•volvo
Apr 28 2005, 19:52
Spieprzyłem troche sprawe i nie wiem jak to naprawić. Plik psd mam zapisany w ostatecznej wersji, a chciałem jeszcze troche pozmieniać : cały sig w odcieniach szarości a postacie w takich kolorach jak były w orginalnym obrazku. Chyba będe musiał robić od nowa 8)
RealMadryt
Apr 28 2005, 20:34
| QUOTE |
A ja bym prosil o Avatar (mix) przemieniajace sie logo Arsenalu i twarz Henry'ego moze byc nawiazanie do Ligi Mistrzow!!!
Z gory dziekuje i mam nadzieje ze zostanie wysluchana moja prosba?? :wink: I jak ktos ma czas to prosze singa :Henry a na tle stadion ARSENALU
Z gory dzixi |
Ej co sie dzieie widze ze kolega czeka 1 tydzien (qbas) ja czekam pare dni a avatar'a jak nie bylo tak niema :cry:
Moglbym jeszcze poczekac ale wkurza mnie to ze ktos napisal posta zprosba duuuuuuuuzo pozniej a juz ma swa prosbe o sing'a albo avatat!!!
Mam nadzieje ze kiedys sie doczekam??? :roll: :cry:
zborek
Apr 28 2005, 21:13
Mam prośbe do volvo95 czy mòłgłbys mi zrobic siga z efektm takim jakim Ty masz na swoim niku w sigu.A na nim,żeby był Ze Roberto i Ronaldhinio.
Dalo by rade zrobic?????.
Z gòry dzieki.
Pozdro
;D ;D ;D ;D ;D
real34
Apr 28 2005, 21:19
hej zborek czy zajmujesz się robieniem avatarow?? Jak tak to czy mògłbyś mi zrobic beckhama i R. carlosa na tle santiago bernabeu?? z goey dzieki ;D
zborek
Apr 28 2005, 22:05
Heheheheh niestety mam windowsa 98 i u mnie photoshop niechodzi.Jakbym mial to z chęcią bym Ci zrobil.
Pozdro
;D ;D :wink: :wink: :wink:
real34
Apr 28 2005, 22:07
szkoda

ale dzieki za dobre checi

a znasz moze kogos kto moglby mi to zrobic??
j.osti
Apr 28 2005, 22:14
ooooooooooo widzę, że las rąk... dobra sam sobie zrobię
RealMadryt
Apr 28 2005, 22:20
| QUOTE |
| QUOTE | A ja bym prosil o Avatar (mix) przemieniajace sie logo Arsenalu i twarz Henry'ego moze byc nawiazanie do Ligi Mistrzow!!!
Z gory dziekuje i mam nadzieje ze zostanie wysluchana moja prosba?? :wink: I jak ktos ma czas to prosze singa :Henry a na tle stadion ARSENALU
Z gory dzixi |
Ej co sie dzieie widze ze kolega czeka 1 tydzien (qbas) ja czekam pare dni a avatar'a jak nie bylo tak niema :cry:
Moglbym jeszcze poczekac ale wkurza mnie to ze ktos napisal posta zprosba duuuuuuuuzo pozniej a juz ma swa prosbe o sing'a albo avatat!!!
Mam nadzieje ze kiedys sie doczekam??? :roll: :cry: |
Prosze napisac ze mi niezrobicie avatar'a bo costam, albo ze zrobicie w danym terminie!
To przynajmniej niebede zasmiecal FORUM :evil: :cry: :oops: :roll:
Zrobi mi ktos avka :?: :arrow: zmieniajace sie koszulki arsenalu. Czerwona przòd,potem tył,potem niebieska przòd,potem niebieska tył,potem zòlta przòd,potem zòłta tył. Na plecach nr 13 i mòj nick. Chciałbym,zeby koszulki były takie,ażeby wyraźnie było widać nick. Avatar chciałbym dostać w dwòch wersjach ..jeden o wielkości 128 na 128 pikseli a drugi troszke wiekszy(nie pamietam jakie jest maximium na tym forum)
Da sie zrobic cosik takiego :?: Podejmie sie ktos :?:
Jak tak to niech da znac to ewentualnie dogadamy sie na priv
•volvo
Apr 29 2005, 10:26
Ktòry ładniejszy?
[img]http://volvo95.spymac.net/Filmiki/psv-sig4.gif[/img]
BTW. Niestety na razie nie będe robił żadnych sigòw bo mam mature niedługo i nie mam czasu na zabawe w Photoshopie ... :wink:
Volvo, najfajniejszy ten na samym dole
PS. A po maturce będziesz robił sigi ? Bo ruch duży a sigmakerzy chyba na urlopie ;D
j.osti
Apr 29 2005, 10:52
volvo95, dla mnie ten, ktòry masz aktualnie w podpisie
Bulion
Apr 29 2005, 12:24
zdecydowanie ostatni

ale ten 2 tez niczego sobie
zborek
Apr 29 2005, 12:53
Ja pnawiam prosbe o zrobienei mi siga z Ze Roberto i Ronaldhinio.Zeby na tym sigu był moj nik Zborek z takim efektem jak ma Volvo95,że tak błyszczy u Ciebie ten napis.Czekam zniecierpliwością.
Pozdro
;D ;D
j.osti
Apr 29 2005, 12:57
Mam pytanie. Właśnie dorwałem program o nazwie Paint Shop Pro 9.01. Jakie są wasze opinie na temat tego programu? Nadaje się do sygnaturek?! Da się wstawiać animowane napisy etc. ? Dzięki POZDRAWIAM
RealMadryt
Apr 29 2005, 12:59
| QUOTE |
| QUOTE | | QUOTE | A ja bym prosil o Avatar (mix) przemieniajace sie logo Arsenalu i twarz Henry'ego moze byc nawiazanie do Ligi Mistrzow!!!
Z gory dzixi |
Mam nadzieje ze kiedys sie doczekam??? :roll: :cry: |
Prosze napisac ze mi niezrobicie avatar'a bo costam, albo ze zrobicie w danym terminie!
To przynajmniej niebede zasmiecal FORUM :evil: :cry: :oops: :roll: |
Rozumiem ze macie malo czasu, ale chociaz napiscie na kiedy!!! :cry:
Człowieku zrozum, że życie to nie tylko komputer i internet... Jest życie osobiste, szkoła ...
murzyn
Apr 29 2005, 13:14
Prosilem o sige z Ronaldinho i napisem murzyn.Prosze zrobci mi!!Błagam was
gringo
Apr 29 2005, 13:58
gringo & korzen (albo korzen & gringo) - robimy sigi... probka naszych możliwości:
http://img153.echo.cx/my.php?image=4snake6tz.png
To chyba jest avatar ;D Ale mniejsza o to ... panowie, niech ktorys z Was wykona dla mnie avatara z logiem Barcy ... Oczywiście w klimacie ava gringo ... Dziękuję
Crawler
Apr 29 2005, 15:11
| QUOTE |
| Zmieniam zamòwienie ma siga. Niech ktoś mi zrobi sygnaturkę z Szevą na tle herbu Ac Milan i Zidana na tle herbu Realu Madryt :lol: I tam mòj nick Lookkas_Fan ;D Coś takiego jak mam teraz ale zamienić herby i piłkarzy :wink: . |
Ponawiam prośbe ! Niech ktoś to zrobi . Uwaga marudzę ! Jeszcze nie zacząłem ale jak zaczne marudzić to hoho bede miał 50 postòw o tym sigu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.