Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Staty Z Ekstraklasy - Dyskusja
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3
E 9
Panowie mamy już temat, w którym można prosić o staty i inne rzeczy potrzebne do OF'a. Zakładam jednak ten temat, że poruszyć temat statystyk graczy z Ekstraklasy...Jak wiadomo na forum mamy wielu kibiców klubów z Ekstraklasy, lub poprostu ludzi, który poprostu się polską ligą interesują... Na PesStatsDatabase razem z Sikorem i T-mac'iem zrobiliśmy już ładną ilość statów ale jak wiadomo to mało. Chciałoby się mieć staty dla wszystkich...wiadomo to łatwe nie będzie(praktycznie nie możliwe) ale wspólnymi siłami można ilość statów powiększyć...

Czekam na imiona i nazwiska zawodników, przy których możecie nam pomóc.

DO DZIEŁA wink.gif

PS:Jeżeli temat się nie przyjmie, zamkniemy go poprostu...

pzdR smile.gif

------------------

LISTA WYKONANYCH GRAJKÓW:
Lechia Gdańsk:
*Karol PIĄTEK
*Hubert WOŁĄKIEWICZ
*Rafał KOSZNIK
*Łukasz TRAŁKA
*Mateusz BĄK

GKS Bełchatów:
*Mateusz CETNARSKI
*Paweł ADAMIEC
*Piotr KUKLIS

Śląsk Wrocław:
*Sebastian DUDEK
*Tomasz SZEWCZUK
*Krzysztof OSTROWSKI
Stuart17
a jakich zawodnikow nie macie ?? huh.gif
MaTi10
Każdego Zawodnika można poprawić wink.gif jak Ktoś ogląda mecze wie jak ktoś gra to niech pisze wink.gif
Stuart17
moze FM09 sie przyda?? rolleyes.gif
E 9
CYTAT(Stuart17 @ Nov 30 2008, 20:59) *
moze FM09 sie przyda?? rolleyes.gif

Tu nie chodzi o byle jakie staty...chodzi o to, żeby samemu je stworzyć. Z FM'a staty są mówiąc krótko nic warte, i do tego badziewne...

Stuart jesteś z Gdańska, za pewne oglądasz mecze Lechii więc może zaczniesz dyskusję o grajkach z waszej ekipy. Ukończonych z waszej ekipy mamy: Bąka,Buzałę,Kaczmarka,Kowalczyka.Cetnarowicza oraz Starostę.

pzdR
Stuart17
ok tylko chcialem sie dowiedziec o jaka pomoc chodzi wink.gif grajkami lechii moge sie zajac i np. slaska
E 9
CYTAT(Stuart17 @ Nov 30 2008, 21:08) *
ok tylko chcialem sie dowiedziec o jaka pomoc chodzi wink.gif grajkami lechii moge sie zajac i np. slaska

No to zaczynajmy. Na początek może Karol Piątek...? Zaczynaj wink.gif
Stuart17
no to tak.. wink.gif
slynie z opanowania jak na kapitana przystalo, prezentuje wyrownana forme choc czasami zdarzaja mu sie glupie bledy, wytrzymaly kondycyjnie-zagral w prawie kazdym meczu w pelnym wymiarze czasowym, nie oddaje zbyt wielu strzalow i nie jest bramkostrzelny, nie zbyt dobrze gra glowa, dobry motywator-potrzymuje naduchu kolegow gdy druzyna przegrywa, dosc dobrze wyszkolony techincznie, slynie rowniez z celnych podan i wrzutek,wszechstronny moze zagrac na kilku pozycjach cool.gif
E 9
CYTAT(Stuart17 @ Nov 30 2008, 21:46) *
no to tak.. wink.gif
slynie z opanowania jak na kapitana przystalo, prezentuje wyrownana forme choc czasami zdarzaja mu sie glupie bledy, wytrzymaly kondycyjnie-zagral w prawie kazdym meczu w pelnym wymiarze czasowym, nie oddaje zbyt wielu strzalow i nie jest bramkostrzelny, nie zbyt dobrze gra glowa, dobry motywator-potrzymuje naduchu kolegow gdy druzyna przegrywa, dosc dobrze wyszkolony techincznie, slynie rowniez z celnych podan i wrzutek cool.gif o czyms zapomnialem ??

Ogólnie ok. To już nam daje jako taki obraz, biorąc pod uwagę to co widziałem w paru meczach z jego udziałem.
Ale tak...nie mam pojęcia o jego równowadze. Jak tam u niego z siłą?? To samo drybling. Myśle, że po tym bd mógł pokazać pierwszą propozycję statów dla niego...ale to już jutro wink.gif
Stuart17
co do rownowagi to nie jest za silny ale nadrabia sprytem a wielkim technikiem to on chyba nie jest cool.gif przynajmniej w meczach tego nie pokazywal wink.gif
E 9
CYTAT(Stuart17 @ Nov 30 2008, 21:54) *
co do rownowagi to nie jest za silny ale nadrabia sprytem a wielkim technikiem to on chyba nie jest cool.gif przynajmniej w meczach tego nie pokazywal wink.gif

Dzięki wink.gif, został problem szybkości...o której zapomniałem smile.gif
Stuart17
a no tak ... kondycje to on ma a szybkosc taka w sam raz nie za szybki nie za wolny troche wiecej niz przecietnie wink.gif /jakas propozycja na next gracza ? moze hubert wolakiewicz?
bartek-brt
E9 - Na zawsze oddany Ekstraklasie:D
Dobry temat, wkońcu kto lepiej dobierze statsy jak nie ktoś kto zna dobrze zawodników, a nie jakies tam ef emy sremy:) Drugi Red_Phoenix:-)
GułA
E9 jezeli mogę pomóc z zawodnikami GKSu to napisz z jakimi ;> Chetnie pomoge.
E 9

Name: Karol Piatek

Club: Lechia Gdansk
Number: 6
Position: DMF*,CMF,SB(optional)
Nationality:
DOB: 04.07.1982(26)

Foot: R
Side: R

Length: 176
Weight: 70

Attack: 63
Defence: 66
Balance: 73
Stamina: 82
Top Speed: 77
Acceleration: 76
Response: 77
Agility: 77
Dribble Accuracy: 68
Dribble Speed: 70
Short Pass Accuracy: 72
Short Pass Speed: 73
Long Pass Acc.: 73
Long Pass Speed: 74
Shot Accuracy:64
Shot Power: 81
Shot Technique: 67
Free Kick Accuracy: 70
Curling: 72
Header: 68
Jump: 73
Technique: 72
Aggression: 64
Mentality: 78
Keeper Skills: 50
Team Work: 76
Injury Tolerance: B
Condition/Fitness: 6
Weak Foot Accuracy: 5
Weak Foot frequency: 5

Special:
-

Sugestie? wink.gif
Stuart17
stylowo cool.gif

E 9
Link do Piątka umieszczony w pierwszym poście. Jeżeli znajdą się sugestie do niego, pisać wink.gif.

Co next?? Wspominałeś o Wołąkiewiczu... Słabo go kojarze, więc tutaj musisz się jeszcze bardziej wykazać Stuart wink.gif
JustMe1987
Bardzo dobry temat pod warunkiem ze ludziska zachowaja obiektywne podejscie do sprawy. Napewno rozkwitnie gdy wyjdzie patch do najnowszej odslony wink.gif
Stuart17
Hubert Wołąkiewicz

Ostoja defensywy Lechii, uwazany za jednego z najlepszych zawodnikow ubieglego sezonu,stabilna forma, mimo sredniego wzrostu jego atrybutem jest gra glowa, dobrze stopuje ataki przeciwnikow, b. dobrze utrzymuje sie na nogach w pojedynkach silowych, nie ma problemu z dogonieniem najszybszych napastnikow druzyn ekstraklasy, ma dosc mocny strzal choc nie ma okazji udowodnic tego w meczu, dokladne podania, jak wiekszosc obroncow nie jest dobrze wyszkolony technicznie, motywator, gra czysto zadko kiedy dostaje zolte kartki wink.gif cos jeszcze ??
Sikor
CYTAT(GułA @ Nov 30 2008, 23:23) *
E9 jezeli mogę pomóc z zawodnikami GKSu to napisz z jakimi ;> Chetnie pomoge.

Cetnarski, Kuklis, Adamiec plz smile.gif
Moze Piatkowi SA na 60, Agility 79, Response 78?
Bardzo fajny temat:p
GułA
CYTAT(Sikor @ Dec 1 2008, 15:06) *
Cetnarski, Kuklis, Adamiec plz smile.gif
Moze Piatkowi SA na 60, Agility 79, Response 78?
Bardzo fajny temat:p

Mateusz Cetnarski srodkowy pomocnik (ofensywny ew. boczny) jeden z lepszych mlodych zawodnikow ekstraklasy, niezbyt szybki, celny strzal, dobry przeglad pola i bardzo dobra kondycha co czyni ze jest bardzo wytrzymaly no i prawa a lewa noga to u niego praktycznie to samo ;p

Piotr Kuklis srodkowy pomocnik, nastawienie bardziej defensywne, b dobre podania dobry i mocny strzal z dystansu idobra wytrzymalosc. Preferuje prawa noge i praktycznie tylko jej uzywa, jak na niskiego zawodnika calkiem niezle gra glowa.

Pawel Adamiec napastnik/ boczny pomocnik bardzo szybki i zwinny mlody prespektywistyczny zawodnik, nie ma duzej roznicy miedzy prawa a lewa noga, dobry drybling.

Takie cos wystarczy ? :>
Sikor
CYTAT(GułA @ Dec 1 2008, 16:04) *
Takie cos wystarczy ? :>

No nie wiem tongue.gif Na razie mam tylko tyle.
Cetnarskiego zostawie, bo E9 już go chyba kończy.

Name: Piotr Kuklis

Attack: 66
Defence: 67
Balance:
Stamina:
Top Speed:
Acceleration:
Response:
Agility:
Dribble Accuracy:
Dribble Speed:
Short Pass Accuracy: 73
Short Pass Speed: 76
Long Pass Acc.:
Long Pass Speed:
Shot Accuracy: 66
Shot Power: 83
Shot Technique: 64
Free Kick Accuracy:
Curling:
Header: 74
Jump:
Technique:
Aggression: 68
Mentality:
Team Work:
Injury Tolerance:
Condition/Fitness:
Weak Foot Accuracy: 4
Weak Foot frequency: 3
Consistency:

Name: Paweł Adamiec

Attack:
Defence:
Balance:
Stamina:
Top Speed: 82
Acceleration: 82
Response:
Agility: 82
Dribble Accuracy: 76
Dribble Speed: 80
Short Pass Accuracy:
Short Pass Speed:
Long Pass Acc.:
Long Pass Speed:
Shot Accuracy:
Shot Power:
Shot Technique:
Free Kick Accuracy:
Curling:
Header:
Jump:
Technique:
Aggression:
Mentality:
Team Work:
Injury Tolerance:
Condition/Fitness:
Weak Foot frequency: 6
Consistency:

Polecam nasze "drabiny", nad którymi ślęczałem po nocach;P i z którymi E9 bardzo mi pomógł smile.gif
http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...p?showforum=360
Jakby ktoś chciał dobierać numerki to może pomóc
Stuart17
mam troche czasu.. moze ktos ma jakis pomysl ktorego z grajkow Lechii opisac ?? dry.gif
E 9
Sikor:
SP dla Kuklisa może odrobinke za duzy?? Ja bym proponował 82-83 smile.gif. Co do Adamca to był zedytował jedynie to:

ale to tylko szczegół...

Co do Lechii to Wołąkiewicza już troche mam... A kogo możesz opisać?? Hmm może Wiśnia albo Trałka?? Lub Kosznik biggrin.gif

Dobrze, że temat ruszył wink.gif ... bd z nami dobrze cool.gif
Stuart17
ok no to Łukasz Trałka

reżyser gry Lechii, wyrozniajaca sie postac swiadczy o tym powolanie na zgrupowanie reprezentacji cool.gif , potrafi dobrze uderzyc z dystansu, dobrze wyszkolony technicznie, wspaniale uruchamia napastnikow prostopadlymi podaniami, wybiegany i szybki, dobrze gra glowa, kreatywny w ataku ale i duzo pracuje w defensywie, uporzadkowuje gre, dosc skuteczny
Sikor
CYTAT(Stuart17 @ Dec 1 2008, 16:57) *
mam troche czasu.. moze ktos ma jakis pomysl ktorego z grajkow Lechii opisac ?? dry.gif

Jak wspominałeś o Śląsku to bym poprosił o S. Dudka i Szewczuka.
Stuart17
no problem... da sie zrobic wink.gif
GułA
no wiec tak

Kuklis

Attack: 66
Defence: 67
Balance: 71
Stamina: 88
Top Speed: 71
Acceleration: 73
Response: 70
Agility: 72
Dribble Accuracy: 71
Dribble Speed: 68
Short Pass Accuracy: 73
Short Pass Speed: 76
Long Pass Acc.: 71
Long Pass Speed: 68
Shot Accuracy: 66
Shot Power: 83
Shot Technique: 64
Free Kick Accuracy: 61
Curling: 62
Header: 74
Jump: 64
Technique: 65
Aggression: 68
Mentality: 80
Team Work: 81
Injury Tolerance: co to ?xD
Weak Foot Accuracy: 4
Consistency: Co to? xD

Adamiec:

Attack: 69
Defence: 56
Balance: 71
Stamina: 75
Top Speed: 82
Acceleration: 84
Response: 76
Agility: 82
Dribble Accuracy: 76
Dribble Speed: 80
Short Pass Accuracy: 64
Short Pass Speed: 63
Long Pass Acc.: 69
Long Pass Speed: 65
Shot Accuracy: 70
Shot Power: 73
Shot Technique: 72
Free Kick Accuracy: 69
Curling: 65
Header: 68
Jump: 74
Aggression: 69
Mentality: 76
Team Work: 80
Injury Tolerance: co to?;]
Condition/Fitness: 5
Consistency: co to? ;]
Stuart17
nie uwazasz ze jak na przecietniakow Ekstraklasy to sa zbyt wysokie staty ohmy.gif
GułA
nie uwazam ze sa przecietniakami, GKS walczy teraz o mistrza a ci mlodzi sa w kadrze Janasa niezbedni i wchodza praktycznie w kazdym meczu, Kuklis jest reprezentantem polski wink.gif a inni sie ogrywaja Cetnar nie raz zagral swietny mecz, Adams rowniez wink.gif tongue.gifP
Stuart17
ok ok wiem o co chodzi ... sa graczami perspektywistycznymi wink.gif
a Kuklis dostal powolanie na zgrupowanie ??
E 9
Tak,tak przeciętniekami nie są wink.gif ... ale bez przesady... W Ekstraklasie z tego co pamiętam nikt nie ma 88 O_o ... Szybkość też u niego okropnie zaniżona...Na początek nieźle, ale zdecyodwanie wygórowane w niektórych momentach smile.gif

pzdR
E 9
Name: Mateusz Cetnarski

Attack: 67
Defence: 50
Balance: 74
Stamina: 80
Dribble Accuracy: ?
Dribble Speed: ?
Long Pass Speed: 72
Shot Accuracy: 65
Shot Power: 80
Shot Technique: 66
Free Kick Accuracy: 64
Curling: 66
Header: 72
Jump: 75-76
Technique: 73
Aggression: 72
Mentality: 73
Team Work: 74
Weak Foot Accuracy: 6

Special:
-

Nie dużo brakuje...Sikor, Guła ?? cool.gif
GułA
CYTAT(E 9 @ Dec 1 2008, 18:00) *
Tak,tak przeciętniekami nie są wink.gif ... ale bez przesady... W Ekstraklasie z tego co pamiętam nikt nie ma 88 O_o ... Szybkość też u niego okropnie zaniżona...Na początek nieźle, ale zdecyodwanie wygórowane w niektórych momentach smile.gif

pzdR

nie zgodzę się, moze z szybkoscia zanizylem, ale stamine to Kuki ma... caly czas zapie*dala jak głupi ;>

a co do Cetnara to:

Defence: 58
Dribble Speed: 73
Shot Accuracy: 72
Header: 70

mateusz czasami gra na pozycji defensywnego pomocnika wiec Defens 50 to zamalo ;> pozdrawiam i sluze pomoca w sprawach GKSy wink.gif
E 9
CYTAT(GułA @ Dec 1 2008, 19:00) *
nie zgodzę się, moze z szybkoscia zanizylem, ale stamine to Kuki ma... caly czas zapie*dala jak głupi ;>

a co do Cetnara to:

Defence: 58
Dribble Speed: 73
Shot Accuracy: 72
Header: 70

mateusz czasami gra na pozycji defensywnego pomocnika wiec Defens 50 to zamalo ;> pozdrawiam i sluze pomoca w sprawach GKSy wink.gif

SA 72...Na pewno za dużo jak dla niego. Jest troche napastników, którzy mają w tych granicach lub mniej...więc tu sie nie zgodze na 100%.
Obniżyłeś mu skocznosc do 74. Widziałem go bodajże w meczu z Piastem i pamietam, że raz bardzo ładnie wyszedł w powietrze...wiec 75-76 to minimum na początek wink.gif.
Drybling wydaje mi się, że dobrze dobrałeś smile.gif

Sikor twoja opinia? [;
GułA
CYTAT(E 9 @ Dec 1 2008, 19:32) *
SA 72...Na pewno za dużo jak dla niego. Jest troche napastników, którzy mają w tych granicach lub mniej...więc tu sie nie zgodze na 100%.
Obniżyłeś mu skocznosc do 74. Widziałem go bodajże w meczu z Piastem i pamietam, że raz bardzo ładnie wyszedł w powietrze...wiec 75-76 to minimum na początek wink.gif .
Drybling wydaje mi się, że dobrze dobrałeś smile.gif

Sikor twoja opinia? [;

własnie... raz wyskoczyl wink.gif ja jestem na kazdym meczu GKSy ;p a co do SA to moze 72 to zaduzo ale conajmniej 70 powinien miec bo celnosc akurat ma niezla wink.gif
Sikor
CYTAT(Stuart17 @ Dec 1 2008, 17:34) *
nie uwazasz ze jak na przecietniakow Ekstraklasy to sa zbyt wysokie staty ohmy.gif

Jak na przeciętniaków, to staty są też miejscami za niskie wink.gif

Hehe, temat się rozkręca i sie pierdzielnik robi tongue.gif

Przerobiłem troche Kuklisa i Adamca, opinie mile widziane smile.gif
http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...?showtopic=6439
http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...?showtopic=6441
E 9
First Post Updated rolleyes.gif
Stuart17
co do Sebastiana Dudka...

niezbyt silny defensywny pomocnik, rzadko angażuje sie w akcje ofensywne, zawodnik od tak zwanej czarmnej roboty, potrafi zaskoczyc strzalem z daleka, od niego slask zaczyna kontruowanie akcji, skoczny ale slabo gra glowa, biegowo wytrzymuje pelne 90min, dokladnie podaje, czesto pracuje w defensywie i sa efekty bo slask wygrywa i nie traci bardzo duzo bramek, malo uzywa lewej nogi/ a tak poza tematem.. co sie dzieje z forum??
Sikor
CYTAT(Stuart17 @ Dec 1 2008, 20:45) *
co do Sebastiana Dudka...

niezbyt silny defensywny pomocnik, rzadko angażuje sie w akcje ofensywne, zawodnik od tak zwanej czarmnej roboty, potrafi zaskoczyc strzalem z daleka, od niego slask zaczyna kontruowanie akcji, skoczny ale slabo gra glowa, biegowo wytrzymuje pelne 90min, dokladnie podaje, czesto pracuje w defensywie i sa efekty bo slask wygrywa i nie traci bardzo duzo bramek, malo uzywa lewej nogi/ a tak poza tematem.. co sie dzieje z forum??

Name: Sebastian Dudek

Attack: 62
Defence: 70
Balance: 78
Stamina: 82
Top Speed: 76
Acceleration: 75
Response: 80
Agility: 76
Dribble Speed: 72
Short Pass Accuracy: 74
Short Pass Speed: 77
Long Pass Acc.: 72
Long Pass Speed: 74
Shot Accuracy: 63
Shot Power: 82
Shot Technique: 62
Free Kick Accuracy: 60
Curling: 70
Header: 69 [nie przesadziłem z tym słabo?]
Jump: 78
Aggression: 65
Mentality: 81
Team Work: 80
Consistency: 6

OK, tak go widze smile.gif Prosze o wskazówki dalsze smile.gif
Stuart17
a teraz Tomasz Szewczuk

najskuteczniejszy gracz Slaska w tym sezonie, potrafi strzelac piekne bramki noga jak i glowa, nie jestem typowym snajperem czesto angazuje sie w konstrukcje atakow i rozgrywanie, jest szybki, moze nie jest bardzo mlody ale wciaz sie rozwija, dobrze utrzymuje sie na nogach i wlaczy na rownym poziomie z najlepszymi obroncami ligi, czasem zdarzaja mu sie slabsze mecze ale prezentuje dosc stabilna forme, nie jest wielkim "technikiem" choc czasami umie zaskoczyc jakas sztuczka techniczna
Sikor
CYTAT(Stuart17 @ Dec 1 2008, 21:08) *
a teraz Tomasz Szewczuk

najskuteczniejszy gracz Slaska w tym sezonie, potrafi strzelac piekne bramki noga jak i glowa, nie jestem typowym snajperem czesto angazuje sie w konstrukcje atakow i rozgrywanie, jest szybki, moze nie jest bardzo mlody ale wciaz sie rozwija, dobrze utrzymuje sie na nogach i wlaczy na rownym poziomie z najlepszymi obroncami ligi, czasem zdarzaja mu sie slabsze mecze ale prezentuje dosc stabilna forme, nie jest wielkim "technikiem" choc czasami umie zaskoczyc jakas sztuczka techniczna

Dzięki, rzuć jeszcze okiem na moje staty Dudka smile.gif

Ktoś mógłby pomóc z Kumbevem, Kucharskim z Lecha i Ekwueme ewentualnie?
Stuart17
zawsze sluze pomoca/ moze cos skminie jeszcze dzis

a co do Dudka to wyglada naprawde niezle tongue.gif
Sikor
CYTAT(Stuart17 @ Dec 1 2008, 21:23) *
a co do Dudka to wyglada naprawde niezle tongue.gif

ALe jeszcze byś na znaki zapytania coś zaradził tongue.gif
Stuart17
jak na moje to ty jestes expertem a nie ja i napewno cos poradzisz a jakby co to sluze pomoca tongue.gif
GułA
CYTAT(Stuart17 @ Dec 1 2008, 21:29) *
jak na moje to ty jestes expertem a nie ja i napewno cos poradzisz a jakby co to sluze pomoca tongue.gif

no ale napisz to mniej wiecej w twojej ocenie jak to wyglada tak jak ja ;> w razie niezgodnosci oni to poprawią wink.gif

Stuart17
ok

Acceleration: 69/71
Top Speed: 74
Dribble Speed: 68
GułA
no i widzisz ;> mozna ? mozna... ;P mysle ze chlopakom przyda sie kazda pomoc nawet w najmniejszym stopniu wink.gif pozdrawiam.
Stuart17
oczywiscie wspolnymi silami cos stworzymy moze po malu ale cos bedzie
GułA
no jasne ;> mysle ze te staty przydadza sie do patchy z innych wersji pesa bo z tego co wiem do E9 czaruje w PESie 6 ;D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.