Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Staty Z Ekstraklasy - Dyskusja
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3
Stuart17
guła masz zamiar kogos opisac jeszcze dzisiaj ?? zeby zbednie nie offtopowac mellow.gif
GułA
póki co nie, jak bedzie trzeba jakiegos opisac to go opisze ;>

--------------------------------------------------------------
CYTAT(Sikor @ Dec 1 2008, 19:39) *
Jak na przeciętniaków, to staty są też miejscami za niskie wink.gif

Hehe, temat się rozkręca i sie pierdzielnik robi tongue.gif

Przerobiłem troche Kuklisa i Adamca, opinie mile widziane smile.gif
http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...?showtopic=6439
http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...?showtopic=6441

Kuklis ma zamałą staminę, on serio jest bardzo wytrzymaly... conajmniej 85 powinien miec dry.gif
Stuart17
mysle ze tak ale by wychodzilo na to ze np Xavi ma niewiele wiecej a naprawde jest roznica i to wielka ale jak na polskaliga jest wyrozniajacy sie
E 9
CYTAT(GułA @ Dec 1 2008, 22:06) *

Kuklis ma zamałą staminę, on serio jest bardzo wytrzymaly... conajmniej 85 powinien miec dry.gif

Na 85 na pewno narazie nie zasługuje smile.gif. Na taką liczbę obecnie może pozwolić sobie np. Bandrowski, który pracuje zdecydowanie najwięcej z Ekstraklasie. Fakt, może 80 to za mało, ale 82-83 to maks smile.gif.

Na dziś koniec, do jutra wink.gif

LINKI W PIERWSZYM POŚCIE DODANE wink.gif
Stuart17
E9 a co z Wołąkiewiczem cos jeszcze trzeba pomoc??
E 9
CYTAT(Stuart17 @ Dec 1 2008, 22:12) *
E9 a co z Wołąkiewiczem cos jeszcze trzeba pomoc??

Jutro zajmę się nim, jak czegoś nie bedę wiedział to się zgłosze wink.gif

Do jutra ;]
Sikor
CYTAT(GułA @ Dec 1 2008, 22:06) *

85 to w sumie najwięcej w lidze.
On w tym sezonie zagrał tylko 3 razy cały mecz; średnio gra 69min/mecz; nawet jak nigdy nie jest zmęczony to niewiele to mówi o jego Staminie : /

Przydałby się jeszcze Bąk i Piątek z Polonii W.
Stuart17
jeszcze dzis czy na jutro ??
Sikor
CYTAT(Stuart17 @ Dec 1 2008, 22:17) *
jeszcze dzis czy na jutro ??

Wszystko jedno, jeśli to do mnie tongue.gif Ja jeszcze Szewczuka nie zacząłem tongue.gif

CYTAT(E 9 @ Dec 1 2008, 22:11) *
Fakt, może 80 to za mało, ale 82-83 to maks smile.gif

Na 82 moge sie zgodzić;)
GułA
CYTAT(Sikor @ Dec 1 2008, 22:16) *
85 to w sumie najwięcej w lidze.
On w tym sezonie zagrał tylko 3 razy cały mecz; średnio gra 69min/mecz; nawet jak nigdy nie jest zmęczony to niewiele to mówi o jego Staminie : /

Przydałby się jeszcze Bąk i Piątek z Polonii W.

w sumie racja, ale patrzac na to z 2 strony, co z tego zze bedzie to najwiecej w lidze? Wytrzymalosc, Szybkosc, Zwinnosc te atrybuty powinny byc takie same u Nowaka i u v Nisterlooya bo to w sumie nie ma roznicy czy liga hiszpanska i real czy liga polska i gks, szybkosc podejrzewan ze nowak ma nawet wieksza niz van nisterlooy ale to tylko przykladowo podany atrybut, zwroccie na to uwagę jezeli wiecie o co mi chodzi.
Stuart17
kk jak cos to mozesz pisac ja jestem do dyspozycji prawie zawsze biggrin.gif
Sikor
CYTAT(GułA @ Dec 1 2008, 22:21) *
w sumie racja, ale patrzac na to z 2 strony, co z tego zze bedzie to najwiecej w lidze? Wytrzymalosc, Szybkosc, Zwinnosc te atrybuty powinny byc takie same u Nowaka i u v Nisterlooya bo to w sumie nie ma roznicy czy liga hiszpanska i real czy liga polska i gks, szybkosc podejrzewan ze nowak ma nawet wieksza niz van nisterlooy ale to tylko przykladowo podany atrybut, zwroccie na to uwagę jezeli wiecie o co mi chodzi.

Nowak napewno jest dużo szybszy i zwinniejszy od Ruuda, ale od takiego jego mniej więcej odpowiednika-imiennika jak David Villa już niekoniecznie;)
Staram sie osobno patrzeć na każego zawodnika i nie przez pryzmat 27. ligi w Europie wink.gif
GułA
no wiec czemu mowisz ze Kuklis ma najwieksza wytrzymalosc w lidze w moich statach? przeciez wytrzymalosc nasi rodacy moga miec wieksza niz zawodnicy z hiszpanii ;pp
Sikor
CYTAT(GułA @ Dec 1 2008, 23:35) *
no wiec czemu mowisz ze Kuklis ma najwieksza wytrzymalosc w lidze w moich statach? przeciez wytrzymalosc nasi rodacy moga miec wieksza niz zawodnicy z hiszpanii ;pp

Pewnie, że mogą, wszystko jest możliwe - 35 lat temu mieliśmy najszybszy atak na świecie - ale jakoś nie mają;)

Tak wygląda wytrzymałość w Primera Division: http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...?showtopic=4362 Moim zdaniem nie ma w Polsce zawodnika z większą Staminą niż Xavi i Baraja.

Na jakiej podstawie twierdzisz, że Kuklis jest tak wytrzymały skoro on gra średnio niespełna 70 minut? W takiej sytuacji można mu dać od ok. 75 do 99, ale póki czegoś nie sprawdze, wole zachować umiar smile.gif
Stuart17
Krzysztof Bąk(Polonia Warszawa)

znakomite warunki fizyczne, jego atutem jest gra glowa, nie zbyt szybki, slaby przeglad pola, nie chetnie angazuje sie w akcje ofensywne,dobrze utrzymuje rownowage, slabo wyszkolony technicznie, dosc dobrze podaje, pracuje w defensywie, nie potrafi na dobre zadomowic sie w pierwszej 11 Polonii zaliczyl tylko kilka wystepow w tym sezonie, sredniak jesli chodzi o kondycje
Sikor
Name: Tomasz Szewczuk

Attack: 75
Defence: 40
Balance: 83
Stamina: 78
Top Speed: 80
Acceleration: 76
Response: 82
Agility: 74
Dribble Accuracy: ?
Dribble Speed: ?
Short Pass Accuracy: ?
Short Pass Speed: ?
Long Pass Acc.: ?
Long Pass Speed: ?
Shot Accuracy: 74
Shot Power: 82
Shot Technique: 76
Free Kick Accuracy: 60
Curling: 69
Header: 75
Jump: 74
Technique: 74
Aggression: 83
Mentality: 76
Keeper Skills: 50
Team Work: 75
Injury Tolerance: B
Condition/Fitness: 6
Weak Foot Accuracy: 5
Weak Foot frequency: 5
Consistency: 6

Prosze o wskazówki tradycyjnie smile.gif
Stuart17
DA: 77
DS: 74
SPA: 78
SPS: 74
LPA: 72
LPS: 72
GułA
CYTAT(Sikor @ Dec 2 2008, 14:35) *
Pewnie, że mogą, wszystko jest możliwe - 35 lat temu mieliśmy najszybszy atak na świecie - ale jakoś nie mająwink.gif

Tak wygląda wytrzymałość w Primera Division: http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...?showtopic=4362 Moim zdaniem nie ma w Polsce zawodnika z większą Staminą niż Xavi i Baraja.

Na jakiej podstawie twierdzisz, że Kuklis jest tak wytrzymały skoro on gra średnio niespełna 70 minut? W takiej sytuacji można mu dać od ok. 75 do 99, ale póki czegoś nie sprawdze, wole zachować umiar smile.gif

mylisz sie ;> uwierz mi ze sa mocniejsi pilkarze, niekoniecznie od Alvesa ale od Xaviego czy Baraji są... liga czy druzyna w ktorej zawodnik gra nie ma znaczenia, mysle ze ja nawet ja mam stosunkowo podobną wytrzymalosc do Xaviego badz nawet wieksza bo srednio dziennie gram 2 mecze przed treningiem na gksie... treningi mam 5x po 2h w tygodniu wiec sobie to przelicz no i oczywisice turnieje czy mecze ligowe w weekendy ;> uwierz mi ze tak jest.
E 9
CYTAT(GułA @ Dec 2 2008, 17:06) *
mylisz sie ;> uwierz mi ze sa mocniejsi pilkarze, niekoniecznie od Alvesa ale od Xaviego czy Baraji są... liga czy druzyna w ktorej zawodnik gra nie ma znaczenia, mysle ze ja nawet ja mam stosunkowo podobną wytrzymalosc do Xaviego badz nawet wieksza bo srednio dziennie gram 2 mecze przed treningiem na gksie... treningi mam 5x po 2h w tygodniu wiec sobie to przelicz no i oczywisice turnieje czy mecze ligowe w weekendy ;> uwierz mi ze tak jest.

Na to wychodzi, że i ja mam wieksza wytrzymałośc od Xaviego.... woooo O_o . Guła bez przesady ;P...raz, że w Polsce kuleje system przygotowań to i liga nie wymaga takiego natężenia jak w ligach zach. m.in angielska. JEstem pewien, że w Polsce nie ma zawodnika z kondycją lepszą od Baraji wink.gif . Nie przesadzajmy, naprawde wink.gif

Co do Szewczuka:
*Szybkość wystarczy 77, naprawde smile.gif. 80 daliśmy dla Costly'ego, który gra bardzo podobnie, ale jest o mniej wiecej 3 punkty szybszy. Widziałem Szewczuka w Białymstoku i na 80 na pewno nie zasługuje wink.gif.
*Shot Accuracy - ja bym dał punkt mniej, 73. Trzeba wkoncu pamiętać, że miał baaardzo długi okres bez bramki. To moja opinia smile.gif
*Obrona do 42...Widziałem, że czasem lubi popracować w defensywie.
*Technika 73 smile.gif
*Gra głową podwyżyłbym do 77. Skoczność do 75 smile.gif
*DA: 70
*DS: 74
*SPA: 68-69
*SPS: 68-67
*LPA: 66
*LPS: 65

pzdR wink.gif
GułA
Costly speed 73. Carlo nie jest taki szybki, za to głowkowanie powinen miec powyzej 90 tak samo skocznosc ;>
Sikor
*Tomasz SZEWCZUK
E 9
CYTAT(GułA @ Dec 2 2008, 18:22) *
Costly speed 73. Carlo nie jest taki szybki, za to głowkowanie powinen miec powyzej 90 tak samo skocznosc ;>

O kuźwa....przystopuj z tymi numerkami bo niedługo Brożek bd miał atak 92 biggrin.gif. Zachowajmy pewne normy smile.gif ... Costly jest piłkarzem, szybkim ale nie mającym przyśpieszenia...jak sie rozbuja to idzie całkiem całkiem wink.gif.

Wołąkiewicz:

Attack: 51
Defence: 74
Balance: 79
Stamina: 82
Top Speed: 77
Acceleration: 75
Response: 80
Agility: 74-75
Dribble Accuracy: 65
Dribble Speed: 69
Short Pass Accuracy: 68
Short Pass Speed: 69
Long Pass Acc.: 69
Long Pass Speed: 70
Shot Accuracy:60
Shot Power: 79-80
Shot Technique: 60
Free Kick Accuracy: 60
Curling: 62
Header: 78
Jump: 77
Technique: 68
Aggression: 60
Mentality: 77
Team Work: 74

Special:
-

i jak?smile.gif
GułA
nie powiedzialbym ;> wkoncu to ja jestem na meczach gksy nie ty ;D:D a z tym głowkowaniem to serio, gosc ma wyskok niesamowity banke tez w sumie... obejzyj sobie kilka kompiilacji ;D
Stuart17
E9 Wołąkiwicz calkiem niezle podaje wiec w granicach 70 a skocznos i gra glowa ok 78
Sikor
CYTAT(GułA @ Dec 2 2008, 18:22) *
Carlo nie jest taki szybki, za to głowkowanie powinen miec powyzej 90 tak samo skocznosc ;>

I byłby najlepszy w Premiership rolleyes.gif Jest naszym hondurańskim Kluivertem, ale wszystko proporcjonalnie wink.gif I nie proporcjonalnie do ligi i klubu, tylko umiejętności.
GułA
Sikor ale chyba zgodzisz sie zemną co do głowkowania... Carlo jest naprawde swietny w grze powietrznej... to samo Mariusz Ujek ;>
E 9
CYTAT(GułA @ Dec 2 2008, 18:54) *
Sikor ale chyba zgodzisz sie zemną co do głowkowania... Carlo jest naprawde swietny w grze powietrznej... to samo Mariusz Ujek ;>

Co do twoich stwierdzeń to 100% racji oczywiscie, skacze i główkuje bdb ale nie w granicach 90 smile.gif ... W Premiership królem na pewno by nie był wink.gif

GułA
jezeli chodzi o główkowanie to myśle ze by był jednak :* ;D
E 9
http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...?showtopic=6459 - WOŁĄKIEWICZ wink.gif
Sikor
CYTAT(E 9 @ Dec 2 2008, 19:40) *

Proponuje pare kosmetycznych zmian:
Defence: 73
Balance: 80-81
Stamina: 80
Top Speed: 76
Response: 80
Agility: 75
Dribble Accuracy: 64
Dribble Speed: 70
Shot Power: 81
Shot Technique: 58
Curling: 66
Technique: 65
Aggression: 58
Mentality: 78
Stuart17
co do Defence raczej powinno byc dobrze a 73 to minimalnie ale jednak za malo unsure.gif
Sikor
CYTAT(Stuart17 @ Dec 2 2008, 21:15) *
co do Defence raczej powinno byc dobrze a 73 to minimalnie ale jednak za malo unsure.gif

Tez mialem watliwosci co do tego, wiec niech zostanie.
E 9
Poprawione smile.gif

Mam pytanie, jest ktoś, kto mogłby pomoc przy statach Znicza Pruszków?? unsure.gif

btw. next chyba Trałka.... i czekam na kolejne opisy wink.gif ... Kosznik może? tongue.gif
Stuart17
mowisz masz tongue.gif
Rafał Kosznik

typowy lewy obronca jakich malo mamy w kraju, motor napewdowy na lewej stronie, po jego ofensywnych akcjach Lechia czesto stwarza zagrozenie pod bramka rywala, jego mocna strona sa centry, dysponuje dosc mocnym strzalem szkoda ze tylko z lewej nogi unsure.gif bardzo szybki i wytrzymaly ok. 1500minut w tym sezonie, niezle gra glowa, w pojedynkach silowych czesto jest gora, potrafi zagrac dobra prostopadla gale

Who next?? dry.gif
E 9
Zacząłem Kosznika:

Attack: 65-66
Defence: 62
Balance: 77
Stamina: 81
Top Speed: 79
Acceleration: 78
Agility: 77?
Short Pass Accuracy: 69
Short Pass Speed: 71
Long Pass Acc.: 74
Long Pass Speed: 75
Shot Power: 81
Header: 74
Aggression: 76
Weak Foot Accuracy: 4
Weak Foot Frequency: 3

narazie jest chyba ok co?smile.gif

Na dziś to tyle, do jutra panowie closedeyes.gif
Stuart17
jest git moze tylko short pass o 1-2 wyzej

moze znajdzie sie jakis fan Znicza ktory chetnie pomoze bo ja nie mam takich mozliwosci
Sikor
Name: Łukasz Trałka

Position: CMF

Foot: R
Side: B

Attack: 68
Defence: 60
Balance: 80
Stamina: 81
Top Speed: 79
Acceleration: 76
Response: 78
Agility: 75
Dribble Accuracy: 74
Dribble Speed: 76
Short Pass Accuracy: 75
Short Pass Speed: 74
Long Pass Acc.: 75
Long Pass Speed: 76
Shot Accuracy: 66
Shot Power: 83
Shot Technique: 65
Free Kick Accuracy: 65
Curling: 71
Header: 75
Jump: 75
Technique: 76
Aggression: 73
Mentality: 77
Team Work: 80
Consistency: 5
GułA
czy ja wiem czy tralka ma sile strzalu 83, z 80 gdzies wedlug mnie ;p
Windziak
Wszyscy Wiślacy są zrobieni? ;]
Sikor
CYTAT(Windziak @ Dec 3 2008, 14:12) *

Tutaj (nie) masz niezrobionych:
http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...?showtopic=4744
JustMe1987
CYTAT(Windziak @ Dec 3 2008, 14:12) *

Apropos Ciebie bo z Krakowa jestes happy.gif pomoglbys moze ze statami dla Burligi tongue.gif
E 9
http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...=0#entry4052758 - Kosznik.

Stuart,Sikor --->dawać sugestie biggrin.gif
Windziak
CYTAT(JustMe1987 @ Dec 3 2008, 14:26) *
Apropos Ciebie bo z Krakowa jestes happy.gif pomoglbys moze ze statami dla Burligi tongue.gif

Ciężko z nim.. tongue.gif bo sam nie za często widzę tego chłopaka... ale raczej jest perspektywiczny i ładuje sporo bramek w Młodej Ekstraklasie, więc na pewno niektóre statsy w okolicach 70 powinien mieć tongue.gif
Stuart17
moze teraz Andrzej Rybski?? jak myslicie
E 9
CYTAT(Stuart17 @ Dec 3 2008, 21:39) *
moze teraz Andrzej Rybski?? jak myslicie

Może być Rybski smile.gif. Dawaj opis i dziś mogę go zacząć wink.gif. Trochę go pamiętam z gry w Polkowicach wiec powinno być łatwiej ;0

pzdR
Stuart17
Andrzej Rybski

Nie za czesto wystepuje w Lechii, jest jednak jednym z najlepiej wyszkolonych technicznie graczy w druzynie, srednio szybki, dosc skoczny i niezle gra glowa, dokladnie podaje, potrafi zagrac crossa, kondycja nie jest jego mocna strona, niezbyt silny i czasem nie utrzymuje rownowagi, dobrze uderza dwoma nogami, wszechstronny, czesto angazuje sie w rozgrywanie akcji, nie jest typowym napastnikiem

mysle ze tyle starczy na maly zarys happy.gif
Sikor
Stuart, jak tam moja Trałeczka?
Stuart17
jak zawsze bez wiekszych zastrezen happy.gif
Sikor
CYTAT(Stuart17 @ Dec 3 2008, 22:38) *
jak zawsze bez wiekszych zastrezen happy.gif

Mniejsze też mogą być biggrin.gif
MaTi10
Super że temat taki powstał smile.gif

Ajwen wg. mnie do poprawy leciutko by się nadał wink.gif

Maciej Iwański

Attack: 74
Defence:60
Balance: 71
Stamina: 82
Top Speed: 77
Acceleration: 79
Response:78
Agility: 80
Dribble Accuracy: 80
Dribble Speed: 77
Short Pass Accuracy: 84
Short Pass Speed: 83
Long Pass Acc.: 81
Long Pass Speed: 80
Shot Accuracy: 73
Shot Power: 83
Shot Technique: 76
Free Kick Accuracy:86
Swerve:83
Header: 68
Jump: 76
Technique: 80
Aggression: 68
Mentality: 72
Team Work: 80
Injury Tolerance: A
Weak Foot Frequency: 5
Consistency: 5
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.