CYTAT(GułA @ Dec 2 2008, 17:06)

mylisz sie ;> uwierz mi ze sa mocniejsi pilkarze, niekoniecznie od Alvesa ale od Xaviego czy Baraji są... liga czy druzyna w ktorej zawodnik gra nie ma znaczenia, mysle ze ja nawet ja mam stosunkowo podobną wytrzymalosc do Xaviego badz nawet wieksza bo srednio dziennie gram 2 mecze przed treningiem na gksie... treningi mam 5x po 2h w tygodniu wiec sobie to przelicz no i oczywisice turnieje czy mecze ligowe w weekendy ;> uwierz mi ze tak jest.
Na to wychodzi, że i ja mam wieksza wytrzymałośc od Xaviego.... woooo O_o . Guła bez przesady ;P...raz, że w Polsce kuleje system przygotowań to i liga nie wymaga takiego natężenia jak w ligach zach. m.in angielska. JEstem pewien, że w Polsce nie ma zawodnika z kondycją lepszą od Baraji

. Nie przesadzajmy, naprawde

Co do Szewczuka:
*Szybkość wystarczy 77, naprawde

. 80 daliśmy dla Costly'ego, który gra bardzo podobnie, ale jest o mniej wiecej 3 punkty szybszy. Widziałem Szewczuka w Białymstoku i na 80 na pewno nie zasługuje

.
*Shot Accuracy - ja bym dał punkt mniej, 73. Trzeba wkoncu pamiętać, że miał baaardzo długi okres bez bramki. To moja opinia

*Obrona do 42...Widziałem, że czasem lubi popracować w defensywie.
*Technika 73

*Gra głową podwyżyłbym do 77. Skoczność do 75

*DA: 70
*DS: 74
*SPA: 68-69
*SPS: 68-67
*LPA: 66
*LPS: 65
pzdR