Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przegieci Zawodnicy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2
Tolek
Wg. mnie przegięty jest Henry. Nie chodzi o to, że jest zbyt dobry, tylko o to, że jest lepszy, niż w rzeczywistości. W PESie zawodnicy jakoś bardzo wolno się starzeją... smile.gif
Chodzi mi na przykład o to, że potrafi upier***** taką bombę, że wióry lecą, a w Barcy teraz stać go tylko na słabe, rachityczne strzały. Wpakuje piłkę w bramkę tylko, kiedy uderza z bliska smile.gif.
A Eto'o jest wg. mnie dobrze oddany. Strzału wcale nie ma najlepszego - taki akurat, a szybkość i drybling... Jego szybkości nie widać dlatego, że jest napastnikiem, i jest przeważnie otoczony obrońcami, więc się po prostu kiwa (co też robi doskonale). W PESie można lepiej wykorzystać szybkość na tej pozycji, więc jest to najbardziej widoczna z jego zalet. Ale wystarczy rzucić okiem na tabelę strzelców ligi hiszpańskiej - Eto'o 14 goli. Jak dla mnie najlepszy napastnik świata (w chwili obecnej).

Pixmanek
CYTAT
Jak dla mnie najlepszy napastnik świata (w chwili obecnej).

Z takimi pomocnikami co ma za plecami to strzelenie gola jest aż za proste. Takie jakie on piły dostaje to się w głowie nie mieści.

Przegięty? Nikt... Po prostu my - gracze wykorzystujemy atrybuty piłkarza pod swoją grę. Piłkarze próbują się dostosować pod drużynę, a dla nas zależy tylko na prędkości.
komarr0
no i tak przegięty to jest pesowski gracz Bos normalny demon napastnik obrońca pomocnik co chcecie a w rl takiego napewno nie znajdziecie
JnR
Tolek szybkosci Eto'o nie widać :| polecam obejrzeć np gola z Sevilla lub jakies akcje... To tak samo jakby ktoś powiedział że nie widać gry głową Ramosa bo jest bocznym obrońcą... albo nie widać jakie uderzenie ma Carlos bo nie jest napastnikiem
Asturas
wg mnie przegięci sa zawodnicy Man Utd. Prawie wszyscy z wyjątkiem van der Sara, bo ten jak nie u miał złapać piłki tak dalej nie u mie i dalej rzuca się zawsze nie w tę stronę gdzie trzeba. Słabszy i głupszy jest już tylko Dida, który gubi się w polu karnym i obija się o słupki.
Cristiano jest zdycydowanie za dobry, zbyt dobrze strzela. To samo Rooney. Ferdinand jak na takiego wielkiego drewnianego kołka za szybko biega. Bez problemu wyprzedza Ronaldinho i często dogania Kakę. Podobnie z Wesem Brownem. Evrą można przebiec całe boisko, minąć wszystkich łącznie z bramkarzem i srzelić bramkę. Żenada :/ Berbatov i Tevez faktycznie są zbyt celni, zbyt skoczni i łatwo nimi wymanewrować obronę.

Natomiast co do piłkarzy Barcelony to się nie zgodzę, że są przegięci. Faktem jest, że Messim, Henrykiem i Etoo można zrobić wiele, ale poza Henrym pozostałej dwójce jest bardzo łatwo zabrać piłkę. Messi w zasadzie odbija się od wszystkiego, łącznie z piłką biggrin.gif A Etoo ma zeza więc jest niegroźny. Być może rzeczywiście Henry jest zbyt dobry. Ale niewiele.

W Milanie natmiast jest odwrotnie. Ronaldinho jest tak słaby, że aż boli. Byle leszcz zabiera mu piłkę, a w bramkę trafia 3-4 razy na 10 strzałów. Trudno się nim kiwac, bo jest strasznie drewniany. Łatwo go odepchnąć :/ Pirlo jest bardzo słaby, poza dośrodkowaniami i podaniami nic mu nie wychodzi. Jak to się ma do faktu, że gość prowadzi w rzeczywistości grę Milanu?? Kaka kiwa się słabiej niż w rzeczywistości i jak do tej pory nie doczekał się wersji PESa, która oddawałby jego umiejętności. W drugą stronę Sheva jest znacznie lepszy niż wskazują na to jego statystyki. To samo Gattuso. Mimo cieniutkich statystyk gość rządzi w środku pola. Nikogo się nie boi, nawet przegięci zawodnicy Man Utd nie dają mu rady.

Z przegięć dodam, że większość bramkarzy nie ma pojęcia o bronieniu, a bryluje w tym Dida.

Dodam też, że chociaż skarżycie się tutaj na słabe statsy polskiej reprezentacji, to bardzo, ale badzo łatwo jest wygrać Polską z każdym. Bez problemu zdobyłem Mistrzostwo Europy i Świata. W PES 2008 trzeba było się nagimnastykować i często korzystać z loadów biggrin.gif
kris15j
przegięciem jest to, że patchmakerzy zapominają, że pes oferuje coś takiego jak forma zawdnika, tak więc real, mimo dużego potencjału w najgorszej formie gra tak jak gra w realu, a masło jast maślane, a barca w najlepszej formie jeśliby miała gorsze statsy też grała by tak jak teraz, a wszyscy robią umiejętności takie, jaką formę ma zespół, zapominając o opcji jej zmienienia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.