Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Issonline Pes2009 Cup Ii
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Rozgrywka sieciowa: Archiwum > PES2009 > Turnieje
Stron: 1, 2
KKS_LECH_1922
KKS_LECH_1922
11558547
Ciniak
Ciniak

2790957
MakssPl
Holla!
Kiedy zaczynamy?
Visi0n
CODE
Grupa 3
Visi0n 1328376
Beckmis 9894746
radekPL 6247239
Kodzak

teraz tylko czekać na oficjalny start zawodów

gl & hf
mac7
qrcze szkoda że nie zdążyłem sie zapisać ;(
jaros5
a jest zapisany Kubinho7 a nei moge go znaleźć
Kubinho7
Kubinho7
5195033
KOdz@K
CYTAT(Bakel @ Nov 21 2008, 17:09) *
Witam w drugiej odsłonie turnieju PES2009 online organizowanego przez ISSOnline.pl

32 graczy będzie rozgrywać swoje mecze systemem turniejowym znanym z rozgrywek Ligi Mistrzów.
Zostaną oni podzieleni na 8 grup po 4 zawodników. Każdy z każdym rozegra mecz i rewanż (DO POLA WYNIKU WPISUJEMY WYNIK DWUMECZU), najlepsza dwójka z każdej grupy przechodzi do etapu play-off.

W play-offach rozegrany zostanie mecz i rewanż, , a do pola wyniku wpisujemy rezultat dwumeczu.

Drużyny, które są dostępne do wyboru, to wszystkie ekipy znajdujące się w Others A.

Zasady gry:

Czas trwania meczu: 10 min
Forma: Normal
Pora dnia: Dzien
Pora roku: Lato
Pogoda: Dobra

Zapisujemy się na stronie pesrankings.com, dokładnie pod adresem:
http://pesrankings.com/event/1111/

Hasło, uprawniające do udziału w turnieju to: sGL5ENF7

Nagrodą za zwycięstwo w turnieju będzie replika piłki Adidas EuroPass.

Zapisując się należy w tym temacie podać swój nick oraz numer GG.

Kodzak - GG : 8169738
radekPL
rezygnuje z turnieju
mac7
To czy ja moge sie dopisać w to wolne miejsce?

jakby co:
mac1
3612260
7Pavel7
jakby sie miejsce znalazlo
7Pavel7
8972663 (zwykle na niewidocznym)
Bakel
1/4 finału:

KKS_LECH_1922,
5
vs
4
Maszrum,

elzvis,
1
vs
6
LukaszK,

Ciniak,
5
vs
2
blachu19,

Beckmis,
1
vs
4
Kubinho7,
lukasz_k
elzvis-LukaszK 1:5 0-1
KKS_LECH_1922
KKS_LECH_1922 5 : 4 Maszrum
Ciniak
Ciniak 5-2 Blachu19 3-0 2-2
W końcu ktoś zajął się tym turniejem wink.gif
Ciniak
A tak poza tym to jest już 1/4 pucharu ;P w następnej fazie będzie już 1/2 wink.gif
Kubinho7
Kubinho7 4:1 Beckmis (3:1 1:0)
Bakel
1/2 finału:

KKS_LECH_1922,
vs
LukaszK,

Ciniak,
7
vs
2
Kubinho7,

Gramy do jutra do 23. W razie gdyby uczestnik nie mógł rozegrać meczu przed upływem wyznaczonego terminu, proszę o wypowiedzenie się w tym wątku.
lukasz_k
Ja mam taki mały problem.Dziś mam z druzyna b-klasy turniej w PN wiec nie bedzie mi trudno dzis rozegrac ten mecz.Prosił bym o przesuniecie daty mojego meczu na jutro.Pozdrawiam
Ciniak
Ciniak 7-2 Kubinho7 (6:1, 1:1)
Bakel
Czekamy do jutra na mecz KKS Lecha z Lukim_K
lukasz_k
QUOTE (Bakel @ Dec 21 2008, 00:53) *
Czekamy do jutra na mecz KKS Lecha z Lukim_K

Luki_K 1:1 6:1 KKS Lech
dzieki za meczyk
Ciniak
Widzę że mój finałowy przeciwnik miał takie same wyniki jak ja w 1/2 xD
Do kiedy finał?
Bakel
Mam nadzieję, że uda Wam się zagrać dzisiaj.
lukasz_k
Graliśmy już wczoraj 0:2 wygrałem na hoscie Ciniaka 1:0 w pierwszej min na moim i zaczeło rozłaczac jakby connect miedzy nami był za słaby:X.Dziś pewnie jakoś to dogramy.
lukasz_k
Luki_K 2:0 4:2 Ciniak
Przeciwnik narzekał na lagi.Miałem wszystko wyłaczone a połaczenie było zółte.Niestety jesli lagowałem to wina serwera konami a nie moja.Zycze Powodzenia w nastepnym turnieju.
Ciniak
CYTAT(lukasz_k @ Dec 23 2008, 12:55) *
Graliśmy już wczoraj 0:2 wygrałem na hoscie Ciniaka 1:0 w pierwszej min na moim i zaczeło rozłaczac jakby connect miedzy nami był za słaby:X.Dziś pewnie jakoś to dogramy.

Ta bramka w pierwszej min sie nie liczy... nawet nie widzialem jak wpadla bo takie lagi byly i nas rozlaczylo odrazu... ;/

Bardzo dobry gracz ale również bardzo słabe łącze... ;/ dlatego wynik na hoscie lukasza 2:4
A szkoda bo liczyłem na dwa zacięte mecze, a wyszła z tego walka z lagami.... ;/
Gratuluje wygranej lukasz i powodzenia w dalszej grze wink.gif

Wynik 2-6 dla lukasza (0:2, 4:2)
Bakel
Gratulujemy triumfatorowi wygranej w turnieju. Obiecaną nagrodę prześlemy pocztą.

A co do warunków gry to znam Lukiego osobiście i nie sądze by lagi były spowodowane słabą jakością łącza. Bardziej skłaniam się ku gapistwu Konami, które nie po raz pierwszy zawala sprawę z trybem online.
Ciniak
A szkoda bo piłka by mi się przydała, o konami nie wspominam wink.gif
maui
kiedy następny turniej??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.