Kamiloxx
Feb 3 2009, 19:07
Usta popraw w collabie i bedzie nawet nawet
krzychu117
Feb 5 2009, 18:21
Bandrowski beta 0.9:
jakiegoś tam podobieństwa można się już dopatrzeć

wyprostuj jako tako model, popracuj nad texturą i będzie git;) ogólnie pomęcz fejsa to myślę, że pojawią się chętni do ściągniecia tego ryjka;)
Mi się nie podoba tekstura;]
Co tak u ciebie te uszy odstające ?

Nie wiem jak to nazwac... beta 0.05, w kazdym razie trwało niecałe 15 min. Jak chcesz krzychu to moge wrzucic moją teksture.
CYTAT(seba @ Feb 5 2009, 20:08)

Nie wiem jak to nazwac... beta 0.05, w kazdym razie trwało niecałe 15 min. Jak chcesz krzychu to moge wrzucic moją teksture.
Nie chce bardzo krytykować bo sam lepszych twarzy nie robię ,ale ta twarz to ma zadatek jedynie na Pokemona ;]
krzychu117
Feb 6 2009, 09:25

*hair nie z gry
no teraz już lepiej,
mi się podoba, można prosić o download ?
CYTAT
Nie chce bardzo krytykować bo sam lepszych twarzy nie robię ,ale ta twarz to ma zadatek jedynie na Pokemona ;]
weź może się nie udzielaj... twarz całkiem dobra, widziałem tutaj już gorsze pokemony... w tej wystarczy poprawić oczy i będzie świetnie

pozdrawiam .
krzychu117
Feb 6 2009, 13:45
czemu komentujecie twarz Seby w moim temacie?
no zaskoczyłeś Tym Bandrowskim:) wreszcie twarz w tym temacie , którą należy a nawet trzeba pochwalić
no obok lewego by blackjuve i stilica by kovi najlepsza twarz piłkarzy Kolejorza. Ktoś mógłby jeszce zrobić np. Peszkę,Wilka czy Djurdevica
CYTAT(Pelas @ Feb 6 2009, 14:16)

no zaskoczyłeś Tym Bandrowskim:) wreszcie twarz w tym temacie , którą należy a nawet trzeba pochwalić

krzychu117
Feb 6 2009, 14:20
Do wszystkich tych co chcą downloadu

. Twarz do pobrania będzie później razem z innymi twarzami Kolejorza

.
CYTAT(Simi93 @ Feb 6 2009, 13:16)

weź może się nie udzielaj... twarz całkiem dobra, widziałem tutaj już gorsze pokemony... w tej wystarczy poprawić oczy i będzie świetnie

pozdrawiam .
Ty chyba nie widziałeś dobrej twarzy jak ta jest dobra ;]
Ps. Nie wyświetla mi się twoja ostatnia twarz;/
krzychu117
Feb 6 2009, 15:51
Grzesio Wojtkowiak:

*hair ze zdjecia
Twarz troche jeszcze do dopracowania, ale słaba fotka była
dzięki gostek15 za nieocenioną pomoc
Podobieństwo jest nawet spore, szkoda że włosy to fotomontaż, pozdro
krzychu117
Feb 6 2009, 16:22
włosy też będę robił, ale to na koniec jak już będą wszystkie twarze
Kamiloxx
Feb 6 2009, 19:11
Ja zrobiłem Wilka niedługo go umieszczę, a krzychu podnosi poziom facjat
Mógłbyś wrzucic Wojtkowiaka na filefronta albo coś innego ?
krzychu117
Feb 17 2009, 20:21
Myślę, że warto dać teraz download. Zanim dopieszcze tamte twarze to trochę czasu minie.

download:
http://odsiebie.com/pokaz/1588802---5623.htmlDownload beż włosków. Bo nie zrobiłem poprawnych. Jeżeli jest ktoś chętny do zrobienia włosków pisać.
Tekstura innego koloru dla Tomka jeżeli komuś przeszkadzał tamten. Wystarczy wrzucić do bina.
czemu te twarze u mnie wyglądają tak?? Wojtkowiak ma prześwitujące dziury koło uszu a bandrowski w ogóle przesunietą twarz i dziury w teksturze
dodam że mam setki wgranych twarzy od różnych ludzi (inne od Ciebie też) i wszystkie działają super tylko przy tych mam problem

naczelnik5
Feb 19 2009, 13:09
poniewaz przy bandrowskim w oedicie zmniejszyles przednia czesc glowy podczas pracy z modelem , ktora byla dopasowana do reszty , tak sie niestety dzieje jesli sie modeluje ryjek, ewentualnie mozesz powiekszyc w oedicie zeby pokrylo sie z tylna czescia glowy , potem dopasowac wielkosc glowy w edit mode :>
jeśli to do mnie piszesz to nic nie zmieniałem w oedicie. Plik .bin wgrałem bez zmian taki jaki wrzucił krzychu.
CYTAT(naczelnik5 @ Feb 19 2009, 13:13)

poniewaz przy bandrowskim w oedicie zmniejszyles przednia czesc glowy podczas pracy z modelem , ktora byla dopasowana do reszty , tak sie niestety dzieje jesli sie modeluje ryjek, ewentualnie mozesz powiekszyc w oedicie zeby pokrylo sie z tylna czescia glowy , potem dopasowac wielkosc glowy w edit mode :>
naczelnik5
Feb 19 2009, 14:51
sorki nie spojrzalem , myslalem ze to krzychu pisal tego posta

ale chodzi o to ze krzychu modelowal , i teraz jak dopasowujesz wlosy w edit mode to nie pasuja do reszty , tak sie zdarza jak sa wloski z edit mode a nie robione i dopasowane do mordki przez facemakera . Na przykladzie mordki Bartka-brt do pesa 6 :

A tu z wlasnorecznie zrobionymi wlosami :

teraz juz wiesz dlaczego tak sie dzieje :>
co nie zmienia faktu że nawet jak zrobi włosy to zasłonią one może dziury przy uszach ale na bank nie zakryją one szpary przy szyi u bandrowskiego
naczelnik5
Feb 19 2009, 17:02
to juz lezy w kwesti facemakera , starannie wykonana twarz nie bedzie miala dziur przy uszach ani przy szyi , widocznie mordka wymaga jeszcze kilku takich poprawek, a to juz jest prosba do krzycha zeby to poprawil :>
krzychu117
Feb 21 2009, 10:50
Face ktory ma już blisko do finału:
Iwan10
Feb 26 2009, 21:38
dobry ale coś mi w nim nie pasuje ;P
krzychu117
Feb 27 2009, 08:40
Marcin robak i Dickson Choto:

Mordka z dzisaj
Szymon Pawłowski:
Mortin
Feb 28 2009, 11:19
oczy i tekstura dicksona wyglada bardzo dobrze. nie wiem jak z podobienstwem, ale wydaje mi sie, ze chyba jest git

tak trzymaj
pozdro
krzychu117
Mar 9 2009, 06:15

Janusz Gancarczyk 25%
Niewyraźnie wygląda . Musi zażyć rutinoscorbin ; ]
krzychu117
Mar 10 2009, 15:09

Łudziński 75%

Wersje 100% ukażą sie najprawdopodbniej w sobote.
Mila 33% ^^

Mila45% + fotomontaż włosów:

Chętnych do pomocy przy nosie zapraszam na gg...
chyba usunę temat tutaj
krzychu117
Mar 22 2009, 09:13
Ale komentarzy ;/
Pawelec 90%(nos do poprawy):

Górski 97%:
Kamiloxx
Mar 23 2009, 17:50
Twarze fajne,szkoda że włosy to fotomontaz
Twarze spoko tylko jednej rzeczy mi brakuje hmmm? a już wiem Download koncz twarze i wrzucaj !

. Pozdro
Pawelec normalnie szots 10/10
reszta twarzy tez nie najgorsza
Stuart17
Mar 23 2009, 20:37
Ładnie

czekam na 100% prac
Cristiano2
Mar 25 2009, 17:14
Fajny Górski
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.