Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Kamiloxx
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3
Jamnik
Damian nie od 1900 w górę bo pomyśleć że można że 18.. itd. Modele bierz od 1900 - 2000 smile.gif
Kamiloxx
ok dzisiaj juz new previev i teraz już z modelem z 0_text ;]
Graczyk
Bez obrazy ale mi wychodziły lepsze twarze w grze kiedy uploadowalem zdjecia i robilem je w grze. Ale niezniechęcaj sie tylko popracuj troche nad czołem bo widac takie wiesz przejscie miedzy zdjeciem a czolem pilkaza z pesa. Pracuj... A Sitilic Rewelacyjny xD
Kamiloxx

Mam 1 pytanie.Jak się łączy włosy z twarzą? Proszę na PW napiszczie jak to sie robi ;] Z góry dzięki smile.gif
PS. Sorry za post pod postem ;]
Jamnik
Szczerze powiedziawszy - gdyby nie koszulka MU i napis na previewie to w życiu bym nie powiedział że to Anderson. Mapowanie wciąż słabo, model też nie zachwyca. Dużo poprawek tu trzeba.
Damian.
Czemu piszesz "mapinng by me" , BMP, wczesniej Model...
Wiadome ze jeśli twoja praca to twoje rzeczy(chyba że ktos ci pomagał, ale to mozna pod screenem napisac jak cos)

W modelu włosków podwyższ model
norek
Tragiczny face.
Jacmen
Nie obraź się teraz ale bardzo kiepsko Ci to idzie. Śmiało by można połączyć twój temat z best ever i nie było by różnicy.
Kamiloxx
CYTAT(Jacmen @ Dec 13 2008, 20:40) *
Nie obraź się teraz ale bardzo kiepsko Ci to idzie. Śmiało by można połączyć twój temat z best ever i nie było by różnicy.

No fajnie ale zobacz jak slabo mi idą z 0_text facesy ;] Dopiero się uczę smile.gif Ale i tak jestem zadowolony bo trochę poszłem przez miesiąc w górę ;]
MaTi10
Po pierwsze poszedłem.. wink.gif a co do ryjków hmm... sporo pracy przed Tobą , ale nie zniechęcaj się :]
Kamiloxx
Niestety nie wiem jak zrobić to z włosami ;( Jeśli umie ktos to wytłumaczyć to proszę na PW ;]
Dudzic v.0.1:

HAIR by OE Patch 4.0

I jeszcze 2 versja:

Hair by OE Patch 4.0
Damian.
Obniż czoło w modelu twarzy.

Popraw oczy i usta

Pozdrawiam
Graczyk
Musisz sie nauczyc jednak robic te czoło i wlosy, dopoki tego nie zrobisz to nawet nie muszisz robic download ale pracuj moze niedlugo bedziesz umial zrobic dobry ryj xD 2 prawa zrob teraz stilica bo chce zobaczyc porownanie smile.gif
Jamnik
CYTAT(Damian. @ Dec 14 2008, 11:47) *
Obniż czoło w modelu twarzy.

Popraw oczy i usta

Pozdrawiam

+1

Pokaz jeszcze fotkę z której robiłeś smile.gif
Kamiloxx
No to new face (Chyba pierwszy Kaszuba w Polsce!):

Proszę o oceny smile.gif
Kamiloxx
Sorry za post pod postem.

v.0.1
Proszę o oceny,bo nie było oceny w moim temacie od premiery EP 5.0 smile.gif
Jamnik
Preview kozak xD Że tak powiem troche za bardzo nasrane na nim. Włosów od konami podpisywać nie musisz

Oczy: http://porady.zdrowo.info.pl/amd.html i nos ładne, usta popraw.
Kamiloxx
Jakub Kaszuba:

Proszę o oceny dla Kaszuby i Pawlusińskiego smile.gif
EDIT:Gdzieś tak za 4-5 dni paka twarzy smile.gif
MaTi10
Słabo ... posiedz nad mordką dłużej i rób z dużych fot bez cieni . Tyle na ten temat , pzDr
Kamiloxx
CYTAT(MaTi10 @ Dec 22 2008, 20:51) *
Słabo ... posiedz nad mordką dłużej i rób z dużych fot bez cieni . Tyle na ten temat , pzDr

Sorka za spam ale myślę że Pawlusiński to jedna z moich najlepszych twarzy. A propo co do oceny to dzięki smile.gif
Kamiloxx
Sorry za post pod postem wink.gif

Proszę o oceny smile.gif
damiank9
mam tylko jedną uwagę staraj sie bardziej i dłuzej.Inni robią 1 twarz czasami tygodniami a u Cibie widzę 4/5 twarzy na tydzień.Ogólnie powiem że jakies tam podobieństwo jest ale musisz wiecej pracy objąc na 1 twarz.To jest moja uwaga i powodzenia w dalszych pracach smile.gif

PS.Wesołych Świąt biggrin.gif
Kamiloxx
New Previev!

Michael Rensing v.0.1 (FC Bayern Monachium)
*hair by Ekstraklasa patch v.5.0
Proszę o oceny ! smile.gif
djclanv1r00z
wogule nie podobny :/ źle wtopione włosy do czoła pyska ... popracuj nad nim dłużej

pozdro cool.gif
lukasz44
Pracuj, pracuj i jeszcze raz pracuj , w oczy rzuca się to o czym mówił PerOne, popraw włoski i będzie w miarę ok.
Jamnik
Faktycznie nie podobny, ale widać poprawę (przy BMP). Zwróć uwagę na model
Kamiloxx

Michael Rensing v.0.2 (FC Bayern Monachium)
*hair by KONAMI
**troszkę przy BMP pomagał BadNewz (dzięki smile.gif )
Proszę o oceny ! wink.gif
Kamiloxx
Franck Ribery - Konkurs Best Issonline Facemaker 2009:

*Hair by Konami

Proszę o komenty! wink.gif
PS.Sorka za post pod postem smile.gif
Jacmen
Zdecydowanie najlepsza twoja mordka jak narazie ;p Brakuje jej dużo ale widać już podobieństwo, pracuj nad modelem i popraw nos ;p
Kamiloxx
New face smile.gif
Jak co - robię pakę Bayernu Monachium wink.gif
Michael Rensing v.0.3 (FC Bayern Monachium)
*hair by KONAMI
**BMP nie zmieniałem więc troszeczkę pomagał BadNewz smile.gif

Proszę o oceny smile.gif
popeq93
co do ribery'ego jakieś podobieństwo jest ale model troszkę słaby... jak dla mnie no i te oczy dziwne...
co do rensinga hmm.. niby podobieństwo jest ale czegoś brakuje. trochę jakość kuleje...
pracuj pracuj i się nie zniechęcaj
Kamiloxx
Hamit Altintop v.0.1:

*Hair od Halil Antiltopa i z Ekstraklasa Patcha 5.0
** Model bassed na Halil Antiltopie z Ekstraklasa Patcha 5.0

Zrobiłem Model na jego bracie a nie na nim aby było mi ciężej i pokazać że się staram. Pozdro!
naczelnik5
wyglada niezle ale wlasciwie twoje jest tylko bmp( ktore nie jest zbyt dobre) , rob mordki od podstaw , sam modeluj twarz tylko w ten sposob bedziesz podnosil swoje umiejetnosci
Mortin
CYTAT(Facemaker @ Jan 24 2009, 12:25) *
Hamit Altintop v.0.1:

*Hair od Halil Antiltopa i z Ekstraklasa Patcha 5.0
** Model bassed na Halil Antiltopie z Ekstraklasa Patcha 5.0

Zrobiłem Model na jego bracie a nie na nim aby było mi ciężej i pokazać że się staram. Pozdro!

faktycznie to sie napracowales.. przeciez hamit i halil to nie bracia blizniacy
to tak jakbys robil braci kaczynskich, czy tez braci mroczkow
rob modele od zera, bo to co zrobiles to kradziez
Mateusz13
nieźły fejsik nie jest źle pracuj tak dalej a bd niezłym facemakerem

szołpas
zgadzam sie z mortinem rolleyes.gif
rób modele od podstaw inaczej daleko nie zajdziesz biorac inne modele
Kamiloxx
Dzięki szołpas że zaglądnąłeś wink.gif
Dzisiaj new face smile.gif
Kamiloxx
Sorry za post pod postem.

Kacper Tatara (KS Cracovia)
v.0.1

Teraz zdecydowałem się że będę robił ciągle jednego fejsa tak jak radzicie a jak skończe to dopiero drugiego zacznę.
* Włosy by nie wiem kto ;p

Proszę o oceny!
seba
Dziadostwo, zresztą jak wszystkie twoje faces
Jamnik
CYTAT(seba @ Feb 23 2009, 19:58) *
Dziadostwo, zresztą jak wszystkie twoje faces

Najlepiej tak powiedzieć, spróbuj samemu zrobić coś to zobaczysz że jest dużą sztuką zrobić fejs. Cóż fejs może nie powala, ale po to tu jesteśmy aby sobie ewentualnymi radami pomagać.

Kamil - no ja myślę że to co na GG do poprawienia. Przeostrzona tekstura troche, ale i tak Twoja najlepsza smile.gif

Pzdr
Kamiloxx
Tak,Jamnik ma rację. Nie zniechęcaj ludzi.
naczelnik5
zrob od nowa bmp i nie wyostrzaj go tak bardzo to raz , dwa to postaraj sie lepiej zmapowac teksture w kacikach ust bo rozmazana , 3 nos wydaje mi sie jakis wielki w stosunku do reszty facea , 4 sprobuj pobiawic sie nad ksztaltem twarzy konkretnie zeby w jej zalamaniach nie byl taki kanciasty , zaokraglij troche , 5 lepiej dopsuj wlosy bo za bardzo stykaja sie z twarza i z tad to brzydkie cos na czole ( proponuje podwyzszyc wlosy , badz cofnac troche czolo ) , 6 dolna czesc prawego oka do poprawy , 7 mapowanie tekstury w zewnetrznych okolicach oczu i brwi , troche sie tego nazbieralo ale sprobuj to poprawic i bedzie git smile.gif
lucash
Narazie nie wyglada za ciekawie ale popraw to co napisal naczelnik i powinno byc lepiej , cwicz , pozdro smile.gif
Kamiloxx
Tak,rzeczywiście trochę dziury w nosie za duże wink.gif Dzięki naczelnik,postaram się to poprawić.
unikat
Troszkę chyba przeostrzone ;]
Kamiloxx
No po długiej przerwie !
Collab with N4czelnik

Tatara v.0.2
*Preview by Kuba
* Włosy nie moje
Proszę o oceny!
Jamnik
Nie musisz pisać, że preview ode mnie - ot przyjacielska przysługa wink.gif

Co do face - idziesz w dobrym kierunku biggrin.gif Kapitalny nos ohmy.gif
naczelnik5
No nie najgorzej to wyglada, dzieki za wspolprace smile.gif
Kamiloxx
Convert z PES2009 (kopia twarzy z bmp do PES2009 na bmp PES6, model mój 100%)
Marcin Zając v.0.1

*Jak co to nie konwertowałem z mojego bmp z 09 wink.gif
Proszę o oceny!
unikat
Słaby model jak i BMP
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.