Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Euro Patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3
popeq93
Wczoraj zacząłem robić patch European Leagues Patch 2008/09 (taką nazwę wymyśliłem). Jednak będę potrzebawał osób do pomocy,jeżeli jest ktoś chętny to pisać. Potrzebuje grafików do menu i z 2 osoby do pomocy mi z OFem, osobę do logosów i jeszcze jak by ktoś chciał w czymś pomóc to zapraszam smile.gif
Problem będzie leżał z kitsami bo do większości klubów nie są zrobione i za dużo roboty z nimi stąd też narazie zaczniemy o ile ktoś znajdzie się do pomocy od w/w rzeczy smile.gif

Krótka zapowiedź

Patch będzie zawierał:
- Jupiler League
- 1 Romanian LIGA
- Super LIG
- Russian Premier League
- Liga Sagres
- Scottish League
- SAS Ligaen
- Super League Greece

Aktualne składy i statsy
w/w ligi będą za ligi takie jak angielska, włoska itp. oraz other A i B w other 3 najlepsze zespoły europy takie jak Real, Liverpool itp.

wszelki kontakt na PW w tym temacie albo na gg: 6137018

pzdr i liczę na pomoc
Windziak
Lepiej jakbyś napisał co znaczy np. Liga Sagres , albo Sas ligaen czy też super lig bo ja osobiście nie mam pojęcia ;>
oposq3
nie tylko ty
toldek
Sagres to portugalska , SAS duńska , Jupiler belgijska. Moim zdaniem nie potrzebne są takie ligi jak rumuńska i duńska. A pozatym szkocka to nie wypał bo tam jest 12 drużyn i PES automatyvznie dodawałby do niej 8 drużyn
Orange_91
CYTAT(Windziak @ Nov 15 2008, 14:01) *
Lepiej jakbyś napisał co znaczy np. Liga Sagres , albo Sas ligaen czy też super lig bo ja osobiście nie mam pojęcia ;>

Jupiler League - liga belgijska
1 Romanian LIGA - liga rumuńska
Super LIG - liga turecka
Russian Premier League - liga rosyjska
Liga Sagres - liga portugalska
Scottish League - liga szkocka
SAS Ligaen - liga duńska
Super League Greece - liga grecka

Co do patcha to pomysł oryginalny, jeszcze chyba nikt nigdy nie zrobił podobnego dodatku. Życzę powodzenia.
Jamnik
CYTAT(Orange_91 @ Nov 15 2008, 14:13) *
Co do patcha to pomysł oryginalny, jeszcze chyba nikt nigdy nie zrobił podobnego dodatku. Życzę powodzenia.

+1

Czekam z niecierpliwością, bo może być fajny dodatek: http://zdrowo.info.pl/e-dodatki.html biggrin.gif
popeq93
CYTAT(toldek @ Nov 15 2008, 14:12) *
Sagres to portugalska , SAS duńska , Jupiler belgijska. Moim zdaniem nie potrzebne są takie ligi jak rumuńska i duńska. A pozatym szkocka to nie wypał bo tam jest 12 drużyn i PES automatyvznie dodawałby do niej 8 drużyn

przecież można ustawić ilość drużyn w international league i zagrać sobie szkocką. Uważam że liga rumuńska w ostatnich latach się bardzo rozwinęła w pucharach widzimy w ostatnich latach takie drużyny jak Steua Rapid czy Cluj. Co do duńskiej to też ciekawa liga zwłaszcza że akurat 12 drużyn brakowało mi do kompletu i wybierałem między nią i szwajcarską.
Cały czas licze na waszą pomoc w tworzeniu patcha smile.gif

P.S : szczególnie potrzeba osób do pomocy przy OFie smile.gif
damiank9
no w sumie dobry pomysł jak dla mnie ponieważ widze piłka w tych krajach troszke się rozwinęła jak i zainteresowanie nią też wzrosło.Ogólnie to dobry pomysł.Powodzenia smile.gif
toldek
No ok stworzyć te wszystkie ligi w jednym patchu, ale myślę, że dobrym pomysłem byłby patch z każdą ligą po koleji tj. np ktoś chce tylko portugalską, ale chce zachować angielska itp. to może sobie wybrać tylko portugalską do ściągnięcia. Albo poprostu skupić się tylko na jednej lidze i zrobić ją naprawdę dobrze.
popeq93
hmm zawsze można wywalić reprezentacje i tam zrobić ligi takie jak angielska hiszpanska włoska
MaTi10
+1 za pomysł smile.gif jak coś moge zająć się menu i OFem ale jak bedzie jakaś w miare ekipka ;p i jak cos udostepnic swojego OFa ktorego nie długo wydam ;p
popeq93
CYTAT(MaTi10 @ Nov 15 2008, 15:26) *
+1 za pomysł smile.gif jak coś moge zająć się menu i OFem ale jak bedzie jakaś w miare ekipka ;p i jak cos udostepnic swojego OFa ktorego nie długo wydam ;p

dzięki MaTi napewno przyda się twoja pomoc jak chodzi o ekipke to napewno nie bd brał ludzi ktorzy sie nie znają na tym tongue.gif
Jamnik
CYTAT(popeq93 @ Nov 15 2008, 14:40) *
hmm zawsze można wywalić reprezentacje i tam zrobić ligi takie jak angielska hiszpanska włoska: http://kibole.wroclaw.pl/mecze.html

Jesteś pewny że można tak zrobić ?
oposq3
tak mozna
popeq93
ale raczej tak nie zrobie własnie chce zrobić patcha bez tych najlepszych lig zagranicznych smile.gif

cały czas czekam na wasze propozycje i chętnych osób do pomocy smile.gif
d-note
A może najlepiej nie robić całych lig tylko po np. 3. najlepsze zespoły z ligi? I wtedy dajesz zespoły z wszystkich lig Europy, Ameryki Południowej itp.
popeq93
D-Note nie wiem czy cie zrozumiałem ale zrozumiałem ze np. 3 najlepsze zespoły z hiszpanskiej austriackiej i przykładowo szwedzkiej? jeżeli tak to kapitalny pomysł można byłoby rozgrywać puchar UEFA i LM smile.gif
Jamnik
Jeżeli nie robisz podziałów na ligi jako takie (przynajmniej pod uwage bierzesz taką możliwość) to może poanalizuj ekipy z LM czy p.UEFA (chodzi o te mniej znane jak Anarthosis, BATE itp) i zrób takie ekipy wink.gif

Południowe amerykańskie: http://ameryka.strefa.pl to też ciekawy pomysł biggrin.gif

Pzdr biggrin.gif
popeq93
a co myślicie o takim UEFA Patch wiecie najlepsze drużyny z KAŻDEJ ligi wiecie że np z Anglii 4 druzyny a z takiego kazachstanu 1 tongue.gif fajny pomysł żeby przynajmniej z jednej ligi był jakis zespół a szczególnie zeby były wszystkie te które grają teraz w UEFA i LM oraz mistrzowie tych słabszych lig takie jak finlandia czy słowenia ( oczywiscie bez takich lig jak san marino xD)
co myślicie o tym smile.gif
Jamnik
Ja jestem zwolennikiem takiego patcha aczkolwiek:

1. Dużo roboty (ogólnie)
2. Mało strojów / fejsów
3. Ciężko o statystyki graczy z dajmy na to mistrza Finlandii czy coś w ten deseń

Ale sama idea bardzo interesująca...
popeq93
no moze o face i stroje cięzko zawsze można zrobić prowizorke w edicie ale o statsy to mam FMa 2008 i konwerter statsów więc tam są wszystkie drużyny i to nie problem smile.gif no roboty dużo ale nie ma rzeczy niemożliwych smile.gif
MaTi10
No i będzie git smile.gif więc zgłaszać się Kto chce coś robić ;p facemakerzy i kitsmakerzy mile widziani ; D
popeq93
lista proponowanych druzyn

1.Juventus Turyn
2.Internazionale
3.AC Milan
4.Fiorentina
5.AS Roma
6.Sampdoria
7.Udinese
8.Napoli
9.Arsenal
10.Liverpool
11.Man U.
12.Man C.
13.Aston Villa
14.Chelsea
15.Tottenham
16.Portsmouth
17.Everton
18.Barcelona
19.Atletico Madryt
20.Villareal
21.Real Madryt
22.Sevilla
23.Valencia
24.Racing Santander
25.Deportiva La Coruna
26.Olympique Lyon
27.AS Saint-Etienne
28.Girondis Bordouex
29.AS Nancy Lorraine
30.Olympique Marsylia
31.PSG
32.Stade Rennais
33.Bayern M.
34.Hertha Berlin
35.Schalke 04
36.VFB Stuttgart
37.Werder Brema
38.VFL Wolfsburg
39.HSV
40.Borussia Dortmund
41.Anothosis Famagusta
42.APOEL Nikozja
43.AaB Aalborg
44.FC Kopenhaga
45.Brondby IF
46.Galatasaray
47.Fenerbahce
48.Besiktas
49.Dinamo Kijow
50.Szachtar Donieck
51.Metalist Kharkiv
52.Dnipro Dnipropetrovsk
53.CSKA
54.Zenit
55.FK Moskwa
56.Spartak Moskwa
57.Dinamo Zagrzeb
58.Hajduk Split
59.Sporting Lizbona
60.Sporting Braga
61.FC Porto
62.Benfica Lizbona
63.Vitoria Guimaraes
64.Panathinaikos
65.Olympiakos Pireus
66.AEK Ateny
67.MSK Zilina (SLV)
68.Ajax Amsterdam
69.PSV Eindhoven
70.Twente Enschede
71.NEC Neijmegen
72.Heerenveen
73.Feyenoord
74.BATE Borisov (BLR)
75.Lech Poznan
76.Wisła Kraków
77.Legia Warszawa
78.Partizan Belgrad (SER)
79.Crvena Zvezda Belgrad (SER)
80.FC Basel (SUI)
81.Young Boys (SUI)
82.Grasshoppers Zurich (SUI)
83.Standard Liege
84.Club Brugge
85.Anderlecht Bruksella
86.CFR Cluj (ROM)
87.Steaua Bukaresti (ROM)
88.Rapid Bukaresti (ROM)
89.FBK Kaunas (LIT)
90.IFK Goteborg (SWE)
91.Kalmar FF (SWE)
92.Drogheda United (IRL)
93.St.Patrick's Atletick (IRL)
94.Rosenborg (NOR)
95.SK Brann (NOR)
96.Viking FK (NOR)
97.Austria Wieden
98.FC Salzburg (AUT)
99.Rapid Wieden (AUT)
100.Litex Lovech (BUL)
101.Levski Sofia (BUL)
102.Sparta Praga (CZE)
103.Slavia Praga (CZE)
104.Tempere United (FIN)
105.FK Modrica (BIH)
106.Beitar Jerusalem (IZR)
107.Hapolel Tel-Aviv (IZR)
108.Celtic
109.Rangers
110.Motherweel
111.NK Domzale (SLO)
112.Dinamo Tbilisi (GEO)
113.Ventspils Ryga (LAT)
114.Valur Reykjavik (ICE)
115.MTK Budapest (HUN)
116.Inter Baku (AZE)
117.Dinamo Tirana (ALB)
118.Sheriff Tiraspol (MOL)
119.Rabotnicki Skopje (MAC)
120.Buducnost Podgorica (MON)
121.Rubiń Kazań (ROS)
122.Adelaide United (AUS)
123.PFC CSKA Sofia(BUL)
124.Etoile du Sahel Soussa (TUN) - mistrz Afryki
125.Gamba Osaka (JPN) - mistrz Azji
126.Sao Paulo (BRA)
127.Sivasspor (TUR)
128.FC Artmedia Petržalka (SLV)
130.Boca Juniors
131.Los Angeles Galaxy
132.River Plate
133.Colombus Crew
134.Chivas
135.San Lorenzo

przypominam że muszą to być druzyny ktore grał lub grają w europejskich pucharach w tym sezonie smile.gif
drużyn jest 140 wiec czekam na 7 proponowanych drużyn smile.gif
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
PFC CSKA Sofia(Bulgaria), PFC Cherno More Varna(Bulgaria) PFC Chernomorec Bourgas(Bulgaria) wink.gif To jest moja propozycja wink.gif
F.C. Barcelona
Ja bym jeszcze dodał turecki Sivasspor oraz FK Moskwa zamienilbym na Rubin Kazan nowy mistrz Rosyjskiej Premier League plus jeszcze jakies poludniowo amerykanskiej no i moze by dodac jedna druzyne z australii np. Adelaide United jedna ekipe z Azji i Afryki mozna by ciupnąć czasami klubowe mistrzostwa swiata to taka moja wizja a patch zapowiada sie naprawde fajnie wink.gif pozdro
popeq93
nad patchem już ruszyły prace smile.gif wszystkich chętnych do pomocy pisać na moje GG : 6137018 smile.gif
MaTi10
Przydałby się facemaker i to bardzo smile.gif a praca nad patchem aż się pali ; D
popeq93
logosy do patcha juz gotowe może brakuje nam tylko 3 logosów z w/w listy ale to kwestia znalezienia dobrego loga no i czekamy jeszcze na propozycje drużyn do patcha smile.gif

P.S : Przydała by nam sie osoba która gra około 40-50 logosów przez GGS ponieważ w Pes fan editorze jest tylko 90 slotów na loga pzdr smile.gif

przydał by się tez kitsmaker od robienia strojów tych mało znanych drużyn tongue.gif

zgłaszajcie się do pomocy tongue.gif
popeq93
sry za post pod postem tongue.gif

Przedstawiam listę brakujących strojów do patch na sezon 2008/09

APOEL Nikozja
Metalist Kharkiv
Vitoria Guimaraes
MSK Zilina (SLV)
Young Boys (SUI)
Grasshoppers Zurich (SUI)
FBK Kaunas (LIT)
IFK Goteborg (SWE)
Kalmar FF (SWE)
Drogheda United (IRL)
St.Patrick's Atletick (IRL)
SK Brann (NOR)
Viking FK (NOR)
Austria Wieden
Litex Lovech (BUL)
Tempere United (FIN)
FK Modrica (BIH)
Beitar Jerusalem (IZR)
Hapolel Tel-Aviv (IZR)
Motherweel
NK Domzale (SLO)
Dinamo Tbilisi (GEO)
Ventspils Ryga (LAT)
Valur Reykjavik (ICE)
MTK Budapest (HUN)
Inter Baku (AZE)
Dinamo Tirana (ALB)
Sheriff Tiraspol (MOL)
Rabotnicki Skopje (MAC)
Buducnost Podgorica (MON)
Rubiń Kazań (ROS)
Adelaide United (AUS)
PFC CSKA Sofia(BUL)
Etoile du Sahel Soussa (TUN) - mistrz Afryki
FC Artmedia Petržalka (SLV)

jakbyście mogli przesyłajcie kitsy druzyn (dawajcie linki w tym temacie na GG lub na PW)

druga sprawa
potrzebne są nam fajsy stądteż prośba do was o to byście wrzucali facepacki drużyn (dawajcie linki w tym temacie na GG lub na PW)

zapraszam do pracy nad patchem naprawdę jeżeli się bardzo postaramy i dojdzie parę osób znających się rzeczy to może być to ciekawy patch

pzdr smile.gif
arzu
http://www.imagebam.com/image/a1066c12273033
http://www.imagebam.com/image/d8106612273035
http://www.imagebam.com/image/fce93d12346524
http://www.imagebam.com/image/b9bb9512346525

tu macie stroje barcelony biggrin.gif fajnie by bylo jak by podczas wejscia na stadion byl hymn ligi mistrzow pomyslcie nad tym smile.gif
popeq93
arzu napewno będą motywy z europejskich pucharów w menu ale również postaramy się o hymn ligi mistrzów smile.gif
Jacmen
A więc tak według mnie ten patch wydaje się dość nie konwencjonalnym pomysłem i zarazem bardzo ciekawym. Tylko trzeba eis zastanowić nad jednym po pierwsze ten konverter do pes 6 z fm nadaje się do kosza i 70% tych statów będzie sie mylić z prawdą niestety. Wiec tych mniej znanych drużyn staty będą tak po prostu z kosmosu. A na znanych stronach z statami tych zespołów raczej nie ma. Musicie się zastanowić czy będziecie stawiać na jakość czy na ilość. Lepiej zrobić jedną drużynę raz a dobrze niż 5 wyjąć z kapelusza, taka jest moja opinia. Stroje czy twarze raczej ich nie znajdziecie w sieci dla tych nie znanych drużyn a żaden z patchmakerów ich robic raczej nie będzie. Życzę powodzenia przy patchu bo będzie potrzebne. Możecie sobie wziąć moje słowa pod uwagę, ale nie musicie ;d
popeq93
update listy brakujących kitsów ^UP^

większość z tych kitsów raczej nie znajdziemy dlatego stworzymy w Edit mode ale część z nich się jeszcze znajdzie smile.gif

cały czas zapraszam do ekipy w tworzeniu patcha smile.gif
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Fainy pomysl zapowiada sie swietny patch wink.gif
MaGik_TSW
jak uda wam sie zrobic takiego patcha to bedziecie mistrzami !!!!

i napewno bedzie sie ten patch zaliczał do najlepszych patchy do PES 6

wiec panowie powodzenia ..
popeq93
poszukujemy osoby która wykona dla nas menusy smile.gif oczywiście szukamy osoby która w pełni zna się na rzeczy tongue.gif

menusy miał robić MaTi10 ale robi przy OFie więc nie chce go dodatkowo obciążać tongue.gif

i jakbyście mogli poszukajcie lub ze swoich patchów powrzucajcie face packi drużyn to dla nas ważne i zaoszedzimy cenny dla nas czas smile.gif

pzdr tongue.gif
Windziak
popeq ja mam troche facepaków ale wrzucanie na serwer trwa w cholerę czasu w moim przypadku, więc nie wiem ? tongue.gif
popeq93
windziak mamy czas smile.gif jak wrzucisz to masz piwko u mnie ^^,
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Jak bede mial czas to znajde dla Litex i dla CSKA Sofia stroje wink.gif
Windziak
popQ ale jak wrzucę tego dużo to chyba mi z Płocka do Krakowa musisz skrzynkę wysłać biggrin.gif

A myślę, że będzie sporo tego smile.gif Tylko jedno kłeszczon jeszcze - potrzeba strojów dla wszystkich drużyn czy tylko dla wybranych? biggrin.gif
popeq93
potrzeba strojów dla tych ekip które są podane w liscie brakujacych kitsów ^^UP^^ smile.gif
Windziak
WISŁA KRAKÓW (08/09): http://www.speedyshare.com/901276368.html

ROSENBORG TRONDHEIM (07/08): http://www.speedyshare.com/928712454.html

powyżej są kitsy. smile.gif
MaGik_TSW
ktsy muszą byc na sezon 08/09 ?

przeciez sporo druzyn ma podobne z tamtego sezonu smile.gif
popeq93
jak nie ma zrobionych to mogą być na sezon 07/08 smile.gif
MaGik_TSW
FC Kopenhaga : http://files.filefront.com/Kopenhagenrar/;...;/fileinfo.html

Los Angeles Galaxy : http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=27896

P.S : jak bede miał jeszcze jakieś stroje to bede edytował ten post i dodawał linki ..

jak czegos wam jeszcze brakuje to piszcie to cos tam napewno ktoś podrzuci ..

pozdro .
popeq93
dzięki wszystkim którzy nam pomagają to dzięki wam ten patch powoli staje na nogi smile.gif tongue.gif

cały czas poszukujemy kogoś do menusów i jak by ktoś znalazł scoreboard UEFA CUP chyba wiecie o jaki mi chodzi smile.gif no i jeszcze zastanawiam się nad intro czy typowe intro z pucharu UEFA czy jakaś kompilacja bramek w tym pucharze .
wpisujcie swoje typy i cały czas zachęcam do pomocy smile.gif
MaGik_TSW
zdecydowanie komplikacje bramek bedzie o wiele ciekawsze biggrin.gif
popeq93
tylko trzeba takową znaleźć smile.gif
MaTi10
Spokojnie wink.gif Popeq mówiłem że menusa zrobie... z tym się nie pali smile.gif
popeq93
ok czyli MaTiemu10 przydzielam menusy smile.gif jak by ktoś miał ładną kompilacje bramek może być nawet z CL jak nie ma z UEFA byłbym wdzięczny smile.gif

cały czas czekamy na facepacki i kitsy smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.