Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Euro Patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3
Tomas
CYTAT(popeq93 @ Nov 20 2008, 21:59) *
dzięki wszystkim którzy nam pomagają to dzięki wam ten patch powoli staje na nogi smile.gif tongue.gif

cały czas poszukujemy kogoś do menusów i jak by ktoś znalazł scoreboard UEFA CUP chyba wiecie o jaki mi chodzi smile.gif no i jeszcze zastanawiam się nad intro czy typowe intro z pucharu UEFA czy jakaś kompilacja bramek w tym pucharze .
wpisujcie swoje typy i cały czas zachęcam do pomocy smile.gif

co do scoreboardu to tutaj znajdziesz bardzo dobrze wykonane przez Teco --> klik

Pozdrawiam
popeq93
wielkie dzieki Tomas tego szukalismy smile.gif
popeq93
Pierwsze Screeny prezentujące loga drużyn

pozostało jeszcze pare logosów do zrobienia
co do flag w tle musiałem tak zrobić zebyscie wiedzieli skąd pochodzi dany klub smile.gif

P.S : potrzebny ktoś kto zrobic trzy literowe skróty do drużyn do scoreboarda smile.gif

oceniać tongue.gif
arzu
ładnie ładnie biggrin.gif
tadzikowy
nie no ni ma ch.uja musze się pośpieszyć z tymi kitsami w edicie bo patch zapowiada się na najlepszy do pes`a 6
Windziak
Extra, ale czy nie moglibyście wrzucić polskich klubów w inne sloty, żeby można było dać ich przyśpiewki? Bo na others C bodajże nic nie pasi.. :|

Ogólnie rewelacja wink.gif
popeq93
spox przeniose polskie ekipy do Others B smile.gif
JustMe1987
Swietny pomysl. Naprawde koncepcja ekstra ale staty ekhm... za dobre zwlaszcza jezeli chodzi o szybkosc..
popeq93
no ale musi być jakaś wyraźniejsza róznica miedzy barceloną a jakimś mistrzem Finlandii smile.gif postaramy się zrobić tak aby nie byli za wolni i zeby dało się nimi grać smile.gif
teraz pracujemy nad OFem smile.gif więc coś pokminimy z tą szybkoscia

P.S : potrzebny ktoś kto zrobic trzy literowe skróty do drużyn do scoreboarda !!! smile.gif
popeq93
sry za post pod postem ale mam kolejna dobra wiadomośc

przez prawie 3h bez przerwy nazywałem wszystkich zawodników smile.gif więc w OFie zostały nam tylko staty smile.gif prace zdecydowanie ruszyły do przodu i wszystkie zmierza ku dobremu tongue.gif przy ofie pomagają mi MaTi10 i kamil. tongue.gif
MaTi10
Spoko ja wiem jak się pobawić statami to co zrobie będzie prawie że idealnie odwzorowane ; D
Pompey
no brawo pracujecie naprawdę w błyskawicznym tempie zapowiada się świetny patch biggrin.gif tylko dlaczego z hiszpańskiej jest tak mało drużyn (choć tak naprawdę mi to tak nie przeszkadza tongue.gif )
popeq93
potrzebujemy z 2-3 osoby posiadające FM 2009 lub FM 2008 bądź osoby ktore mają czas(będę podyłał screeny z zawodnikami a osoba przerobi) do przeróbki statów z FM do PESa to bardzo ważne. Jak znajdą się takie osoby i ruszymy ze statsami patch najprawdopodobniej ukaże się na święta smile.gif tongue.gif
popeq93
sorki za post pod postem

co do statsów to teraz zostałem sam :/ a mam do zrobienia duuuużo drużyn... więc jeżeli pare osób się nie zgłosi do statów to premiera zdecydowanie się opóźni bo samemu ciężko konwertować staty każdego zawodnika z tylu drużyn...

licze na was smile.gif
manio3
ja mam fm 2008, a w środę będę miał 2009
gg:10312814
popeq93
dodałem nową drużynę Colombus Crew nowy mistrz MLS. Patch będzie wydany raczej po oknie zimowym ponieważ dogadam się z manio3 i będziemy robić staty, więc zejdzie nam z 3-5 miesięcy smile.gif chyba że w pełni "oddam się" patchowi i bd za****ał za 5 osób to ukaże sie może wcześniej bo chce żeby ten patch ujrzał światło dzienne smile.gif

pzdr tongue.gif
Puciaa12
A ja mam 2008 i 2009 teraz :]
lukasz44
To się ciesz, ale takiemu komuś jak mi nie chodzi nic, tylko PES 6,
i niesamowicie cieszy mnie to że są takie osoby które robią patche , miło jest zagrać sobie w pesa ale szkoda że ma się tak mało czasu.
popeq93
wzięłem się ostro do roboty smile.gif zrobiłem od piątku juz staty dla 15 ekip ohmy.gif aż sam się dziwie ale zależy mi na tym żeby patch się ukazał i żebyście mieli przyjemność z gry a mam nadzieje że ten patch ją dostarczy smile.gif
pzdr smile.gif
podawajcie jeszcze propozycje drużyn w patchu bo kilka nam jeszcze miejsc zostało tongue.gif
MaTi10
Cracovia Kolego smile.gif grali w euro pucharach w tym sezonie smile.gif dostali lanie z Białorusinami ale mniejsza o to ; ]
popeq93
CYTAT(MaTi10 @ Nov 24 2008, 17:18) *
Cracovia Kolego smile.gif grali w euro pucharach w tym sezonie smile.gif dostali lanie z Białorusinami ale mniejsza o to ; ]

no niby grali w intertoto jak nie bd mieli co wstawić to się pomyśli
El Guaje
Jeśli nadal potrzebne wam są statsy piłkarzy to polecam tę stronę:
http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Database/index.php Mam nadzieję, że się przyda.
Pozdro.
popeq93
CYTAT(El Guaje @ Nov 24 2008, 17:37) *
Jeśli nadal potrzebne wam są statsy piłkarzy to polecam tę stronę:
http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Database/index.php Mam nadzieję, że się przyda.
Pozdro.

znamy tą stronkę ale dzięki za chęci smile.gif
WKS
CYTAT(popeq93 @ Nov 24 2008, 16:42) *
wzięłem się ostro do roboty smile.gif zrobiłem od piątku juz staty dla 15 ekip ohmy.gif aż sam się dziwie ale zależy mi na tym żeby patch się ukazał i żebyście mieli przyjemność z gry a mam nadzieje że ten patch ją dostarczy smile.gif
pzdr smile.gif
podawajcie jeszcze propozycje drużyn w patchu bo kilka nam jeszcze miejsc zostało tongue.gif

Moze jakies 1 ligowe Podbeskidzie B-B Górnik Łeczna ? 
popeq93
Niestety taka możliwość nie istnieje bo to jest UEFA PATCH czyli drużyny z UEFA lub znaczące drużyny z innych kontynentów
dodałem Chivas(MEX) Dinamo Bukareszt Slavia Praga i Aberdeen smile.gif
damiank9
a moze Fluminense lub Flamengo ?
Jacmen
Oprawa dźwiękowa jak będzie wyglądać, macie pomysł na ścieżkę dźwiękową i dla jakich klubów będą przyśpiewki ;d
popeq93
co do damiank9 - dodam tą drużynę smile.gif

a co do Jacmena - hmmm jeżeli chodzi o muzykę w menu to już mam w głowie piosenki a co do przyśpiewek to szczerze mówiąc jeszcze nie myślałem. Postaramy się aby jak najwięcej drużyn miało przyśpiewki ale się na tym nie znam więc bd potrzebna osoba która się tym zajmnie smile.gif

NIE ZROBIONE DRUŻYNY(chodzi o staty) - JESZCZE 36 smile.gif
Motherwell
Domzale
Dinamo Tbilisi
Ventspils Ryga
Valur
MTK Budapeszt
Inter Baku
Tirina
Sheriff
Rabotnicki
Buducost
CSKA S.
Etoile*
Gamba Osaka*
Modrica FK
APOEL
Metalist
FK Moskwa
Sporting Braga
Vitoria Guimaraes
Zilina
Young Boys
Grasshoppers
Rapid Bukareszt
Kaunas
Goteborg IFK
Kalmar FF
Drogheda
St.Patrick's
SK Brann
Viking FK
Austria Wiedeń
Rapid Wiedeń
Litex
Beitar
Hapoel

*drużyny te są już robione

jeżeli byście mieli OFa z którąś z tych drużyn bądź staty piłkarzy z tych drużyn to dawajcie tu na PW lub GG smile.gif
w sumie nie zostało aż tak dużo
listę bd aktualizował na bieżąco smile.gif

pzdr tongue.gif
MaGik_TSW
jak juz jakos ogarniesz tego of'a to daj go do przetestowania ...

kazdy napewno cos tam ci jeszcze podpowie biggrin.gif
MaTi10
On nie sam to ogarnia wink.gif jest ekipa ogarniająca to ; ] 3 osoby pracują nad samym OFem dla jasnośći smile.gif

a i jest ktoś chętny pozniej robić boots pod patcha??
popeq93
przydałby się jakis scoreboard maker i zrobiłby nam 3 literowe skróty nazw drużyn do patcha bo scoreboard będzie z literami a nie z herbami smile.gif

podpisuje sie pod tym co napisał MaTi10 smile.gif
popeq93
Obecnie nad OFem pracuje ja MaTi10, Kamil.

Robimy co możemy choć mój wkład teraz trochę zmaleje z powodu mojej choroby :/

Zgłaszajcie się do współpracy w róznych kwestiach patcha smile.gif

Brakuje nam jeszcze kilka drużyn spoza Europy, ponieważ w miejsce other C będą drużyny nie europejskie więc dawajcie swoje propozycje smile.gif

pzdr tongue.gif
F.C. Barcelona
ja bym dodal argentynskie San Lorenzo moze jakas japonska np. Urawa Red Diamond albo jakies Kawasaki biggrin.gif moze byc tez Chivas Guadalaraja to jest chyba zespol meksykanski ale wystepuje w MLS duzo jest takich ciekawych zespolow z poza Europy pozdro i zycze wytrwalosci w robieniu patcha smile.gif
popeq93
niestety z ekipy odszedł Manio bo robi własny patch...

zgłaszajcie sie do pomocy bo stoimy w miejscu brakuje ludzi a sam z MaTim10 i Kamilem. wszystkiego nie ogarniemy mówie tu o OFie, muzyce, przyśpiewkach, face'ach butach, kitsach i innych rzeczy

liczymy na waszą pomoc smile.gif

P.S:Dorzuciłem zespoły aby w Other C były kluby z poza Europy tongue.gif później dam ostateczną liste drużyn
Pompey
z tego co wiem to niedobrze jest jak kilka osób pracuje przy ofie najlepiej jest jak pracuje 1 lub ostatecznie 2 osoby.
wiem że to dużo roboty ale co na to poradzić
chętnie bym pomógł niestety szkołę mam od 11 do 20 (łącznie z dojazdem) i jeszcze komputer na zbyt wiele nie pozwala sad.gif
MaTi10
Pompey Nam chodzi dokładnie o kogoś do pomocy przy całym kitserverze wink.gif do OFa mamy 3 osoby ale reszta sama się nie zrobi ;/
popeq93
Kolejne INFO - Kolejne SCREENY

Wczoraj zrobiłem wszystkie loga i oficjalna końcowa lista drużyn znajdująca się w nim smile.gif Liste może napisze później bo teraz mi się nie chce tongue.gif ale po logach mniej więcej będziecie wiedzieli jaki to zespół.

Dzisiaj zrobie 3 literowe skróty do scoreboarda pod naszego OFa smile.gif i wgram kitsy te które mamy tongue.gif
Jamnik
Hmm, powiem tak: czemu nie które loga są w innym stylu niż reszta ? Na przykład logo Realu M. Logo (L)egii obcięte sie wydaje.

Drużyna z Uzbekistanu ohmy.gif ? Domyślam się, że to team gdzie gra Rivaldo - czy tylko właśnie z tego względu zrobiłeś tą ekipę ?
popeq93
CYTAT(Jamnik @ Nov 29 2008, 09:29) *
Hmm, powiem tak: czemu nie które loga są w innym stylu niż reszta ? Na przykład logo Realu M. Logo (L)egii obcięte sie wydaje.

Drużyna z Uzbekistanu ohmy.gif ? Domyślam się, że to team gdzie gra Rivaldo - czy tylko właśnie z tego względu zrobiłeś tą ekipę ?

w others C są druzyny spoza europy i nie chciałem żeby były to tylko z Argentyny i Brazyli a ta drużyna grała w finale albo półfinale AFC Champions League
co do logosów
nie robie profesjonalnie jak chce ktoś zrobić lepsze to prosze bardzo tongue.gif
damiank9
a bedzie Fluminense i Flamengo o które sie pytalem bo ich tu nie widze biggrin.gif.
popeq93
CYTAT(damiank9 @ Nov 29 2008, 10:00) *
a bedzie Fluminense i Flamengo o które sie pytalem bo ich tu nie widze biggrin.gif.

niestety nie będzie nie chcieliśmy dawać samych drużyn brazylijskich tylko z całego świata.
damiank9
aha ok nie ma problemu
ale i tak bede czekał na patcha bo zapowiada sie swietnie.
popeq93
Teraz czas na oprawe muzyczną tongue.gif sam się tym zajmę bo umiem tongue.gif
więc tak oto proponowane nutki :
Menu
1.Fort Minor - Remember The Name
2.Linkin Park - In The End
3.Linkin Park - Numb
4.Lil' Jon & The East Side Boyz - Get Low (nutka z NFS Underground)
5.Depeche Mode - Enjoy The Silence (Remix by Mike Shinoda from Linkin Park)
6.Herbert Gronemeyer - Celebrate The Day (World Cup 2006)
7.Pro Evolution Soccer 2009 - High Stakes
8. ?

Master Liga
fatboy slim-the rockafeller skank

Liga
Delinquent Habits - Return of the tres

Edytor
FIFA 07 - Paul Oakenfold - Beautiful Goal

Muzeum
?

Muzeum Powtórki
?

Czekam na propozycje smile.gif
acm2108
hmm... to może Flipsyde - Get Ready wink.gif obojętnie gdzie tongue.gif
UnRA
FIFA 07 - Muse - Supermassive black hole
popeq93
Pozostałe drużyny do zrobienia :

APOEL
METALIST
FK MOSKWA
BRAGA
V.GUIMARAES
MSK ZILINA
YOUNG BOYS
GRASSHOPPERS
RAPID BUKARESZT
KAUNAS
GOTEBORG
KALMAR
DROGHEDA
ST.PATRICK'S
BRANN
VIKING
AUSTRIA W.
RAPID W.
LITEX
BEITAR
HAPOEL
MOTHERWELL
NK DOMZALE
DINAMO TIBILISI
VENTSPILS RYGA
MTK BUDAPEST
SHERIFF
RABOTNICKI

CSKA SOFIA
FK MODRICA
ETOILE
GAMBA
AMERICA MEKSYK
JEONBUK
URAWA
PALMERIAS
ZAMALEK
LDU QUITO

SAN LUIS
KURUVCHI

na zielone zaznaczyłem drużyny do których mam staty i wystarczy że je wpisze.
kilka drużyn napewno się jeszcze znajdzie, a kilka napewno zrobimy na oko np. NK Domzale czy MTK Budapest

podsyłajcie staty całych drużyn których brakuje i aktualne OFy w których się te ekipy znajdują (mogą być do innych częsci pesa)
Stuart17
moze ta nute gdzies umiescisz ...Method Man, DMX, Naughty by nature & Xzibit- It's not a game
MaGik_TSW
co tak cicho sie zrobiło ?

jak ida prace nad patchem ? ;>

pozdro dla całej ekipy biggrin.gif
popeq93
prace nad patchem "idą" ale w 3 osobowej ekipie cięzko zrobić patch w tym ja MaTi10 i Kamil. pracujemy nad OFem a resztą zająć się musze ja oprócz menusów które robi MaTi10.
narazie nikt nie zgłasza się do pomocy i nie widać żeby ktoś się zgłaszał więc prace idą dość wolno jak skończymy OFa a to troche jeszcze potrwa do będziemy kombinować z rzesztą.

pzdr dla tych co pomagają przynamniej w malutkim stopniu smile.gif

Stuart17
jakbym mogl chociaz w malym stopniu pomoc to chetnie bym pomogl tylko nie wiem jak unsure.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.