Mac516
Nov 10 2008, 13:17
Na wstepie Witam wszystkich
Przeszukałem cale forum w poszukiwaniu jak najlepszego patcha do pesa 2009 i sie troszke pogubiłem wiec pisze ten temat.
Chciałbym zebyscie mi zaproponowali najlepszy patch jaki wyszedł narazie do pesa tak zeby był najaktualniejszy i było z nim jak najmniej problemów

z góry dziekuje
marcin_p
Nov 11 2008, 20:36
mialem gamingaccess patch, ale sciagnalem "despatch" chyba tak sie pisze. Poszukajcie na forum bo ktos kiedys podawal do niego linka. Jest super. Wszystkie stroje, aktualne składy, kompletna bundesliga.
master070788
Nov 14 2008, 19:03
W tej chwili najlepszy moim zdaniem patchem jest Assemble Patch V.3, uzywalem Burgum Patch ale koles w kolejnych updates zwalil dobra robote podmieniajac bundeslige za eredevisie, dodal tez lige chorwacka (po jakiego grzyba)
biggala2310
Nov 17 2008, 18:01
Jest już jakis patch z gotową w 100% Bundesligą i wszystkimi dobrze pisanymi nazwiskami (nie dużymi literami)?
MakssPl
Nov 17 2008, 18:23
CYTAT(Płentokiczkens @ Nov 11 2008, 20:40)

mialem gamingaccess patch, ale sciagnalem "despatch" chyba tak sie pisze. Poszukajcie na forum bo ktos kiedys podawal do niego linka. Jest super. Wszystkie stroje, aktualne składy, kompletna bundesliga.
Czy Ty qr%$& czytać nie umiesz?!
nie ma czegos takiego jak despatch
.alien
Nov 17 2008, 18:50
akonami mix patch swietny jest. kitsy nazwiska loga all 100% bundesliga 100%
biggala2310
Nov 17 2008, 19:10
Zauważyłem Jest więc coś poza Akonami?
CYTAT(Blasi @ Nov 17 2008, 18:51)

nie ma czegos takiego jak despatch
ja mam problem z tym akonami patch, gdyz jak chce go zainstalowac podaje sciezke instalacja niby przebiega dobrze ale wchodze w gre i niema zadnych zmian mial ktos owy problem?
u mnie wszystko się zainstalowało poprawnie.
Z tego co czytałem musisz zainstalować ten patch dokładnie tam gdzie pokazuje ścieżka instalacyjna na starcie setup.exe. - czyli na dysku "c" w programfiles itd. To tak naprawde nie jest instalacja a rozpakowanie plików - więc jak sie tam rozpoakuje to ręcznie przenosisz zawartośc do twojego folderu z PES 2009.
Potem tylko Savy do Moje dokumenty/konami podmieniasz z twoimi i wszystko gra - przynajmniej u mnie,
Patch bardzo fajny - ma wszystko co trzeba - jedynie twarze w lidze niemieckiej są głównie ręcznie robione i niektore są słabe - np podolski i klose nie podobni do siebie - statystkyki sa też ok - stroje, herby kompletne.
Grafika menu mogłaby być ładniejsza wg mnie - generalnie polecam bardzo jako podstawa do zabranie się do zabawy z PES.
cyziol1
Nov 18 2008, 20:53
witam ja mam taki problem... po instalacji kitservera nie zmienia mi sie zupelnie nic w gierce save'y podmieniam itd....zmienia sie tylko to co jest w save...
trzeba cos usuwac zeby ten kitserver zadzialal czy co??? a jesli nie to dlaczego tak sie dzieje???
nie mam herbow, stroi..tylko emblema lig i nazwy zespolow i lig sie zmieniaja...:/ probowalem juz z wieloma pathami i za kazdym razem to samo....juz mnie chooojoza bierze....prosze o pomoc
(wgralem path 1.20 i download z konami- moze to jest przyczyna...???)
brtek00
Nov 23 2008, 04:02
EbonH4wK
Nov 25 2008, 19:10
Burgum już dodał Bundesligę do gry
Lord_Pablo
Nov 28 2008, 11:48
Jak dla mnie najlepszy obecnie PATCH to BUNDESPATCH. Jedyną wadę jaką znalazłem to to że Drużyny klasyczne mają te same stroje co obecnie w nich grają. Wstawiłem sobie oczywiście twarze do naszej kadry poza tym znajdziesz tam wiele nowych druzyn których nie posiadają inne patche. Zmienione MENU lepsze MUZA wszystko odblokowane po prostu wypas. Podmienił bym klasyczne stroje ale niemam źródła by je pobrać. W reprezentacji już nie tylko Smolarek i Krzynówek wyglądają naturalnie ale po mojej zabawie mam też całą KADRE jedni wyszli mi lepiej inni trosze gorzej ale mnie sie bardzo podoba
Oczywiście Liga niemiecka i holenderska również jest by nie pytal nikt co czym jest zastąpione... Wstawił bym też fotki JPG z kadrą polski na pokaz ale kompletnie nie rozumiem tego forum i niemam pojęcia jak tu wstawić fotki JPG
spidercomp
Nov 28 2008, 21:57
Siema zna ktoś patcha z Hiszpańską drugą ligą??
marcin_p
Nov 28 2008, 22:02
w sobote wieczorem lub w niedziele ma wyjsc największy i najlepszy jak narazie patch do pes 2009. Gamingaccess Community Patch !! Dużo ludzi o tym wie, jednak nie wszyscy zaglaądają na stronke gamingaccess. Tutaj screeny z tego patcha:
MEGA PATCH !!
potter
Nov 28 2008, 22:06
A mozesc cos wiecej powiedziec ?
Czy bedzie Bundesliga ? Czy zostawia Holenderska ip, czy beda zespoly LM, polskie
Ogolnie..
marcin_p
Nov 28 2008, 22:12
CYTAT(potter @ Nov 28 2008, 22:10)

A mozesc cos wiecej powiedziec ?
Czy bedzie Bundesliga ? Czy zostawia Holenderska ip, czy beda zespoly LM, polskie
Ogolnie..
Bundesliga w miejsce Eredivisie, beda zespoły LM i najlepsze PU, nie wiem jak bedzie z polskimi zespołami, ale na screenach widac, ze jest Legia i Wisła.
W tym patchu będą pozbierane wszystkie najlepsze dodatki, ktore narazie powstały. Poprostu najlepszy z wszystkich patchy jakie powstały.
dziki91
Nov 28 2008, 22:33
jak wyjdzie to możesz o tym tutaj poinformować

?
dzięki
marcin_p
Nov 29 2008, 12:13
CYTAT(dziki91 @ Nov 28 2008, 22:37)

jak wyjdzie to możesz o tym tutaj poinformować

?
dzięki
Ok, jutro wychodzi, więc jutro wam podam linki do niego.
.alien
Nov 29 2008, 13:46
ja tez czekam na mega-patcha, chyba tworca napisal na GA:
"
The polish teams will also be included in respect to our Polish audience (which is huge in GamingAccess)"
Krizoman
Nov 29 2008, 14:23
marcin_p
Nov 29 2008, 19:13
Patch pojawi się ok 2 w nocy na tej stronie : www.gamingaccess.com !!
.alien
Nov 29 2008, 19:34
wiadomo ile bedzie wazyl ?
Promaniak^^94
Nov 29 2008, 20:21
A bedzie działal z Konami Patch 1.2???
.alien
Nov 29 2008, 20:26
Yes it will work. The patch will include two option files one for 1.2 and the other for previous versions. By default the one for 1.2 will be installed. You will just have to follow the instruction to replace it with the option file for previous versions
wystarczy poczytac na GA
Osecik14
Nov 30 2008, 07:21
patch od Ga juz jest wazy 139 mb, szczerze? niby taki sobie ale nie pogracie. Bynajmniej ja mam błąd ze przy wszystkich powtórkach z meczu wywala do windowsa, i czasem gdy wchodze w gre to nie wlacza mi sie. A autorzy GA zrobili cos takiego ze zrobili jakby swoja gre oparta na psie tzn sa 2 gry w 1 instal automatic i wchodzi sie w ikonke GA zeby pograc na ich patchu a jak wam sie znudzi wchodzicie na Pesa swojego ( w ikonke) i gracie tam np na innym ofie ;]
.alien
Nov 30 2008, 11:44
jutro ma byc v1.1
edit;
Ok I´ve checked the replay problem mate.
Yes I´ve found the problem and tomorrow we will have a fix.
Sorry for the inconvenience.
marcin_p
Nov 30 2008, 11:46
Dzisiaj ma wyjsc łatka poprawiająca bug z wywalaniem do windowsa!!
nie wiem co jest grane ale na tym GA Patch cholernie mi zaczal PES ciac ;O wlaczylem pomijanie klatek, rozdzielczosc wcale nie jakas masakryczna a gra zwalnia do niewyobrazalnego poziomu.ma ktos taki problem jak ja?
dziki91
Nov 30 2008, 12:12
Tari jaki masz sprzęt ?
2 rdzenie po 2,4gHz, 2gb ramu i gf 8800...normalnie pes chodzil na max detalach, max rozdzialce i nawet bez wlaczania pomijanai klatek bardzo plynnie. a tutaj takie cos ;/
.alien
Nov 30 2008, 12:37
z polskich akcentow w patchu to jedynie roger jest podobny i to nawet bardzo. a pilkarze wisly i legii ? porazka. wszyscy wygladaja podobie jakby zywcem wyjeci z fify.
.alien - jeszcze cleber jest nawet nawet podobny
topeczekk
Nov 30 2008, 13:32
czyli patch w ogole nie dziala na 1.2 tak ?
.alien
Nov 30 2008, 13:36
dziala jest wsystko opisane
Witam. A jest settings do tego Patcha z rozdzielczością 1680X1050 ?
.alien
Nov 30 2008, 14:14
1280x720 jest maksymalna
Osecik14
Nov 30 2008, 14:29
zal to jest wogole przy powtorkach wywala ;/ szkoda
.alien
Nov 30 2008, 14:41
wywala trzeba umiec czytac kiedy fix bedzie ........
z tego co slyszalem to wychodzi juz poprawka do patcha byc moze bedzie ona poprawiac wlasnie te bledy z wywalaniem ;>
Osecik14
Nov 30 2008, 14:47
wyjdzie dzis

;] to wiem ale niechce mi sie czekac ;p ale no poczekamy ;d
mcmattt25
Nov 30 2008, 15:34
no okej to poprawka wyjdzie wiec looz

ale jak oceniacie patcha ogolem ? dobry of ? sa wszystkie kitsy ? jak z twarzami , pilkami butami itp ?
Osecik14
Nov 30 2008, 15:40
szczerze? zqawiodlem sie wole lech zamiast legii i wisly a prosil bym jak ktos umnie o zrobienie pod tego ofa który wyjdzie patch lecha ;p
Promaniak^^94
Nov 30 2008, 15:49
Dałby ktoś instrukcje po Polsku jak to zainstalowac. Bo nie jestem dobry z angielskiego (w szkole mam niemiecki)
CYTAT(Osecik14 @ Nov 30 2008, 15:44)

szczerze? zqawiodlem sie wole lech zamiast legii i wisly a prosil bym jak ktos umnie o zrobienie pod tego ofa który wyjdzie patch lecha ;p
są edytory of w ktorych mozesz pozamieniac druzyny ... zamien Legie na Lecha z jakiegos patcha albo sam zrób kolejorza ;>
dziki91
Nov 30 2008, 16:44
jak zainstalujecie tego patcha od gamingaccess to każdego wywala do windy czy tylko niektórych ?
marcin_p
Nov 30 2008, 16:47
Spróbujcie dac w system settings- dowlnload i wtedy powinno wszystko działac, a jesli dalej bedzie wywalac to dzisiaj lub jutro powinna wyjsc łatka poprawiająca tyo wywalanie w powtórkach
dziki91
Nov 30 2008, 16:51
dobra a jak mnie będzie wywalać to można odisntalować tego patcha ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.